Mr Green Casino

Za i przeciw

  • liczne promocje - 22 darmowe spiny! 
  • dostępne gry za darmo i na prawdziwe pieniądze 
  • świetna szata graficzna 
  • mało opcji wpłaty i wypłaty 
  • kłopotliwa nawigacja 
  • różne minimalne kwoty wpłat i wypłat 

Jak zgarnąć bonus?

  • Zarejestruj się w Mr Green Casino. Kod bonusowy jest niepotrzebny.

  • Złóż swój pierwszy depozyt.
  • Otrzymasz dodatkowe 100% pierwszej wpłaty - nawet 500 PLN oraz 122 free spiny!

Jak zacząć?

  1. Odwiedź kasyno Mr Green.
  2. Kliknij “Zapisz się” w prawym górnym rogu i wprowadź dane.
  3. Gotowe! Teraz możesz grać bez przeszkód!

Zobacz, co mówi nowa recenzja świetnego Mr Green Casino. Dowiesz się m.in. jak bonus powitalny został powiększony specjalnie dla Ciebie!

  • Bonus powitalny większy, niż do tej pory.
  • Jak bardzo zielony jest Mr Green?
  • Płać i płacz? Nie tutaj.
  • Najlepsza obsługa klienta ever!
  • Sprawdzamy gry w Mr Green Casino.
  • Na co komu mobile?
  • Małe FAQ o Mr Green Casino

Mr Green Casino bonus 2016

Na pewno kojarzysz bonus w Mr Green Casino - jest duży, dotyczy 4 pierwszych wpłat i do tego są darmowe spiny. Ale specjalnie z okazji odświeżenia recenzji zagadaliśmy do kasyna Mr Green i załatwiliśmy nowy bonus 2016: 1750 zł bonusu + 100 free spinów na określoną w danym momencie przez kasyno grę + 22 free spiny na Starburst. Jest co brać!

Mr Green Casino - kod bonusowy 2016?

Szukasz pewnie teraz, gdzie jest kod bonusowy 2016 do Mr Green, skoro mówimy o bonusie 2016. Widzisz, wygląda na to, że nie musisz niczego szukać, bo z Pana Zielonego taki gość, który szczodrze wita nowych użytkowników. Wyobraź sobie, że te dodatkowe 22 darmowe obroty na Starburst to dobry drink na wejście na imprezę, na której czeka Cię jeszcze mnóstwo świetnych rzeczy.

Odwiedź MrGreen już teraz!

Bonus powitalny 1750 zł

Gdybyśmy postanowili omówić całą ofertę, na którą składa się bonus powitalny, wyglądałoby to na strasznie skomplikowane - a nie jest. Zaczniemy więc od tego, jak działa bonus od depozytu w Mr Green Casino i co trzeba zrobić, aby odebrać maksymalną kwotę.

W sumie masz do zdobycia 1750 zł dodatkowej gotówki. Nie jest to jednak kwota do zgarnięcia za jednym zamachem - to suma do uzyskania po pierwszych 4 wpłatach.

  • 1 wpłata: bonus 100% do 500 zł + 100 free spinów + 22 free spiny (o nich później)
  • 2 wpłata: bonus 50% do 250 zł
  • 3 wpłata: bonus 25% do 500 zł
  • 4 wpłata: bonus 125% do 500 zł

Ile więc faktycznie trzeba wpłacić, aby w sumie Twój bonus wyniósł 1750 zł? Z szybkiego liczenia wychodzi na to, że w 4 depozytach musisz zawrzeć 3400 zł (500 zł + 500 zł + 2000 zł + 400 zł), czyli bonus od takiej kwoty to około 51,5% (w zaokrągleniu). Całkiem nieźle. Po spełnieniu wymogów możesz wykorzystać te pieniądze na slotach lub grając w ruletkę.

Warunki bonusu powitalnego od depozytu

Minimalna kwota Twojego depozytu, aby załapać się na bonus, musi wynieść 50 zł. Od Twojej wpłaconej gotówki wyliczany jest procent na bonus. Maksymalna kwota to taka, przy wpłaceniu której zostanie Ci dodany maksymalny bonus (patrz: akapit wyżej). Kolejnym ważnym (jeśli nie najważniejszym) warunkiem jest obrócenie bonusu 35 razy - możesz to zrobić wyłącznie na grach slotowych. Wszystkie inne: gry stołowe, zdrapki, kasyno na żywo, gra dla zabawy - nie wliczają się w obrót. Spokojnie, czas jest nieograniczony!

I jeszcze jedno: bonus jest dostępny tylko dla graczy z Polski!
____
Jak odebrać bonus 1750 zł w Mr Green?

  • Przejdź do Mr Green Casino z naszych linków.
  • Zarejestruj się.
  • Wpłać 4 kolejne depozyty w kolejnych kwotach: 500 zł, 500 zł, 2000 zł i na końcu 400 zł.
  • Każdy z bonusów obróć 35 razy na grach slotowych.
  • Brawo, bonus 1750 zł jest Twój!

____

100 free spinów w Mr Green Casino

100 free spinów możesz dostać tylko po złożeniu pierwszego depozytu, którego kwota musi wynieść minimum 100 zł. Darmowe obroty pojawią się na Twoim koncie następnego dnia po godzinie 13:00 i będą ważne przez kolejnych 7 dni od momentu aktywacji (o tym w warunkach).

Niestety, nie możesz wykorzystać obrotów na dowolnym slocie, a na takim, jakie wskaże Ci kasyno. Może to być np. Spinata Grande albo Mr Green Moonlight.

Warunki bonusu 100 free spinów

Po pierwsze wpłać minimum 100 zł w pierwszym depozycie. Po drugie: poczekaj do 13:00 dnia następnego i informację, na której grze możesz pokręcić 100 razy da darmo, a za co będziesz wygrywać najprawdziwsze pieniądze. Potem obróć bonus od depozytu! Dopiero po spełnieniu tego warunku free spiny zostaną aktywowane i będą ważne przez 7 dni.

Swoje wygrane z free spinów obróć 35 razy, zanim zabierzesz się za ich wypłacanie.

I tak samo, jak w bonusie powitalnym od depozytu, te free spiny są dostępne tylko dla graczy z Polski!
____
Jak odebrać 100 free spinów?

  • Przejdź do Mr Green Casino z naszych linków.
  • Zarejestruj się.
  • Wpłać pierwszy depozyt w kwocie min. 100 zł.
  • Obróć bonus od depozytu 35 razy.
  • Odbierz free spiny - możesz je wykorzystywać przez 7 kolejnych dni na wskazanym przez kasyno slocie.
  • Wygrane z free spinów obróć 35 razy.
  • Brawo, teraz te pieniądze są w 100% Twoje!

____

22 free spiny na Starburst od bettingexpert

Za radą Mr Greena, gentlemana absolutnego, nie przechwalamy się za wiele. Ale fakty są takie, że nikt nie da Ci więcej, niż my w duecie z Panem Zielonym. A jeśli da, to daj nam znać - wyrównamy rachunek. W sensie dorzucimy tyle, ile trzeba, żeby nasz użytkownik nie był gorszy!

Zasada tej oferty jest prosta: przechodzisz do Mr Green Casino z naszego linka (któregokolwiek prowadzącego z bettingexpert do Mr Green) i rejestrujesz się. Kod bonusowy w Mr Green Casino nie jest potrzebny, aby załapać się na 22 free spiny! Nie musisz nawet wpłacać depozytu - 22 darmowe obroty w Mr Green zostaną Ci przyznane od razu!

Wykorzystaj je w grze Starburst - na pewno nie trzeba Ci przedstawiać tego slotu. To jeden z czołowych produktów NetEnt, którego RTP wynosi 96% - masz więc duże szanse na wygranie dobrej kasy dzięki darmowym obrotom!

Warunki bonusu 22 free spinów

Nie różnią się one wiele od tych, które stawia Mr Green Casino w przypadku oferty 100 spinów. Obróć 35 razy to, co uda Ci się wygrać na Starburst dzięki free spinom i kasa jest Twoja!
____
Jak odebrać bonus 22 free spiny od bettingexpert?

  • Przejdź do Mr Green Casino z naszych linków.
  • Zarejestruj się.
  • Graj w Starburst.
  • Obróć wygrane 35 razy.
  • Brawo, teraz te pieniądze są w 100% Twoje!

____

 Mr Green Casino VIP

Zostań graczem VIP w Mr Green Casino

Każdy lubi być traktowany w szczególny sposób, więc jeśli możesz, to dlaczego nie przyłaczyć się do klubu VIP w Mr Green? Wiąże się to z wieloma przywilejami, np.:

  • regularne bonusy indywidualne,
  • specjalne promocje VIP, np. ekskluzywne nagrody rzeczowe,
  • przyspieszone wpłaty i wypłaty,
  • specjalne prezenty urodzinowe,
  • zaproszenia na wyjątkowe wydarzenia organizowane przez kasyno Mr Green.

Jak w takim razie zostać VIPem? Mr Green warunki stawia jasno: w każdym dwumiesięcznym rozliczeniu Twój obrót w kasynie musi wynosić przynajmniej 320 000 zł lub minimum 30 000 depozytu. A jeśli jesteś już VIPem w innym kasynie, napisz i wyślij wniosek na adres [email protected] . Obsługa działu przeanalizuje Twoją aktywność w Mr Green Casino i szybko udzieli Ci odpowiedzi.

Mr Green - nie taki on znowu zielony

Mr Green to spółka zarządzana przez Mr Green & Co AB. Mr Green & Co AB, firmę, która powstała w 2012 roku, chociaż pierwsza wersja kasyna wystartowała już w 2008 roku w Szwecji. Działalność Mr Green & Co AB. Mr Green & Co AB (to bardzo chwytliwa nazwa, musisz przyznać) polega na inwestowaniu w internetowe gry hazardowe. Właścicielem strony Mr Green Casino jest Mr Green Ltd., która stacjonuje na malowniczej Malcie - jak większość takich firm. Dla polskiego gracza to dobra wiadomość, bo Malta należy do Unii, więc obowiązują prawa unijne.

Licencje, na których operuje firma to:

  • MGA/CL1/521/2008 (z 6 stycznia 2010, odnowiona 6 stycznia 2015),
  • MGA/CL1/772/2011 (z 21 marca 2012),
  • MGA/CL1/869/2013 (z 19 lipca 2013),
  • MGA/CL1/1086/2015 (z 22 Września 2015),
  • MGA/CL1/1110/2015 (z 22 Września 2015).

Kasyno Mr Green postanowiło też nadać nieco fabuły swojej marce, więc zrobiło i wydało filmik opowiadający historię tajemniczego Pana Zielonego.

Niestety nie ma jego polskiego tłumaczenia, ale fragmenty znajdziesz na stronie Mr Green w dziale “O nas”, które jest w zakładce “Promocje”.

Co jeszcze warto wiedzieć? Może to, że Mr Green Casino 2 lata z rzędu otrzymało tytuł i nagrodę Najlepszego Kasyna On-line w plebiscycie International Gaming Awards (IGA). A my się temu w ogóle nie dziwimy.

Strona Mr Green

Strona Mr Green ma prostą strukturę, czym różni się on innych kasyn online, które lubią pokazywać dużo obrazków, banerów, liczniki jackpotów itd. Pan Zielony to jednak gentleman i nie przechwala się tym, ile ma do zaoferowania, on zwyczajnie informuje. Czy to dobra strategia marketingowa, czy nie - to kwestia sporna. Na pewno jest to powiew świeżości w temacie stron kasyn online.

W pierwszych chwilach użytkowania kasyna, można się trochę pogubić. Do dyspozycji masz 3 główne zakładki:

  • Wszystkie gry,
  • Promocje,
  • Moje konto.

Najbardziej myląca może być zakładka środkowa, czyli “Promocje”. W wątku o właścicielu kasyna wspominaliśmy, że znajdziesz tam odnośnik “O nas”. My też nie wiemy, dlaczego tam. Szczerze mówiąc w pierwszym odruchu szukaliśmy go w “Moje konto”... Co jeszcze znajdziesz w “Promocjach”? Poza ofertami promocyjnymi właśnie i informacjami o kasynie, są tam też opisy turniejów, historia kasyna (możesz przy okazji obejrzeć reklamy kasyna Mr Green), informacje dotyczące wpłat i wypłat, regulamin bonusów… To zabałaganiona zakładka niegodna gentlemana.

Mr Green Casino - odbierz bonus!

Polszczyzna na stronie jest bardzo poprawna - widać, że roboty nie załatwił za nikogo translator, a żywa istota ludzka, która mówi (i pisze) po polsku. Brzydkie jest jednak łamanie się czcionki na polskich znakach - wygląda to nieprofesjonalnie.

Poza tym trzeba przyznać, że Mr Green Casino PL jest prowadzone bardzo dobrze i od strony językowej, jak również polskiej obsługi klienta nie ma się do czego przyczepić.

Płatności u Pana Zielonego

Dla Polaków z rejestrujących się z Polski przygotowano 6 sposobów płatności, jeśli chodzi o depozyt. Wypłaty z Mr Green wędrują na to samo źródło (konto bankowe, portfel elektroniczny, kartę), z którego przyszły środki. Za wpłaty nie nalicza się dodatkowych opłat, a pieniądze wpływają na kasynowe konto natychmiast.

Wpłaty

Metody wpłaty w Mr Green Casino to bardzo podstawowi pośrednicy, których możesz się spodziewać. Są wśród nich karty kredytowe/ debetowe (Visa i Master Card; nie działają karty Maestro - sprawdziliśmy), przelewy natychmiastowe, czyli Przelewy24 i Trustly, karta przedpłacona paysafecard oraz portfele internetowe Skrill i Neteller. Jest jeszcze ClickAndBuy, ale (!) będzie on funkcjonował tylko do 30.04.2016r. Nie na Mr Green - w ogóle! Jeśli więc masz jakieś środki u tego pośrednika, lepiej zrób coś z nimi jeszcze przed datą wygaśnięcia usług.

Metoda

Czas wykonania

Minimalna kwota depozytu

Karta kredytowa/ debetowa

(Visa, Master Card)

natychmiast

25 zł

Przelewy24

natychmiast

25 zł

Trustly

natychmiast

25 zł

Skrill

natychmiast

10 zł

Neteller

natychmiast

10 zł

paysafecard

natychmiast

5 zł

Żadna z tych metod nie niesie za sobą dodatkowych opłat. Jedyne, jakie mogą wystąpić to te, które wiążą się z przewalutowaniem, jeśli nie wpłacisz złotówek z konta prowadzonego w złotówkach. To już kwestia banku, z którego korzystasz.

Wypłaty

Wypłata w Mr Green docelowo dokonywane są tą samą metodą, co wpłata. Jeśli więc depozyt został złożony szybkim przelewem, to tak samo pieniądze powinny wrócić na Twoje konto. Jeśli została wykorzystana karta - to wypłata na tę samą kartę. Jeśli Skrill, to Skrill itd.

A co, jeśli depozyt został wpłacony za pomocą paysafecard albo z jakiegoś powodu wypłata na kartę nie będzie możliwa? Wtedy Pan Zielony skieruje wypłatę bezpośrednio na Twoje konto bankowe.

W Mr Green Casino przysługuje Ci 1 bezpłatna wypłata w tygodniu (liczonym jako 7 następujących po sobie dni). Jeśli będziesz wypłacać pieniądze częściej, to zostanie naliczona odpowiednia prowizja od każdej z tych transakcji. Nie martw się, jeśli nie pamiętasz, czy ostatnia wypłata miała miejsce w zeszłą środę, czy może we wtorek, ale w każdym razie pamiętasz, że tego dnia na obiad była zamówiona na szybko pizza, tylko gdzie jest ten rachunek, żeby sprawdzić datę...? Gdy zlecisz wypłatę, Mr Green powiadomi Cię o tym, kiedy przysługuje Ci kolejna darmowa transakcja wypłaty. Tak samo, jeśli ma zostać naliczona dodatkowa prowizja, również dostaniesz o tym jasną informację.

Czas wypłat?

  • Karta - od 1 do 3 dni roboczych
  • Przelew bankowy - od 3 do 5 dni roboczych (chociaż przy wypłacaniu dostaliśmy podpowiedź, że do banku PKO przelew idzie natychmiast)
  • ePortfele (np. Skrill) - 1 dzień i mniej

Pamiętaj, że Dział Płatności ma 24-48 godzin na przetworzenie Twojego zlecenia wypłaty - o ile nie jest to gorący sezon (czyt. weekend i okres świąteczny), to wyrabiają się w 24 godziny i mniej.

Weryfikacja

Sama weryfikacja kodem przy rejestracji nie wystarczy, aby Mr Green pozwolił Ci swobodnie korzystać z dobrodziejstw kasyna - mamy tu na myśli wypłacanie wygranych. Aby mieć pewność, że a) jesteś osobą pełnoletnią i b) nie ma miejsca podszywanie się pod kogoś innego, przed dokonaniem pierwszej wypłaty trzeba zweryfikować swoją tożsamość. Uwaga! Nie masz możliwości zmiany imienia, nazwiska, adresu mailowego ani kraju pochodzenia w profilu. Jeśli zajdzie potrzeba zmiany danych musisz zwrócić się z tym do działu pomocy!

Jeśli nie możesz znaleźć funkcji wysłania dokumentów do weryfikacji, nie martw się - to nie Twoja wina. Po prostu zespół obsługi jeszcze nie uaktywnił tej zakładki, bo nie potrzebuje od Ciebie dokumentów. Najpewniej zgłoszą się do Ciebie z prośbą o odpowiednie papiery, kiedy zlecisz pierwszą wypłatę. Zazwyczaj chcą zobaczyć skan dowodu osobistego i jakiegoś rachunku potwierdzającego Twoje miejsce zamieszkania. Jeśli bardzo Ci się spieszy i nie masz czasu na czekanie, aż ktoś włączy opcję wysłania dokumentów, skontaktuj się z działem pomocy i poproś o przyspieszenie albo niech powiedzą Ci od razu, co dokładnie masz przesłać i gdzie.

Kontakt z Mr Green

Pewnie naszukasz się odnośnika do działu pomocy w Mr Green - my też wodziliśmy chwilę wzrokiem w poszukiwaniu zakładki. Aby więc oszczędzić Ci kłopotu (i czasu) powiemy, że Twoje oczy powinny zwrócić się na prawo - tam jest niewielka, poruszająca się razem z Tobą zakładeczka z napisem “Pomoc”. W zależności od aktualnego tła, jakie ustawiło kasyno, można dostrzec ją od razu, albo pobawić się w “Gdzie jest Wally?”.

A co w niej?

Masz 3 możliwości:

  • czat,
  • skontaktuj się z nami,
  • FAQ.

Zaczniemy jakby od tyłu, czyli od FAQ (Frequently Asked Questions, czyli najczęściej zadawane pytania. Tłumaczymy, bo wiemy, z jakim słowem się ten skrót kojarzy...). Po pierwsze: czyta się go niewygodnie. Zamiast otworzyć Ci listę pytań i odpowiedzi na całej szerokości strony - albo chociaż w osobnym oknie - masz do dyspozycji wąski pasek po prawej, w którym wypisano wszystko niewielką czcionką. Nie możesz rozszerzyć wyświetlanej zakładki, ale (jeśli to jakieś pocieszenie) powiększenie wyświetlania strony w opcjach przeglądarki pomaga. Zawarte w tym dziale informacje są dosyć podstawowe, ale pokrywają przyzwoity zakres zagadnień, np. co zrobić, jeśli gra zawiesiła się w trakcie rozgrywki albo gdzie sprawdzić stan wypełnienia wymogów obrotu bonusem.

Obsługa klienta dla polskich graczy dostępna jest codziennie (również w weekendy) od 7:00 rano do 1:00 w nocy. Możesz zadzwonić pod polski numer (opłata wedle stawek Twojego operatora) +48 222953716 albo napisać maila na adres [email protected] lub korzystając z dostępnego na stronie formularza kontaktowego.

Czat działa w tych samych godzinach. Dogadasz się po polsku, więc nie musisz szykować słownika. Chyba że słabo mówisz po polsku. Rozmowa z konsultantem na czacie jest bardzo przyjemna i wszystko szybko załatwisz. I nie wstydź się zadawać setek pytań - to ich praca i liczą się z tym, że gracz może mieć wątpliwości. Zdarza się jednak, że wszystkie “linie” polskich konsultantów będą zajęte. Wtedy pozostaje Ci albo czekać, albo przekierować się na rozmowę z obsługą angielską - która jest równie szybka, pomocna i uprzejma.

Mr Green Casino chat

To nie wyreżyserowana rozmowa - tak się z nimi gawędzi!
____
Godziny otwarcia:

  • czat: 7:00 - 1:00
  • e-mail: 7:00 - 1:00
  • telefon: 7:00 - 1:00

Numer telefonu:
+48 222 953 716
Język pomocy:
polski
Adres siedziby:
Mr Green Limited
Tagliaferro Business Centre, Level 7
High Street, Sliema SLM 1549
Malta
____

Wybierz automat do gry Mr Green Casino

Gry u Mr Green

Gry do Mr Green Casino dostarcza Net Entertainment (czyli NetEnt), jeden z najlepszych deweloperów gier hazardowych, a także kilka produktów Microgaming. Każdą z dostępnych tu gier możesz ocenić (w melonikach) aby dać znać innym graczom, ile zachodu wart jest dany tytuł. Wybieraj w slotach, grach stołotych i karcianych, spróbuj swoich sił w kasynie live - zielony to kolor zdrowy dla oczu, więc gra w zielonym kasynie nie będzie nadwyrężała Twojego wzroku. W dodatku miniatura gry na liście do wyboru zaznacza też charakterystyczną ikonką, który z tytułów jest także dostępny w wersji mobilnej.

Mr Green dorzuca też od czasu do czasu ciekawostki, które możesz poczytać, kiedy otwiera się gra. Przy slocie Esqueleto Explosivo dowiesz się na przykład, czym są wesołe czaszki, które służą za symbole w grze. Bardzo fajnej grze.

Sloty

W slotach istna plejada flagowych, nowych, ciekawych i bardziej tradycyjnych tytułów gier. Lista jest tu spora i trudno wygrać jeden ulubiony. My mieliśmy spory problem w wyborze slotów, które podać tutaj jako przykłady i zajawki. Jakoś jednak wybór padł na…

Guns N’Roses

Guns n'Roses video slot w Mr Green Casino

Nowy slot NetEnt, który z miejsca pokochają wszyscy wielbiciele starego, dobrego rocka, czyli Guns N’Roses, jest już dostępny u Pana Zielonego. Wybierz, który z legendarnych kawałków będzie Ci przygrywał podczas obracania bębnami: “Welcome to the Jungle”, “Sweet Child o’mine”, “Paradise City”, “November Rain”, czy “Chinese Democracy”. Każ maszynie odgrywać wszystkie piosenki z listy po kolei lub zapętl jedną. Nie mamy pojęcia, po co jest tam opcja wyłączenia muzyki w ogóle. Przecież to Gunsi!

Bębnów jest 5, rzędy są 3, a linii wygrywających jest w sumie 20. Jest Wild, Expanding Wild, Appetite for Destruction Wild, symbole Bonus, Encore Free Spins, Legend Spins, mnożnik Solo i runda bonusowa Crowd-Pleaser. RTP Guns N’Roses to prawie 97%, czyli bardzo ładny wynik.

Zagraj z Gunsami w MrGreen Casino!

The Marvellous Mr Green

The Marvellous Mr Green

Zgadza się, kasyno Mr Green ma własny slot! Wygrywających linii jest 20, które układają się na 3 rzędach. Obracasz symbole na 5. bębnach i przy eleganckiej muzyce czekasz na szczęśliwy traf. Pomogą Ci w tym symbol Wild (zielony melonik), Random Multiplier, Scatter (żeton kasyna Mr Green) oraz Multiplier Meter (przypominający koło fortuny; pojawia się w rundzie free spins, którą z kolei aktywują 3 Scattery lub więcej). Grę umilą Ci także dżentelmeńskie porady wyświetlane na dolnym pasku okna maszyny.

Zagraj w The Marvellous MrGreen już teraz!

To nie jedyny firmowy slot. Jest jeszcze Mr Green: Moonlight, w którym Zielony gentleman wciela się w poszukującego zemsty łowcę wilkołaków z XIX wieku. Mają wyobraźnię, co?

Starburst

Starburst w Mr Green Casino

Nie zapominaj, że masz jeszcze swoje ekskluzywne 22 free spiny na Starburst! Szerzej o tej maszynce piszemy w jej osobnej recenzji. Zdradzimy Ci jednak zakończenie: warto grać!

Odbierz 22 free spiny na Starburst w MrGreen!

Gry stołowe

Zasiądź z Panem Zielonym przy stole i zagraj w ekskluzywną ruletkę lub Blackjacka na żywo - to dwie pozycje dedykowane kasynu Mr Green, podobnie, jak sloty, o których pisaliśmy wyżej.

Ruletka to 7 gier, które nie są grami z kasyna live. Jest Ruletka tradycyjna, Europejska, Highroller, Amerykańska, Francuska, Multiplayer i American Gold Series. Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie.

Blackjacków nie-na żywo też jest 7. Czyżby szczęśliwa liczba? Mamy tu tradycyjną odsłonę o prostym tytule “Blackjack”, a także Blackjack Professional, Professional Highroller i Professional VIP, Double Xposure oraz Players’ Choice.

W grach pokerowych też nieźle. Jest znany Carribean Stud Pro Series, American Double Up, Deuces Wild Double Up, Joker Wild Double Up, Texas Hold’em i Casino Hold’em, Jacks or Better i Oasis Poker.

Jest też zakładka “Inne gry”, wśród których jest Punto Banco, Red Dog, Bonus Keno, Baccarat Pro Series i kilka innych. Zajrzyj tam, kiedy najdzie Cię ochota na pogranie w coś innego.

Ruletka w Mr Green Casino na żywo

Na żywo

W grze na żywo masz kilka możliwości zmierzenia się z krupierem: w ruletce, blackjacku, baccaracie lub pokerze. Wybierz stół i ciesz się szybkim połaczeniem. Nie mieliśmy żadnych problemów ani z grą, ani z rozmową z krupierem podczas rozdań. W niektórych przypadkach można nawet sobie wybrać, jaki widok będzie wyświetlany po wejściu do gry.

Limity wejścia live bywają różne, wszystko zależy od stołu i rodzaju gry. Najwięcej gier ma dolny limit na poziomie 25 zł, ale są również takie, gdzie wystarczy 2,50 zł i można wygrać fajne sumy (nam udało się raz wyrwać 90 zł z zakładu za 7,50 zł).

Mr Green mobile

Mr Green mobile to miła, szybka wersja dla tych, którzy lubią pograć na swoich urządzeniach mobilnych. Nie musisz ściągać specjalnych aplikacji, kasyno ruszy w przeglądarce. W dalszym ciągu masz dostęp do gier od NetEnt (Touch), które są bardzo wygodne w obsłudze na telefonach i tabletach. Gry ładują się szybko i wyglądają bardzo ładnie na małych ekranach. A w co w ogóle możesz grać? Ponad 200 slotów, 9 gier stolikowych (blackjack i ruletka), a nawet w kasynie live, gdzie jest ruletka, hold’em, blackjack i baccarat.

Mr Green Casino mobile

Mr Green pozwoli Ci mobilnie złożyć depozyt lub zlecić wypłatę, zarządzać limitami i sprawdzić bonusy. Uwaga! Są też co jakiś czas specjalne bonusy mobilne, np. darmowe spiny, które dostaniesz i wykręcisz tylko logując się do Mr Green mobile!.

Przejdź do mobilnego kasyna Mr Green wpisując w wyszukiwarkę na urządzeniu mobilnym “Mr Green” lub “Mr Green Casino”, a link zabierze Cię we właściwe miejsce o właściwej wersji językowej. Tutaj nie ma problemów z brzydko wyglądającymi polskimi znakami. Bo ich nie ma...

Pytamy i odpowiadamy: Mr Green Casino

1) Jaki jest aktualny kod bonusowy w Mr Green Casino?

Nie ma żadnego kodu bonusowego. Mr Green Casino nie wymaga od Ciebie podawania specjalnych haseł, ani niczego innego, aby przyznać Ci bonus powitalny. Wystarczy, że przejdziesz do kasyna z naszego linka.

2) Nie widzę opcji weryfikacji tożsamości. Gdzie to jest?

Jeśli nie ma w Moje konto -> Weryfikacja konta, to znaczy, że jeszcze nie włączono Ci tej funkcji. Owszem, robi się to odgórnie, więc jeśli jesteś osobą, która lubi załatwiać takie rzeczy od ręki, to musisz poczekać. Ewentualnie zagadaj do obsługi klienta, żeby pokierowali Cię, jak to zrobić inaczej.

3) Czy można grać w Mr Green Casino za darmo?

Tak, tylko musisz założyć tam konto i zalogować się. Wtedy możesz do woli grać dla zabawy, a potem wpłacić depozyt i grać za prawdziwe pieniądze, kiedy już wyczujesz klimat.

4) Czy wpłaty i wypłaty są za darmo?

Jasne, tylko pilnuj limitów - mówimy tu przede wszystkim o wypłatach i terminach. Raz na 7 dni przysługuje Ci darmowa wypłata. I uwaga - jeśli Twoja wypłata czeka na zatwierdzenie przez dział finansów, nie możesz złożyć nowego depozytu.

5) Czy warto grać w Mr Green Casino mobile?

Pewnie, ale to tylko dodatek do kasyna na komputerze. Taki umilacz czasu, kiedy chcesz się na chwilę rozerwać nie ruszając się z kanapy i nie sięgając po tego wielkiego, ciężkiego, oddalonego o kilometr długości pokoju laptopa.

6) Na czacie nie ma dostępnego polskiego konsultanta - co robić?

Opcji jest kilka. Możesz zrobić sobie kawę albo drinka, pograć na slocie lub pogadać z jakąś żywą istotą (pies też się liczy). Po pewnym czasie powinien się zwolnić jakiś polski konsultant. A jeśli nie przeszkadza Ci rozmowa po angielsku, to przełącz się na angielski czat i skorzystaj z usług tej ekipy.

7) Gdzie najszybciej sprawdzić zasady gry z Mr Green Casino?

Z jednej strony wystarczy kliknąć w grę, w którą chcesz zagrać albo której zasady chcesz poznać, poczekać aż się załaduje i poczytać opcje.

Z drugiej strony możesz wejść w Promocje - Zasady gry (menu po lewej) i wybrać tytuł z listy, która Ci się wyświetli. Otworzy Ci się okno, w którym szczególowo opisuje się zasady konkretnej gry.

8) Czy można zmienić limit w Mr Green?

W każdej chwili. Wejdź na swoje konto i ustawiaj je tak, jak zechcesz.

9) Kod weryfikacyjny z rejestracji ciągle nie przychodzi na mój numer telefonu. Co robić?

Zdecydowanie skontaktuj się z ekipą obsługi klienta. Może podając numer telefonu wcisnęło Ci się nie ten klawisz, co trzeba i kod wysłano na inny numer.

10) Czy można wejść na Mr Green Casino bez rejestracji.

Nie. Zawartość kasyna obejrzysz dopiero po założeniu konta i zatwierdzenia do kodem weryfikacyjnym wysyłanym na Twój telefon.