Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Estudiantes - Basket Zaragoza Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 33-28)
Estudiantes
66
-
61
Basket Zaragoza

NAJBOLJA ESTUDIANTES VS BASKET ZARAGOZA PROGNOZA.

Estudiantes da pobedi (1x2)
Prognozirano: 1.75 - 15. Mar. 10:04
Evo jednog lakog meca ako mene pitate a to je mec izmedju ekipa saragose i ekipe estudiantesa a to nisu daleko poznatiji fudbalski timovi i ovo je duel kosarkaski u prvoj ligi spanije u kom igraju ekipa koja ce obezbediti plej of a zadnja 3 duela su ponosno pobedili sve bez prodizetaka dok je ekipa estudiantesa ekipa koja je zadnja 3 meca glatko izgubila pa mi ne daju neku nadu da mogu da pruze neki otpori razigranoj ekipi saragose koja ce imati i mozda neku vecu ulogu u plej ofu a zanji dueli su obicno propadali saragosi zadnja 3 zaptavo .

Najbolji Liga Endesa tipsteri

nerito12
don_andres
The_doctorbr
tritonal
Tipovi
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Estudiantes -2.50 (AH)
    Pobeda
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Estudiantes da pobedi
    Pobeda
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Preko 38.5 poena u 1. četvrtina
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 2.45 - 15. Mar. 09:02
jos jedna utakmica 24 tog kola spanske prve acb lige i mec izmedju domace ekipe Estudiantesa i gostujuce ekipe Saragose - domaca ekipa se nalazi u donjem delu na tabeli i mislim da ne mogu ni previse gore ni dole u polsednjih 5 meceva kao domacini imaju omer od 1 poraza i 4 pobede pre toga u nizu - gostujuca ekipa se bori da sacuva mesto koje vodi u play off nalaze se na poziciji 7 i u poslednjih 5 gostovanja imaju omer 4 pobede i jedan poraz - moj tip ovde bice pobeda gostujuce ekipe na poluvremenu i kraju
Tipovi
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
    Izgubljeno
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    Pobeda
  • Estudiantes-Basket CAI Zaragoza
    Estudiantes da pobedi (1x2)
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba poluvremena će imati isti broj golova
Prognozirano: 1.87 - 15. Mar. 09:37
Sledeći meč koji ću tipovati je vrlo nezgodan, a sastaju se Estudiantes i CAI Zaragoza. Estudiantes se nalazi na 13. mestu i da bi se plasirao u plej of, moraju sve kockice da se poklope jer trenutno zaostaju tri pobede za Laboral Kutxom. Vrlo su neugodan protivnik, naročito kada igraju pred svojim navijjačima, a tu su redom padali Barcelona, Real, Joventut i ostali jaki timovi. Međutim, upali su u malu krizu, pa u ovaj meč ulaze nakon tri vezana poraza, pa su zato kladioncie postavile goste za favorite u ovom meču. Sa druge strane, CAI Zaragoza se nalazi u boljoj situaciji jer su trenutno na 7. mestu sa 13 pobeda i 10 poraza. najviše što mogu da napreduju, jeste za jednu ili dve pozicije. Što se tiče njihove igre, igraju dosta tvrdo, pogotovo u gostima, retko kada postignu više od 75 poena. U meč ulaze puni samopouzdanja nakon junačke pobede nad Valensijom u prošlom kolu u gostima od 109:106. Gledao sam taj meč i stvarno su igrali odlično. Svaki šut im je ulazio. Ovde očekujem zanimljivu utakmicu sa ne tako puno koševa,i mislim da su gosti ovde favoriti, samo zbog bolje forme. Ako uzmemo u obzir da Estudiantes kod kuće igra odllično, verujem da će se boriti do poslednjeg momenta, i da zato očekujem više poena u drugom poluvremenu. Srećno svima.
Chat