Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Alba Berlin - KK Crvena Zvezda Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 51-36)
Alba Berlin
89
-
80
KK Crvena Zvezda

NAJBOLJA ALBA BERLIN VS KK CRVENA ZVEZDA PROGNOZA.

Preko 158.5 poena
Prognozirano: 1.62 - 24th Jan 21:04
Evropa evro liga igra se meč košarkaši u ligi i sastaju se ekipa domaćih Alba Berlin i gosti ekipa Kk crvena zvezda u ovom susretu favorite za pobedu je Ekipa gostiju i sagledavajući igre oba ekipa u ligi i međusobne susrete dosao sam do zakljucka da ce biti vise od 168

Najbolji Euroleague tipsteri

TheTrollmanSha
Ninca90
Dyole
allee
nikolaqq

Crvena Zvezda putuje u Berlin na megdan naslabijoj ekipi Evrolige: Crveno-beli se nadaju lakoj pobedi

Bettingexpert Team

Crveno-beli će u 23. kolu Evrolige na gostovanje u Berlin. Nakon mnogo neuspeha u naizgled lakim utakmicama, postavlja se pitanje da li Zvezda može do pobede protiv Albe. Budući da je ekipa iz Nemačke trenutno poslednja na tabeli, Crveno-beli se nadaju lakoj pobedi. Može li Alba da pruži ikakav otpor ili će ćemo videti veoma jednosmernu utakmicu? Saznajte više uz našu Alba – Crvena Zvezda analizu.Više o tome

Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 160.5 poena
    3 tipovi
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -3.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
    2 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 40.5 poena u 1. četvrtina
Prognozirano: 1.82 - 25th Jan 15:44
Evroliga - Ovo moram da probam na cisti osecaj , jako nezgodan mec za prognozirati pobednika tako da poeni su mi sigrunija varijanta. Obe ekipe se nalaze u dolnjem delu tabele , tako da ovde moze biti svasta . Alba jako nezgodna posebno na domacem terenu , ocekujem nesto bolji njihov start , pa bolji nek pobedi.
Jan. 22, 2024 04:43

Crvena Zvezda putuje u Berlin na megdan naslabijoj ekipi Evrolige: Crveno-beli se nadaju lakoj pobedi

Bettingexpert Team

Alba – Crvena Zvezda forma

Alba je trenutno poslednje ekipa na tabeli Evrolige. Međutim, ni Crvena Zvezda nije do sada odigrala sjajnu igru. Ipak, okršaj koji nas očekuje će sigurno biti borba, budući da i Alba vidi priliku za pobedom.

U dosadašnjem toku takmičenja, tačnije nakon 22 utakmice, Alba ima samo četiri pobede i 18 poraza. Iako imaju isti broj pobeda kao i Asvel, ekipa iz Berlina se nalazi na poslednjem mestu uz slabiju koš razliku.

Istovremeno, Crvena Zvezda je trenutno na 12. mestu, uz devet pobeda i 13 poraza ove sezone. Najveći problem Crveno-belih je nemogućnost da ostvare konstantnost. Ipak, u igri je i dosta drugih faktora, pa je Zvezda izgubila par utakmica za samo koš razlike.

U nastavku sezone, ciljevi ove dve ekipe su različiti. Alba će pokušati da popravi formu i ostvari što bolju poziciju. Istovremeno, Zvezda će na sličan način probati da uđe u poslednjih osam.

Ipak, ono što nam najviše može pokazati stanje ove dve ekipe jeste poslednjih pet utakmica. Imajući na to na umu, u našoj Alba – Crvena Zvezda analizu, detaljno gledamo poslednjih pet okršaja obe ekipe.

Alba Berlin poslednjih pet

Alba Berlin u poslednjih pet okršaja u Evroligi ima samo jednu pobedu i četiri poraza. U ovom slučaju, i sam učinak u celoj sezoni je realan prikaz stanja kod ove ekipe. 

U prvoj od poslednjih pet utakmica, Alba je gostovala ekipi Žalgirisa. Uprkos solidnom otporu i kvalitetnoj borbi, ekipa iz Kaunsa uspela je da upiše novu pobedu rezultatom 77:71. Johanes Timan sa 17 i Mateo Spanjolo iz Albe sa 15 su bili najbolji igrači utakmice. Ipak, nije bilo dovoljno da ekipa iz Berlina upiše bitnu pobedu.

U narednoj utakmici protiv dosta bolje ekipe Virtusa iz Bolonje, Alba nije mogla da uradi ništa. Iako su pružili sve od sebe, Virtus je ultimativno slavio sa veliki 68:83. Spanjolo i Timan su još jednom pružili dobru partiju, ali nedovoljno da zabeleže pobedu.

Svoj treći u poslednjih pet, a ujedno i peti uzastopni poraz, Alba je pretrpela od ekipe Milana. Na ovom gostovanju, Alba je još jednom u nizu odigrala solidnu partiju imajući na umu njihov generalni učinak.Na kraju, Milano je slavio sa 82:76.

Konačno, u pretposlednjoj utakmici, Alba dolazi do veoma bitne pobede protiv druge najslabije ekipe ove sezone, Asvela. Ovaj put, najefikasniji igrači bili su Janik Vecel, i Sterling Braun. Zahvaljujući njihovom učinku, Alba je upisala svoju četvrtu pobedu u sezoni rezultatom 63:88.

Konačno, svoju poslednju utakmicu, ekipa iz Berlina odigrala je protiv Bajerna. Iako je Bajern poprilično loš ove sezone, uspeli su da upišu veoma veliku pobedu rezultatom 65:82. Sa ovim rezultatima, Alba ne može da očekuje ništa više od poslednja dva mesta.

Crvena Zvezda poslednjih pet

Klackalica pobeda i poraza Crvene Zvezde se uporno naginje na pogrešnu stranu. Crveno-beli ne uspevaju da se konačnu popnu na gornju polovinu tabele. U poslednjih pet utakmica ipak vidimo malo poboljšanje forme. Crveno-beli su upisali tri pobede uz dva poraza u poslednjih pet okršaja.

U prvoj od ovih pet utakmica, Zvezda je gostovala ekipi Fenerbahčea. Iako je Fener dosta bolje rangiran trenutno, Crveno-beli su napravili veliko iznenađenje sjajnom pobedom od 76:85. Džoel Bolomboj je bio najbolji igrač Zvezde sa fenomenalnih 24 poena i šest skokova.

U narednoj utakmici, Zvezda je na svom terenu dočekala svog večitog rivala, Partizan. Iako je Partizan dosta bolji ove sezone, Crveno-beli su uspeli da upišu veoma bitnu pobedu. Nedović i Gijedraitis su bili najefikasniji u ekipi Zvezde, pa su na kraju i slavili sa 88:72.

Ipak, Zvezdina klackalica utakmica se još jednom nagnula na pogrešnu stranu. U narednoj utakmici protiv jedne od najslabijih ekipa, Asvela, Zvezda nije uspela da dođe do pobede. Na gostovanju u Lionu, Nedović je ubacio sjajnih 26 poena. Ipak, ostatak ekipe nije bio na nivou, pa je Asvel slavio sa 100:91.

U nastavku sezone, Zvezda je u svojoj pretposlednjoj utakmici gostovala ekipi Milana. U veoma dominantnoj utakmici Zvezde, stvar u svoje ruke preuzeo je Gijedraitis koji je ubacio 22 poena i uhvatio šest skokova. Na kraju, Crveno-beli su slavili sa 62:76.

Poslednju utakmicu, Zvezda je igrala na svom terenu protiv ekipe Baskonije. Baskonija je napravila veću razliku u trećoj četvrtini pa su Crveno-beli morali da jure razliku u poslednjoj. U veoma neizvesnoj utakmici i borbi do samog kraja, kao pobednik je izašla Baskonija, sa 90:91.

Alba – Crvena Zvezda statistika

U dosadašnjem toku takmičenja, ekipa Alba ime razliku poena 1659:1853, tačnije negativnih 194. U proseku, ova ekipa postiže 75.4 poena po utakmici. Istovremeno, njihova statistika uključuje i 32.7 skokova, 16.0 asistencija, kao i 7.3 ukrade lopte po utakmici.

Očekivano, njihov najbolji igrač ove sezone je Johanes Timan, koji u proseku ubacuje 13.5 poena po utakmici. Istovremeno, od Timana još i vidimo 5.2 skokova u proseku.

Naredni najbolji igrač u ekipi Albe je Sterling Braun. Braun i Timan su briljirali u skoro svakoj utakmici, pa su oni ujedno i najzaslužniji za jedine četiri pobede. Braun u proseku ubacuje 11.8 poena, a istovremeno i hvata 3.8 skokova, i podeli 2.7 asistencije po utakmici.

Na spisku bitnih igrača tu su još i Luis Olinde sa 10.2 poena, kao i Mat Tomas sa 8.8. Sa prosekom od 5.5 skokova, Kalifa Kumađe stoji na vrhu po uhvaćenim loptama, dok Mateo Spanjolo deli najviše asistencija sa prosekom od 3.5 po utakmici.

Na drugoj strani, Zvezda ima dug spisak efikasnih igrača. Njihova razlika poena je trenutno 1804:1771, a prosek im je 82.0 poena po utakmici. Istovremeno, Crveno-beli uhvate 34.9 skokova po utakmici, podele 18.5 asistencija, i ukradu 7.8 lopti.

Na vrhu po broju poena i dalje stoji Nemanja Nedović, koji u proseku ubaci 12.9 poena. Miloš Teodosić je naredni na ovom spisku sa 10.7 poena, kao i 5.7 asistencija.

Moramo još i spomenuti Rokasa Gijedraitisa koji ima isti prosek kao Teodosić, 10.7 poena, ali uz još 4.0 skokova. Džoel Bolomboj je napravio bitnu razliku par puta, a ima prosek od 10.4 poena. Sa preko 10 poena je još i Luka Mitrović, koji ima 10.2 poena po utakmici.

Domaći teren i gostovanja

Još jedan statistički podatak koji moramo uzeti u obzir je učinak ove dve ekipe na domaćem terenu i na gostovanjima. Ova utakmica će se igrati u Berlinu, ali je Alba jedna od najslabijih ekipa na svom stadionu.

Naime, Alba je u dosadašnjem toku takmičenja igrala kod kuće 11 puta. Od ovih 11 utakmica, upisali su samo tri pobede, dok su osam izgubili. Bitan podatak je da je Alba izgubila poslednjih četiri utakmica na svom terenu.

Istovremeno, Zvezda ima slab učinak u gostima. Od 12 utakmica koliko su igrali na stranom terenu, Crveno-beli su upisali tri pobede. Ono što je značajno je da su sve tri pobede u gostima upisali u poslednjih pet okršaja.

Alba – Crvena Zvezda međusobni skor

Ekipe Albe i Crvene Zvezde su veoma upoznate jedna sa drugom. Nakon bezbroj okršaja u Evroligi, poznate su taktike i jedne i druge ekipe. Za našu Alba – Crvena Zvezda analizu, ipak uzimamo u obzir samo poslednih pet okršaja svakog takmičenja.

Naime, od poslednjih pet okršaja, tri je otišlo u koristi Crvene Zvezde, a dva u korist Albe. Jedna od ovih utakmica završila se nerešenim rezultatom, ali je u nadoknadi slavila Zvezda.

Poslednji međusobni okršaj igrao se u Beogradu, decembra 2024. Crvena Zvezda je u toj utakmici kontrolisala veći deo igre, pa je na kraju i slavila sa 85:71. Alba nije imala prilike da pronađe svoju igru, dok su Nedović sa 20, i Gijedraitis sa 19 poena izneli utakmicu do samog kraja.

Utakmica pre ove je takođe završena u koristi Crvene Zvezde, ali je ova utakmica bila prijateljska. Ako uzmemo u obzir samo utakmica Evrolige, Alba je od poslednjih pet duela slavila u tri, a Zvezda u dva.

Alba – Crvena Zvezda tip

Za kraj, naša Alba – Crvena Zvezda analiza vam nudi i pregled najnovijih kvota. Ulogu favorita ovaj put ima ekipa Crvene Zvezde, za čiju pobedu je trenutna kvota 1.60. Sa druge strane, kvota za pobedu domaće ekipe Albe je 2.65. Nerešen ishod dolazi uz kvotu 16.0.

Gledajući sve bitne statističke podatke, nema sumnje u to da je Crvena Zvezda trenutno kvalitetnija ekipa. Međutim, ono što je bitno imati na umu je da iako su bolji, oni su i dalje dosta loši ove sezone. Spomenuta klackalica opet može prevagnuti, a već smo videli poraz Crveno-belih od Asvela, koji je u identičnoj poziciji kao i Alba.

Kladionice trenutno nude granicu poena od 162.5, što znači da ako obe ekipe obace svoj prosek, neće dostići ovu granicu. Ipak, možemo da očekujemo da će ova utakmica biti otvorenija, pa je i kvota od 1.90 da ipak prebace ovu granicu vredna razmatranja.

Naravno, možemo očekivati standardni učinak najboljih igrača ove ekipe. Na strani Albe su to Johanes Timan, i Sterling Braun, koji imaju sjajan učinak ove sezone. Istovremeno, Zvezda ima nekoliko opcija, ali se uglavnom ističe Nemanja Nedović. Ipak, mogu se razmotriti opcije kao što su Gijedraitis, Teodosić, pa čak i Bolomboj.

Na našoj stranici čekaju vas još mnogi Evroliga tipovi, pronađite ih na:

 

Evroliga tipovi za klađenje

Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -4.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda da pobedi
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 165.5 poena
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 156.5 poena
Prognozirano: 3.00 - 25th Jan 18:14
Alba Berlin vs Crvena Zvezda. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je gostujuca ekipa. Smatram da su kvalitetniji tim od domacina i da ce dobiti ovaj mec. Ja bih ipak pokusao sa opcijom manje od 156.5 poena na mecu, jer smatram da ce ovo biti vrlo spor mec.
Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 158.5 poena
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 40.5 poena u 1. četvrtina
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    KK Crvena Zvezda -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda da pobedi
Prognozirano: 1.53 - 25th Jan 18:06
Crvena Zvezda ne kotira baš najbolje u Evroligi. Imaju negativan skor od 9 pobeda i 11 poraza. Teodosić neće nastupiti na ovaj današnji meč, a Nedović koji je bio van stroja otputovao je sa ekipom i očekuje se da dobije minutažu. Alba je zadnja na tabeli i ovo je meč koji jednostavno mora da se dobije ukoliko žele da nastave play off ambicije.
Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 81 poena u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Ispod 166.5 poena
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 163 poena
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
Prognozirano: 1.58 - 25th Jan 16:15
MOZE LI ZVEZDA DO TESKE POBEDE U GOSTIMA? Crvena Zvezda MeridianBet nema izbora u koliko zeli da se nadje u play-in zoni najjaceg evropskog takmicenja. Odigrati jaci ulog 8/10 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Alba Berlin +4.50 (AH)
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Alba Berlin +5.50 (AH)
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 159.5 poena
    Pobeda

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda -4.50 (AH)
Prognozirano: 1.93 - 25th Jan 16:09
Mozda i poslednji voz za zvezdi da uhvate prikluucak domacin je bas los i tanak i mislim da itekako moze ovde da se ocekuje i da se nada da. E zvezda da slavi sto se tive alba mislim da je losa i mislim da fino igra ali da je gost favorit
Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Alba Berlin +9.50 (AH)
    Pobeda
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Ispod 156.5 poena
    Izgubljeno
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 38.5 poena u 1. četvrtina
    Izgubljeno
Tipovi
  • Alba Berlin-KK Crvena Zvezda
    Preko 161 poena
    Pobeda
Chat