Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Caroline Garcia - Karin Knapp Tipovi za kladjenje

FT
Caroline Garcia
2
-
0
Karin Knapp

NAJBOLJA CAROLINE GARCIA VS KARIN KNAPP PROGNOZA.

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.83 - 2. Mar. 18:55
Opklada: Više od 20.5 gemova / Kvota: 1.83 / Kladionica: 10Bet. Meč između Caroline Garica(e) i Karin(e) Knapp na turniru Monterej (Meksiko), 1/16 finala. Karolina Garsija (Francuska) je trenutno rangirana n1 29. mestu na WTA, s druge strane, Karina Knap (Italija) je trenutno rangirana na 55. mestu na WTA, ovo će biti prvi zvanični meč na ovom turniru za ove dve teniserke. U ovom meču očekujem veoma dobru i uzbudljivu igru obe teniserke, jer favorit za pobedu u ovom meču je Karolina Garsija, ali, kada pogledamo međusobne susretae, znamo kako Karina Knap igra protiv ove teniserke, tako da u ovom meču, očekujem dva seta sa dosta gemova ili tri seta, zato je moja opklada za ovaj meč "Više od 20.5 gemova". Toliko od mene, što se tiče ovog meča. Srećno svima koji me prate.
Poslednji put kad je Caroline Garcia igrao protiv ovog protivnika, Caroline Garcia won (6/2 - 6/7 - 6/1)

Najbolji WTA tipsteri

Tiptiptip
salahsyh
allee
Total10
tennistips89
Tipovi
  • Caroline Garcia-Karin Knapp (zene)
    Caroline Garcia da pobedi
    6 tipovi
    Pobeda
  • Caroline Garcia-Karin Knapp (zene)
    Tačan rezultat: 0-0
    5 tipovi
    Pobeda
  • Caroline Garcia-Karin Knapp (zene)
    Preko 20.5 utakmica
    3 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.83 - 2. Mar. 20:32
Carolina Garcia je teniserka koja je rangirana na broju 30 i ona ima 21. godinu a sa druge strane imamo Karin Knapp koja je rangirana na broju 57 i ona ima 27 godina.. Caroline Garcia je prije ovoga turnira igrala na ATP Acapulco gdje je pobjedila Hercog , Mattek Sands i Lucic a izgubila u finalu od Bacsinzky sa 2-0 u setove i to dosta ubjedljivo 3-6 0-6. Ona do sada nije ucestvovala na ovom WTA turniru Sa druge strane Karin Knapp je u karijeri igrala jednom ovdje na ovom turniru i to prosle sezonei ispala je u 1. kolu. Ona je prije ovoga turnira igrala na WTA Dubai gdje je izgubila od Bencic 4-6 4-6 Ovdje cu se kladiti na vise od 20.5 gemova iz razloga jer Garcia mi nije djelovala dobro na mecu koji je igrala prije dva dana u finalu Acapulca.. Mislim da moze Knapp da se suprostavi ovdje i moj tip vise od 20.5 gemova
Tipovi
  • Caroline Garcia-Karin Knapp (zene)
    Ispod 20.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Caroline Garcia-Karin Knapp (zene)
    Caroline Garcia da pobedi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Caroline Garcia da pobedi
Prognozirano: 1.46 - 3. Mar. 19:17
Wta Monterey,tvrda podloga.Ovde je razlika u kvalitetu ali pre svega u trenutnoj formi i vise nego ocigledna i za mene ova kvota je prevelika.Knap vec 2 meseca ne moze nikoga da dobije a sa onakvom igrom i samopouzdanjem na veoma niskom nivou tekso da ce vecersa moci do pobedi.Pogotovo zbog toga sto je garcia pa slobodno mogu reci u zivotnoj formi a prosle nedelje je igrala i cini mi se prvo finale u karijeri u Accapulcu mada ju je pritisak pojeo i lagano je izgubila od bascinski.Ipak u danasnjem mecu je veliki favorit i ja sumnja mda italijanka moze i do seta uopste!!
Poslednji put kad je Caroline Garcia igrao protiv ovog protivnika na ovoj podlozi, Caroline Garcia won (6/2 - 6/7 - 6/1)

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Caroline Garcia da pobedi
Prognozirano: 1.46 - 3. Mar. 15:07
Garcia je treci nosilac na turniru. Pre dva dana je igrala finale turnira u Acapilco i izgubila od Bacsinszky sa 2-0 u setovima. Do finala je stigla uz dosta srece, jer su joj i Sharapova i Lucic predale svoje meceve. Ona je 29. na WTA listi i to joj je najbolji plasman u karijeri. Knap je imala los pocetak sezone. Cetvrtfinale u Hobartu joj je najbolji plasman ove sezone. u medjusobnim duelima rezultat je 2-1 za Knap, ali je poslednji mec koji je igran na ovoj podlozi dobila Garcia. Garcia je u boljoj formi i u usponu u karijeri, tako da mislim da ce pobediti danas.
Caroline Garcia i Caroline Garcia imaju odigranih 3 utakmica, uz odnos 1-2 u međusobnim susretima
Karin Knapp gubi 88 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Caroline Garcia pobeđuje u 92 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat