Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Casey Dellacqua - Su-Wei Hsieh Tipovi za kladjenje

FT
Casey Dellacqua
1
-
2
Su-Wei Hsieh

NAJBOLJA CASEY DELLACQUA VS SU-WEI HSIEH PROGNOZA.

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.95 - 3. Mar. 06:27
Jos jedan mec 1. runde WTA turnira u Kuala Lumpulu . Za prolaz u 1 / 8 finala ce se nadmetati Australijanka Casey Dellacqua 35. teniserka na svetu i devojka sa Kineskog Tajpeha Su-Wei Hsieh koja se nalazi na poziciji broj 181 na WTA rang listi. Delakva je favorit na ovom mecu ali ona igra prilicno slabo ove sezone. Zanimljivo je da su jedini medjusobni mec ove dve teniserke odigrale upravo na ovom turniru pre 3 godine i Hsieh je pobedila sa 2 - 0. Mislim da ce i dans biti tesno. Kladim se na vise od 20.5 gemova. Srecno !

Najbolji WTA tipsteri

Tiptiptip
salahsyh
allee
Total10
tennistips89
Tipovi
  • Casey Dellacqua-Su-Wei Hsieh (zene)
    Tačan rezultat: 0-0
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • Casey Dellacqua-Su-Wei Hsieh (zene)
    Preko 20.5 utakmica
    4 tipovi
    Pobeda
  • Casey Dellacqua-Su-Wei Hsieh (zene)
    Tačan rezultat u 1. set: 0-0
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.95 - 3. Mar. 05:45
U maleziji u kuala lumpuru se na wta turniru, na tvrdoj podlozi igraju mecevi prvog kola a jedan od parova cine casey delaqua australijanka trenutno 35. na wta rang listi, i hsieh su wei iz kineskoh taipeha koja je trenutno 181. igracica na svetu, odlucio sam se za over 20.5 gemova na mecu, na prvi pogled i renking situacija je jasna i delacqua je veliki favorit, medjutim hsieh su wei je prva dubl igracica sveta, a u singlu je bila i 21. igracica,ovde od prosle godine brani osminu finala pa ce imati motiv da i u singlu se potrudi, od devet meceva u singlu koliko je od pocetka hsieh odigrala cak sedam puta je igrala tri seta, a delacqua od deset meceva sest puta igrala tri seta, ocekujem i danas mec neizvestan, a jedini medjusobni duel su imali 2012 bas ovde u maleziji, tada je dobila kineskinja sa 2-0. GL svima
Tipovi
  • Casey Dellacqua-Su-Wei Hsieh (zene)
    Casey Dellacqua da pobedi
    Pobeda
  • Casey Dellacqua-Su-Wei Hsieh (zene)
    Casey Dellacqua da pobedi 1. set
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 2.10 - 3. Mar. 05:51
WTA, teniski turnir u Maleziji, na tvrdoj podlozi, susresce se teniserka iz Australije Casey Dellaqua, trenutno 36 na WTA listi i teniserka iz taipeia Hsieh W. Mec pocinje oko 08:30 danas. U ovom mecu favorit je svakako Dellaqua, ona je mnogo iskusnija teniserka sto se tice singlova, od Hsieh W., koja je opet mnogo bolja od Dellaque u dublovima. Takodje i ja dajem prednost Dellaqui igrajuci na nju pobedu u 2 seta (2-0). U medjusobnim duelima je 1-0 za Hsieh W., koja je dobila duel 2012 rezultatom 2-0. Hsieh W., nije izgubila u poslednjih 7 meceva sa 2-0, a moje misljenje je da ce to biti danas od Dellaque i zato tipujem pobedu Dellaque sa 2-0, na kvoti 2.10, na jak ulog, srecno ko prati.
Chat