Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

David Guez - Andreas Beck Tipovi za kladjenje

FT
David Guez
2
-
1
Andreas Beck

NAJBOLJA DAVID GUEZ VS ANDREAS BECK PROGNOZA.

David Guez da pobedi
Prognozirano: 2.20 - 5. Mar. 07:10
Ovo je mec 1 / 8 finala ATP celendzera u francuskom gradu Quimper u kojem ce se sastati domaci teniser David Guez koji se nalazi na 212. mestu na svetu i Nemac Andreas Beck koji je 114. na ATP rang listi. Guez definitivno zasluzuje bolji plasman od ovog trenutnog. Solidno igra u poslednje vreme. Zadnjih mesec dana uglavnom provodi na turnirima u maticnoj zemlji i oseca se veoma komforno. Beck je vrlo lako pobedio u 1. kolu. Ova podloga mu odgovara. Ima 2 pobede u medjusobnim duelima protiv Gueza i verujem da danas moze i do trece u nizu. Srecno !
Andreas Beck gubi 80 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • David Guez-Andreas Beck
    David Guez da pobedi
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • David Guez-Andreas Beck
    David Guez da pobedi
    8 tipovi
    Pobeda
  • David Guez-Andreas Beck
    Tačan rezultat: 0-0
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

David Guez da pobedi
Prognozirano: 2.20 - 4. Mar. 23:38
Imamo susret na Challenger turniru u Quimperu ( Francuska) gdje ce igrati francuski teniser David Guez i njamacki teniser Andreas Beck Ovdje prije sega mislim da je blizi pobjedi francuski teniser jer igra kod kuce jer je ove sezone imao nekoliko solidnih partija i jer njegov protivnik Beck je prije ovoga turnira imao 4 vezana poraza pa ne bih rekao da je on u nesto dobroj formi.. Ovdje u 1. kolu Guez je pobjedio zemljaka Michona sa 2-0 u setove 6-3 7-5 dok je Beck pobjedio njemackog tenisera Torebka sa 2-0 takodje 6-3 6-3 Ova dva tenisera imaju do sada dva medjusobna duela , jednom na sljaci 2013 godine kada je pobjedio Beck sa 2-0 i jednom na tvrdoj podlozi prosle sezone u aprilu na challenger turniru u Saint Brieucu kada je opet Beck dobio, ali sa 2-1.. Kladit cu se na pobjedu Gueza jer igra pred svojom publikom i mislim da je na njega red da dobije medjusobni susret
Tipovi
  • David Guez-Andreas Beck
    Tačan rezultat: 0-0
    Izgubljeno
  • David Guez-Andreas Beck
    Ispod 22.5 utakmica
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 4.30 - 5. Mar. 10:14
Imam osecaj da ce David Guez dobiti ovaj mec sa 2 - 1 . Mislim da francuz ima veci kvalitet, sto je i pokazalo u prethodnom mecu protiv sunarodnjaka Michona, kojeg je dobio sa 6-3 7-5. Sad je Andi Beck sledeci, koji je bolji igrac od Michona, ali nije od Gueza, i mislim da ce biti dobar za jedan osvojen set. Sto se tice pobednika nemam dileme, ali bice 2-1 . Beck treci nosioc, pobedio sa 2-0 protiv Torebko, ali ranije i Kravchuk i Taro, i Roger Vasselin ga dobio. Danas ce mu ostati samo osvojen set, i poraz protiv ozbiljnog Gueza.
David Guez pobeđuje u 80 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

David Guez da pobedi
Prognozirano: 1.69 - 5. Mar. 10:10
Guez D. - Beck A. mecevi drugoga kola francuskoga turnira za tenisere koji se igra ovaj tjedan dolaze nam za danas sa nekoliko meceva. sto se tice ovoga meca teniser iz francuske guez koji je u prvom mecu nakn 2 seta samo slavio protiv veoma dobroga tenisera koji nam dolazi takodjer iz francuske a rijec je o michonu dok je s druge strane teniser koji nam dolazi iz njemacke i teniser koji u zadnjih 5 meceva ima samo 1 pobjedu i to u prvom kolu ovoga turnira gjde je slavio protiv svoga sunarodnjaka torebka takodjer na 2 seta samo .

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 22.5 utakmica
Prognozirano: 1.90 - 5. Mar. 06:59
Guez je po kladionicama ovde favorit a na atp listi je Beck duplo bolji tako da je ovo mec gde moze doci svasta. Guez je favorit zbog trenutne forme jer je u ovoj sezoni imao 11 pobeda i 7 poraza a Beck 4 pobede i 5 poraza. Guez je i domaci teniser sto ga dodatno favorizuje. U prvom kolu Guez je dobio Michona sa 2:0 a Beck je takodje sa 2:0 dobio Torebka. U medjusobnim duelima je 2:0 za Becka a oba meca su igrana na vise od 22,5 gemova, zadnji mec i u 3 seta tako da je to razlog za ovako visoku granicu koja vise sansi ima da se ne predje jer je vrlo visoka.
Chat