Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Oman - Algeria Tipovi za kladjenje

FT
Oman
1
-
4
Algeria

NAJBOLJA OMAN VS ALGERIA PROGNOZA.

Oba poluvremena će imati isti broj golova
Prognozirano: 2.20 - 30. Mar. 10:50
danas je na programu prijateljskih meceva jos jedan zanimljiv mec a sastaju se domaca selekcija sa azijskog kontinenta i gostujci tim ekipa sa africkog prostora alzir ,naravno veci favorit i bolji tim je ekipa alzira ,medjutim gledajuci statistiku video sam da ekipa omana ili daje mnogo golova i pobedjuje ubedljivo ili prima mnogo golova i gubio ubedljivo pa je moj tip za ovaj mec da ce vise golova biti u drugom nego u prvom delu igre nadam se da ce strelci biti raspolozeni i da cemo danas videti puno golova pa ocekujem neizvesnu i jako zanimljivu utakmicu moj tip je vise golovo drugo poluvreme.

Najbolji Friendlies tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Junga
Tipovi
  • Oman-Algeria
    Oman da pobedi
    12 tipovi
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Preko 4.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Preko 3.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Oman da pobedi
Prognozirano: 1.75 - 29. Mar. 18:40
oman - alzir Moja prognoza je pobjeda gostujuce ekipe, koja je puno bolja i kvalitetnija od domace ekipe. U medjusobnik duelima ova dva tima, gostujuca ekipa je imala puno puno vise pobjeda od domacina. Gostujuca ekipa igra dobro na domacem terenu, a jednako dobro igra i na gostovanjima. Dok se domaca momcad ne moze pohvaliti istim. Domaca momcad iako ce igrati na svome terenu pred svojim navijacima, mislim da nema nikakve sanse protiv gostujuce momcadi koji su u izuzetno dobroj formi, sve boljoj i boljoj formi, imaju odlicnu timsku igru i mislim da ce se kuci vratiti kao pobjednici ovog duela
OMAN - ALGERIAKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
pau_gasol
Profit: 5,450.6
Preko 4.5 gola
Pročitaj ceo tip
Tipovi
  • Oman-Algeria
    Oman -1.50 (AH)
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Oba tima postižu pogodak : da
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Oman da pobedi ili igra nerešeno
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oman da pobedi
Prognozirano: 1.57 - 30. Mar. 12:27
Tesko da Alzir moze da izgubi dva meca za redom protiv autsajdera, pogotovu sto imaju najacu postavu sto je moguce. Oman je po meni slabija ekipa i od Katara. Alzir ovde mora pokazai svoju klasu, i nema zajebancije dva puta. Ipak je ovo prijateljska utakmca i igra ce opusteno ni jedan tim nije pod presingom, cisto kvalitet mora da izadje na vidjelo. Inace utakmica se igra u Qataru. Nadam se da Alzir nece igrati bezidejno i nedisciplinovano kao u proslem mec, za to su dobili previse kritika sa svih strana, tako da pouku su izvukli iz tog meca.Srecno i idemo po pare/
Tipovi
  • Oman-Algeria
    Oman (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Oman-Algeria
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Ispod 2.5 gola
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 4.5 gola
Prognozirano: 10.00 - 30. Mar. 12:27
danas cemo imat ivelik broj internacionalne prijateljske, a odlucio sam se tipovati na oman protiv alzir. Resio sam se za sledeci tip vise od 4.5 golova, jer mislim da ovaj mec ce imati abrem 5 golova, a velika je sansa da udje cak i 6+ i mozda i vise golova na ovom mecu. Oman je obicno ona jtim koji igra defanzivnije, iako su dobili malazija sa rezultatom 6-0, neusporedliv je kvalitet malazije i alzir-a. Alzir imaju odlican tim i to su dokazali i na svetsko prvenstvo apr mjeseca pre, misli mda ce oni ovaj mec dominirati i jednsotavno razvaliti protivnika .
Tipovi

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3 gola
Prognozirano: 3.35 - 30. Mar. 12:25
danas cemo imat ivelik broj internacionalne prijateljske, a odlucio sam se tipovati na oman protiv alzir. Resio sam se za azijat vise od 3.00 golova, jer mislim da ovaj mec ce imati abrem 3 golova, a velika je sansa da udje cak i 4+ i mozda i vise golova na ovom mecu. Oman je obicno ona jtim koji igra defanzivnije, iako su dobili malazija sa rezultatom 6-0, neusporedliv je kvalitet malazije i alzir-a. Alzir imaju odlican tim i to su dokazali i na svetsko prvenstvo apr mjeseca pre, misli mda ce oni ovaj mec dominirati i jednsotavno razvaliti protivnika .
Tipovi
Tipovi
  • Oman-Algeria
    Preko 3 gola
    Pobeda
  • Oman-Algeria
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Oman-Algeria
    Oman da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
Tipovi
Tipovi
  • Oman-Algeria
    Preko 1.5 gola
    Pobeda
Chat