Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Florian Mayer - Marin Cilic Tipovi za kladjenje

FT
Florian Mayer
0
-
2
Marin Cilic

NAJBOLJA FLORIAN MAYER VS MARIN CILIC PROGNOZA.

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.98 - 24. Okt. 17:39
Tenis - ATP - Singl . 1/16 Finale turnira u Svajcarskoj u Bazelu na tvrdoj podlozi u dvorani izmedju Marina Cilica iz Hrvatske i Floriana Mayera iz Nemacke sa pocetkom od 20:30 na programu veceras. Marin Cilic je trenutno 4. na ATP listi i igra dosta solidno, dok je Florian Mayer 68. i igra dosta promenljivo, sa dosta oscilacija u igri, ali jedno je glavno kod njega, a to je svakako neverovatan servis i forhend. Cilic protiv Mayera vodi sa 4-2 u medjusobnim duelima i danas je ponovo jak favorit u ovom duelu da dodje do pobede, ali mislim da ce biti neizvestan mec, vec u prvom setu mislim da ce jedan drugog pratiti u stopu i da ce lako odrzavati svoje servis gemove, pa je tip vise od 9.5 gemova u prvom setu ovog meca. Srecno ko prati i kladi se.
Florian Mayer i Florian Mayer imaju odigranih 2 utakmica, uz odnos 0-2 u međusobnim susretima

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Florian Mayer-Marin Cilic
    Tačan rezultat: 0-0
    2 tipovi
    Void
  • Florian Mayer-Marin Cilic
    Preko 12.5 utakmica u 1. set
    Void
  • Florian Mayer-Marin Cilic
    Ispod 21.5 utakmica
    Void

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 21.5 utakmica
Prognozirano: 1.85 - 23. Okt. 22:11
Floran Majer ce igrati protiv Marina Cilica u prvom kolu turnira u Bazelu. Cilic se trenutno nalazi na 4. poziciji na ATP listi i bolje je rangiran od Majera koji je 68. reket sveta. Majer je igrac koji ima dosta dobar servis, moze da bude nezgodan, ali na ovoj podlozi ne igra mnogo i kada igra uglavnom ispada na startu turnira. Mislim da jako tesko moze do seta protiv jako dobrog Cilica. Cilic je u odlicnoj formi, stigao je do polufinala na dva prethodna turnira gde je gubio od Manarina i Nadala, mnogo je kvalitetniji igrac u ovom trenutku, takodje ima odlican servis ali dobar je i u polju, ocekujem da dobije mec u dva seta uz manje od 21,5 gema. Srecno!
Tipovi
  • Florian Mayer-Marin Cilic
    Preko 10.5 utakmica u 1. set
    Void
  • Florian Mayer-Marin Cilic
    Preko 9.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.48 - 24. Okt. 15:57
ATP-Singl, Bazel Svajcarska, tvrda podloga dvorana igra se sesnestina finala i sastaju se Florian Mayer i Marin Cilic. u ovom susretu apsolutni favorit je Marin C. koji se nalazi u top 10 igraca tj, na 4 poziciji ATP liste, dok se njegov protivnik nalazi na 68 poziciji. ATP liste. do sada se sastajali medjusobno 6 puta i tom prilikom je rezultat 4:2 za Cilica M. Stim sto su zadnja cetiri meca u korist Cilica M. Florian M. je u poslednjih pet meceva veoma lose igrao uspeo je samo jedan da dobije i to 115 nosioca ATP liste Eskobeda. Nesumljivo pobeda u dva seta Marina Cilica.
Poslednji put kad je Marin Cilic igrao protiv ovog protivnika, Marin Cilic won (6/3 - 6/3 - 6/3)
Poslednji put kad je Marin Cilic igrao protiv ovog protivnika na ovoj podlozi, Marin Cilic won (6/3 - 6/3 - 6/3)
Florian Mayer gubi 94 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Marin Cilic pobeđuje u 84 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat