Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Joao Sousa - Andy Murray Tipovi za kladjenje

FT
Joao Sousa
1
-
3
Andy Murray

NAJBOLJA JOAO SOUSA VS ANDY MURRAY PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.33 - 22. Jan. 14:39
Sousa je po meni neocekivano savladao Giralda u prethodnom mecu jer sam vise ocekivao od Kolumbijca. I prije toga je savladao nezgodnog Kukuskhina pa se moze reci da nije imao lagane protivnike do sada. I proslu sezone je zavrsio odlicnim nastupom na turniru u Valenciji. Ipak sa druge strane je Murray koji igra odlicno. U prva dva kola je bez problema savladao svoje protivnike u tri seta. Ako se gledaju dosadasnji medjusobni omjeri ima ih sest sve je dobio Murray prepustivsi portugalcu samo jedan set. Prije tri godine su igrali na Australian Openu i taj mec je Murray dobio u tri seta pa vjerujem da ce i ovaj iako sam ocekivao malo bolju kvotu.
Joao Sousa i Joao Sousa imaju odigranih 5 utakmica, uz odnos 0-5 u međusobnim susretima

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Ispod 28.5 utakmica
    13 tipovi
    Izgubljeno
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Tačan rezultat: 0-0
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Ispod 8.5 utakmica u 1. set
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 28.5 utakmica
Prognozirano: 1.78 - 22. Jan. 07:06
U susretu izmedju Joaa Souse i Andy Murraya odlucio sam se tipovati da ce mo vidjeri najvise 28 gemova u susretu izmedju ove dvojice igraca sto mi se cini kao jedna dosta dobra oklada i mislim da ima dosta smisla . Sousa je igrac koji igra dosta dobro na ovome tipu podloge ali naprosto nema rjesenja za igru Britanca i ne vjerujem da ce ju pronaci ni ovdje i ocekujem od njega da ovdje bude porazen bez vecih problema od strane Skota sto mi se cini kao jedna dosta dobra oklada i mislim da ima dosta smisla . . .

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Ispod 27.5 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Preko 27.5 utakmica
    2 tipovi
    Pobeda
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Ispod 28 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 28.5 utakmica
Prognozirano: 1.78 - 23. Jan. 03:31
Mec Joao Souse 33 igraca atp liste, protiv Andy Murray-a trenutno drugog igraca sveta... Andy Murray nece nikako da dozvoli ranu eliminaciju ili bilo kakvo iznenadjenje sa Australian Opena protiv prosecnog igraca kao sto je Joao Sousa i trebalo bi bez ikakave muke da dobije ovaj mec... Igra Andy Murray-a je trenuto izvanredna i u usponu, tako da mislim da ce lagano da savlada prosecnog protivnika sa manje od 28.5 gema na mecu i da produzi u sledece kolo, bilo kakvo iznenadjenje ili gubljenje seta bice samo iznenadjenje na ovom mecu, tako da se uzdamo u naseg favorita Andy Murray-a...
Andy Murray je bez poraza u 5 uzastopnih mečeva u kojima je protivnik Andy Murray
Tipovi
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Tačan rezultat u 1. set: 0-0
    Izgubljeno
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Joao Sousa da pobedi
    Pobeda
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Preko 8.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 32.5 utakmica
Prognozirano: 3.35 - 23. Jan. 03:21
ATP - SINGL: Australian Open (Australija), tvrda podloga - 1/16-finale, susret u om se sastaju Murray i Souza. Murray je apsolutni favorit u ovom mecu, on je bio i vise nego impresivan u prva dva kola ali mislim da ce ovde imati malo poteskoca, Souza je nugodan protivnik, u prva dva kola je eliminisao Giralda i Kukushkina, on je dosta napredovao u poslednje vreme i ocekujem da ce pruzit jak otpor danas, nema sta da izgubi i igrace opusteno sto je prednost za njega, on je uzeo set Murray prosle godine na French Openu, mislim da moze i ovoga puta i malo cu rizikovati sa ovim tipom, value je sjajan i isplati se . Srecno ko prati!
Poslednji put kad je Andy Murray igrao protiv ovog protivnika, Andy Murray won (6/0 - 6/2)
Tipovi
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Preko 28.5 utakmica
    Pobeda
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Joao Sousa da pobedi
    Izgubljeno
  • Joao Sousa-Andy Murray
    Ispod 7.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.31 - 22. Jan. 22:11
U 16/1 finala Marej igra protiv Souze iz Portugala. Souza je u prvom i drugom kolu u ovom turnru igrao protiv n tako dobrih tenisera tj ne protiv tenisera u dobroj formi i oba meca on je uspeo da pobedi rezultatima 3:0 i 3:1 i da igra protiv nekog drugog protivnika sigurno da bi imao sanse ali jednostavno nije imao srece u zrebu tako da nema nikakve sanse u ovom mecu za pobedu. Mislim da u ovom mecu on ne moze ni do jednogseta i pravo je pitanje koliko ce gemova Souza osvojiti u ovom mecu. Moj tip je da Marej bez problema pobedi u ovom mecu sa 3:0 i ponovi partiju iz prva dva meca i sacuva snagu za jace meceve.
Poslednji put kad je Andy Murray igrao protiv ovog protivnika na ovoj podlozi, Andy Murray won (6/0 - 6/2)
Tipovi

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 8.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 2.48 - 22. Jan. 22:10
Marej lako igra, marej perfektno igra marej ne grsi uopste u prvim mecevima i cini se da je trnutno u najboljoj formi ako ne to onda je sigurno najvise pokazao od svih igraca na ovom tunriru u Australiji. On ovde voli da igra. protiv Grota on je prvi set pobedio sa 0 a svi znate kakv servis ima Grot tako da bu protiv souze koji uopste nema dobar servis Marej mogao da ima samo laksi posao ako i moze lakse od ubedljive pobede 3:0 i pobede prvig seta 6:0. Ne dajem Souzi sansu da osvoji mnogo gemova u ovom mecu i moj tip je da ce u prvom stu ovog meca biti manje od 9 gemova. Srecno
Joao Sousa gubi 76 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Andy Murray pobeđuje u 95 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat