Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Alize Cornet - Alexandra Dulgheru Tipovi za kladjenje

FT
Alize Cornet
2
-
0
Alexandra Dulgheru

NAJBOLJA ALIZE CORNET VS ALEXANDRA DULGHERU PROGNOZA.

Alize Cornet da pobedi
Prognozirano: 1.91 - 27. Maj 09:54
Mec u kom ce se voditi velika borba,domaca teniserka Kornet ce pokusati da na ovom jako velikom turniru grenslem kategorije pobediti jako dobru Rumunku Dulgeru i pred svojim navijacima pobedi i plasira se u sledece kolo takmicenja,ove dve teniserke su se medjusobno sastajale dva puta do sada i trenutno je 1-1 u pobedama ,verujem da ce ipak Kornet biti ta koja ce dominirati voditi ovaj mec i da ce se bolje snaci u danasnjem mecu ,verujem da ce manje gresiti te da ce iskoristiti svaku gresku svoje danasnje protivnice ,pa je moj tip da ce u ovom mecu pobediti Francuskinja Kornet,tip 1,pozeleo bih svim tipsterima puno uspeha u danasnjem tipovanju.
Poslednji put kad je Alexandra Dulgheru igrao protiv ovog protivnika, Alexandra Dulgheru won (6/4 - 3/6 - 6/1)

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Alize Cornet da pobedi
    12 tipovi
    Pobeda
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Alize Cornet da pobedi
    8 tipovi
    Izgubljeno
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Tačan rezultat: 0-0
    4 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 26.5 utakmica
Prognozirano: 3.30 - 26. Maj 17:44
WTA - SINGL: French Open (Francuska), zemlja - 1/32-finale sastaju se aliz korne iz francuske i aleksandra dulgeru iz rumunije.korne se nalazi na 29 mestu na vta listi dok se dulgeru nalazi na 51 mestu.do sada su se 2 puta sastajale i obe imaju po pobedu.mislim da ce ovaj mec da bude jako neizvestan i dug da ce biti 3 seta na mecu u to ne sumnjam jer su obe teniserke jako dobre ne sljaci ne sumnjam da ce biti vise od 26,5 gemova jer mislim da ce setovi da budu jako neizvesni i dugi i moze da budu jako neizvesni.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Preko 20.5 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Preko 21.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Alize Cornet-Alexandra Dulgheru
    Tačan rezultat: 0-0
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.79 - 27. Maj 06:51
Susret u kojem očekujem veliku borbu uz dva duga ili pak 3 seta. Cornet neigra u velikoj formi no sobzirom da je najbolje rangirana domaća igračica od nje se svakako očekuje pobjeda uz veliku borbenost.Ona većinu svojih mečeva igra u tri seta i kad pobjedjuje i kad gubi.Ptotiv današnje protivnice ima 1-1 uz medjusobnom skoru uz poraz ove sezone sa 2-1 na tvrdoj podlozi u Dohi. Dulgharu sa omjerom od 20-10 igra ove sezone u dobroj formi,gdje posebno treba istaći dobre igre u Rim gdje je došla preko kvalifikacija do četvrtfinala.Ona igra dobro na zemlji i sigurno moće osvojiti set a možda i meč. Očekujem više od 20,5 gemova.
Alexandra Dulgheru gubi 71 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Tipovi

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Alize Cornet da pobedi
Prognozirano: 1.91 - 27. Maj 03:36
Alize Cornet igra u drugom kolu Rolan Garosa protiv Dulgheru. Dulgheru se trenutno nalazi na 51. mestu na WTA listi, dok se Cornet nalazi na 29. poziciji. U ovom mecu nista ne bi bilo iznenadjenje, ali ja mislim da vise sansi za pobedu ima Cornet. Cornet je u prvom kolu turnira sa 2:1 pobedila Italijanku Vinci i to posle preokreta iako nije bila favorit u tom mecu, dok je Dulgheru pobedila slabije rangiranu teniserku od sebe dosta ubedljivo sa 2:0 u setovima. Ove dve igracice su se do sada sastajale 2 puta i jednom je pobedila Cornet sa 2:0 a jednom Dulgheru sa 2:1, sada ce Cornet imati vecu podrsku publike jer igra u svojoj zemlji i mislim da moze da pobedi. Srecno!
Alize Cornet pobeđuje u 90 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Tipovi
Chat