Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jack Sock - Pablo Carreno Busta Tipovi za kladjenje

FT
Jack Sock
2
-
1
Pablo Carreno Busta

NAJBOLJA JACK SOCK VS PABLO CARRENO BUSTA PROGNOZA.

Preko 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.80 - 20th Oct 08:58
Verujem da ce ovaj mec dobiti Amerikanac Sok,mislim da je mnogo kvalitetniji teniser u odnosu na Spanca ali mislim da se Spanac nece tako lako predavati i verujem da ce uspeti da uzvrati i da iscupa veliki broj gemova,mislim da ce oba tenisera drzati svoj servis do taj breka Sok je poznat kao veoma dobar server pa verujem da nece gresiti u ovom mecu i mislim da ce svoj servis drzati suvereno sa velikim brojem as udaraca,mislim da ce se i Spanac drzati do taj brekova gde mislim da ce posustati,moj tip je da ce u ovom mecu biti vise od 20,5 gemova.
Poslednji put kad je Jack Sock igrao protiv ovog protivnika, Jack Sock won (6/7 - 7/6 - 6/1 - 7/6)

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Tačan rezultat: 0-0
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Preko 20.5 utakmica
    3 tipovi
    Pobeda
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Jack Sock da pobedi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.60 - 20th Oct 09:06
U prvom kolu turnira u Stokholmu u Svedskoj danas ce se od dvanaest sati sastati teniseri Dzek Sok i Pablo Karnero Busta. Ova dva tenisera igrace po drugi put jedan protiv drugog. Prvi put sastalai su se na turniru na Rolan Garosu ove godine kada je teniser iz amerike Dzek Sok bio bolji rezultatom 3:1 u setovima. Danas ocekujem jedan kvalitetan mec sa dosta lepih poena. Ocekujem da ce amerikanac Dzek Sok na kraju izaci kao pobednik ali da ce spanac Pabli Karnero BUsta pruziti odlicnu partiju i veliki otpor. Dzek Sok je u solidnoj formi. Poslednji turnir igrao je u Sangaju gde je ispao od Tomasa Berdiha.
Tipovi
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Preko 12.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Preko 9.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno
  • Jack Sock-Pablo Carreno
    Ispod 20.5 utakmica
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.88 - 20th Oct 09:29
Tenis, ATP, turnir u Svedskoj, u Stokholmu, na tvrdoj podlozi, u dvorani, praticemo okrsaj Americkog tenisera Jack Socka i Spanskog tenisera Carreno Buste. Mec pocinje danas na programu od 12:00. Jack Sock je definitivno vrlo jak favorit u ovom mecu za pobedu, ali ne treba nikako potceniti Carrena Bustu koji servira jako dobro i odrzava svoje servis gemove bez problema protiv bilo kog tenisera kad mu je dan. Sa druge strane je Jack Sock koji je takodje jako dobar server, Americka skola tenisa je u pitanju, Servis / Forhend su njegova oruzja, ima neverovatno snazan forhend. Do sada su igrali jedan protiv drugog samo jednom i to ove godine, dobio je Jack Sock sa 3-1 u setovima. Ocekujem danas vrlo neizvesan i napet mec od samog starta gem za gem, da ce drzati servise, Srecno ko prati.
Pablo Carreno Busta gubi 93 % mečeva u kojima izgubi prvi set

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 12.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 4.33 - 20th Oct 09:11
ATP turnir u Stokholmu, susret prvog kola u kom se sastaju Amerikanac Sock i Spanac Carreno Busta, igra se u dvoranskim uslovima. Sock jeste veliki favorit u ovom susretu ali mislim da nece imati bas lagan posao jer Spanac moze da bude jako neugodan protivnik, iako je on specijalista za zemljane podloge i te kako zna da odigra dobro i na brzim podlogama, ima odlican servis i sa obzirom da je podloga dosta brza ne ocekujem mnogo sansi za brejk ni sa jedne ni sa druge strane, inace odigrali su jedan h2h mec ove godine na french Openu, Sock je pobedio sa 3-1 ali su odigrali cak 3 taj-brejka na najsporijoj podlozi na turu, mislim da i danas mozemo da vidimo jeda, sjajan value i isplati se probati. Srecno ko prati!
Jack Sock pobeđuje u 81 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat