Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jerzy Janowicz - Pablo Cuevas Tipovi za kladjenje

FT
Jerzy Janowicz
1
-
2
Pablo Cuevas

NAJBOLJA JERZY JANOWICZ VS PABLO CUEVAS PROGNOZA.

Ispod 22 utakmica
Prognozirano: 1.80 - 29. Jul 23:55
atp turnir u hamburgu, osmina finala, igra se na sljaci. u danasnjem mecu koji pocinje od 11 casova i 30 minuta sastace se janowicz jerzy i cuevas pablo. janowicz 51 na atp listi, ove godine na sljaci ima 8 meceva, 3 pobede i 5 poraza, nije ovo podloga koja njemu odgovara. cuevas 31 na atp listi, klasican sljakas koji ove godine ima na sljaci 30 meceva a od toga 22 pobede i 8 poraza. mislim da ovo cuevas lagano dobija i da ce biti manje gemova u mecu. moze se probati i tacan rezultat 2:0 za pabla kuevasa. srecno pratioci!
Poslednji put kad je Jerzy Janowicz igrao protiv ovog protivnika, Jerzy Janowicz won (6/3 - 6/4)

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Tačan rezultat: 0-0
    7 tipovi
    Izgubljeno
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Preko 21.5 utakmica
    4 tipovi
    Pobeda
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Jerzy Janowicz da pobedi
    3 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 21.5 utakmica
Prognozirano: 1.80 - 29. Jul 20:27
Pobednik ovog meča biće "nagrađen" sa duelom protiv Rafa Nadala svakako ukoliko i on dobije svoj meč protiv Veselog.Ova dva igrača su se več sastale ove godine ali u uvjete koji više odgovaraju Poljaka.On je iskoristio svoj brzi servis i agresivnu igru na trave u Halle ove godine i dobio u sa po jedan break u oba seta 63 64.Ali na šljaci stvari sigurno biće drugačije pa se očekiva puno neizvesniji susret.Oba igrača igraju sa puno oscilacije ove godine.Doduše obojica imaju po jedno finale iza sebe ali oba mogu puno bolje.Janowicz će verovatno biti siguran na svog servisa jer je poznat da ima jak počeetni udarac dok će Cuevas svojom smirnočom graditi poene i vračati istom merom na svoji servis.Zato smatram da granica od 21.5 gema je preniska kada je reč o duela ova dvojica igrača na šljaci.
Tipovi
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Jerzy Janowicz da pobedi
    2 tipovi
    Pobeda
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Jerzy Janowicz da pobedi 2. set
    Pobeda
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Tačan rezultat u 1. set: 0-0
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Jerzy Janowicz da pobedi 2. set
Prognozirano: 2.85 - 30. Jul 08:30
Iako Cuevas ove godine igra odlično na zemlji i nalazi se u sasvim dobroj formi nakon prošlotjednog polufinala u Bastadu i ovdje pobjede nad Schwartzmanom u dva seta, mislim da bi mu Janowicz mogao zadati dosta problema jer bz obzira što ove godine i ne igra dobar tenis, on je ovdje odigrao veoma dobar meč protiv Daniela u 1. kolu i vjerujem da konačno može proigrati na zemlji kao što je to radio na početku svoje profesionalne karijere. Mislim da bi Janowicz ovaj meč mogao odvući u tri seta ili ga čak dobiti u dva jer jednostavno igra Cuevasa protiv Schwartzmana nije bila toliko blistava, Schwartzman mu je poklonio prvi set u tb, drugi nisam gledao pa tako mislim da Janowicz ovdje ima šanse za pobjedu, a moja prognoza je da osvaja drugi set.
Jerzy Janowicz gubi 72 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Tipovi
  • Jerzy Janowicz-Pablo Cuevas
    Ispod 22 utakmica
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat u 1. set: 0-0
Prognozirano: 7.50 - 30. Jul 07:11
Drugo kolo ATP turnira u Hamburgu. Peti nosilac na turniru Urugvajac Pablo Cuevas je favorit protiv poljaka Jerzy Janowicza i on će tu ulogu I opravdati ubjedljivom pobjedom. Očekujem u prvom setu da Urugvajac dominira u svim segmentima igre i da kao kruna toga dodje pobjeda u tom periodu meča, uz to da Cuevas pobijedi sa dva brejka prednosti. Nadam se sa ce rezultat biti 6:2 za Urigvajca sto je ujedno i moj tip za ovaj duel. Neki jači otpor Poljaka očekujem tek u drugom setu, no ni njega nece dobiti Janowicz. Cuevas je mnogo bolji na zemlji ove sezone od Janowicza i zato mislim da neće imati nikakvih problema danas da se domogne pobjede.
Pablo Cuevas pobeđuje u 83 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 21.5 utakmica
Prognozirano: 1.83 - 30. Jul 00:51
Osmina finala turnira u Hamburgu koji se igra na sljaci, sastaju se Janovic i Cuevas. Cuevas je trenutno bolje plasirani teniser od svog protivnika i nalazi se na 31. mestu na ATP listi, dok se njegov protivnik nalazi na 51. mestu na svetu. Favorit u ovom mecu je Cuevas, ali mislim da nece uspeti tako lako da pobedi. Janovic ne igra onako kako je igrao pre par sezona kada je umeo da zada dosta problema i mnogo kvalitetnijim igracima od sebe, ali ipak mislim da on moze da odigra dobar mec i da dosta namuci favorizovanog protivnika. Janovic je u prvom kolu turnira sa 2:0 u setovima pobedio Daniela, dok je Cuevas nesto teze pobedio Svarcmena takodje sa 2:0 ali je morao da igra taj brejk u prvom setu. Ocekujem zanimljiv mec i ne tako lak posao za Cuevasa kao sto se mozda ocekuje. Srecno!
Chat