Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Inter - Atalanta Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 2-0)
Inter
4
-
0
Atalanta

NAJBOLJA INTER VS ATALANTA PROGNOZA.

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 4.50 - 28. Feb. 19:13
Mej k jf. R t h g g f j d s. U i g s g g f g j. G f f de. F gj. T r r e r z u zu. Z z h g d e d. K o g s w f f f f
Tim Inter je postigao pogodak na 92% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji Serija A tipsteri

AdolfoS
hidalgo
shuna
Bull7
Poldi25

Inter Milan - Atalanta Bergamo Tip, Prognoza & Kvota 28.02.2024

Bettingexpert Team

Serije A nam donosi zaostalu utakmicu koja bi trebala da bude prava poslastica za ljubitelje fudbala. Okršaj dve ‘nero-azurne’ ekipe obećava bujicu emocija i neizvesnosti. Iako kladionice deluju uverene u ishod dvoboja između Intera iz Milana i Atalante iz Bergama, fudbal je uvek nepredvidiv.Više o tome

Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Inter da pobedi
    21 tipovi
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Preko 2.5 gola
    8 tipovi
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Oba tima postižu pogodak : da
    6 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Inter da pobedi
Prognozirano: 1.67 - 27. Feb. 11:33
Iako Atalanta ima stabilne rezultate u ligi, izgleda da im utakmice protiv Inter Milana zadaju posebne probleme. U poslednjih deset susreta, Inter je slavio u šest navrata dok je četiri puta bio nerešen ishod, sa ukupnim gol razlikom 16:9 u korist Inter Milana. To svakako utiče na to što mnogi analitičari vide Inter kao očiglednog favorita u duelu protiv Atalanta Bergama.
INTER - ATALANTAKO ĆE POBEDITI?
89.3%
3.6%
7.1%
56 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
The_doctorbr
Profit: 17,355.8
Inter da pobedi
Pročitaj ceo tip
Feb. 27, 2024 09:48

Inter Milan - Atalanta Bergamo Tip, Prognoza & Kvota 28.02.2024

Bettingexpert Team

Vodeći tim lige dočekuje petoplasiranu ekipu na prestižnom stadionu “Đuzepe Meaca”. Kad se sretne najjači i treći najjači napad serije A, praznik fudbala je zagarantovan. Ali, i pored velikih očekivanja, prognoze za meč između Intera i Atalante su prilično jasne.

Kvote za meč Inter Milan – Atalanta Bergamo | 3 najbolja tipa

Tip Quote Rizik
Pobeda Intera & Preko 2,5 golova 2.30 srednji
Lautaro Martínez daje gol 2.30 srednji
Oboje daju gol: Da 2.30 srednji
Oba tima postižu gol: Da 2.30 srednji

Dok ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju ovaj susret, svi indikatori ukazuju na to da će biti uzbudljivo do poslednjeg zvižduka. U svakom slučaju, oči javnosti su uprte u ovu utakmicu koja bi mogla odrediti ključne momente za vrh tabele Serije A.

Kvote za klađenje ažurirane: 26.02.2024, 20:30

Nadmetanje koje je pred nama obećava veliku dozu uzbuđenja, s obzirom na nedavne rezultate dva rivala. Na terenu će se susresti neke od trenutno najjačih ekipa. Obema ekipama nedavni nastupi donose preko deset bodova (15:13) na tabeli nakon poslednjih pet mečeva. Razdvajanje kvota između Intera iz Milana i Atalante iz Bergama moglo bi se objasniti izvanrednom formom milanske ekipe.


Inter Milano – Statistika & Tekuća forma

U čini se nepokolebljivom nastojanju da osvoji titulu, potrebne su nove sjajne partije. Plava strana Milana kao da trenutno živi u divnom snu. Skoro da nema ponedeljka bez osmeha na licima navija;a, kada se ponos zbog nedavnih uspeha ne skriva. Fudbalska scena u Italiji trenutno je svedok dominacije milanskog Intera, koji u većini prvenstvenih utakmica demonstrira silovitu snagu i efikasnost. Njihova pozicija na vrhu tabele Serie A nije slučajna, obzirom na impresivnu statistiku koju su postigli ove sezone.

Ekipa iz Milana je do sada u 25 kola postigla ukupno 63 gola, što je najviše u ligi, a sa druge strane imaju samo 12 primljenih golova. Ostvarili su 21 pobedu, jedan poraz (1:2 od Sasuola) i već su osvojili Superkup, pobedom od 1:0 nad Napolijem.

Inter je trenutno na vrhu table sa devet bodova više od najbližeg pratioca iz Torina i čak jedanaest bodova više od gradskog rivala. U direktnim duelima sa Juventusom su ostvarili remi i pobedu (1:1 i 1:0), dok su protiv Milana u prvom susretu bili ubedljivi sa 5:1. Crno-plavi tim iz Milana jasno se izdvaja kao tim koji je u sopstvenoj ligi.

Inter Milano sa ogromnom napadačkom snagom

Razmišljajući o ovim statističkim podacima, postavlja se pitanje kako ih najbolje iskoristiti prilikom klađenja? Prva i najlogičnija opklada bila bi ona na broj golova. Sa 63 postignuta gola, Inter postiže više od 2 gola po utakmici. Iako je Marcus Thuram (10 golova, 10 asistencija) jedan deo fantastičnog dvojca trenutno van terena, Inter se može osloniti na Lautaro Martineza koji je ove sezone već zabeležio 22 gola i 4 asistencije.Ekipa Intera iz Milana je prilično opremljena igračima koji su majstori u asistiranju, što im daje ozbiljnu “bombardersku moć”. Federico Dimarco (3+6), Nicolo Barella (2+5), Hakan Calhanoglu (9+3), Denzel Dumfries (3+4) i Henrikh Mkhitaryan (2+8) su igrači od kojih se očekuje da kreiraju i realizuju šanse. Kada se pridruži i Marko Arnautović (2+3), koji je u poslednjem meču protiv Atletico Madrida u Ligi šampiona pretvorio brojne prilike u golove, jasno je da su na pravom putu.

Iako je ofanzivna moć tima nesumnjiva, postoji i opcija klađenja na to da Inter neće primiti gol tokom utakmice. Iako se ova vrsta opklade smatra rizičnijom, nedavni rezultati poput pobeda nad Juveom (1:0), Fiorentinom (1:0), Napolijem (1:0) i Lacijom (3:0) pokazuju da postoji osnova za takav rizik. Uprkos riziku, takva opklada može doneti visoke kvote, a Inter je svakako tim koji ima potencijal da izvuče maksimum iz ovakvih situacija bez primljenog gola.

Atalanta Bergamo – Statistika i trenutna forma

Ekipa Atalante, poznatija kao La Dea, je u trci za prva tri mesta na tabeli i eventualnom pobedom nad liderom bi mogla da napravi probleme Interovom gradskom rivalu, AC Milanu. Kada se postavlja pitanje klađenja na golove, interesantno je pomenuti napadačku liniju Bergama, koja je postigla 48 golova u 25 kola, što ih smješta na treće mesto iza domaćeg tima (63) i drugog kluba iz Milana (50).

Utakmica bi mogla biti posebno napeta na taktičkom nivou, zbog očekivane borbe u sredini terena. Inter će na svom terenu dočekati ekipu iz Bergama, koja neće biti nimalo naivan protivnik. Atalanta dolazi sa impresivnim srednjim redom, u kojem dominiraju Teun Koopmeiners (8+3), Charles De Ketelaere (6+6), Mario Pasalic (4+3) i Ederson (5+1), što ih čini jednim od najjačih veznih linija izvan Interovog tabora.

Napadački dvojac Atalante koji će zahtevati pažnju zadnje linije Intera sastoji se od Ademola Lookmana (7+3), koji je blago povređen, i Gianluce Scamacce (6+3). S obzirom na ovaj sastav, očekuje se da će odbrana milanskog tima imati puno posla.

Da li će Atalanta biti previše darežljiva?

Iako se čini da odbrana Atalante deluje čvrsto, s obzirom na rangiranje kao četvrta po broju primljenih golova sa 24, oni se suočavaju sa najopasnijim napadom u Italiji.

Utakmica neće doneti goleadu, ali se postavlja značajno pitanje: Atalanta je poznata po svom agresivnom presingu i brzim prelascima iz odbrane u napad, međutim sada će morati da se suoči sa najboljom ekipom u Italiji i jednom od najjačih u Evropi.

Ukoliko tim iz Bergama uspe da uzdrma domaćina i poremeti njihovu igru, postojat će šanse za uspeh. To bi moglo dovesti i do smanjenja broja golova koje primaju. Međutim, kako je utakmica Intera protiv Rome pokazala (4:2), potrebna je konstantnost u igri tokom čitavog meča.

Kao što se desilo u Rimu, gde je Roma na poluvreme otišla sa prednošću od 2:1, da bi u nastavku Inter pokazao svoju snagu i bez milosti savladao protivnika. Atalanta, sa druge strane, uspela je da drži pod kontrolom ekipu Milana, ali i sama nije pokazala značajniju ofanzivnu inicijativu. Zanimljivo će biti videti kako će se orobici predstaviti u ovom meču.

 

Direktni okršaji Inter Milana i Atalanta Bergama / Međusobni bilans

Iako Atalanta ima stabilne rezultate u ligi, izgleda da im utakmice protiv Inter Milana zadaju posebne probleme. U poslednjih deset susreta, Inter je slavio u šest navrata dok je četiri puta bio nerešen ishod, sa ukupnim gol razlikom 16:9 u korist Inter Milana. To svakako utiče na to što mnogi analitičari vide Inter kao očiglednog favorita u duelu protiv Atalanta Bergama.

 

Prognoza utakmice i saveti za klađenje na meč  Inter Milan – Atalanta Bergamo

Bez obzira na statistiku i tabele, očekuje nas tesna, uzbudljiva i nadamo se, vrlo zanimljiva utakmica. Ovaj meč će za oba kluba biti test ambicija. Pobednik ovog duela može sa puno samopouzdanja nastaviti sa gonjenjem svojih ciljeva. Na osnovu kvota, mnogi smatraju da su šanse bolje za domaći tim, Inter Milan.

Ključne činjenice – Inter Milan protiv Atalante

  • Inter je postigao ukupno 63 gola.
  • Atalanta je postigla 48 golova u ligi.

Inter je dobio prvu utakmicu u sezoni sa 2:1.Utakmica između Intera iz Milana i Atalante iz Bergama obećava uzbuđenje, iako se očekuje da će na kraju domaćin biti taj koji će odneti pobedu. Interova snaga na kućnom terenu Meazza stadiona predstavlja ključnu prednost, ali ne treba umanjiti ni kvalitet tima iz Bergama.

Spajanje izvanredne sezone sa strategijom klađenja na golove, bilo individualne ili timski postignute, često se pokazuje primamljivim. Kod kuće, Inter često zadaje muke protivnicima, dok Atalanta retko propušta prilike kada su u pitanju postizanje golova. Kladionica AdmiralBet nudi atraktivne opcije za ovakve opklade.

 

Za više saveta za klađenje na najbolju italijansku ligu, pogledajte

Tipovi za Seriju A

Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Inter da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Nerešeno - Inter (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 7.00 - 28. Feb. 18:36
Po mom misljenju ovo bi itekako mogao biti zanimljiv mec jer kao sto znamo ekipa Intera je sjajna ove sezone a i gosti su u bas dobroj formi trenutno tako da ocekujem da ovde viidmo cak 3 gola u prvom poluvremenu utakmice a kvota je sasvim solidna i vredna rizika.
Tim Inter je postigao pogodak na 96% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Nerešeno
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Atalanta +1.00 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Inter -1.00 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 4.50 - 28. Feb. 18:35
Inter je tim koji odlicno igra u naapdu i na svom terenu ejsu favoriti medjutim misli mda bismo ovde mogli da viidmo i dobar meca gosta koji igra odlicno na strani u zadnej vreme te vidim bar po gol oba tima u prvo mpoluvremenu ovogm eca. Srecno svima koji isprate ovaj tip!
Inter prima 0.6 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Preko 4 gola
    2 tipovi
    Push
  • Inter-Atalanta
    Inter da pobedi ili igra nerešeno
    2 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Inter da pobedi
Prognozirano: 1.68 - 28. Feb. 17:04
Inter docekuje ekipu Atalante. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je domacin. Smatram da su kvalitetniji tim od gostiju i da ce dobiti ovaj mec. Ja smatram da je domacin kvalitetniji tim iako se i gosti nalaze u fantasticnoj formi. Ipak verujem da ce domacin dobiti ovaj mec.
Inter prima 0.6 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Preko 3.5 gola
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Ispod 2.5 gola
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.75 gola
Prognozirano: 1.99 - 28. Feb. 18:16
U okviru lige ITALIJA: SERIE A - 21. KOLO, sastaju se ekipa Inter koja se nalazi na 1. mestu na tabeli i ekipa Atalanta koja se nalazi na 5. mestu na tabeli. Domaca ekipa je od poslednjih 5 utakmica na domacem terenu 5 puta pobedila. Gost je na poslednjih 5 utakmica u gostima 1 puta izgubio.
Tim Inter je prvi postigao pogodak na 88% od 25 utakmica ove sezone
Tipovi
Inter u proseku dobija 1.5 žutih kartona na 25 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Inter -2.00 (AH)
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Atalanta da pobedi
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    2. poluvreme će imati najviše golova
    Izgubljeno
Tim Inter je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Atalanta +1.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Inter -0.75 (AH)
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Preko 1 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Tim Inter je primio 61-75,46-60 golova u vremenskom intervalu 61-75,46-60 ove sezone
Tipovi
  • Inter-Atalanta
    Inter da pobedi bez primljenog gola
    Pobeda
  • Inter-Atalanta
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Inter-Atalanta
    Inter da pobedi 1. poluvreme
    Pobeda
Najčešći rezultati tima Inter na poluvremenu/na kraju su pobeda/poraz (9/12) ove sezone na domaćem terenu
Tim Inter nije izgubio na 19 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Chat