Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Real Madrid - Celta Vigo Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
Real Madrid
4
-
0
Celta Vigo

NAJBOLJA REAL MADRID VS CELTA VIGO PROGNOZA.

Real Madrid -1.50 (AH)
Prognozirano: 1.95 - 10 mars 15:40
Real Madrid dočekuje ekipu selte iz Viga očekujem naravno pobedu domaćina i osiguravanje prve pozicije na tabeli la lige Real ima izuzetno dominantan skor protiv ovog protivnika 11 pobeda u poslednjih 12 međusobnih mečeva i uglavnom su te pobede uvek ubedljive. mislim da će tako biti i sada Selta sa neznalicom trenerom Rafa benitezom teško da može da bude ozbiljna pretnja kraljevskom klubu.
Tim Real Madrid je postigao pogodak na 92% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji LaLiga tipsteri

TheTrollmanSha
Poldi25
HavoN
jelenica10
XIITomas

Real Madrid - Selta Vigo Prognoza, Analiza i Tip, 10. mart 2024.

Bettingexpert Team

Dok se oblaci postepeno naginju nad veličanstvenim stadionom Santijago Bernabeu, Real Madrid dočekuje Seltu Vigo u kritičnom trenutku LaLiga sezone. Lideri lige, “Kraljevi” sa 66 bodova, suočavaju se sa 17. plasiranom Seltom koja se bori za opstanak sa 24 boda. Ovaj okršaj u 28. kolu može biti od presudnog značaja za aspiracije oba tima. Kladionice favorizuju domaćina, ali povrede ključnih igrača kao što su Tibo Kurtoa i Eder Militao te suspenzija Džuda Belingema, komplikuju situaciju za Karla Anćelotija.Više o tome

Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -1.50 (AH)
    12 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Oba tima postižu pogodak : da
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi
    7 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Real Madrid da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.08 - 10 mars 10:09
Kraljevski klub je u blagoj krizi. Iako nisu doživjeli nijedan poraz još od 18. siječnja, ipak se ne događa često da Ancelottijev Real u četiri utakmice upiše samo jednu pobjedu. Pored toga, u uzvratu protiv Leipziga ostavili su jako loš dojam. Nijemci su ih potpuno nadigrali, publika je čak i zviždala igračima Real Madrida, ali na koncu su ipak uspjeli "na mišiće" proći u četvrtfinale. Jedna sigurna pobjeda prijeko im je potrebna, kako bi narušeno samopouzdanje vratili na optimalnu razinu uoči ključnog dijela sezone. Celta je idealna prilika za to jer se radi o 17. momčadi lige, protiv koje Los Blancosi imaju sedam pobjeda u nizu.
REAL MADRID - CELTA VIGOKO ĆE POBEDITI?
92.9%
3.6%
3.6%
28 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Walimba24
Profit: 29,556.3
Real Madrid -1.50 (AH)
Pročitaj ceo tip
Mar. 08, 2024 09:04

Real Madrid - Selta Vigo Prognoza, Analiza i Tip, 10. mart 2024.

Bettingexpert Team
  • Forma ekipa je različita, Real Madrid ima rezultate WDWDD u poslednjih pet utakmica, dok Selta Vigo ima nekoliko impresivnih rezultata, WLLDW, uključujući pobedu od 3:0 protiv Osasune. Prošli susreti ukazuju na dominaciju Madrida, ali ove brojke mogu zavarati – njihov protivnik je pokazao sjajnu oštrinu iznad očekivanja sa prosečno 1.80 postignutih golova u poslednjih pet mečeva.
  • Predviđamo pobedu Real Madrida kako sugerišu kvote i prethodni rezultati dve ekipe. Bez obzira na izostanke, Madrid ima snage da prebrodi izazove i zadrži vrh tabele.
  • Prognoza je jasna – Real Madrid bi trebao da nastavi svoj niz protiv Selte na domaćem tlu sa verovatno izmenjenom taktikom 4-3-3, s obzirom na izostanke i povrede koje trener Anćeloti mora mudro da nadomesti.

Real Madrid – Selta Vigo Prognoza i Tip

Preporučuju se opklade na pobedu domaćeg tima, Real Madrida, imajući u vidu njihovu snažnu poziciju na vrhu tabele LaLige i impresivan niz pobeda u prethodnim susretima protiv Selte Vigo. Kvota za ovu opkladu je 1.29, što odražava verovatnoću ovog ishoda prema kladionicama. Pored toga, Real Madrid igra na svom terenu, stadionu Santijago Bernabeu, gde tradicionalno pružaju snažne performanse.

Real Madrid – Selta Vigo Prognoza
Preporučena opklada Kvota
Pobeda Real Madrida 1.29
  • Real Madrid vodeći je tim u LaLigi, sa 66 bodova, i ima veliki motiv da održi svoju dominaciju.
  • Real Madrid je pobedio u poslednjih pet međusobnih duela protiv Selte Vigo, pokazujući konzistentnu sposobnost da nadmaši ovog protivnika.
  • I pored izostanka vodećeg strelca Džuda Belingema, Real Madrid ima dubinu i kvalitet u timu da kompenzuje njegov nedostatak i upiše pobedu.

Real Madrid – Selta Vigo Kvote

Sviđalo se to kladionicama ili ne, navijači očekuju uzbudljivu utakmicu kad Real Madrid ugosti Seltu Vigo na svom čuvenom stadionu Santijago Bernabeu. Kvote nagoveštavaju očekivanja – dominaciju domaćina. Real Madrid, lider LaLige, označen je kao apsolutni favorit sa kvotom 1.29 za pobedu, odslikavajući suverenost koju dosledno prikazuju ove sezone.

Real Madrid – Selta Vigo – Kvote za klađenje
Pobeda Real Madrida 1.29
Nerešeno 5.79
Pobeda Selte Vigo 9.41

Šanse za nerešen ishod ili pobedu gostujućeg tima su znatno veće; međutim, statistika i istorija susreta između ova dva tima daju malo nade za tim iz Viga. Uprkos solidnoj formi Selte u poslednjim utakmicama, ova kladioničarska slika ukazuje da će gostima biti potrebno nešto posebno kako bi iznenadili Kraljevski klub na njihovom domaćem terenu.

Real Madrid Analiza

Real Madrid Poslednje utakmice (WDWDD)

Real Madrid se čvrsto drži na vrhu LaLige sa ambicijama da nastave svoju dominaciju. Uprkos tome što su bili bez svog najboljeg strelca Džuda Belingema u poslednjoj utakmici zbog suspenzije, Madridisti su pokazali karakter i dubinu tima. Poslednje utakmice beleže prolazak kroz različite ispite s tri remija i dve pobede. Prosečno postignutih 1.20 golova po meču možda deluje skromno, ali se nadoknađuje sa dva puta netaknutom mrežom. Predstojeći duel sa Seltom Vigo na domaćem terenu pruža priliku da podignu igru na viši nivo i ojačaju svoju poziciju na vrhu tabele.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
RB Lajpcig Real Madrid 0-1 (Pobeda)
Rajo Valjekano Real Madrid 1-1 (Nerešeno)
Real Madrid Sevilja 1-0 (Pobeda)
Valensija Real Madrid 2-2 (Nerešeno)
Real Madrid RB Lajpcig 1-1 (Nerešeno)

Real Madrid Ključni igrači

Real Madrid ulazi u ovaj meč bez svog najboljeg strelca Džuda Belingema, što znači da će se još veća odgovornost preneti na pleća Vinisijusa Žuniora i Rodriga, koji će voditi napad. Očekuje se da će Toni Kros i Eduardo Kamavinga dominirati sredinom terena, težeći kontroli i kreiranju šansi.

U odbrani, Antonio Ridiger preuzima centralnu ulogu, sa zadatkom da neutrališe Jergena Štrand Larsena, vodećeg strelca Selte Vigo.

Očekivani sastav Real Madrida za ovaj susret:

  • Golman: Andrej Lunin
  • Odbrambeni igrači: Danijel Karvahal, Aurelijen Čuameni, Antonio Ridiger, Ferland Mendi
  • Vezni red: Federiko Valverde, Eduardo Kamavinga, Toni Kros
  • Napadačka podrška: Brahim Dijaz
  • Napadači: Rodrigo, Vinisijus Žunior

Real Madrid Suspenzije i Povrede

Real Madrid dočekuje Seltu u ključnom okršaju La Lige sa značajnim izostancima u sastavu. Glavna briga za trenera Karla Anćelotija biće neigranje najproduktivnijeg igrača tima, Džuda Belingema, čiji će doprinos od 16 golova ove sezone nedostajati zbog suspenzije.

Real Madrid Suspenzije
Igrač Suspenzija Broj utakmica zabrane igranja
Džud Belingem Direktan crveni karton 2

Situaciju dodatno otežava povreda prvog golmana Tiboa Kurtoe, koji bi mogao da se vrati u igru tek početkom aprila. Obrana je takođe oslabljena sa dugoročnim odsustvom Edera Militaa i Davida Alabe, što će pritisnuti Antonija Ridigera i Naća Fernandeza da popune te rupe.

Real Madrid Povrede igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Tibo Kurtoa Ukršteni ligamenti Početak aprila 2024
Eder Militao Ukršteni ligamenti Kraj aprila 2024
David Alaba Ukršteni ligamenti Do kraja sezone

Nesporna dubina i kvalitet Real Madrida biće na testu protiv odvažne ekipe Selte, koja se bori za opstanak.

Real Madrid Taktika i Formacija

Taktički raspored Real Madrida bez Džuda Belingema mogao bi da podrazumeva neka taktička prilagođavanja od strane Karla Anćelotija. Očekuje se da će izabrati formaciju 4-3-3, sa dinamičnim srednjim redom koji čine Valverde, Kamavinga i maestro Toni Kros.

  • Formacija: 4-3-3
  • Ključni napadači: Rodrigo i Vinisijus Žunior, koji će predvoditi napad uz podršku Brahima Dijaza iz pozicije ofanzivnog veznog.
  • Srednji red: Raznovrsnost i energija Federika Valverdea, kreacija i kontrola Eduarda Kamavinge te iskustvo i preciznost Toni Krosa.
  • Defanzivna snaga: U poslednjih pet utakmica, Real Madrid je dva puta sačuvao mrežu netaknutom, a očekuje se da će Ridiger i Čuameni, koji će uskočiti umesto povređenih štopera, pružiti sigurnost u odbrani.
  • Izostanak Belingema može promeniti strategiju napada, ali Anćeloti će sigurno tražiti dostizanje visokog intenziteta od samog početka i kontrolu tempa utakmice.

Selta Vigo Analiza

Selta Vigo Poslednje utakmice (WLLDW)

Selta Vigo ulazi u ovaj susret sa željom da se distancira od zone ispadanja, i poslednji rezultati daju im razlog za optimizam. Sa formom WLLDW i prosečno više golova po utakmici (1.80) nego njihov naredni protivnik, Selta Vigo pokazuje da ima potencijala u napadu. Istaknut je i njihov defanzivni napor, sa dvaput sačuvanom mrežom u poslednjih pet susreta. Njihova skora pobeda nad Almerijom (1-0) posebno uliva nadu, dok je bolan poraz od Hetafea (3-2) podsetio na defanzivne slabosti.

Domaćin Gost Rezultat
Osasuna Selta Vigo 0-3 (Pobeda)
Hetafe Selta Vigo 3-2 (Poraz)
Selta Vigo Barselona 1-2 (Poraz)
Kadiz Selta Vigo 2-2 (Nerešeno)
Selta Vigo Almerija 1-0 (Pobeda)

Odlasci na teška gostovanja kao što je Santijago Bernabeu su pravi test za svaki tim, ali njihovi nedavni rezultati mogu ponuditi nadu u pozitivan rezultat uprkos statusu autsajdera.

Selta Vigo Ključni igrači

Selta Vigo na megdan moćnom Real Madridu izlazi sa strategijom koja će se oslanjati na ključne figure kao što su najbolji strelac tima, Jergen Štrand Larsen, sa 9 golova, i kreativnost Džonatana Bambe u veznom redu. Očekuje se da će njihovu ofanzivu predvoditi navedeni tandem, i to uz Anastasiosa Duvikasa, u nadi da će probiti odbranu protivnika koja je pokazala solidnost držeći mrežu netaknutom u dva od poslednjih pet susreta.

  • Očekivani sastav za Seltu Vigo:
  • Golman: Visente Guaita
  • Odbrana: Havier Mankiljo, Karl Starfelt, Unai Nunjez, Manu Sančez
  • Vezni red: Oskar Mingeza, Fran Beltran, Lukas Danijel De la Tore, Džonatan Bamba
  • Napadači: Anastasios Duvikas, Jergen Štrand Larsen

Njihov ključan duel na terenu biće između Larsena i Antonija Ridigera, centralnog defanzivca Real Madrida, što bi moglo da presudi ishod utakmice. Selta će se nadati da njihova brza krila i pokretljivost napadača uspeju da nadvladaju odbranu protivnika koja je usled povreda malo izmenjena u odnosu na uobičajeni sastav.

Selta Vigo Suspenzije i Povrede

Selta Vigo suočava se sa turbulencijama u sastavu pred ključni okršaj sa liderom La Lige. Odbrani Selte sigurno će nedostajati Džozef Aido, ključni štoper tima, koji je van terena za ostatak sezone, dok se Mihailo Ristić i Migel Rodrigez bore sa povredama, ali se očekuje njihov povratak sredinom marta.

Selta Vigo Povrede Igrača
Džozef Aido Ligamenti kolena Kraj sezone
Karlos Dotor Povreda butine Upitan za igru
Mihailo Ristić Povreda zadnje lože Sredina marta 2024
Viliot Svedberg Kontuzija Upitan za igru
Renato Tapija Povreda mišića Sredina marta 2024
Migel Rodriguez Kontuzija Sredina marta 2024

Ovo bi moglo znatno uticati na snagu i koheziju tima, te će Rafael Benitez morati da osmisli detajlne planove kako bi oslabljeni sastav uspeo držati korak sa potentnom ofanzivom Real Madrida. Bez suspenzija, Selta će se osloniti na raspoložive igrače da iznenade protivnika na njihovom terenu.

Selta Vigo Taktika i Formacija

Taktička razrada Selte Vigo pod vođstvom Rafaela Beniteza svakako je počivala na 4-4-2 postavci u poslednjih nekoliko utakmica, pružajući stabilnost kako u napadu tako i u odbrani. Sa dva meča bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica, odbrambena linija sa dvojcem centralnih defanzivaca – Karlom Starfeltom i Unaijem Nunjezom, učinila je solidan posao u zaustavljanju protivničkih napada. Na bokovima, Havijer Mankiljo i Manu Sančez će imati zadatak da kontrolišu krila, i istovremeno pružaju podršku svojim napadačima.

Veza bi mogla biti organizovana oko Frana Beltrana i Lukasa Danijela De la Torea koji kontrolišu centralni deo terena, dok bi sa bokova, Oskar Mingeza i Džonatan Bamba, mogli da koriste svoju brzinu i predaju oštre lopte prilagođene napadačkom tandemu Anastasiosa Duvikasa i Jergena Štrand Larsena. Larsen, kao najbolji strelac tima ove sezone, biće ključan u realizaciji i napadačkoj pretnji Selte Vigo, naročito kada igraju protiv obrane Real Madrida oslabljene zbog povreda.

Real Madrid – Selta Vigo Međusobni dueli

U nedavnoj istoriji susreta između Real Madrida i Selte Vigo, jasno se vidi dominacija tima iz glavnog grada. U poslednjih pet međusobnih duela, Real Madrid je izašao svaki put kao pobednik, naglašavajući klasičnu inerciju dominacije na domaćem terenu. Sa rezultatima koji govore u prilog Madridu, zapažamo da Selta Vigo nije uspela da pronađe rešenje za raznolikost i dubinu ofanzivnih opcija svog protivnika.

Real Madrid – Selta Vigo Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Real Madrid Selta Vigo 5 – 2
Selta Vigo Real Madrid 1 – 2
Selta Vigo Real Madrid 1 – 4
Real Madrid Selta Vigo 2 – 0
Selta Vigo Real Madrid 0 – 1

Iako su se utakmice odigravale i na terenu Selte, Real je pokazao superiornost. Dok se Real Madrid nada da nastavi sa svojom serijom pobeda, Selta Vigo će morati da pruži impresivan otpor ako želi preokrenuti ovaj trend u svoju korist.

Stadion i Vremenske prilike

Legendarni stadion Santijago Bernabeu, koji prima više od 80,000 gledalaca, ponovo će biti poprište fudbalskog spektakla, ovoga puta u okviru 28. kola španske LaLige. Poznat po svojoj bogatoj istoriji i sjajnoj atmosferi koju stvaraju vatreni navijači, ovo je stadion koji može imati psihološki uticaj na igrače oba tima, naročito na gostujući tim. Danas se očekuje delimično oblačno vreme, što ne bi trebalo znatno uticati na igru. Ipak, manje su šanse za ekstremnu vrućinu ili padavine koje mogu usporiti tempo igre ili uticati na kvalitet terena. Timovi će se verovatno oslanjati na svoje standardne strategije igre, međutim Real će morati da se prilagodi bez svog vodećeg strelca Belingema, dok će Selta Vigo potrebne bodove pokušati da osvoji uz pomoć njihovog najboljeg strelca Strand Larsena.

 

Za više tipova za klađenje na najbolju špansku ligu, pogledajte

Prognoze za La ligu

Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 2.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    3 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Celta Vigo 0.00 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 5.30 - 10 mars 16:58
Sto se ovog meca tice ja cu da pokusam sa jos jednom opkladom rekao sam vec da ne ocekujem da ce ovo da bude nimalo lak posao za real jer selta je tim koji uvek igra odlicno protiv najjacih timova u ligi ja cu da probam sa ovim tipom selta ah 0 prvo pol. Srecno
Tim Real Madrid je postigao pogodak na 96% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 3.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 3 gola
    3 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Celta Vigo da pobedi 1. poluvreme
Prognozirano: 8.50 - 10 mars 16:56
Real jeste veliki favorit u ovom mecu ali mislim da nece imati nimalo lak posao posebno posle teskog meca u ligi sampiona selta je jako neugodan rival i mislim da mogu da iznenade i ja cu ovde da pokusam sa ovom opkladom da selta dobije prvo poluvreme uz sjajnu kvotu Srecno
Real Madrid prima 0.6 golova na 27 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo da pobedi
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -3.50 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Real Madrid da pobedi
Prognozirano: 1.33 - 10 mars 14:28
Real ne blista u zadnje vreme ispustili su dosta bodova tako da bi još jedan kiks vratio u igru Djironu i Barselonu. Ipak verujem da Real to sebi neće da dozvoli i da će današnju utakmicu dobiti rutinski. Očekujem i veći broj golova na utakmici realno mi deluje 3+ .
Real Madrid prima 0.6 golova na 27 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo +1.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Real Madrid -1.50 (AH)
Prognozirano: 1.95 - 10 mars 14:13
Real Madrid docekuje ekipu Selte iz Viga. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je domacin. Smatram da su kvalitetniji tim od gostiju i da ce dobiti ovaj mec. Pokusacu sa hendikepom -1.5 na domacina jer smatram da ce dobiti ovaj mec sa bar 2 gola razlike. Srecno
Real Madrid u proseku dobija 2 žutih kartona na 27 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -1.00 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid (-3) (EH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -3.00 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3 gola
Prognozirano: 1.97 - 10 mars 16:47
Spanija, La Liga, veceras Real docekuje Seltu. Real je prvi na tabeli, prisli su Lajpcig u Ligi Sampiona, a Selta se bori za opstanak. Ja ocekujem otvoren mec, dugo Real nije odigra mec sa dosta golova, ocekujem da Selta gol i idem na preko 3 gola na mecu, pa srecno
Tim Real Madrid je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 46-60,61-75 ove sezone
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 5.5 gola
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo 0.00 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -2.00 (AH)
    Pobeda
Tim Real Madrid je postigao pogodak na 15 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi bez primljenog gola
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 6 gola
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo da pobedi Draw No Bet
    Izgubljeno
Tim Real Madrid nije izgubio na 21 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 4 gola
    Push
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -0.50 u 2. poluvreme (AH)
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo -0.25 (AH)
    Izgubljeno
Tim Real Madrid nije izgubio na 18 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -2.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Ispod 3.25 gola
    Izgubljeno
Tim Real Madrid je prvi postigao pogodak na 78% od 9 utakmica sa ovim protivnikom u prethodnih 5 sezona
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Nerešeno - Real Madrid (-2) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Nerešeno - Real Madrid (-3) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Nerešeno - Real Madrid (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Celta Vigo +2.00 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi 2. poluvreme
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Nerešeno
    Izgubljeno
  • Real Madrid-Celta Vigo
    2. poluvreme će imati najviše golova
    Pobeda
Tipovi
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 1.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Real Madrid da pobedi Draw No Bet
    Pobeda
  • Real Madrid-Celta Vigo
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
Chat