Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Escuintla Heredia - Universidad SC Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-1)
Escuintla Heredia
2
-
1
Universidad SC

NAJBOLJA ESCUINTLA HEREDIA VS UNIVERSIDAD SC PROGNOZA.

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 1.62 - 19th Apr 18:37
Zna se da je najveci broj mojih opklada na veliki broj golova, pa ce tako isto biti i u mecu, Heredija - Un. San Karlos. Naravno da je vazna forma oba rivala, ali i tradicija, a sve to konkretno u ovom mecu kaze da bi ovo trebao da bude duel koji ce doneti bar tri gola. Domacin je na prethodne tri utakmice odigrao 2-1, 0-4 i 5-2, a gosti, pre ovog meca, 6-0, 0-2 i 2-1. Mislim da gosti ovde imaju sasvim dobre sanse da mozda i naprave iznenadjenje, ali ipak cu pokusati sa opcijom golova u ovom duelu. Vrlo je realno, a kvota kao i uvek veoma dobra. Svakako vredi probati.

Najbolji Liga Nacional tipsteri

betprono
jackscrewz
Andrej1992
Tipovi
  • Deportivo Heredia-Universidad SC
    Preko 2.5 gola
    6 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.60 - 19th Apr 10:03
21. kolo gvatemalske Nacional lige izmedju domace Heredie i gostujuceg Universidad-a. Heredia se nalazi na cetvrtom mestu dok su gosti na prvoj poziciji u ligi. Sto se tice fomre heredia je u poslednjih 5 kola zabelezila 3 pobede i dva poraza... Gostujuci Universidad ima 2 pobede 1 neresenu i 2 poraza u isti broj meceva... sto se tice medjusobnih duela od 5 poslednjih samo su 2 bila sa po minimum jednim golom u obe mreze... MIslim da ce veceras biti rasplamsana borba timova koji se nalaze pri vrhu (jedan je na samom vrhu) tako da nas ocekuje prava borba za bodove.
ESCUINTLA HEREDIA - UNIVERSIDAD SCKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Escuintla Heredia da pobedi
Prognozirano: 1.62 - 19th Apr 20:23
U ovom mecu u Gvatamalskoj 1. ligi se sastaju cetvrtoplasirana ekipa Heredia i prvi Universidad. Kao sto znate u Gvatemali domaci teren je bog i batina tako da sve ekipe pobedjuju kod kuce, a gube u gostima. Heredia je kod kuce odigrala 10 utakmica od kojih je pobedila na 9, a samo jednom je odigrala nereseno sa gol razlikom 34:7. Universidad je odigrao takodje 10 utakmica u kojima imaju skor od 2 pobede, 4 neresene i 4 izgubljene gol razlika 13:15 i to je ujedno i najbolja gostujuca ekipa. Ovde igram keca i mislim da je jasno zbog cega jer kao sto sam i rekao domaci teren je bog i batina. Srecno!

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Escuintla Heredia da pobedi
Prognozirano: 1.62 - 19th Apr 11:15
Gvatemala. Derbi kola. Heredia je treca sa 3 boda manje od Universidada i sa pobedom ce ih preteci na tabeli jer imaju i bolju gol razliku. Ne treba posebno napominjati kolika je prednost domaceg terena u Gvatemali. Najbolja ilustracija za to je upravo vodeci Universidad koji je na domacem terenu osvojio 33 boda a u gostima svega 10. Heredia je na domacem terenu osvojila 28 a u gostima svega 2 boda !!!. Heredia na domacem terenu pobedjuje sve redom i to ubedljivo. Universidad je od 5 poslednjih gostovanja osvojio samo 1 bod. Takva je Gvatemala. Zato ja bez obzira sto je gost lider tipujem na pobedu domacina a za hrabrije predlazem i pobedu za hendikepom.
Chat