Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jurgen Zopp - Kyle Edmund Tipovi za kladjenje

FT
Jurgen Zopp
0
-
2
Kyle Edmund

NAJBOLJA JURGEN ZOPP VS KYLE EDMUND PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 2.00 - 2nd May 07:52
Sledeci mec koji cemo pratiti se igra u okviru prvog kola na ATP celendzer turniru u italijanskom gradu Rimu na sljaci.Sastaju se estonski igrac Zopp (ATP 160) i britanski igrac Edmund (ATP 88).Sto se tice Zoppa on je igrac koji je najbolji kad se igra na brzim podlogama.On je na sljaci u ovoj sezoni na skoru od 5/3.Sa druge strane Edmund je igrac koji je najbolji kad se igra na sljaci mada on na svim podlogama zna biti nezgodan.On je u ovoj sezoni na sljaci na skoru od 2/2 a u ovom mecu mislim da ce britanac prvi do seta pa i meca.
Jurgen Zopp gubi 75 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Juergen Zopp-Kyle Edmund
    Tačan rezultat: 0-0
    10 tipovi
    Pobeda
  • Juergen Zopp-Kyle Edmund
    Tačan rezultat: 0-0
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 2.20 - 1st May 21:52
16 pozicijRome 2 celendzer , 1 kolo , sljaka . U ovom mecu imamo duel izmedju Jurgena Zoppa i Kaly Edmunda . Edmund se nalazi na 89 poziciji atp liste sa skorom na sljaci 2/2 . On je prosle nedelje igrao u 2 kolo Estorila gde je bio porazen od Pairea sa 2-1 . Sa druge strane Zopp se nalazi na 169 poziciji atp liste sa skorom na sljaci 5/3 . Trenutno se nalazi u solidnoj formi . Edmund je sa namerom na ovom turniru . On zeli da na ovom turniru dodje do zavrsnice i tako popravi ranking pred Roland Garos . U ovom mecu je kvalitetniji teniser i ocekujem da slavi sa 2-0 . Srecno !

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 2.20 - 2nd May 11:45
Zopp ove godine ima pet pobjeda u osam mečeva na zemlji, igrao je četvrtfinale u Ostravi gdje je dobio Mertensa i Pospisila, a potom izgubio od Lestiennea u dva seta, prije toga gubio je u polufinalu Barlette od Ymera i od Djerea u Torinu. Edmund je jedan od najtalentiranijih mladića na atp touru, ove godine ima dvije pobjede u četiri meča na zemlji, igra na znatno jačim turnirima od Zoppa tako da je to dokaz da se radi o dosta kvalitetnijom tenisaču koji se dosta dobro snalazi na zemlji i stoga vjerujem da bi mogao dobiti ovaj meč i to u dva seta.
Kyle Edmund pobeđuje u 75 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat