Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

FK Radnik Surdulica - Partizan Belgrade Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
FK Radnik Surdulica
1
-
2
Partizan Belgrade

NAJBOLJA FK RADNIK SURDULICA VS PARTIZAN BELGRADE PROGNOZA.

Partizan Belgrade -1.25 (AH)
Prognozirano: 1.78 - 20th Feb 21:32
Radnik Surdulica je 16. na tabeli sa 11 bodova iz 21 mečeva. Imaju samo jednu pobedu, osam remija i 12 poraza. Partizan je lider sa 53 boda i 17-2-2 skorom i +26 gol razlikom. Mislim da Radnik nema mnogo šanse ovde i očekujem poprilično laku pobedu crno belih. Radnik je najlošija ekipa od samog starta takmičenja. Kao što rekoh, imaju samo jednu pobedu, dok sledeći tim na tabeli (Železničar Pančevo) ima čak pet. Mislm da je razlika između Radnika i ostalih ekipa iz donjeg doma poprilično velika, bar trenutno. Isto tako, nakon zimske pauze, nista se nije promenilo obzirom da su izgubili obe tekme sa TSC i Čukom ukupnon gol razlikom 4:0. Partizan nastavlja da igra dobro i nakon zimske pauze. Dobili su Javora sa 1:0 i potom IMT 5:2. Jako dobra stvar po PFC je što su Saldanja i Severina ostali iako su postojale priče da su na izlazu. Sa njima, crno beli bi mogli do titule, ali ove "male" utakmice se moraju dobijati. Takodje, Partizan igra veoma dobro na strani i trenutno imaju osam pobeda u poslednjh devet utakmica na strani. Verujem da bi trebali lako do pobede protiv najlošijeg tima u ligi. Maksimalan ulog 10 na pobedu Partizana sa -1,25 AH.
Tim Partizan Belgrade je postigao pogodak na 100% utakmica na gostujućem terenu ove sezone

Najbolji Super Liga tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Proshark
Paokara
allee

Gostovanje Partizana Radniku u Surdulici: Još jedna šansa da se održi prvo mesto na tabeli

Bettingexpert Team

Duel prvoplasiranog Partizana i poslednjeplasiranog Radnika zakazan je za ovaj vikend. Radnik će u ovaj meč ući kao tim koji je na samom dnu tabele i kome ozbiljno preti ispadanje iz lige. Partizan ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i trenutno drži sam vrh tabele.Više o tome

Tipovi
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.00 (AH)
    2 tipovi
    Push
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.50 (AH)
    Izgubljeno
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade (-1) (EH)
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.10 - 22nd Feb 13:33
Apsolutno vjerujem Duljaju i momcima.Radnik Surdulica je 16. na tabeli sa 11 bodova iz 21 mečeva. Imaju samo jednu pobedu, osam remija i 12 poraza. Partizan je lider sa 53 boda i 17-2-2 skorom i +26 gol razlikom. Mislim da Radnik nema mnogo šanse ovde i očekujem poprilično laku pobedu crno belih.
FK RADNIK SURDULICA - PARTIZAN BELGRADEKO ĆE POBEDITI?
0%
33.3%
66.7%
3 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
nikolaqq
Profit: 40,404.1
Partizan Belgrade -1.25 (AH)
Pročitaj ceo tip
Feb. 19, 2024 04:16

Gostovanje Partizana Radniku u Surdulici: Još jedna šansa da se održi prvo mesto na tabeli

Bettingexpert Team

Iako igraju kao gostujuća ekipa, tim Igora Duljaja će učiniti sve da održi lidersku poziciju. S druge strane, Radniku preostaje da odigra najbolje što može u nadi da će osvojiti neke bodove i napraviti pomak ka izlasku iz zone ispadanja. Naša Radnik – Partizan analiza utakmice pruža jasne i precizne detalje ne bi li pomogla čitaocima oko izbora za klađenje.

Radnik – Partizan statistika

Radnik nema nijednu pobedu na svojih prethodnih šest mečeva. Surduličani su doživeli četiri poraza i bili akteri na dva susreta koji su završeni bez pobednika. Uz to, oni su na svim tim utakmicama postigli samo dva gola. Ovo dalje vodi do proseka od 0.33 golova po duelu, što je vrlo malo.

Tim iz Surdulice je na samo jednom meču uspeo da ne primi nijedan pogodak. Na dva od šest pomenutih susreta oba tima su uspela da daju gol. Takođe, na isti broj duela palo je više od 2.5 golova, dok je na tri od šest dato više od 1.5 pogodaka.

Partizan nema poraz na poslednjih šest utakmica. Crno-beli su ostvarili četiri pobede i dva remija. Za to vreme, na tim mečevma je postignuto više od 1.5 i više od 2.5 golova u četiri navrata. Partizan je mrežu protivnika u ovom periodu zatresao čak 15 puta.

Prosek golova tima iz Humske na tim duelima je 2.5. Pored toga, Crno-beli su uspeli da na tri susreta ne prime nijedan pogodak. Na isto toliko mečeva od šest najskorije odigranih za Partizan su oba tima dala po gol.

Radnik – Partizan forma

Radnik drži poslednje mesto na tabeli sa samo 11 bodova. Surduličani imaju samo jednu pobedu, uz osam nerešenih utakmica, kao i 12 poraza. Gol razlika Radnika je -11. Najskorija forma Surduličana takođe ne obećava.

Radnik je uspeo da na pet mečeva izvuče samo jedan bod. Bilo je to u duelu sa Voždovcem koji je okončan sa 1:1. Nakon toga, Surduličani su doživeli četiri poraza zaredom. Njih je nadjačao Novi Pazar sa 2:1, Radnički Kragujevac, TSC sa 1:0, i Čukarički sa 3:0.

Partizan ima 17 pobeda, uz dva poraza i dva remija. Klub iz Humske ima i gol razliku od +26, što je druga najbola gol razlika u ligi. Čitav ovaj učinak stavlja Crno-bele na zasluženo prvo mesto tabele Super Lige. Skrošanja forma ovog tima je manje ili više solidna, jer podrazumeva tri pobede, jedan remi, i jedan poraz.

Crno-beli se nisu snašli protiv Radničkog u Nišu jer su izgubili rezultatom 2:1. U duelu sa Radničkim iz Kragujevca, Partizan je postigao i primio 3 gola. Posle toga, tim koji vodi Igor Duljaj je nanizao tri pobede protiv Crvene zvezde (2:1), Javora (1:0), i IMT-a (5:2).

Radnik kod kuće

Surduličani se nisu baš proslavili ni u mečevima na svom terenu. Štaviše, oni imaju negativan bilans od 5 poraza i jedne pobede. Pored toga, Radnik ima i četiri remija. Tim iz Surdulice je na svim tim susretima uspeo da postigne svega 5 golova, dok je primio 10.

Partizan u gostima

Crno-beli su zabeležili jako dobre rezultate igrajući kao gostujuća ekipa ove sezone. Oni imaju čak osam pobeda, uz samo jednu nerešenu utakmicu, i jedan poraz. Kao što smo pomenuli, Partizan je jedini put u gostima poražen protiv Radničkog iz Niša.

Jedini remi ove ekipe u gostima je bio protiv TSC-a kada je meč završen sa 3:3. Crno-beli su dobijali upešno sve preostale utakmice, nekada sa minimalnim rezultatom, a nekada ubedljivo.

Radnik – Partizan međusobni skor

Od oktobra 2021. pa do sada, Radnik i Partizan su odigrali pet duela. Crno-beli su bili bolja ekipa na četiri, dok su Sudruličani slavili samo jedanput. Zanimljivo je da nijedan susret u ovom razdoblju nije zavšen bez pobednika.

Partizan je dva puta slavio sa 2:0. Plus, Crno-beli su trijumfovali nad Radnikom i sa 2:1, kao i sa 3:2 u najskorijoj utakmici. Tim iz humske je i kao domaćin i kao gost tri boda uzeo po dva puta.

Radnik je svoju jedinu pobedu zabeležio marta prošle godine. Surduličani su trijumfovali nad Partizanom sa 2:1, i to kao gostujuća ekipa. Gol razlika na svim ovim susretima ide u korist Partizana i iznosi 10 prema 5.

Tu je i dosta šira slika koja nam govori da su u modernoj istoriji ova dva kluba imala samo jedan jedini remi. Ako pogledamo sve ostale mečeve u modernoj istoriji, videćemo da ih ima još 18. Partizan je dobio čak 16 njih, dok je Radnik dobio Crno-bele tek dva puta.

Radnik – Partizan startne postave

Oba tima će na teren izvesti najbolje pojedince koje imaju, i samim tim neće ništa prepustiti slučaju.

  • Radnik: (G) Stefan Ranđelović; (O) Filip Jović, Ilija Milicević, Sadik Abubakar, Mateja Gašić; (S) Damir Sovšić, Haris Hajdarević, Nemanja Tomašević, Mihailo Oreščanin, Borko Duronjić; (N) Dženan Zajmović.
  • Partizan: (G) Aleksandar Jovanović; (O) Aranđel Stojković, Bojan Kovačević, Aleksandar Filipović, Svetozar Marković; (S) Lenard Ovusu, Gejas Zahid, Ksander Severina, Aldo Kalulu, Samed Baždar; (N) Saldanha.

Radnik – Partizan tip

Nema prevelike dileme kada je u pitanju favorit za ovaj meč. To je svakako Partizan. Ekipa iz Humske je lider na tabeli, dok je Radnik na samom dnu. Najskorija forma Crno-belih je takođe bolja od one koju imaju Surduličani. Istorijat duela ovih klubova je takođe na strani Partizana.

Pored tipa da Partizan pobedi, naš Radnik – Partizan pregled duela ističe i tip koji predviđa da će Crno beli dobiti oba poluvremena zasebno. Ne samo to, ekipa iz Humske bi isto tako mogla da postigne nekoliko golova, a da pritom ne primi nijedan.

 

Najaktuelnije utakmice Super lige Srbije zajedno sa tipovima prisutne su na:

 

Super Liga tipovi za klađenje

Tipovi

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade -1.00 (AH)
Prognozirano: 1.53 - 24th Feb 11:06
Radnik iz Surdulice docekuje ekipu Partizana. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je gostujuca ekipa. Smatram da su kvalitetniji tim od domacina i da ce dobiti ovaj mec. Ja bih pokusao sa hendikepom -1 na goste jer verujem da ce dobiti ovaj mec sa bar 2 gola razlike.
Tim Partizan Belgrade je postigao pogodak na 95% utakmica ove sezone
Tipovi
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.25 (AH)
    Izgubljeno
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Partizan Belgrade da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Nerešeno - FK Radnik Surdulica (+2) u 1. poluvreme (EH)
Prognozirano: 6.25 - 24th Feb 10:52
Verujem da će gosti biti bolji tim da će dominirati da će ređati šanse da će stvarati prilike I verujem da će iz neke od akcija doći do gola, verujem da će do kraja prvog dela meča gosti uspeti da daju bar još jedan gol I tako doći do ubedljive pobede.
Partizan Belgrade prima 1.1 golova na 21 utakmica ove sezone
Tipovi
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Nerešeno - FK Radnik Surdulica (+2) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Ispod 2.5 gola
    Izgubljeno
  • FK Radnik Surdulica-Partizan Beograd
    Preko 2.5 gola
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade -1.00 (AH)
Prognozirano: 1.55 - 23rd Feb 01:15
surdulica docekuje partizan. radnik je zadnj ubjedljivo na tabeli i docekuje trenutnog lidera na tabeli. mislim da ce ovdje partizan uprkos nekim izostancima lako da slavi i da ce biti golova. odigracu sigurniju varijantu i azisjki hendikep a moze slobodno da se proba i neki jaci hednikep i golovi po meni
Partizan Belgrade prima 1.1 golova na 21 utakmica ove sezone

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 5.00 - 24th Feb 11:03
Susret poslednje plasirane ekipe i lidera šampionata. Partizan je zabeležio dve pobede u prolećnom delu šampionata ali igra nije bila baš ubedljiva uz Slavije protivnike, favoriti su na današnjoj utakmici ali verujem da bi mogli da iznenade favorizovanu ekipu i preokrenu sezonu ,verujem da bi nerešen rezultat mogao da bude realan.
Više od 2.5 gola je postignuto na 76 % od 21 utakmica ekipe Partizan Belgrade ove sezone na ovom takmičenju

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Partizan Belgrade -1.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 4.20 - 24th Feb 10:49
Mislim da će gosti biti bolji tim da će dominirati da će ređati šanse I prilike I verujem da će iz neke od akcija doći do gola I do prednosti,mislim da će do kraja prvog dela meča gosti uspeti da daju bar još jedan gol I tako doći do ubedljive prednosti a samim tim I do pobede.
Tim Partizan Belgrade je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tim Partizan Belgrade je postigao pogodak na 6 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tim Partizan Belgrade nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tim Partizan Belgrade nije izgubio od ovog protivnika na 4 uzastopnih utakmica na gostujućem terenu u ovom takmičenju
Saldanha je najbolji strelac u timu Partizan Belgrade na ovom takmičenju ove sezone sa 15 postignutih golova
Chat