Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Timea Bacsinszky - Luksika Kumkhum Tipovi za kladjenje

FT
Timea Bacsinszky
2
-
0
Luksika Kumkhum

NAJBOLJA TIMEA BACSINSZKY VS LUKSIKA KUMKHUM PROGNOZA.

Timea Bacsinszky da pobedi
Prognozirano: 1.18 - 29. Jun 11:17
Timea je ove godine imala jako puno problema sa ozljedom pa je i propustila veći dio prvog dijela sezone, no vratila se i biljezi solidne rezultate, ali na zemlji gdje je ostvarila 14 pobjeda u 17 mečeva te na hardu 9 pobjeda u 15 mečeva, a sezonu na travi otvorila je porazom od Mladenović u Eastbourne. Luksika je prošla kvalifikacije ovdje pobjedama nad Soler, Barty i King. Sva tri meča odigrala je jako dobro i u takvom ritmu mislim da bi mogla biti zanimljiva prepreka za Timeu, ali opet Timea ove godine igra jako dobro, a i na travi se snalazi veoma dobro tako da ipak mislim da će ona dobiti ovo.
Luksika Kumkhum gubi 79 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Ispod 19.5 utakmica
    6 tipovi
    Pobeda
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Tačan rezultat: 0-0
    3 tipovi
    Pobeda
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Timea Bacsinszky da pobedi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 19.5 utakmica
Prognozirano: 1.81 - 26. Jun 11:17
Bascinszky je veliki favorit u ovom mecu 1. kola na trecem Gren Slemu sezone, Wimbledon, na travi, jer je ove sezone igrala fantastican tenis i mislim da ona zaista nece imati nikakvih problema. Dakle, ova odlicna teniserka je dokazala da je veoma kvalitetna i da skoro ne postoji protivnik koga ne moze da pobedi, kada igra na svom najvisem nivou. Mislim da je zaista veliki favorit i da ce lako pobediti, jer njen rival - Kumkhum, bez obzira na dobre meceve u kvalifikacijama nece moci da uradi bilo sta u ovom mecu i to je cinjenica, bez dileme je tako.

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Timea Bacsinszky da pobedi
    Pobeda
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Timea Bacsinszky da pobedi 1. set
    Izgubljeno
  • Timea Bacsinszky-Luksika Kumkhum
    Tačan rezultat: 0-0
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 19.5 utakmica
Prognozirano: 1.83 - 29. Jun 11:39
Tima Bacsinszky danas zapocinje svoje takmicenje na Wimbledonu od 14:30 protiv Luksike Kumkhum. Svakako da se od Bacsinszky koja je postvljena za 11-tu nositeljku ocekuje dosta na podlozi koja joj odlicno lezi. Inace se Bacsinszky i nalazi na 11 mestu na wta listi Odigrala je samo jedan mec na travi pred Wibmledon i porazena je od Mladenovic sa 2-0. Kumkhur je na 169 mestu na wta listi. Ova teniserka ja uspesno prosla kvalifikacije za ovaj turnir, izgubila je samo set. njena nesreca je svakako ta sto se sastaje sa Bacsinszky bas na pocetku turnira, i mislim da ce biti lako porazena.
Timea Bacsinszky pobeđuje u 93 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 9.45 - 29. Jun 05:13
U ovom meču očekujem da Bacsinska nema svoj dan i da će Kumkhum koja na ovoj podlozi može odigrati iskoristi to i da izbaci sa turnira 11 nositeljicu koja je na zemlji puno bolja.Mislim da će meč biti uzbudljiv i da će biti u tri seta a sad da li će Tajlanđanka uspjeti iskoristiti do kraja loš dan Švicarke to ćemo još vidjeti ali postoje dobri preduvjeti za to.Ovo je prvo kolo velikog turnira A Tajlanđanka je znala u prošlosti izbacivat velike favoritkinje sa turnira sličnim okolonostima.Ova joj podloga relativno odgovara i mislim da može da se plasira u drugo kolo Wimbledona

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.56 - 28. Jun 12:29
U prvom kolu Vimbldona sastaju se Timea Baščinski i Tajlanđanka Kumkum Luksika. timea Baščinski se trenutno nalazi na 11 mestu WTA rang liste dok je Kumkum Luksika trenutno na 169-ta. Ovo je prvi međusobni susret , do sada se nisu sastajale. Švajcarskinja Timea Baščinski je apsolutni favorit u ovom susretu, Baščinski je jedanaesti nosilac na turniru, očekujem sigurnu pobedu Timee Baščinksi, Time je dobra na svom servisu, verujem da neće imati mnogo problema da zadrži svoj servis, mislim da Timea može da napravi dobar rezultat na Vimbldonu ove sezone, mislim da može do samo završnice, u ovom prvom kolu ne bi trebalo da ima većih problema .
Chat