Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Gastao Elias - Fabio Fognini Tipovi za kladjenje

FT
Gastao Elias
0
-
2
Fabio Fognini

NAJBOLJA GASTAO ELIAS VS FABIO FOGNINI PROGNOZA.

Gastao Elias da pobedi 1. set
Prognozirano: 2.66 - 23. Jul 11:24
U polfinalu ATP turnira u Umagu u Hrvatskoj večeras se sastaju Gastao Elias iz Portugala i Fabio Fognini iz Italije. Ovo će im biti prvi medjusobni susret. Elias je na ovom turniru u svim svojim mečevima bio podcenjen igrač, ali je pružio zaista sjajne partije i tako došao do polufinala, dok je Fognini uspeo malo da podigne svoju formu nakon što je bio u padu tokom cele sezone, ali je i juče protiv Džumhura izgubio prvi set i samo zahvaljujući lošem izdanju Džumhura u nastavku prošao je dalje. Mislim da će on i danas loše otvoriti meč, dok bi Elias nošen podrškom publike trebao doći do početne prednosti.
Gastao Elias gubi 70 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Gastao Elias da pobedi
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Gastao Elias da pobedi 1. set
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Gastao Elias da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Gastao Elias da pobedi
Prognozirano: 3.00 - 23. Jul 07:51
Fognini kao četvrti nositelj je očekivan u polufinalu, a to je samo još jedan pokazatelj da mu ovaj turnir vrlo odgovara i da se jako dobro snalazi na njemu. Inače ove godine nije ni blizu svojih najboljih igara, na zemlji ima devet pobjeda i devet poraza. Ipak, na drugoj strani, Elias briljira ove godine na zemljanim turnirima i skupio je čak 42 pobjede i 14 poraza. Ovdje je došao nakon polufinala u Bastadu pa je nastavio sa odličnim igrama i tako dobio Cuevasa i Bustu te Lopeza, u sva tri meča bio je autsajder, no igra zaista odličan tenis. Fognini je počeo sa pobjedom nad Olivom, a potom je svladao i Damira u svom karakterističnom meču. Što se tiče ovoga meča, mislim da Elias ima šanse za iznenađenje jer zaista igra jako dobro ovdje i mislim da su ga klade previše podcijenile i danas.
Tipovi
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Preko 21.5 utakmica
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Tačan rezultat: 0-0
    Izgubljeno
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Preko 9.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 6.50 - 23. Jul 17:04
Moja opklada na ovom mec je pobeda mladog i veoma talentovanog tenisera Eliasa koji ubedljivo najbolje meceve igra na zemljanoj podlozi, mislim da ima odlicne sanse za pobedu danas protiv iskusnijeg Fogninija koji nije bas u tako dobroj formi ali mislim da ce uzeti bar set danas tako da je moja opklada pobeda Eliasa sa tacnim rezultatom 2-1 u setovima uz dobru kvotu 6,50 sa manjim ulogom, Elias je u odlicnoj formi sa tri pobede u nizu i to protiv kakvih tenisera, dobio je sa 2-0 Garciu Lopez, nakon toga Cuevasa u tri seta i sad na poslednjem mecu porazio je Carreno Bustu sa 2-0, mislim da mu se pise dobro danas tako da puno srece za ovu opkladu!
Fabio Fognini pobeđuje u 84 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Tipovi
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Ispod 9.5 utakmica u 1. set
    Pobeda
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Tačan rezultat: 0-0
    Pobeda
  • Gastao Elias-Fabio Fognini
    Tačan rezultat: 0-0
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Gastao Elias da pobedi
Prognozirano: 3.03 - 23. Jul 11:18
U polufinalu ATP turnira u hrvatskom Umagu sastaju se Gastao Elias iz Portugala i Fabion Fognini iz Italije. Oni se do sada nikada nisu medjusobno sastajali, a Fognini je za 33 pozicije bolje rangiran na ATP listi. Elias je ovde najprijatnije iznenadjenje turnira, uspeo je da dodje do četiri najbolja, a na tom putu je eliminisao čak i Pabla Cuevasa iz Urugvaja koji ima sjajnu sezonu. Juče je imao znatno lakši posao od Fogninija i svoj meč je završio dosta ranije u dva seta tako da mislim da je malo svežiji, a publika će svakako biti na njegovoj strani u ovom meču. Mislim da Elias igra u jako dobroj formi i da bi mogao do pobede nad Fogninijem.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Gastao Elias da pobedi
Prognozirano: 1.45 - 23. Jul 16:43
Igra se polufinyle turnira u Umagu.Atp serije 250. biram dvoboj izmedu Talijana Fabija Fogninija i Argetinca Gastao Elisa. Biti ce ovo prvi medusobni dvoboj. Umag je ovaj tjedan donio dosta cudnih rezultata i glavni favoriti su uglavnom ispadali. Ipak Fabio Fognini je ostao uglavnom turniru i od preostala 4 igraca je glavni favorit za osvajanje ovog turnira. Fognini je slavio protiv Olivia i Dzumhura. Elias je imao tezi put, porazio je Garcia Lopeza u 1.kolu zatim je dobio Pabla Cuevasa a u zadnjem mecu je dobio u dva seta Pabla Carreno Busta. Fognini je favorit jer je ocito dosao u Umag uzeti naslov. Elias nije bez sansi no mislim da preko Fogninija ipak nece moci.
Chat