Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Blaz Kavcic - Dzmitry Zhyrmont Tipovi za kladjenje

FT
Blaz Kavcic
2
-
0
Dzmitry Zhyrmont

NAJBOLJA BLAZ KAVCIC VS DZMITRY ZHYRMONT PROGNOZA.

Blaz Kavcic da pobedi
Prognozirano: 1.43 - 25. Jul 18:06
Kavčić je 367. igrač na svijetu, a ove godine ima samo 10 mečeva od čega osam na hardu te od toga pet pobjeda i tri poraza. Zyhrmont je solidan ove godine, ima osam pobjeda i pet poraza. Što se tiče trenutne forme, Kavčić je u vrlo dobroj formi, igrao je finale Winnipega u jakoj konkurenciji gdje je do finala sredio Mitchella, Augera, Moriye i Nishoku pa potom izgubio od Soede u tri seta. Zhyrmont je zadnji meč igrao u Recenatiju gdje je dovio Vavassorija i izgubio od Vannia. Što se tiče ovoga meča, mislim da će Kavčić stići do pobjede jer ipak u ovome trenutku igra kvalitetniji tenis.
Dzmitry Zhyrmont gubi 100 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Blaz Kavcic-Dzmitry Zhyrmont
    Blaz Kavcic da pobedi
    2 tipovi
    Pobeda
  • Blaz Kavcic-Dzmitry Zhyrmont
    Blaz Kavcic da pobedi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Blaz Kavcic da pobedi
Prognozirano: 1.43 - 25. Jul 19:29
Bice veoma zanimljivo u ovom mecu u kome mislim da slovenacki iskusni teniser mozda moze da pobedi i iako kvota nije prevelika moglo bi da se pokusa. Dakle, Blaz Kavcic je nedavno igrao u finalu turnira Winnipeg i tamo je pobedio Mitchella, Augera, Moriye i Nishoku, ali u velikom finalu nije uspeo da pobedi, posto je Go Soeda bio bolji 2-1. Ne kazem da ce mozda i ovde igrati na taj nacin, ali rekao bih da trenutno igra veoma dobro i ako bude igrao slicno, nemam uopste dilemu da ce pobediti i sada. Kvota je trenutno 1,43 i ja cu to uzeti.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Blaz Kavcic da pobedi
Prognozirano: 2.95 - 26. Jul 06:13
Astana challenger, prvo kolo. Kavcic je igrao u Kanadi na chalengeru par dana ranije u finalu i pokazen od Soede sa 2-1. Astana je challenger sa velikom vremenskom razlikom a znajuci kako Kavcic igra promenljivo ja ovde tipujem na iznenadjenje sto se tice kladionica. Kavcic je bio duze povredjen i malo je odigrao meceva u ovoj sezoni. Na tvrdoj podlozi ima 5 pobeda i 3 poraza. Zhyrmont je belorus i ovo mu je turnir gde igra par zadnjih godina. Prosle sezone je ispao u prvom kolu. Njegova forma nije dobra ali imam osecaj da bi danas mogao zablistati i pobediti po mom misljenju malo umornog Kavcica.
Blaz Kavcic pobeđuje u 73 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat