Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Rafael Nadal - Denis Istomin Tipovi za kladjenje

FT
Rafael Nadal
3
-
0
Denis Istomin

NAJBOLJA RAFAEL NADAL VS DENIS ISTOMIN PROGNOZA.

Ispod 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.82 - 29. Avg. 17:05
Rafael Nadal igra danas protiv D. istomina u okviru prvog kola US Opena 1 / 64 finala. Rafa je izgubio u ranoj fazi u Sinsinatiju od Borne Corica ali je pre toga savladao Cuevasa i sigurno je da ce biti izuzetno naosten za poslednji gren slem ove sezone. On se sastaje sa teniserom sa kojim je do sada igrao 4 puta i koga je svaki put savladao poslednja dva puta u Majamiju i rolan garosu veoma lako s samo par izgubljenih gemova. Tesko da ce Istomin imati neke sanse protiv Nadala danas i moj tip ovde je manje od 9.5 gemova u prvom setu.
Poslednji put kad je Rafael Nadal igrao protiv ovog protivnika, Rafael Nadal won (6/1 - 6/0)

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 33.5 utakmica
    3 tipovi
    Pobeda
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 31.5 utakmica
    2 tipovi
    Pobeda
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Tačan rezultat: 0-0
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 32.5 utakmica
Prognozirano: 1.81 - 28. Avg. 16:26
ATP - SINGL: US Open (SAD), tvrda podloga - 1/64-finale Nadal se oprostio na zadnjem turniru veoma lose bolje reci odigrao je do kraja iako je imao ozljedu ali nije htjeo da preda duel Coricu i ipak pokazao kako se igra kao veliki igrac. Istomin je igrac koji je do sada uvjek gubio od Nadala i nije bas uspijevao napraviti neko cudo, sada mozda moze se nadati jer je Nadal malo "van forme" ali po meni ovih deset dana koje je imao odmora sa sasvim dovoljno da on zavrsi ovaj mec u tri seta i dobije sa manje od 32.5 gema

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 9.5 utakmica u 1. set
    Pobeda
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Preko 31.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 32.5 utakmica
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 33.5 utakmica
Prognozirano: 1.80 - 29. Avg. 13:30
Rafael Nadal svoj lov na US Open titulu kreće protiv Uzbekistanca Denisa Istomina. Za Nadala je još jedna sezona puna ozljeda nakon što se povukao sa Roland Garrosa vatio s ena terene tek na olimpijadi u Riu. Odradio je sasvim solidn nastup na kraju završio kao 4. Nakon toga nije uzeo odmor nego je došao na Masters u Cincinanti i očito preforisrao zglob pa je pod ozljedom igrao meč protiv Borne Corica i na kraju u tome meču uzeo tek 4 gema. Biti će ovo njihov peti međusobni susret dosad je Nadal uzeo sva 4 a i ovdje tipujem na pobjedu bez ispuštena seta.
Poslednji put kad je Rafael Nadal igrao protiv ovog protivnika na ovoj podlozi, Rafael Nadal won (6/1 - 6/0)
Tipovi
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 31 utakmica
    Pobeda
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Rafael Nadal da pobedi
    Pobeda
  • Rafael Nadal-Denis Istomin
    Ispod 33 utakmica
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.65 - 29. Avg. 10:55
Nadal ce u prvom kolu US Opena igrati protiv Istomina. Istomin je trenutno na 107. poziciji na svetu, dok se Nadal nalazi na 5. mestu. Nadalu ovo nije omiljena podloga i imao je dosta problema sa povredama u poslednjih godinu dana, ali odigrao je dosta dobro na Olimpijskim Igrama gde je stigao do polufinala, izgubio od Del Potra, a kasnije i od Nisikorija u mecu za trece mesto. Istomin je stigao do polufinala na manjem turniru u Astani, a zatim je na Olimpijskim Igrama ispao odmah u prvom kolu od Ferera. Nadal je kvalitetniji igrac, pokazao je na Olimpijadi da se vraca u formu i mislim da moze da pobedi sa 3:0. Srecno!
Denis Istomin gubi 84 % mečeva u kojima izgubi prvi set

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 33.5 utakmica
Prognozirano: 1.80 - 28. Avg. 17:29
Rafael Nadal ce veceras igrati teniski mec protiv Denisa Istomina. Ovdje se ocekuje da Nadal dodje do nove pobjede, ali se isto tako ocekuje da ga Denis Istomin dobro namuci jer na kraju krajeva njemu vise odgovara ova podloga nego Nadalu. Ipak je Nadal jedan od najboljih tenisera svih vremena i mislim da bi morao doci do pobjede u ovom mecu. Istomin ima dobar servis, ali se i Rafael Nadal dobro oporavio i u posljednje vrijeme igra veoma dobro. Mislim da je spanski teniser u odlicnoj formi i da ne bi trebao da ima bilo kakvih provlema da dobije ovaj mec 3:0.
Rafael Nadal pobeđuje u 93 % mečeva u kojima osvoji prvi set
Chat