Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Shakhtar Donetsk - Bayer Leverkusen Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Shakhtar Donetsk
0
-
0
Bayer Leverkusen

NAJBOLJA SHAKHTAR DONETSK VS BAYER LEVERKUSEN PROGNOZA.

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 3.60 - 5. Nov. 11:04
Za oba tima je ovo cini mi se utakmica od velike vaznosti za dalji plasman. Ko pobedi imace realne ranse da bude drugi u grupi. U proslom kolu je Leverkusen prosto deklasirao ekipu Shakhtara 4-0 u Nemackoj ali daleko od toga da ce oni danas igrati na 0:0 jer to nije njihov stil igre i oni ce ici na pobedu ali naravno ne po svaku cenu. Za razliku od njih Shakhtar mora da napada jer samo ga pobeda odrzava u krugu favorita za drugo mesto. U domacem prvenstvu obe ekipe su porazene u svojim mecevima na gostovanjima jer su odmarali neke igrace za ovu utakmicu. U svojim ligama obe ekipe su efikasne tako da bi ovo mogao biti jedan vrlo efikasan mec. Moj predlog je 3+.
Tim Bayer Leverkusen je postigao pogodak na 10 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Liga šampiona tipsteri

kubako20pl
Spunky
allee
VisekrunaRade
Tipovi
  • Shakhtar Donetsk-Bayer Leverkusen
    Shakhtar Donetsk kao x
    39 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Shakhtar Donetsk da pobedi
Prognozirano: 3.60 - 5. Nov. 10:43
Shakhtar se nalazi u promenjivoj formi ove sezone. Nakon dve pobede u nizu u proslom kolu su izgubili od Volyna sa 1:0. Ukoliko bi izgubili i ovaj mec to bi prakticki znacilo kraj njehiovim nadanjima o prolasku u sledeceu fazu takmicenja. Nakon cetiri pobede u nizu serija Leverkusena je zaustavljena u proslom kolu kada su izgibili od Braunschweiga sa 1:0. Ali u tom mecu nisu izveli najbolje tim koji imaju jer su odmarali neke igrace za danasnji mec. Ukoliko pobede bit ce blizu prolasku u narednu rundu. U proslom mecu izmedju ova dva tima Leverkusen je bio bolji sa 4:0. Trenutno su u boljoj formi i mislim da ce dobiti i u ovom mecu.
SHAKHTAR DONETSK - BAYER LEVERKUSENKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Rockeritza
Profit: 2,838.6
Shakhtar Donetsk kao x
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Drugo
Prognozirano: 3.60 - 5. Nov. 17:09
4 kolo A grupe Lige sampiona mec izmedju Sahtjora i Bajer Leverkuzena. Nemci su prvu utakmicu neocekivano lako dobili na svom terenu bilo je 4 : 0, bila je to utakmica u kojoj skoro niko nije tako uzdrmao rudare iz Ukrajine. Trenutan raspored na tabeli je sledeci Mancester J 7 bodova, Leverkuzen 6, Sahtjor 4 i Sosijedad 0. Ukrajinci ukoliko zele prolazak u narednu rundu, morace veceras bas da zagrizu i dobiju Leverkuze. po meni bice to veoma tesko, ali ne i nemoguce. Ipak realnija je opcija sa golovima jer mislim da ce ih veceras sigurno biti. Svi znamo koliko su igraci Bajera opasni iz kontranapada kada ne moraju da jure rezultat.
Simon Rolfes je postigao 3 golova u 3 utakmica na ovom takmičenju ove sezone
Simon Rolfes je postigao 3 golova u 3 utakmica na ovom takmičenju ove sezone
Chat