Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Lucie Safarova - Serena Williams Tipovi za kladjenje

FT
Lucie Safarova
0
-
2
Serena Williams

NAJBOLJA LUCIE SAFAROVA VS SERENA WILLIAMS PROGNOZA.

Ispod 8.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 3.20 - 18 janv. 18:32
U 2. kolu Australian Open u zenskoj konkurenciji sastace se Lucie Safarova iz Ceske Republike koja se nalazi na 62. mestu na svetu i Serena Williams trenutno 2. na WTA rang listi. Serena Williams je ovde najveci favorit za jos jedan Grand Slam, ali naspram sebe ima veoma neugodnog rivala, Safarova je izgubila u svih prethodnih 10 meceva protiv Americke teniserke, ali je u nekoliko meceva bila veoma dobra i uspevala da osvoji set. Serena je sada motivisana da dodje do titule, mislim da je kvota na manje od 8.5 gemova malo veca nego sto treba da bude. Srecno !
Poslednji put kad je Serena Williams igrao protiv ovog protivnika, Serena Williams won (6/3 - 6/7 - 6/2)

Najbolji Grand Slam tipsteri

allee
B.Expert
NikolaSRB93
Emil4444
gligs
Tipovi
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Tačan rezultat: 0-0
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Preko 19.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Ispod 8.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 2.20 - 19 janv. 02:31
ustralian Ope , 2 kolo , tvrda podloga . U ovom mecu imamo duel izmedju Serene Williams i Lucie Safarove . Safarova se nalazi na 61 poziciji wta liste sa skorom na tvrdoj podlozi 3/ 2 . Ona je u proslom kolu pobedila Wikmayer sa 2 - 1 . Sa druge strane Williams se nalazi na 2 poziciji wta liste sa skorom na tvrdoj podlozi 2 / 1 . Ona je u proslom kolu pobedila Bencic sa 2 - 0 . Do sada su se sastale 11 puta i skor je 11-0 za Serenu . Serena dosta slabo ulazi u svaki mec . Safarova ima dosta dobar servis i ako je krene prvi set moze lako preko 9.5 gemova . Srecno !

Dogadjaji koji uskoro počinju

Nema utakmica

Tipovi
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Preko 9.5 utakmica u 1. set
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Tačan rezultat: 0-0
    2 tipovi
    Pobeda
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Ispod 20.5 utakmica
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 20.5 utakmica
Prognozirano: 1.84 - 19 janv. 06:25
Australian Open, 2. round, hard. Safarova je u prvom kolu sa 2-1 pobedila Wickmayer nakon preokreta. U Hobartu je porazena od Ozaki sa 2-1 a u Sydneju od Stricove takodje sa 2-1. Mislim da nije ni blizu svoje najbolje forme i polako klizi na wta listi. Ona je propustila dobar deo prosle sezone zbog povrede. Prednost za nju je sto je vec popravila proslogodisnji ucinak i igrace rastereceno. Serena je pobedila odlicnu Bencic a pre toga se ni ona nije pokazala dobro na turniru u Aucklandu gde je porazena od Brengle sa 2-1. Serena vodi sa 11-0 u medjusobnim duelima i to moze da bude psiholoska prepreka za Safarovu.
Lucie Safarova gubi 74 % mečeva u kojima izgubi prvi set
Tipovi
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Tačan rezultat u 2. set: 0-0
    Izgubljeno
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Preko 25.5 utakmica
    Izgubljeno
  • Lucie Safarova-Serena Williams
    Tačan rezultat u 1. set: 0-0
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 4.33 - 19 janv. 03:44
WTA - SINGL Australian Open (Australija) , tvrda podloga - 1 / 32 - finale donosi nam jako zanimljiv mec za sve ljubitelje zenskog tenisa izmedju Safarova L. koja je solidna i za sad je na 61 - om mestu na WTA Rank listi , i Williams S. koja je jako dobra pa je za sad na WTA Rank listi na visokom 2 - om mestu napadace i prvo mesto ove sezone ovde ne sme da kiksne ako to zeli brani bodove iz finala i kiks bi je unistio , pod pritiskom je a rasterecena je Safarova zato tip tacan ishod 1:2 u setovima za Wiliams.
Serena Williams pobeđuje u 96 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.54 - 19 janv. 02:33
U do sada 11 medjusobnih susreta izmedju Lusi safarove iz ceske republike i Serene Vilijams iz amerike svih 11 meceva dobila je amerikanka. Poslednji su njih dve odigrale pre dve godine na turniru na Rolan Garosu gde je amerikanka teskom mukom upisala pobedu sa 2:1 u setovima. U poslednja pet meca zanimljiv ucinak obe teniserke. Obe su naizmenicno redjale pobede i poraza i upisale po tri pobede i dva poraza. U prvo kolu Lusi Safarova je pobedila belgijanku Vikmajer sa 2:1 a amerikanka je dobila hrvaticu Belindu Bencic sa 2:0. Ocekujem da ce i u ovom mecu amerikanka uspeti da pobedi i tipujem na tacan tezultat 2:0.

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 19.5 utakmica
Prognozirano: 1.85 - 19 janv. 03:34
Australian Open, 2. kolo, tvrda podloga Safarova Lucie Vilijams Serena ja i dalje ne verujem previse sereni iako je pokrila hendikep i igrala manje gemova protiv Bencic u prvom kolu. protiv Safarove bi to moglo biti drugačije, Safarova iako je 0-11 u ovom međusobnom skoru, ima neku istoriju protiv Serene. naime čak 6 od tih 11 završilo se u trećem setu. Safarova nije na svom najboljem nivou, ali u prvom kolu je uspela da se vrati iz seta manjka, možda je to znak da polako ulazi u pravi ritam. moj tip je više od 19,5 gemova u meču i sa najboljom kvotom 1,85 youwin.
Chat