Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

KK Crvena Zvezda - Caja Laboral Baskonia Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 52-43)
KK Crvena Zvezda
90
-
91
Caja Laboral Baskonia

NAJBOLJA KK CRVENA ZVEZDA VS CAJA LABORAL BASKONIA PROGNOZA.

Caja Laboral Baskonia da pobedi (1x2)
Prognozirano: 2.90 - 15th Jan 22:25
moj tip ovde bice pobeda baskonije. Iako Zvezdaz igra dobro u poslednje vreme mislim da se Baskanija nalazi u veoma dobroj formi i da moze dobiti ovaj mec u gostima a kvota za ovaj tip je dosta dobra paz cu ja svakao pokusati ovaj tip jer ce Zvezda biti pod pritiskom

Najbolji Euroleague tipsteri

TheTrollmanSha
Ninca90
Dyole
allee
nikolaqq

Revanš meč posle poraza od jednog koša: Ivanovićeva Baskonija u Beogradu protiv Crvene zvezde

Bettingexpert Team

Da je Evroliga jedno od najzanimljivijih košarkaških takmičenja govori izjednačenost ekipa koje tu igraju. Tako čak četiri tima imaju identičan skor od 11:10, dok par klubova iznad i ispod njih imaju pobedu ili poraz više. Uz to, neki dueli su i rezultatski veoma izjednačeni. Tako su početkom prošlog meseca Baskonija i Crvena zvezda odigrali meč koji je okončan sa jednim košem razlike. Ekipa iz Španije je odnela pobedu na tom susretu.Više o tome

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 161.5 poena
    5 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 163.5 poena
    3 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Caja Laboral Baskonia da pobedi (1x2)
    3 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
Prognozirano: 1.58 - 17th Jan 01:14
duel u evroligi, crvena zvezda ovdje ima imperativ pobjede u koliko zeli da dodje do tih pozicija koje vode u plej of. poznato je koliko arena pomaze partizanu i zvezdi tako da i ovdje ocekujem da bude sacuvan domaci teren i da zvezda porazi ekipu baskonije koja je jedna prosjecna ekipa
KK CRVENA ZVEZDA - CAJA LABORAL BASKONIAKO ĆE POBEDITI?
58.7%
41.3%
46 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
allee
Profit: 56,177.2
Preko 162 poena
Pročitaj ceo tip
Jan. 15, 2024 04:47

Revanš meč posle poraza od jednog koša: Ivanovićeva Baskonija u Beogradu protiv Crvene zvezde

Bettingexpert Team

Ova utakmica bila je posebno zanimljiva zbog toga što je Baskoniju predvodio Duško Ivanović, koji je samo par kola pre napustio upravo Crvenu zvezdu. Oba tima su ostvarila ozbiljnu pobedu u prethodnom kolu, pa će zbog toga biti vrlo interesantno videti njihov okršaj sada. Za detalje u vezi sa mečom Crvena zvezda – Baskonija koji uključuju kvote, analize, statistiku, i tipove, naši čitaoci mogu pogledati tekst koji sledi.

Crvena zvezda – Baskonija statistika

Igrač koji je na prošloj utakmici imao povredu, Nemanja Nedović, prvi je na listi Zvezdinih igrača sa najboljim učinkom. Nedović ima 12.9 poena po susretu, kao i 1.7 skokova i 2.5 asistencija. Ne tako daleko je i Miloš Teodosić sa prosekom od 10.7 poena, 2.3 skokova, i 5.7 asistencija.

Uz kapitena Lazića, Teodosić je najiskusniji igrač u redovima ovog tima. Rokas Gedraitis nastavlja da teroriše protivnike dobrim šutevima. On u proseku postiže 10.6 poena, ali ima i 4.0 skokova i 1.1 asistencija po utakmici. Džol Bolomboj je još jedan prvotimac Zvezde koji ima zavidan performans.

On je do sada postigao 10.5 poena u proseku, i imao 5.2 skokova i 0.9 asistencija. Luka Mitrović koji je takođe imao problema sa povredom će možda zaigrati na meču koji sledi. On ima učinak od 10.4 poena, 5.7 skokova, i 1.8 asistencija.

Markus Hauard je najbolji u timu Baskonije kada se uzme statistika. Ovaj košarkaš je u ovoj sezoni do sada dostigao brojke od 18.5 poena, 1.1 skokova, i 1.6 asistencija u proseku. To ga stavlja na veliku drugu poziciji svih trenutnih najboljih igrača u Evroligi.

Čima Moneke je blizu po poenima (14.2), ali i daleko bolji po skokovima (7.2 po duelu) od Hauarda. Indeks korisnosti ovog igrača je 19.4, što je takođe ogromna brojka koja je jedna od najvećih u ligi. Tadas Sedekerskis beleži 10.6 poena, 7.4 skokova, i 1.3 asistencija po meču.

Tu je i učinak Vanje Marinkovića od 9.8 poena, 2.6 skokova, i 1.6 asistencija. Metju Kosteljo isto tako pronalazi bitno mesto na tabeli igrača sa najboljom statistikom, zbog toga što ima 8.1 poena, 3.2 skokova, i 1.6 asistencija po susretu.

Crvena zvezda – Baskonija forma

Crveno beli trenutno imaju devet pobeda i 12 poraza u evroligaškoj sezoni 2023/24. Mnoge utakmice evroligaških ekipa su različite. Kada pomenemo ovo, mislimo na to da u jednom duelu ista ekipa može odigrati veoma dobro, a da već u narednom taj tim ima jako lošu formu.

Zvezdina šarena forma u proteklih pet mečeva se sastoji od tri pobede i dva poraza. Crveno beli su odigrali dosta loše protiv Panatinaikosa (82:65). Nakon toga, Sferopulosova ekipa je odigrala dva susreta za pamćenje. Prvo je Zvezda bila bolja od Fenerbahčea sa 85:76, a onda nadigrala i večitog rivala, Partizan, sa 88:72.

Retko ko ume da objasni šta se to desilo sa Zvezdom i zbog čega je lako poražena od Asvela sa 100:91, u duelu nakon dve pobede. Bilo kako bilo, Crveno beli su se ponovo vratili u priču za plejof napravivši podvig protiv Armanija i pobedivši sa 76:62.

Baskonija je za nijansu bolja od Zvezde jer ima pobedu više a poraz manje od nje posle 21 odigranog meča (11-10). S druge strane, najskorija forma ovog tima je za nijansu slabija od forme Crveno belih, i podrazumeva dve pobede i tri poraza. Španci su izgubili od poslednjeg Zvezdinog protivnika, Armanija, sa 76:67.

Ubrzo nakon tog poraza, Baskonija je trijumfovala nad Panatinaikosom sa 75:73. Ali, tim koji vodi Duško Ivanović nije imao snage da se suprotstavi Barseloni, od koje je izgubio sa 89:85, niti Monaku, od kojeg je izgubio sa 93:83, u naredna dva duela.

Baš kao i Zvezda, Španci su na svom poslednjem susretu igrali protiv favorita, kog su dobili. Baskonija je zapravo veoma ubedljivo pobedila Olimpijakos, koji je par mesta na tabeli iznad nje. Konačan rezultat ove utakmice bio je 80:69. Meč je odigran u Baskoniji.

Crvena zvezda – Baskonija međusobni skor

Sve utakmice koje su ova dva kluba odigrala međusobno su bile deo Evrolige. Zanimljivo je da su ova dva rivala svoj prvi meč odigrala 2013. Oko deset godina kasnije, to jest, pre nešto više od mesec dana, Zvezda i Baskonija su imale svoj najskoriji duel.

Kao što smo pomenuli, ovaj susret je dobila Baskonija sa pola koša razlike (87:85). Pošto se mnogo toga od prve odigrane utakmice promenilo, bitno je pomenuti i nekoliko mečeva odigranih u protekle dve godine. Tako s kraja 2021. možemo videti naizmenične pobede ova dva tima u međusobnim susretima.

Baskonija je krajem 2021. godine nadjačala Crveno bele sa 93:74. Zvezda je uzvratila par meseci kasnije i dobila Špance sa 86:83. Španci su na jesen 2022. pobedili Zvezdu sa 92:75. Konačno, Zvezda je bila bolja u pretposlednjem duelu odigranom u martu prošle godine sa 74:63.

Baskonija je sve svoje pobede u ovom razdoblju ostvarivala ubedljivije od Zvezde. Ovo može biti jedan od značajnih statističkih podataka za ljubitelje brojeva. Preciznije, koš razlika ova dva tima na njihovih pet poslednjih susreta je 418 prema 394 u korist Baskonije.

Crvena zvezda – Baskonija povrede i odsutni igrači

Crvena zvezda će na okupu imati skoro sve igrače osim dvojicu prvotimaca. Igrači poput Teodosića, Lazića, i Mitrovića su do skora bili povređeni. Iako će sada biti na terenu, nadamo se da se zbog skorih povreda neće preforsirati.

Teodosić je i na prethodnom susretu imao blago istegnuće mišića zadnje lože. Bez obzira na to, šanse da on zaigra protiv Baskonije su velike. Luka Mitrović je dobio jedan ozbiljan udarac na meču sa Armanijem. Međutim, on se ubrzo vratio na teren i nastavio igru.

Jedini igrač za kog sigurno znamo da neće nastupati je mlada nada Crveno belih ali i srpske košarke uopšte, Nikola Topić. On je nakon povratka iz Mege doživeo povredu kolena na svom drugom nastupu za Crvenu zvezdu u ovom takmičenju.

Nastup Nemanje Nedovića je pod velikim znakom pitanja. Nedović je na utakmici sa Armanijem doživeo povredu trbušnog mišića, zbog koje će, po svemu sudeći, propustiti duel sa Špancima. Tobi je imao ozbiljan pad u toku pređašnjeg susreta, ali izgleda da je sa njim sve u redu.

Veoma je bitno pomenuti i da je tim iz Beograda doveo novo veliko pojačanje. U pitanju je američki igrač, Džavonte Smart. Fanovi se nadaju da na parketu vide novog plejmejkera još u četvrtak.

Poslednji podaci govore i o tome da će Baskonija doputovati u Beograd u punom sastavu. U prethodnom, 21. kolu, Baskonija je igrala bez ijednog povređenog igrača na svom terenu.

Nakon svog poslednjeg Evroligaškog susreta koji je odgiran prošlog petka, Španci su odigrali još jedan meč u svojoj domaćoj ligi. Iako su taj susret dobili, Kris Čioza je tada napustio teren zbog problema sa kolenom. Srećom po Baskoniju, ovaj igrač bi trebalo da se vrati u tim i nastupi protiv Zvezde.

Crvena zvezda – Baskonija tip

Prvi tim i klupa Baskonije je kompletna. Uprkos tome što se za Crveno bele to isto ne može reći, mnogi stručnjaci se nadaju da će Sferopulos naći adekvatnu zanemu za igrače koji fale. I jedan i drugi tim su u mini naletu zbog toga što su dobili utakmicu 21. Kola.

Uz sve to, Zvezda će imati i podršku svojih navijača. Plus, ako pogledamo poslednjih pet susreta, videćemo da su ovi rivali naizmenično pobeđivali jedan drugog. Ako je voditi se tom logikom, sledeći trijumf bi trebalo da pripadne Zvezdi.

Dodatni faktor koji ovde treba uzeti u obzir je taj što će Džavonte Smart možda moći da bude u Zvezdinom sastavu za ovaj meč. Uzimajući sve činjenice u obzir, kladionice daju kvotu od 1.55 za pobedu ekipe sa Malog Kalemegdana. S obzirom na to da je kvota da Baskonija pobedi, 2.73, očigledno je da Crveno beli imaju status favorita na ovom duelu.

Broj poena na prošlim utakmicama uglavnom je prelazio granicu koju su kladionice davale. Za ovaj meč, ona na ukupan broj poena iznosi 163.5. Bez obzira na to što nije baš lako preći je, smatramo da su šanse da će oba tima postići veći broj poena realnije od suprotnog scenarija.

Tako imamo kvotu od 2.00 za ovaj tip. Ako imamo manje ili više izjednačenu utakmicu, pravo je pitanje sa koliko razlike će jedan od timova ostvariti pobedu. S tim u vezi, kvota da favorit na ovom meču, Crvena zvezda, pobedi sa 4.5 ili više razlike je 1.96.

Tipovi, prognoze, saveti za klađenje, i druge zanimljivosti vezane za mečeve Evrolige su uvek dostupne na:

 

Evroliga tipovi za klađenje

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -4.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda da pobedi
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -3.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Caja Laboral Baskonia da pobedi (1x2)
Prognozirano: 2.90 - 18th Jan 17:29
Crvena zveza igra protiv Baskonije zdravo svima Kladim se na košarkašku utakmicu u Evroligi, gostujući tim španskog tima je imao veoma dobru sezonu i mogao bi da dovede u vođstvo nad svojim protivnikom tako da se kladim na pobedu Španski gostujući tim između ekipe koja se smenjuje između dobrih i loših
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 162.5 poena
    2 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Ispod 165.5 poena
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 40 poena u 2. četvrtina
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Nerešeno u regularan tok
Prognozirano: 16.00 - 18th Jan 15:52
Meč koji može da bude realno da je ovo mogućnost koja je očekivati da je neriješeno i da je rezultat 78 78 što bi bilo realno i da će da bude na zadnju loptu i da će da, bude jedan zanimljiv meč koji je dobar za igrati i to je odlična, šansa
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda +15.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -7.50 (AH)
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Caja Laboral Baskonia da pobedi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda +15.50 (AH)
Prognozirano: 1.04 - 18th Jan 08:44
Zvezda je savladala Olimpiju Milano i izvukla se i iz mini loše serije u koju ulaze porazi od Cedevite na Jadranu i Liona u Evroligi. Baskonija za sobom ima pobedu nad Olimpijakosom, što znači da će želeti što skuplje da proda kožu u Beogradu. Napominjemo da je Baskonija u decembru Zvezdu dobila sa 87:85.
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -1.50 u 1. četvrtina (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Caja Laboral Baskonia +7.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Caja Laboral Baskonia +5.50 (AH)
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Caja Laboral Baskonia da pobedi (1x2)
Prognozirano: 3.02 - 18th Jan 15:37
Bice ovo jako zanimljiv mec s obzirom da se obe ekipe nadaju plasmanu u play in ili top8 pa im je svaka pobeda bitna. Crvena Zvezda je favorit, ali je dosta oslabljena u ovom mecu, Nedovic i Topic ne igraju, a pojavila se vest da ce i Teodosic preskociti mec pa ce Zvezda imati dosta problema u organizaciji igre i neko ce morati od ostalih igraca da preuzme ulogu vodje i da povuce malo svoj tim, Dusko dobro poznaje ovaj tim s obzirom da ih je na pocetku trenirao i mislim da ce dobro spremiti utakmicu i da ce dobiti ovaj mec.
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -3.00 (AH)
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Caja Laboral Baskonia +8.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 161 poena
    Pobeda

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

KK Crvena Zvezda -4.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 2.40 - 18th Jan 17:00
Zvezda je u dobroj formi generalno i mislim da su svakako favoriti u ovom jako vaznom mecu za njih i ja ocekujem da ce imati ogromnu podrsku navijaca i da ce da dominiraju od prvog minuta ovog meca mislim da su svakako bolji tim i ja cu da pokusam sa ovom opkladom. Srecno
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda da pobedi (1x2)
    Izgubljeno
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 165.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -4.50 u 1. poluvreme (AH)
    Pobeda

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 40 poena u 2. četvrtina
Prognozirano: 1.80 - 18th Jan 12:02
I jedna utakmica u okviru košarkaške Evrolige duel između Crvene Zvezde i Baskonije vrlo bitan meč za domaću ekipu koja ako misli u nokaut fazu ovde jednostavno mora a i može do pobede, iako bez nekih igrača koji su na listi povredjenih morada pobedi Baskoniju ja ću pokušati sa overom u prvoj četvrtini
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 158.5 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Preko 162 poena
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    KK Crvena Zvezda -2.50 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Saski Baskonia
    Nerešeno u regularan tok
    Izgubljeno
Chat