Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Strasbourg - Orleans Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 2-0)
Strasbourg
3
-
2
Orleans

NAJBOLJA STRASBOURG VS ORLEANS PROGNOZA.

Preko 1.5 gola
Prognozirano: 1.52 - 8. Feb. 23:24
Strasbourg će na domaćem terenu odmeriti snagu sa Clermont-om, mislim da ćemo ovde sigurno videti dva gola najmanje, obožavam da igram Strasbourg kod kuće na golove jer retko kada odigraju 0-0 ili sa minimalnim rezultatom što je čest slučaj u ovoj ligi. Strasbourg je po meni ovde favorit ali Clermont nije uopšte loša ekipa i mislim da će ovo biti jedan jako zanimljiv meč. Obe ekipe igraju ofanzivnije i ne znam zašto su kvote ovako visoke ovde na over, očekujem da budu dosta niže do početka meča. Prethodni dueli ove dve ekipe su često išli preko ove granice, srećno svima!
Tim Strasbourg je postigao pogodak na 91% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji Liga 2 tipsteri

alcuni
nieder
soccerfan
shuna
ironmajk
Tipovi
  • Strasbourg-Orleans
    Strasbourg da pobedi
    22 tipovi
    Pobeda
  • Strasbourg-Orleans
    Preko 3.5 gola
    4 tipovi
    Pobeda
  • Strasbourg-Orleans
    Preko 2.25 gola
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 4.75 - 13. Feb. 13:39
IOrleans je tim koji je na 18. mjestu na tabeli koje vodi u doigravanje za opstanak. Oni imaju 24 boda što je samo jedan bod više od ekipe Laval koja je u zoni ispadanja na preposlednjem 19. mjestu. Orleans je na poslednje 3 kola uknjižio pobjede i pokazao je da im je stalo do opstanka i da mogu da se izbore za ostanak u ligi. Ovdje dolaze sa dosta samopouzdanja Sa druge strane ekipa Strasbourg je na 7. mjestu na tabeli i ova ekipa je u prošlom kolu pretrpjela ubjedljiv poraz izgubivši sa 4-0 na gostovanju kod ekipe Troyes. Oni sada imaju 36 bodova što je samo 3 boda manje od trećeg na tabeli Troyes i imaju dvije utakmice manje. Očekujem ovdje otvorenu utakmicu jer ekipi Strasburg su potrebni bodovi u borbi za promociju dok Orleans ima samopouzdanje pred ovaj susret Ovdje je moj tip više od 3,5 golova
STRASBOURG - ORLEANSKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
nieder
Profit: 22,127.9
Strasbourg da pobedi Draw No Bet
Pročitaj ceo tip
Tipovi
  • Strasbourg-Orleans
    Strasbourg -0.75 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Strasbourg-Orleans
    Strasbourg da pobedi Draw No Bet
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Strasbourg-Orleans
    Preko 1.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.25 gola
Prognozirano: 2.07 - 13. Feb. 17:12
Mislim da je domaci tim nesto jaci od rivala i da ce pobediti, ali ujedno i ocekujem veliki broj golova u ovom mecu francuske 1. lige, mislim da je sasvim realno iako se u ovoj zemlji cesto igra sa jakim odbranama. Dakle, Racing Strasbourg je u prethodnom mecu u ligi porazen 0-4 i sada ce svakako pokusati da pobede, jer oni zele da naredne sezone ponovo igraju u najjacoj ligi ove zemlje, gde realno zasluzuju mesto. Orleans je u seriji od tri pobede i ovaj tim svakako zeli da nastavi u istom ritmu, to je jasno i vredi da se pokusa.
Tim Strasbourg je postigao pogodak na 78% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Strasbourg-Orleans
    Ispod 2.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Strasbourg-Orleans
    Prvi gol u u 1. poluvreme izmedju 0" i 0"
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Strasbourg-Orleans
    Preko 4.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 4.60 - 13. Feb. 14:27
Orleans igra katastrofa na gostujucem terenu ove sezone imaju samo jednu pobedu i kad bi poredjali tabelu po broju osvojenih bodova u gostima Orleans bi se sigurno nasao na zadnjem mestu. Strasbourg je jedna od najboljih ekipa Druge lige bez sumnje, po broju osvojenih bodova na svom terenu su na visokom 4 mestu na tabeli tako da u ovaj mec ulaze kao favoriti. Domaci su ove sezone mnogo utakmica odigrali bez golova na poluvremenu pa bih isti scenario ocekivao i u ovoj tekmi a poznavajuci kvalitet domacih u nastavku se samo moze ocekivati pobeda sa njihove strane, bolji su sastav.
Strasbourg prima 1.3 golova na 23 utakmica ove sezone
Tipovi

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Strasbourg da pobedi
Prognozirano: 1.80 - 13. Feb. 15:57
Strazbur ce docekati Orlean u dvadeset i petom kolu druge francuske lige! Domacin je blagi favorit na ovom mecu i moj tip ide na njihovu pobjedu! Strazbur ima pet bodova manje od drugoplasirane ekipe i dalje je u borbi za direktan ulazak u prvu ligu tako da ocekujem da vecerasnji mec odigraju na najvecem nivou i da dodju do pobjede!Orlean igra losu sezonu i nalaze se u zoni ispadanja tako da ne vjerujem da ce moci da pruze ozbiljniji otpor i da ugroze gol Strazbura ker njihov napad nije u formi i glavni je kribac sto se nalaze u zoni ispadanja! SRECNO!
Strasbourg prima 1.3 golova na 23 utakmica ove sezone
Tipovi

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 3.38 - 13. Feb. 16:38
Francuska druga liga u fudbalu, veceras tipujem jako zanimljiv izmedju ekipa Strazbur i Orlean. Strazbur se nalazi na 7.mestu sa 36 osvojenih bodova do sada, a gosti na 18.mestu sa 24 bodova. Strazbur je veliki favorit na ovom mecuk, igrace pred svojim navijacima i oni igraju dobro kod kuce. Ipak, pita se i Orlean koji generalno igra lose u gostima, li ima 3 vezane pobede i mislim da mogu da ostanu neporazeni na ovom mecu, tipovacu na remi. Mislim da ce biti 0:0. U poslednjih 5 medjusobnih meceva cak 3 remija, 2 puta je bilo 0:0. Vredi tipovati i na prelaz, X-X, srecno svima koji igraju
Strasbourg u proseku dobija 1.8 žutih kartona na 23 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Strasbourg-Orleans
    Strasbourg da pobedi Draw No Bet
    Pobeda
  • Strasbourg-Orleans
    Strasbourg da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Strasbourg-Orleans
    Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 4.35 - 13. Feb. 15:33
U pretposlednjem mecu 25.kola Francuske druge lige sastaju se Strazbur i Orleans. Domaci tim igra dobro za sada, oni su osvojili 36 bodova i trenutno su na 7.poziciji na tabeli, dok sa druge strane ekipa Orleansa ima 24 boda i trenutno je na 18.mestu na tabeli. Posle dva meca bez poraza Strazbur je u proslom kolu porazen od Troe u gostima ubedljivim rezultatom 4:0. Sa druge strane gostujuci tim je u odlicnoj formi, ima tri pobede u nizu, a u proslom kolu su pobedili Laval kod kuce , rezultat je bio 2:1. Verujem da ce biti golova na obe strane veceras.
Tim Strasbourg je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 61-75 ove sezone
Tipovi
Tim Strasbourg je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tim Strasbourg nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju
Khalid Boutaib je najbolji strelac u timu Strasbourg na ovom takmičenju ove sezone sa 11 postignutih golova
Orleans prima 1.1 golova na 24 utakmica ove sezone
Chat