Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Valencia - Real Madrid Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 2-1)
Valencia
2
-
2
Real Madrid

NAJBOLJA VALENCIA VS REAL MADRID PROGNOZA.

Valencia da pobedi 1. poluvreme
Prognozirano: 6.00 - 2. Mar. 19:22
Mislim da ce domaci tim bolje uci u mec i veurjem da ce iz neke od akicja doci do gola,mislim da ce do kraja prvog dela meca domaci tim uspeti da da bar jos ejdan gol,msilim da ce na odmor domaci tim otici sa prednoscu od dva gola u prvom delu meca.
Tim Valencia je postigao pogodak na 75% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji LaLiga tipsteri

TheTrollmanSha
Poldi25
HavoN
jelenica10
XIITomas

Valensija - Real Madrid Prognoza, Analiza i Tip, 2. mart 2024

Bettingexpert Team

Na znamenitom stadionu Mestalja, Valensija će dočekati suverenog lidera LaLige, Real Madrid, u okviru 27. kola španskog prvenstva. Dok se domaćin nalazi na devetom mestu sa 36 bodova, gosti iz Madrida drže čvrsto prvo mesto sa 65 bodova. Veoma važan meč za oba tima, pogotovo za domaćina koji teži ka poboljšanju svoje pozicije na tabeli.Više o tome

Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid da pobedi
    22 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Oba tima postižu pogodak : da
    12 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    9 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 4.05 - 1. Mar. 21:40
Deluje da će se Real Madrid ove sezone prošetati do titule, nemaju neku dostojnu konkurenciju i ne igraju impresivno ali to će biti dovoljno kako sada izgleda za novu titulu. Valensija polako podiže formu i verujem da će moći da se suprotstavi lideru šampionata, verujem da je nerešen rezultat realan ishod.
VALENCIA - REAL MADRIDKO ĆE POBEDITI?
7.9%
1.6%
90.5%
63 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,493.0
Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Pročitaj ceo tip
Feb. 29, 2024 10:27

Valensija - Real Madrid Prognoza, Analiza i Tip, 2. mart 2024

Bettingexpert Team

  •  Sudar dva rivala, sa trenutnim formama Valencije od 2-1-2 i Real Madrida koji je neporažen u poslednjih 5 susreta sa skorom 3-2-0, obećava pravu fudbalsku poslasticu.
  • Sudija ovog susreta još uvek nije određen, a delimično oblačno vreme ne bi trebalo da utiče na kvalitet igre. Prethodni susreti ogledala su otpora Valensije protiv moćnog rivala, ali favorit kod kladionica ostaje Real Madrid, sa kvotama koje su jasno na njihovoj strani.
  • U ovom duelu, prognoziramo da će se niz dobrih rezultata Madriđana nastaviti, sa preporukom za opkladu na pobedu Real Madrida.
  • Međutim, madridski tim je oslabljen odsustvima nekoliko ključnih igrača zbog povreda.

Valensija – Real Madrid Prognoza i Tip

  • U susretu 27. kola LaLige na stadionu Mestalja, Valensija će se suočiti sa liderom prvenstva, Real Madridom. Sa obzirom na dosadašnji tok sezone i statistiku oba tima, naša preporuka za opkladu je pobeda Real Madrida. Kvote za ovaj tip iznose 1.62, što odslikava dominantan položaj gostujućeg tima. Real Madrid ima jaku formu, dok Valensija pokušava da se izdigne iz sredine tabele.
Valensija – Real Madrid Prognoza
Opklada Kvota
Pobeda Real Madrida 1.62

Evo tri razloga zašto je ovo dobra opklada:

  • Real Madrid je neporažen u poslednjih 5 utakmica, sa snagom i koherentnošću u igri koja ih drži na prvom mestu.
  • Valensija ima slabiji napadački učinak u odnosu na Real Madrid, sa prosečno samo 0.60 golova po meču u poslednjih 5 utakmica.
  • Iako Real Madrid dolazi sa nekoliko povreda ključnih igrača, njihova širina igračkog kadra i strategija trenera Karla Anćelotija omogućava im da ostanu favoriti.

Valensija – Real Madrid Kvote

Kada Valensija na svom stadionu Mestalja dočekuje moćni Real Madrid, kladioničarske kvote nagoveštavaju jasnu sliku očekivanja. Dok su domaći postavljeni sa značajno većom kvotom za pobedu, prevaga se daje gostima iz Madrida, koji nižu pobede i drže čelnu poziciju na tabeli. U nastavku tabelarno prikazane kvote oslikavaju šanse koje bukmejkeri daju obema ekipama:

Valensija – Real Madrid Kvote
Opklada
Pobeda Valensije 5.00
Nerešeno 3.95
Pobeda Real Madrida 1.62

Kvote sugerišu da je vrednost u igri na pobedu Real Madrida, gde ulaganje može doneti solidan povrat, dok bi eventualni iznenađujući trijumf Valensije bio visoko nagrađen. S obzirom na razlike u formi i kvalitetu, sportski kladioničari moraju dobro razmotriti ove informacije prilikom odabira svoje opklade.

Valensija Analiza

Valensija Poslednje utakmice (DLWLW)

Valensija se na svojoj impresivnoj Mestalja areni suočava sa velikim izazovom da dokaže svoju snagu protiv lidera La Lige. Posmatrajući njihov skor u poslednjih pet utakmica, sa dve pobede, jednim remijem i dva poraza, jasno je da se “slepi miševi” nalaze u formi koja oscilira. Prosečan broj postignutih golova u poslednjih 5 mečeva stoji na skromnih 0.60, dok je odbrana uspela da sačuva mrežu netaknutom u dve od tih utakmica. Skor Valensije je predstavljen kroz tabelu njihovih poslednjih rezultata:

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Valensija Atletik Bilbao 1-0 (Pobeda)
Atletiko Madrid Valensija 2-0 (Poraz)
Valensija Almeria 2-1 (Pobeda)
Las Palmas Valensija 2-0 (Poraz)
Valensija Sevilja 0-0 (Nerešeno)

Valensija ulazi u ovu utakmicu s namerom da popravi statistiku i pruži izazov Real Madridu, a uz poznavanje svoje tvrđave i podršku navijača, nadamo se da će igrači trenera Rubena Barahe pružiti uzbudljivu partiju.

Valensija Ključni igrači

Valensijini ključni igrači su fokusirani i spremni za izazov koji stoji pred njima, ponajviše njihov vodeći strelac Hugo Duro, koji je do sada mrežu zatresao 10 puta. U tandemu sa Havijem Gerom, koji se očekuje u napadu, činiće glavnu pretnju defanzivnoj liniji Real Madrida. Bitka na sredini terena biće ključna, gde će se Fran Perez i Hugo Giljamon suprotstavljati domišljatosti Valverdea i Krosa. U odbrani će iskusni Hoze Gaja morati da se izbori sa brzim prodorima Vinisijusa Žuniora.

Očekivani sastav za Valensiju:

  • Golman: Đorđi Mamardašvili
  • Odbrana: Dimitri Fulkije, Gabriel Paulista, Kristijan Moskera, Hoze Gaja
  • Vezni red: Fran Perez, Pepelu, Hugo Giljamon, Serđi Kanos
  • Napadači: Havi Gera, Hugo Duro

Valensija Suspenzije i Povrede

Valensija ulazi u ovaj okršaj bez suspendovanih igrača, što će treneru Rubenu Barahi pružiti pun raspon opcija za sastavljanje tima. Što se tiče povreda, na sreću, Valensija ne beleži izostanke ključnih igrača, što je podatak koji bi mogao imati veliki uticaj na njihov pristup utakmici. Potpuna spremnost tima dozvoljava Valensiji da se suprotstavi Real Madridu s maksimalnom snagom i optimizuje taktiku za korišćenje svih raspoloživih resursa. Odsustvo povreda takođe znači da će ključni igrači kao što su Hugo Duro i Hoze Gaja biti spremni da pruže svoj maksimum u ovom vitalnom susretu.

Valensija Povrede Igrača
Nema povreda

 

Valensija Suspenzije
Nema suspenzija

Valensija Taktika i Formacija

Valensija se sprema za dvoboj s Real Madridom, trudeći se da iznenađenje koje su priredili u prošloj, pobedničkoj utakmici na Mestalji, nije bilo jednokratno. Trener Ruben Baraha biće dosledan i veran formaciji 4-4-2 koja je dosad pokazivala promenljive rezultate. Valensijina taktička ideja je jasna: kompaktna igra sa dva bloka od po četiri igrača u defanzivnoj fazi i brzi tranzicioni napadi.

Valensija taktički presek:

  • Formacija: 4-4-2
  • Ključ napada: Hugo Duro
  • Vezni red: Fran Perez, Pepelu, Hugo Giljamon, Serđi Kanos
  • Defanzivna stabilnost: Dva puta sačuvana mreža u poslednjih pet utakmica.
  • Posebna strategija: Očekuje se da će težište napada biti preko krila gde su Kanos i Perez brzi i neugodni za protivničke bekove.
  • Prosečno postizanje golova je niže u poslednjih pet utakmica (0.60), ali će sa igračima poput Dura u vrhu napada, Valensija tražiti šansu iz kontranapada.

Valensija će morati da briljira, kako defanzivno tako i u prekidu igre, mudro koristeći svaku priliku da zaprete vodećem timu La Lige, Real Madridu.

Real Madrid Analiza

Real Madrid Poslednje utakmice (WDWWD)

Real Madrid ulazi u ovaj susret sa impresivnim nizom rezultata. Njihov učinak u poslednjih pet utakmica pokazuje zašto su trenutni lideri La Lige s rezultatom 3-2-0, uključujući tri utakmice bez primljenog gola koje ukazuju na stabilnu odbranu. Sa 1.60 prosečno postignutih golova po utakmici, Kraljevski klub je bio efikasan pred golom suparnika, uprkos poznatim povredama koje su zadesile neke od ključnih igrača, poput Džuda Belingema.

Njihova poslednja pobeda protiv Sevilje samo je dodatno povećala samopouzdanje ekipe. Međutim, izostanci ključnih igrača poput Kurtoe i Militaa mogu uticati na igru, ali Anćelotijeve taktičke zamisli pokazuju otpornost tima.

Domaćin Gost Rezultat
Real Madrid Atletiko Madrid 1-1 (Nerešeno)
Real Madrid Đirona 4-0 (Pobeda)
RB Lajpcig Real Madrid 0-1 (Pobeda)
Rajo Valjekano Real Madrid 1-1 (Nerešeno)
Real Madrid Sevilja 1-0 (Pobeda)

Svakako je to tim koji se ne predaje lako, a energija i kvalitet Vinisijusa Žuniora i Rodriga bi mogli da budu presudni na putu za novu pobedu u nadmetanju sa Valensijom.

Real Madrid Ključni igrači

Real Madrid će se pouzdati u svoje ključne igrače kako bi ostvarili pobedu na Mestalji. Iako je Džud Belingem, njihov vodeći strelac sa 16 golova, trenutno van terena zbog povrede skočnog zgloba, kvalitet u ekipi Karla Anćelotija i dalje može napraviti razliku. Vinisijus Žunior, sa svojim driblinzima i brzinom, uvek predstavlja glavnu pretnju na krilu, dok će Rodrigo nastojati da svojim prodorima destabilizuje odbranu Valensije.

Očekivani sastav Real Madrida:

  • Golman: Andrej Lunin
  • Odbrana: Lukas Vaskez, Antonio Ridiger, Naćo Fernandez, Ferland Mendi
  • Vezni red: Federiko Valverde, Aurelijen Čuameni, Toni Kros
  • Napadači: Brahim Dijaz, Rodrigo, Vinisijus Žunior

Posebna pažnja biće usmerena na duel između napadača Real Madrida Vinisijusa Žuniora i iskusnog defanzivca Valensije Gabriela Pauliste. U sredini terena, bitku za dominaciju vodiće Federiko Valverde i Valensijin vezista Hugo Giljamon.

Real Madrid Suspenzije i Povrede

Real Madrid ulazi u meč sa nekoliko ključnih igrača na listi povređenih, ali bez suspenzija. Ovo bi moglo ozbiljno da utiče na dubinu i snagu tima, naročito u odbrani i veznom redu. Međutim, tim je pokazao sposobnost da se prilagođava i ove sezone, pa se očekuje da će Karlo Anćeloti napraviti taktičke promene kako bi nadomestio odsutnost svojih ključnih figura. Džud Belingem, posebno, čija je kreativnost i golgeterska forma ove sezone bila izvanredna, biće značajan nedostatak u napadačkom segmentu.

Real Madrid Povrede igrača
Tibo Kurtoa
Eder Militao
David Alaba
Džud Belingem
Hoselu

Real Madrid će morati da se osloni na ostatke svoje ekipe kako bi održali svoj vodeći položaj u LaLigi i nastavili svoj pohod ka tituli.

Real Madrid Taktika i Formacija

Taktički raspored Real Madrida pod komandom Karla Anćelotija često odlikuje fleksibilnost i prilagođavanje protivnicima, što je uveliko doprinelo njihovom trenutnom prvom mestu u LaLigi. Sa oslanjanjem na 4-3-3 formaciju, Realova igra karakteriše dinamična sredina terena koju čine Federiko Valverde, Aurelien Čuameni i iskusni Toni Kros.

  • Formacija: 4-3-3
  • Ključni napadači: Izostanak Belingema i Hoselua obeležiće ovaj meč, no Rodrigo i Vinisijus Žunior će zasigurno predstavljati ozbiljnu pretnju po gol protivnika.
  • Srednji trio: Valverde, Čuameni i Kros su osnova za kreiranje šansi i očuvanje kontrole nad igrom.
  • Odbrambena snaga: Tri meča bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica ukazuju na solidnu odbranu.
  • Vodeća Strategija: Sposobnost da zadrže snažan napadački impuls tokom drugog poluvremena, posebno u intervalu od 61. do 75. minuta, mogla bi biti ključ u prelomnim trenucima meča.

Bez sumnje, Anćeloti će prilagoditi taktiku kako bi kompenzovao izostanke i iskoristio Valensijinu nestabilnost u odbrani, ubacujući brz protok lopte i naglasak na krilne napade koje predvodi dvojac Rodrigo i Vinisijus Žunior.

Valensija – Real Madrid Međusobni dueli

Istorija je umešana s intenzitetom kada Valensija i Real Madrid ukrste koplja, a njihovi međusobni okršaji često znaju da odrede krajnji poredak španske LaLige. Razmatrajući poslednjih pet susreta, nesumnjivo je da Kraljevski klub donosi prednost na ovaj meč, ali u fudbalu prošli rezultati ne obećavaju ništa kada sudija označi početak igre.

Valensija – Real Madrid Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Real Madrid Valensija 4 – 1
Real Madrid Valensija 1 – 1 (Pen: 4-3)
Real Madrid Valensija 2 – 0
Valensija Real Madrid 1 – 0
Real Madrid Valensija 5 – 1

Valensija će se hvatati za uspomenu na svoju jedinu pobedu u nizu, koja i dalje odjekuje tribinama Mestalje kao dokaz da David može pobediti Golijata. Real Madrid, međutim, vodi sa četiri pobede, uključujući nekoliko upečatljivih rezultata. Dueli između ovih timova su često puni golova i emocija, te navijači mogu očekivati da će i ova predstava doneti uzbuđenje.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion Mestalja, kultno poprište Valensije, ugostiće ovaj veliki okršaj. Poznat po svojim tribinama koje omogućavaju navijačima da budu tik uz teren, stvara atmosferu koja može da začini svaki duel. Sa kapacitetom od preko 49,000 gledalaca, ovaj stadion ne samo da odiše istorijom već i pritiskom koji može uticati na protivničke timove.

Vremenska prognoza za dan meča najavljuje delimično oblačno vreme, što je savršen sklop za večernji fudbal. Očekivanja su da bi oba tima mogla da koriste ove uslove za brze kontranapade uz osvetljenje koje ne bi trebalo da utiče na performanse igrača. Real Madrid će možda nastojati da iskoristi sporije terenske uslove u cilju implementacije njihove dominacije u sredini, dok Valensija možda izabere direktniji pristup igri, da iskoristi bilo kakve padove u koncentraciji protivničke odbrane uz podršku domaće publike.

Za više saveta za klađenje na najbolju špansku ligu, pogledajte

Tipovi za La ligu

Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2.5 gola
    9 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Nerešeno
    8 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid -1.00 (AH)
    5 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Real Madrid da pobedi
Prognozirano: 1.69 - 2. Mar. 19:29
Poslednja utakmica za danas iz španske la lige a sastaju se Valensija i Real Madrid. mislim da je Real Madrid ovde apsolutni favorit i da će dobiti ovaj meč. tačno je da kraljevski klub u poslednje vreme imao par nekih par slabijih rezultata ali mislim da nema govora o krizi igre već je to bio više splet okolnosti.
Tim Valencia je postigao pogodak na 72% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Nerešeno - Valencia (-1) u 1. poluvreme (EH)
    4 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Nerešeno - Valencia (+1) (EH)
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 3.5 gola
    4 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Valencia (-1) (EH)
Prognozirano: 17.00 - 2. Mar. 19:20
Mozda ovo deluje kao nemoguca misija ali ja mislim da je valensija tim koji moze da iznenadi veceras real je pokazavao neke slabosti ocekujem da domaci igraci budu veoma motivisani i ja cu da pokusam sa ovom opkladom da valensija dobije sa 2 gola razlike kvota je sjajna. Srecno svim
Valencia prima 1.1 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 0.5 gola u 2. poluvreme
Prognozirano: 1.28 - 2. Mar. 18:28
Gost još uvek nema veliku prednost na prvo mestu,domaćin još uvek ima šanse za šesto na tabeli,važan meč za obe ekipe,pa treba očekivati neki pogodak u dp ovog meča.Bilo je pogodaka u dp u tom poslednjem meču između ove dve ekipe,pa bi tako trebalo ostati i posle dp ovog meča.
Valencia prima 1.1 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia da pobedi
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Ispod 2.5 gola
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia +1.00 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Valencia da pobedi 1. poluvreme
Prognozirano: 5.90 - 2. Mar. 09:57
Valensija je tim koj igra odlicno ove sezone na svom terenu pogotovo i misli mda ce Real ovde vise biti fokusiran na mec lige sampiona tako da ockeuje mda upravo domacin odigra znatno bolje u tom prvom poluvremenu gde bi mogli i d apovedu a kvota za tako nesto je odlicna i po mom misljenju vredi odigrati.
Valencia u proseku dobija 1.9 žutih kartona na 25 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    2. poluvreme će imati najviše golova
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid -2.00 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Valencia -0.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 5.25 - 2. Mar. 19:24
Mislim da ce domaci tim bolje odigfrati prvi deo meca,ocekujem da ce napadati da ce redjati sanse i prilike i veurjem da ce iz neke od akcija dati gol,msilim da ce do kraja prvog dela meca domaci tim odigrati daleko bolje i veurjem da ce dati bar jos ejdan gol i tako doci do pobede.
Tim Valencia je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Oba tima postižu pogodak : ne
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia da pobedi ili igra nerešeno
    2 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Nerešeno - Valencia (+2) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 5.90 - 2. Mar. 19:13
s druge strane real je trenutno u super formi s 3 pobjede u 4 tekme. nakon remija kod rayo, pobijeidli su sevilu u zadnjem kolu s 1-0. a što se tiče ove tekme danas mislim da će biti više od 2 gola u 1. dijelu tekme jer očekujem atraktivan nogomet.
Tim Valencia nije izgubio na 8 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia -0.50 u 1. poluvreme (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
Poslednji put kad je tim Valencia igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 1-0
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 3 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Push
  • Valencia-Real Madrid
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    Pobeda
Hugo Duro je najbolji strelac u timu Valencia na ovom takmičenju ove sezone sa 10 postignutih golova
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 4 gola
    Push
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 0.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2.25 gola
    Pobeda
Tim Real Madrid je postigao pogodak na 100% utakmica na gostujućem terenu ove sezone
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 1 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia da pobedi 1. poluvreme Draw No Bet
    Pobeda
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia +0.50 (AH)
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia -0.50 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Prvi gol u n/A
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid 0.00 (AH)
    Push
Tipovi
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 2 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid (-2) (EH)
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia (-1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Real Madrid da pobedi 2. poluvreme
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 3.75 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Valencia-Real Madrid
    Preko 1.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Valencia-Real Madrid
    Valencia +0.75 (AH)
    Pobeda
Chat