Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Baylor Bears - New Mexico State Aggies Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 38-40)
Baylor Bears
91
-
73
New Mexico State Aggies

NAJBOLJA BAYLOR BEARS VS NEW MEXICO STATE AGGIES PROGNOZA.

Baylor Bears +13.00 (AH)
Prognozirano: 1.91 - 17. Mar. 15:49
NCAA kosarka, zavrsni turnir jos jedan mec iz prve runde zavrsnog ncaa turnira. susret izmedju bejlora i nju meksiko stejta. jasno je da je bejlor ovde bolja ekipa i favorit za prolaz u drugu rundu ali hendikep je po mom misljenju preveliki. +13 na nju meksiko stejt, trebalo bitti dovoljno za dobitnu opkladu na autsajdera. treba imati na umu da bejlor vec godinama unazad ima dobru regularnu sezonu a onda su kao po pravilu upravo oni zaduzeni za jedno od najneprijatnijih iznenandjenja na startu zavrsnog turnira. ove sezone verovatno necemo videti takvo iznenadjenje u smislu njihove eliminacije na startu, ali svakako da ne verujem da ce bejlor pokriti ovaj veliki hendikep.

Najbolji NCAAB tipsteri

nikolaqq
Walimba24
allee
The_doctorbr
Ninca90
Tipovi
  • Baylor Bears-New Mexico State Aggies
    Preko 133.5 poena
    Pobeda
  • Baylor Bears-New Mexico State Aggies
    Ispod 134.5 poena
    Izgubljeno
  • Baylor Bears-New Mexico State Aggies
    Baylor Bears +12.50 (AH)
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 133.5 poena
Prognozirano: 1.83 - 17. Mar. 13:59
Kosarka - NCAA SAD : Konacno smo dosli do zanimljivog dela odnosno plejofa u NCAA : Ekipa Baylor Bearsa ce docekati New Mexico State danas Imao sam priliku da gledam i da pratim ekipu Baylora i oni zaista su vrlo sposobni da postignu i po 90-100 poena kada im je dan, danas ce igrati protiv slabije ekipe i ovde su potpuno favorizovani da dodju do pobede, upravo to i ocekujem od njih, a na ovu granicu se mora oprobati jedan debeli over. NAdam se da ce ispostovati da cemo gledati dobru utakmicu od domacina, a i gosta i jedan fast pace game ! Srecno svima !
Tipovi
  • Baylor Bears-New Mexico State Aggies
    Baylor Bears +13.00 (AH)
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 134.5 poena
Prognozirano: 1.96 - 17. Mar. 15:20
Kosarka, NCAA, americka koledz kosarka, krenuo je play off, 1/32 finala, danas tipujem mec izmedju izmedju Bejlor Bears i Nju Meksiko Stejt. Bejlor je favorit i mislim da dobija mec sigurno, kvota je mala i ja se odlucujem da tipujem na poene, biram under, tipujem na manje od 134.5 poena. Igrali su dva puta medjusobno do sada, jedan under i jedan over mec, dve pobede za Bejlor. Bejlor je na 10 poslednjih meceva na svom terenu igrao ispod ove granice. Meksiko je nepredvidiv, igra cesce under ali ima i over meceva. Uglavno, vise se pita domaci tim, oni ce diktirati tempo i ovo je under sigurno
Chat