Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Angelique Kerber - Yingying Duan Tipovi za kladjenje

FT
Angelique Kerber
2
-
0
Yingying Duan

NAJBOLJA ANGELIQUE KERBER VS YINGYING DUAN PROGNOZA.

Angelique Kerber da pobedi
Prognozirano: 1.18 - 24. Mar. 19:22
Angelique Kerber se nalazi na prvom mestu WTA liste i igra mnogo bolje od protivnice i sve osim ubedljive pobede bilo bi veliko iznenadjenje. Ove godine nije osvojila nijedan turnir i najdalje je stigla na turniru u Dubaiu gde je u polufinalu porazena od Elene Svitoline. Na Indian Wellsu je stigla do Osmine finala gde je porazena od Elene Vesnine. Protiv ove pteniserke nikada nije igrala ali nema sumnje da je mnogo kvalitetnija. Ying Duan se nalazi na 66 mestu WTA liste. U prvom kolu je pobedila Siegemund sa 2:0 u setovima. Ona igra slabo protiv teniserki koje se nalaze u top 10.
Yingying Duan gubi 78 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji WTA tipsteri

Tiptiptip
salahsyh
allee
Total10
tennistips89
Tipovi
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Ispod 19.5 utakmica
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Angelique Kerber da pobedi
    2 tipovi
    Pobeda
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Ispod 8.5 utakmica u 1. set
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 19.5 utakmica
Prognozirano: 1.85 - 24. Mar. 01:18
Tenis - WTA - Miami Open danas na programu : Ovde imamo mec izmedju Angelike Kerber koja ce igrati protiv mlade YingYing Duan Kerber nakon par losih turnira APSOLUTNO mora da se vrati na pobednicke staze ako hoce da ostane u samom vrhu tenisa, verujem da je ovde ipak razlika u klasi i da bi ovo trebala Kerber da resi u 2 laka seta. Mislim da je Kerber odlicna igracica i da je krajnje vreme da dize formu je re se priblizava Grand Slam koji mora da osvoji ako zeli da se uskoro vrati na prvo mesto na WTA listi ! Srecno svima koji prate !
Tipovi
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Preko 9.5 utakmica u 1. set
    Pobeda
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Preko 18.5 utakmica
    Pobeda
  • Angelique Kerber-Yingying Duan (zene)
    Preko 17.5 utakmica
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 18.5 utakmica
Prognozirano: 1.86 - 24. Mar. 17:14
Od 22:00 nas ocekuje duel izmedju Angelique Kerber i Ying Ying Duanu 2 kolu. Kerber je na proslom turniru ispala rano za nju, u 1/4 finalu je porazena od Vesnine koja je kasnije osvojila turnir. Kerber je i dalje na 1 mestu na wta listi. Duan je na 66 mestu na wta listi. Ova teniserka igra sasvim solidno ove sezone. U 1 kolu je ovde pobedila Siegemund sa 2-0 u setovima. Duan nema sta da izgubi na ovom mecu, toga je i ona svesna, Kerber je ranjiva tako da je njena opustenost moze da se odrazi u njen dobar mec
Angelique Kerber pobeđuje u 97 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Ispod 19.5 utakmica
Prognozirano: 1.85 - 24. Mar. 11:42
Anđelika Kerber danas u Majamiju, drugom kolu igraće sa Jingjing Duan. Anđelika Kerber je apsolutni favorit u ovom meču. Trenutno se nalazi na 1. mestu WTA liste i tu će i ostati s obzirom da Serena neće igrati u Majamiju a brani dobar broj poena. Duan je 66. na listi i ništa posebno ne igra. Kerber je poznata kao defanzivna igračica tako da neće dozvoliti ništa od iznenađenje ovde, i mislim da ima i više nego što treba za tačan rezultat od 2:0. Rizikovaću igru na minus gemova jer je mala kvota na tačan rezultat. Tako da srećno svima koji isprate.
Chat