Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Lorient - Lyon Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Lorient
0
-
2
Lyon

NAJBOLJA LORIENT VS LYON PROGNOZA.

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 8.00 - 9. Mar. 15:25
Ovi timovi daju jako puno golova pa se nadam da ce i danas doci golovi. Verujem da ce pre svega gosti biti ti koji ce atakovati i verujem da ce doci do prednosti. Mislim da ce i domaci tim uzvratiti pa ocekujem golove i sa jedne i sa druge strane.
U 9 utakmica na kojima je sudio sudija Mathieu Vernice, u proseku je pokazano 5.6 žutih kartona ove sezone

Najbolji Liga 1 tipsteri

Maradona1
GorillaSama
shuna

Lorijen - Lion Prognoza, Analiza i Tip, 9. mart 2024.

Bettingexpert Team
  • U 25. kolu Lige 1, Lorijen dočekuje Lion na stadionu Mustoar, dok oba tima žude za trijumfom koji bi im dao prednost u borbi za sredinu tabele. Lorijen zauzima 13. mesto sa 25 bodova, dok je Lion neznatno ispred, na 11. poziciji sa 28 bodova. Forma oba tima je slična, sa ostvarenih šest bodova u poslednja tri kola, što nagoveštava uzbudljivu utakmicu. Glavni sudija još uvek nije poznat, a vreme će biti idealno za igru sa vedrim nebom, pretvarajući se u u delimično oblačno u popodnevnim časovima.
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    16 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Preko 2.5 gola
    14 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Oba tima postižu pogodak : da
    12 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 1.96 - 3. Mar. 18:18
Lorijent je odigrao preko 2,5 na tri od poslednjih pet utakmica a na sedam od poslednjih deset. Lion je odigrao preko 2,5 na tri od poslednjih pet utakmica. Poslednja međusobna je završena sa ukupno šest golova rezultatom 3-3. Mislim da je ovo dovoljno razloga za ovaj tip. Good luck in bet.
LORIENT - LYONKO ĆE POBEDITI?
31.3%
18.8%
50.0%
16 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,493.0
Preko 2.5 gola
Pročitaj ceo tip
Mar. 06, 2024 04:06

Lorijen - Lion Prognoza, Analiza i Tip, 9. mart 2024.

Bettingexpert Team

 

  • Preporučeni tip ishoda za ovu utakmicu je nerešeno, s obzirom na izjednačenost timova i njihove nedavne rezultate. Međutim, zbog trenutne forme i igre, ne bi trebalo iznenaditi ni pobeda jednog od timova.
  • Sa kvotom od 3.55 na nerešeni rezultat, ovo bi mogla biti privlačna opcija za ljubitelje koji vole da rizikuju mali deo banke za klađenje.
  • Treba imati na umu da su oba tima pokazala sposobnost da postižu golove, sa prosečnim brojem golova od 1.80 u poslednjih pet utakmica, te postoji mogućnost da i ovoga puta obe ekipe postignu gol.

Lorijen – Lion Prognoza i Tip

Dok se Lorijen i Lion pripremaju za svoj okršaj u 25. kolu Lige 1, analize ukazuju na zanimljiv susret. Predlog za klađenje je igranje na nerešeni ishod. Ova preporuka dolazi kao posledica ne samo bliske pozicije oba tima na tabeli i sličnih nedavnih rezultata, nego i zbog očekivane taktičke bitke na terenu, čime se značajno povećavaju izgledi za deljenje bodova.

Prognoza: Lorijen – Lion
Tip Kvota
Nerešeno 3.55

Tri razloga zbog kojih je predloženi tip dobra opcija:

  • Oba tima pokazuju slične performanse u poslednjim kolima, što ukazuje na potencijalno izjednačen duel.
  • Kvota od 3.55 na nerešen rezultat pruža vrednost ulagačima uzimajući u obzir nedavne rezultate oba tima.
  • Mali postotak budžeta za klađenje posvećen ovom tipu smanjuje rizik, dok istovremeno drži potencijalnu dobit u zanimljivim granicama.

Lorijen – Lion Kvote

Kako se blagi morski povetarac nadvija nad stadionom Mustoar, očekivanja za okršaj Lorijena i Liona 9. marta rastu, a kvote postavljaju Lion kao blagog favorita u ovom duelu. Ipak, s obzirom na to da su oba tima pokazala iznenađujuću borbenost u poslednjim kolima, nije ništa manje izazovno postaviti svoj ulog na domaćina ili čak na nerešen rezultat.

Lorijen – Lion Kvote za Klađenje
Lorijen 3.28
Nerešeno 3.40
Lion 2.16

Pogled na kvote otkriva da ako verujete u Lorijen, koji se drži sredine tabele, vaš ulog bi mogao biti nagrađen sa respektabilnom kvotom od 3.28. Sa istim entuzijazmom se može pogledati i na mogućnost remija, s kvotom od 3.40 koja odiše prilikom za odvažne. Sa druge strane, Lion, uprkos brojnim povredama, drži ulogu prvoklasnog izbora sa kvotom koja plaća 2.16. Razmislite pažljivo, jer ove kvote sugerišu da bi svaki ishod mogao pisati svoju priču na ovom fudbalskom spektaklu.

Lorijen Analiza

Lorijen Poslednje utakmice (WWWLW)

Forma Lorijena pokazuje kakvu su nepredvidivost igre doneli u poslednjih pet utakmica, sa skorom WWWLW. Ekipa je uspela da ostvari četiri pobede i pretrpi samo jedan poraz, signalizirajući sposobnost da se bore posle neuspeha. Sa prosečnih 1.80 golova po utakmici, napadačka linija Lorijena demonstrira efikasnost, dok je obrambeni red uspeo da sačuva mrežu netaknutom u jednom susretu od poslednjih pet. Ova kombinacija borbenosti i ofanzivne moći čini Lorijen intrigantnim timom za praćenje.

Domaćin Gost Rezultat
Mec Lorijen 1-2 (Pobeda)
Lorijen Rems 2-0 (Pobeda)
Strazbur Lorijen 1-3 (Pobeda)
Lorijen Nant 0-1 (Poraz)
Ren Lorijen 1-2 (Pobeda)

Ovakav niz rezultata sa dve uzastopne pobede pruža samopouzdanje pred dolazak Liona. Sa ključnim igračem Mohamedom Bambom u vrhu napada, koji je postigao 6 golova, Lorijen će sigurno tragati za prilikama da zatrese mrežu suparnika.

Lorijen Ključni igrači

  • Ključni igrač Lorijena koji bi mogao praviti razliku na terenu je nesumnjivo Mohamed Bamba, najbolji strelac tima sa 6 golova. Njegov instinkt pred golom i sposobnost da se nađe u pravom mestu u pravo vreme će biti ključni u pokušaju da se savladaju defanzivci Liona.
  • Očekuje se da će udarna sila Lorijena biti poduprta kreativnošću veznjaka poput Lorena Abergela i Temue Bakajoka, koji su poznati po svojoj sposobnosti da preciznim loptama otvaraju protivničku odbranu.
  • U odbrani, solidnost nudi Žilijen Laport, a u saradnji sa golmanom Ivonom Mvogom, pružiće otpor napadima Liona.

Očekivani sastav za Lorijen:

  • Golman: Ivon Mvogo
  • Odbrana: Natanijel Ađei, Žilijen Laport, Sulejman Ture
  • Sredina terena: Panos Kaceris, Loren Abergel, Temue Bakajoko, Teo Le Bris
  • Napad: Ajman Kari, Mohamed Bamba, Žilijen Ponso

Lorijen Suspenzije i Povrede

Lorijen ulazi u ovu utakmicu sa nekoliko značajnih problema sa povredama koji bi mogli uticati na njihovu snagu i strategiju. Bez igrača kao što su Kventin Buagar, Bonke Inosent, Igor Silva i Montasar Talbi, trener Lorijena će se morati osloniti na dubinu svog tima kako bi ispunio praznine.

Lorijen Povređeni igrači
Kventin Buagar Povreda stopala Sredina marta 2024
Bonke Inosent Povreda butine Sredina marta 2024
Igor Silva Povreda kolena Sredina marta 2024
Montasar Talbi Povreda ramena Kraj aprila 2024

Sve ove povrede utiču na različite pozicije u timu, što znači da će treneru biti potrebna pažljiva preraspodela resursa kako bi tim ostao konkurentan u predstojećem meču protiv Liona. Osim toga, odbrambeni zadatak će biti znatno teži bez prisustva Talbija. Očekuje se da će Lorijen svoju taktiku prilagoditi ovim nedostacima.

Lorijen Taktika i Formacija

Taktički prikaz Lorijena:

  • Formacija: U nedostatku informacija o očekivanom sastavu, možemo pretpostaviti da će Lorijen verovatno koristiti jednu od svojih uobičajenih formacija 3-4-2-1, koja im je donela uspeh u većini nedavnih utakmica i omogućava im solidnu odbranu uz mogućnost brzih kontranapada.
  • Ključni napadač: Mohamed Bamba, koji je trenutno vodeći strelac tima sa 6 golova, očekuje se da će predvoditi napad.
  • Srednji red: Sa igračima kao što su Panos Kaceris, Loran Abergel i Temue Bakajoko, Lorijen će tražiti kontrolu sredinu terena kako bi stvorio prilike za Bambu napred.
  • Odbrambena snaga: Sa jednim “clean sheet”-om (utakmica bez primljenog gola) u poslednjih pet susreta, odbrana će morati biti na visini zadatka, posebno zbog nekih ključnih igrača koji su van igre zbog povreda.
  • Izražena strategija: Snažan napadački pristup, posebno u drugom poluvremenu, biće ključan za njihovu moguću pobedu nad Lionom.

Lion Analiza

Lion Poslednje utakmice (WWWDL)

Analizirajući skorašnje performanse Liona, primećujemo uzorak solidne konzistentnosti, sa skorom od tri pobede, jednog poraza, i jednog remija. Forma tima je u usponu s obzirom na poslednje okršaje, a prosečan broj golova koji su postigli po utakmici odnosi se na impresivnih 1.80, paralelno sa statistikom Lorijena. Činjenica da su u poslednjih pet mečeva zadržali svoju mrežu netaknutom dva puta govori da se oslanjaju više na ofanzivne snage nego na defanzivnu disciplinu. Aleksandre Lakazet, iako povređen, se istakao kao ključni igrač sa dvostrukim brojem golova u odnosu na najboljeg strelca domaćeg tima, Mohameda Bambu.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Monpelje Lion 1-2 (Pobeda)
Lion Nica 1-0 (Pobeda)
Mec Lion 1-2 (Pobeda)
Lion Strazbur 0-0 (Nerešeno)
Lion Lens 0-3 (Poraz)

Povrede ključnih igrača mogu uticati na strategiju i performanse u predstojećem susretu, pa će biti zanimljivo videti kako će tim prilagoditi svoju igru u odsustvu prve zvezde tima.

Lion Ključni igrači

Lion ulazi u ovaj susret sa određenim izazovima, usled povrede svog najboljeg strelca Aleksandrea Lakazeta, koji će nedostajati značajnoj ofanzivnoj sili tima. Njegova sposobnost da postigne gol kada je to najpotrebnije, evidentirana sa 12 golova u sezoni, neće biti na raspolaganju, zbog čega će ostatak napadačke linije morati da preuzme veću odgovornost. Ključna bitka na terenu mogla bi biti između Gifta Orbana, koji pokazuje obećavajuće momente, i centralnih defanzivaca Lorijena.

Očekivani sastav za Lion:

  • Golman: Entoni Lopez
  • Odbrana: Ejnsli Majtland-Nils, Džejk O’Brajan, Duje Ćaleta-Car, Nikolas Taljafiko
  • Vezni red: Maksens Kakere, Nemanja Matić, Orel Mangala
  • Napadači: Ernest Nuama, Gift Orban, Said Benrahma

Očekuju se promene u napadačkom delu u formaciji 4-3-3 koju trener preferira, pa će svaki igrač morati da pokaže svoju vrednost na terenu.

Lion Suspenzije i Povrede

Lion se suočava sa utakmicom protiv Lorijena bez nekoliko ključnih igrača zbog povreda. Izostanak Aleksandrea Lakazeta zbog povrede uticaće na snagu napada, dok Johan Lepenan takođe nedostaje u sredini terena. Oba igrača su imala važnu ulogu u timu i njihov izostanak znači da će drugi morati da se izdignu i popune te praznine. Suspenzija nije problem za Lion u ovoj utakmici, pa trener može računati na ostatak tima bez ograničenja u izboru igrača.

Lion Povrede igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Johan Lepenan Uganuće kolena Sredina marta 2024
Aleksandre Lakazet Kontuzija Nekoliko nedelja

Ekipe će morati da se prilagode izostanku ovih igrača, što može uticati na ravnotežu tima i ishod susreta.

Lion Taktika i Formacija

Taktički raspored Liona predviđa igru u formaciji 4-3-3 koja omogućava ravnotežu između defanzive i ofanzive. Izostankom Lakazeta zbog povrede, Lion će morati da se osloni na ostale napadače poput Nuamaha i Orbana, koji će voditi liniju napada. U veznom redu, kombinacija Kakerea, Matića i Mangale pruža solidnu osnovu, doprinoseći kako defanzivnoj čvrstini, tako i kreiranju napada.

  • Formacija: 4-3-3
  • Ključni Napadači: Ernest Nuamah, Gift Orban
  • Vezni Trio: Maksens Kakere, Nemanja Matić, Orel Mangala
  • Defanzivna Snaga: Dva puta nisu primili gol u poslednjih pet utakmica.
  • Istaknuta Strategija: Jak napad u intervalu između 61. i 75. minuta.

Očekuje se da će trener pokušati da iskoristi svoje igrače na najbolji mogući način kako bi nadoknadio izostanak standardnog napadačkog asa Lakazeta.

Lorijen – Lion Međusobni dueli

Istorija susreta između Lorijena i Liona ukazuje na neizvesne okršaje koji ne obećavaju dominantnog pobednika. Pregled poslednjih pet međusobnih duela otkriva pravi talas različitih rezultata gde oba tima imaju momente uspona i padova.

Lorijen – Lion Međusobni susreti
Domaćin  Gost Rezultat
Lion Lorijen 1-1
Lorijen Lion 1-4
Lorijen Lion 3-1
Lion Lorijen 0-0
Lion Lorijen 3-3

Rezultati su svedoci nepredvidivosti ovih okršaja – od egal ishoda, visokih pobeda, do remija sa mnogo golova. Njihovi susreti su često bogati golovima i obrtima, što je uslovilo da ni jedan od timova ne može unapred biti siguran u ishod. Predstojeći meč će biti prilika da se vidi da li će Lorijen iskoristiti prednost domaćeg terena ili će Lion nastaviti sa svojim nepredvidivim nizom na gostujućem terenu.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion Mustoar, sa svojom dugogodišnjom istorijom i kapacitetom za preko 18 hiljada gledalaca, spreman je da dočeka još jednu dramu francuskog fudbala. Njegovi zidovi su svedoci brojnim fudbalskim bitkama i 25. kolo Lige 1 obećava da neće biti izuzetak.

Prema vremenskim prognozama, dan će obeležiti vedro nebo sa delimičnom oblačnošću kako se utakmica bude primicala. Očekuje se da će ovo pogodovati timu koji preferira igru kratkim pasovima i održavanju lopte na zemlji, budući da zemljište neće biti ni vlažno ni klizavo.

Lorijen i Lion će možda morati da prilagode svoju igru kako dan odmiče, posebno ako vetar počne da se pojačava sa zalaskom sunca. Taktička fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja na uslove igre mogli bi odigrati ključnu ulogu u određivanju ishoda ove utakmice.

 

Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Nerešeno
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lyon da pobedi
    7 tipovi
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    7 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Lyon (-1) u 1. poluvreme (EH)
Prognozirano: 9.50 - 9. Mar. 15:22
Prvi danasnji mec kada je ova liga u pitanju i verujem da ce gosti od samog pocetka meca ici ofanzivno i mislim da ce probiti defanzivu i doci do prednosti. Verujem da se tu nece zaustaviti i ocekujem da ce do kraja prvog dela meca dati bar jos jedan gol.
U 9 utakmica na kojima je sudio sudija Mathieu Vernice, u proseku je pokazano 0.6 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lorient da pobedi ili igra nerešeno
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Prvi gol u n/A
    3 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Lyon -1.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 8.30 - 9. Mar. 15:19
Ocekuujem da ce ovde gosti uspeti da u prvom delu meca rese ptanje pobednika. Igrajui u jako dobroj formi i verujem da ce dobru formu potvrditi u ovom mecu. Nadam se da ce gosti uspeti da u prvom delu meca dati bar dva gola i tako s prednoscu otici na odmor.
U 9 utakmica na kojima je sudio sudija Mathieu Vernice, dosuđeno je 4 penala ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Lyon -1.50 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lorient da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.79 - 6. Mar. 11:35
Francuska, Ligue 1, na redu je 25.kolo Lion ima 3 boda vise na tabeli, tezak mec za tipovanje konacnog ishoda, mislim da Lorien ne gubi, nakon velike pobede nad Renom, u gostima. Ipak, radije cu birati golove i idem da ce oba tima doci do gola, zadnji mec je bio 3:3
Tim Lorient je postigao pogodak na 75% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Lorient da pobedi
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Nerešeno - Lorient (-1) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Lyon da pobedi
Prognozirano: 2.26 - 9. Mar. 15:03
U ovom mecu se sastaju domacin koji se nalazi na 14 mestu i gost koji se nalazi na 11 mestu na tabeli lige. Jako zanimljiv i neizvestan mec ce ovo biti gde se radi o ekipama slicnog kvaliteta trenutno ali mislim da ovde gost ima vecu sansu da dodje do pobede jer je ipak kvalitetniji.
Lorient prima 1.9 golova na 24 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Lorient da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lyon (-1) (EH)
    2 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 8.00 - 9. Mar. 07:36
Sto se ovog meca tice ja cu da idem na jos jednu opkladu koja ce takodje da bude na golove jer rekao sam da po meni ovo moze biti jedan otvoren mec dva tima koja imaju slabije odbrane ali mogu biti veoma efikasni i stoga ja idem na preko 2.5 golova prvo pol. Srecno
Lorient prima 1.9 golova na 24 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Preko 3 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Ispod 2.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Bez nerešenog rezultata u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Lorient u proseku dobija 1.8 žutih kartona na 24 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
Tim Lorient je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Lyon da pobedi 2. poluvreme
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Preko 1.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Lyon -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tim Lorient je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Ispod 1.5 gola
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lyon -1.25 (AH)
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Preko 1.75 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Poslednji put kad je tim Lorient igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 3-1
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lyon (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Lorient-Lyon
    Lyon -0.25 (AH)
    Pobeda
Tipovi
Tipovi
  • Lorient-Lyon
    2. poluvreme će imati najviše golova
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Lyon da pobedi Draw No Bet
    Pobeda
  • Lorient-Lyon
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
Chat