Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-1)
Borussia Dortmund
3
-
1
Eintracht Frankfurt

NAJBOLJA BORUSSIA DORTMUND VS EINTRACHT FRANKFURT PROGNOZA.

Eintracht Frankfurt (-1) u 2. poluvreme (EH)
Prognozirano: 13.00 - 17. Mar. 15:53
moj tip ovde bice evropski hendikep 2. poluvreme 1:0 Ajntraht. Iako je Dortmund favorit za pobedu mislim da gosti imaju kvalitet da naprave iznenadjenje. Mislim da ce Ajntraht napadati vise u drugom delu pa tada ocekuejm njihovu pobedu sa 2 ili vise golova razlike a kvota za to je dobra
Tim Borussia Dortmund je postigao pogodak na 92% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji Bundesliga tipsteri

GTO22
Kingofkingz63
VisekrunaRade
szafran1980
Abeyek

Borusija Dortmund - Ajntraht Frankfurt Prognoza, Analiza & Tip, 17. mart 2024

Bettingexpert Team

Atmosfera očekivanja trese Signal Iduna Park dok se Bundesliga zahuktava pred 26. kolo. Četvrtoplasirana Borusija Dortmund dočekuje šestoplasirani Ajntraht Frankfurt u borbi za važne bodove. Obe ekipe teže vrhu tabele, a forma im je u usponu – domaći su opasni na svom terenu sa dva meča bez primljenog gola u poslednjih pet mečeva, dok gosti donose ofanzivnu pretnju sa 2.20 golova po utakmici.Više o tome

Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund da pobedi
    13 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 3.5 gola
    10 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt da pobedi
    7 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Borussia Dortmund (-1) (EH)
Prognozirano: 2.52 - 17. Mar. 11:35
Borusija je u cetvrtfinalu najelitnijeg evropskog takmicenja. Docekuje na svom terenu fajburg koji je direktni konkurent za ucesce sledece sezone tako da mislim da pobeda ovde i to sa dva gola razlike je imprativ za borusiju da bi konkurentu pobegli na 6 poena razlike pred kraj same sezone tako da
BORUSSIA DORTMUND - EINTRACHT FRANKFURTKO ĆE POBEDITI?
81.0%
4.8%
14.3%
21 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
moulefriite
Profit: 11,515.5
Borussia Dortmund da pobedi
Pročitaj ceo tip
Mar. 15, 2024 03:43

Borusija Dortmund - Ajntraht Frankfurt Prognoza, Analiza & Tip, 17. mart 2024

Bettingexpert Team

Dok se oblaci nadvijaju nad stadionom, uz umerenu temperaturu od 13°C, vremenski uslovi kao da će biti glavni sudija u ovom okršaju. Naše prognoze ukazuju na uzavrelu borbu sa prepoznatljivim ritmom Borusije pred svojim navijačima.

  • Preporučeni tip: Pobeđuje Borusija Dortmund
  • Oba tima pokazala su snagu i odlučnost neposredno pre ovog susreta
  • Očekujemo utakmicu bogatu golovima, gde će domaćin tražiti podršku fanatičnog domaćeg auditorijuma
  • Kvota na pobedu domaćina je privlačna, te je naš tip da će Dortmund ovu priliku iskoristiti za važnu pobjedu

S obzirom na izostanke Marcela Sabitzera zbog suspenzije i povrede Sebastiena Hallera koje muče Borusiju, kao i nekoliko ključnih izostanaka kod Ajntraht Frankfurta, setimo se da je u fudbalu sve moguće. Ipak, domaći tim ima malu prednost i pune tribine koje bi mogle da budu presudne u ovom susretu.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt Prognoza I Tip

Preporučujemo klađenje na pobedu domaćina Borusija Dortmund. Analizom obe ekipe i stanjem u kojem se trenutno nalaze, izvanredna forma domaćih pruža solidnu osnovu za ovaj tip. Borusija igra pred svojim navijačima sa izraženom dominacijom na terenu Signal Iduna Park, . Ajntraht dolazi sa snažnom napadačkom linijom, ali Borusijin skor protiv njih pokazuje sposobnost savladavanja ovakvih izazova.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt Prognoza
Opklada
Pobeđuje Borusija Dortmund
  • Domaći tim ima kvotu od 1.60 na pobedu, što je vrlo primamljivo uzimajući u obzir njihovu snagu na domaćem terenu.
  • Borusija Dortmund ima bolji rezultat u direktnim susretima sa Ajntraht Frankfurtom, što uliva dodatno poverenje.
  • S obzirom na povrede i suspenzije koje utiču na gostujući tim, domaćini bi trebalo da imaju tehničku i taktičku prednost u ovom duelu.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt Kvote

Kvota favorita u ovom duelu Bundeslige signalizira poverenje kladionica u domaći teren i formu Borusije Dortmund. Nedavni susreti su obilovali golovima i dramom, a kladionici su jasno postavili svoje favorite, čime je Borusija Dortmund označena kao ekipa s većom šansom za trijumf. Sa druge strane, klađenje na Ajntraht  Frankfurt, koji ima sposobnost da iznenadi, pruža veće kvote, što može biti primamljivo za one koji traže veći rizik i potencijalni veći dobitak. Nerešen ishod ovog meča dolazi takođe sa izdašnom kvotom koja reflektuje očekivanja intenzivnog duela dva tima koji znaju kako se postižu golovi.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt Kvote za klađenje
Opklada
Pobeđuje Borusija Dortmund
Nerešeno
Pobeđuje Ajntraht Frankfurt

Analiza ukazuje da bi, prema brojkama, domaći sastav trebalo da ima prednost u ovom susretu, ali fudbal je nepredvidiv i Frankfurt može iskoristiti svaku šansu koja im se pruži.

Borusija Dortmund Analiza

Borusija Dortmund Poslednje utakmice (DWLWW)

Forma Borusije Dortmund u poslednjih pet utakmica je bila uzlazna, sa tri pobede, jednim nerešenim ishodom i jednim porazom. Pobede su zabeležene protiv Union Berlina i Verdera iz Bremena, uz remi u meču sa PSVom iz Ajndhovena. Ipak, iznenađujući poraz od Hofenhajma pokazuje da ne treba uzimati zdravo za gotovo svaku utakmicu. Domaći tim postiže u proseku 1.80 golova po meču, a njihova odbrana je zatvorila svoja vrata protivnicima u dva od poslednjih pet susreta, što upućuje na balansiranu igru u napadu i solidnu odbranu. Borusija Dortmund će sigurno tražiti nastavak dobrih rezultata pred svojim navijačima u Signal Iduna Parku.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Borusija Dortmund Hofenhajm 2-3 (Poraz)
Union Berlin Borusija Dortmund 0-2 (Pobeda)
Verder Bremen Borusija Dortmund 1-2 (Pobeda)
PSV Ajndhoven Borusija Dortmund 1-1 (Nerešeno)
Borusija Dortmund PSV Ajndhoven 2-0 (Pobeda)

Borusija Dortmund Ključni igrači

Ključ igre Borusije Dortmund leži u sposobnostima napadača Donyell Malen, koji je postigao 11 golova ove sezone i bitno će uticati na igru protiv Ajntraht Frankfurta. Njegova brzina i preciznost predstavljaju stalnu pretnju suparničkoj odbrani. Malen će imati podršku Jadona Sanchoa, poznatog po driblinzima i asistencijama, kao i Juliana Brandta, kreativca u sredini terena. Kako je Marcel Sabitzer suspendovan, očekuje se da će Emre Can popuniti prazninu u defanzivnoj vezi, kontrolom ritma igre. U odbrani, ove sezone izuzetno pouzdani Niklas Süle i Nico Schlotterbeck moraće da budu na visini zadatka, posebno protiv agilnog Omara Marmousha. 

Očekivani sastav za Borusiju Dortmund:

  • Golman: Gregor Kobel
  • Odbrana: Marius Wolf, Niklas Süle, Nico Schlotterbeck, Ian Maatsen
  • Vezni red: Salih Özcan, Emre Can
  • Krilni igrači: Jadon Sancho, Donyell Malen
  • Napadačka veza: Julian Brandt
  • Napadač: Niclas Füllkrug

Borusija Dortmund Suspenzije I Povrede

Borusija Dortmund ulazi u meč sa nekoliko kritičnih izostanaka. Suspenzija Marca Sabitzera zbog direktnog crvenog kartona prouzrokovaće promene u sastavu, a trener Edin Terzić moraće da pronađe zamenu koja će održati stabilnost u sredini terena. Povrede Sebastiena Hallera i Samuela Bambe postavljaju dodatni izazov za ofanzivne opcije.

Borusija Dortmund Povrede igrača
Sebastien Haller Zglob Kraj aprila 2024.
Samuel Bamba Mišić Kraj marta 2024.
Julian Ryerson Ne oseća se dobro Nekoliko dana

 

Borusija Dortmund Suspenzije
Marcel Sabitzer Direktni crveni karton Ostalo zabrana – 2 meča

Nedostatak Sabitzera mogao bi uticati na snagu srednjeg reda i zahtevaće prilagođavanje taktike, dok probleme u napadu Borusije Dortmund povratkom Fulkruga i Ribera treba efikasno rešiti.

Borusija Dortmund Taktika I Formacija

Borusija Dortmund će se suočiti sa Ajntraht Frankfurtom u klasičnom 4-2-3-1 rasporedu, koji trener Edin Terzić favorizuje. Formacija omogućava ekipi da bude fleksibilna i da izvršava efikasne prelaze iz odbrane u napad. Prednost im je što su čak dva puta saćuvali mrežu u poslednjih pet utakmica, što pokazuje njihovu sposobnost da zadrže loptu daleko od sopstvenog golmana. Strategija ekipe naglašava snažan napad, dok Donyell Malen stoji kao ključni ofanzivni igrač na krilu. Sa 11 golova u svojoj statistici, očekuje se da će biti primarna pretnja po gol protivničkog tima. Sa druge strane, Salih Özcan i Emre Can će kontrolisati sredinu terena, neutrališući napade i inicirajući svoje. Iako je Marcel Sabitzer van igre, ostatak tima je spreman da održi taktiku bez promjena u agresivnoj igri koju Dortmundovi navijači očekuju.

Ajntraht Frankfurt Analiza

Ajntraht Frankfurt Poslednje utakmice (DWLWW)

Ajntraht Frankfurt ulazi u ovaj meč sa solidnom formom koju karakteriše skor od tri pobede, jednog poraza i jednog remija u poslednjih pet utakmica. Sa prosečnim brojem od 2.20 golova po utakmici, ekipa Dino Toppmöllera pokazuje svoj ofanzivni potencijal, ali istovremeno su primetne i poteškoće u odbrani s obzirom na to da nisu uspeli da sačuvaju mrežu gola nijednom u ovom periodu. Sa postignutim golovima u svakoj od ovih utakmica, može se očekivati da će njihov napad biti glavna snaga i protiv Borusije.

Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Frajburg Ajntraht Frankfurt 3-3 (Nerešeno)
Ajntraht Frankfurt Volfsburg 2-2 (Nerešeno)
FC Hajdenhajm Ajntraht Frankfurt 1-2 (Pobeda)
Ajntraht Frankfurt Hofenhajm 3-1 (Pobeda)
Ajntraht Frankfurt Union Sen Žil 1-2 (Poraz)

Posebnu pažnju treba obratiti na Omara Marmousha, koji je sa svojih 10 golova ključan igrač za gostujući tim i verovatno će imati značajan uticaj i u ovom susretu.

Ajntraht Frankfurt Ključni igrači

Ajntraht Frankfurt u ovaj duel ulazi sa nekoliko ključnih figura koje bi mogle biti odlučujuće. Napadač Omar Marmoush, najbolji strelac tima sa 10 golova, najveća je pretnja odbrani domaćina. Očekuje se njegov duel sa čvrstim stoperima Dortmunda, Niklasom Süleom i Nico Schlotterbeckom. U veznom redu, svetla reflektora biće uperena ka iskusnom Mariju Götzeu, koji će svojom kreativnošću pokušati da pronalazi prostor protiv čvrstog tandema Dortmunda na sredini terena, Salihom Özcanom i Emre Canom. 

Očekivani sastav Ajntraht Frankfurta izgledaće ovako:

  • Golman: Kevin Trapp
  • Odbrana: Aurélio Buta, Robin Koch, Willian Pacho, Niels Nkounkou
  • Vezni red: Timothy Chandler, Tuta, Farès Chaïbi, Philipp Max
  • Napadači: Omar Marmoush, Ansgar Knauff

Ajntraht Frankfurt Suspenzije I Povrede

Ajntraht Frankfurt će se suočiti sa Borusijom Dortmundom bez nekoliko bitnih igrača u timu zbog povreda. Izostanak igrača kao što je Saša Kalajdžić može bitno da utiče na napadačku moć tima, dok će nedostatak Sebastiana Rodea i Jean Bahoye ograničiti opcije u sredini terena. Odbrambena linija će takođe biti oslabljena bez Erica Ebimbea.:

Ajntraht Frankfurt Povrede igrača
Igrač Povreda Očekivani povratak
Saša Kalajdžić Prednji ukršteni ligamenti Kraj oktobra 2024.
Sebastian Rode Koleno Sredina aprila 2024.
Mehdi Loune Prednji ukršteni ligamenti Kraj oktobra 2024.
Jean Bahoya List Početak aprila 2024.
Eric Ebimbe Koleno Kraj aprila 2024.

Kraj tabele 1

Trenutno nema suspenzija u timu Ajntraht Frankfurta, ali povrede će već dovoljno poremetiti planove trenera Dina Toppmöllera, naročito kada se u obzir uzmu skorije solidne igre i formacija koja zahteva kompletnu ekipu.

Ajntraht Frankfurt Taktika I Formacija

Strategija Ajntraht Frankfurta ove sezone često varira, gde trener Dino Toppmöller prilagođava formaciju u skladu sa raspoloživim igračima i taktikom za predstojeću utakmicu. Tokom poslednjih pet utakmica koristili su različite rasporede igrača na terenu – od 3-4-2-1 do 4-4-2, što ukazuje na fleksibilnost i sposobnost prilagođavanja strategije.

U odsustvu nekoliko ključnih igrača zbog povreda, posebno u odbrani i napadu, predviđena formacija za susret sa Borusijom će verovatno biti 3-4-3 ili 4-4-2, sa jasnim fokusom na balans između odbrane i napada.

U ofanzivi će ključni igrač biti Omar Marmoush, trenutno najbolji strelac tima sa 10 golova. Egipatski napadač će imati zadatak da probije solidnu odbranu Borusije Dortmund i da se nametne kao pretnja protivničkom golmanu.

U veznom redu se očekuje kombinacija Tute, Farèsa Chaïbija, Timothyja Chandlera i Philippa Maxa, koji će morati da nadoknade odsustvo ključnih vezista i vode igru tima, stvarajući šanse i održavajući posed lopte u sredini terena.

Defanzivni bedem – golman Kevina Trappa, koji će sa centralnim defanzivcima Robinom Kochom i Willianom Pachom imati zadatak da održe koncentraciju i smanje prilike za suparničku ekipu.

Borusija Dortmund – Ajntraht Frankfurt Međusobni dueli

Istorija susreta između Borusije Dortmund i Ajntraht Frankfurta spremna je da dobije novo poglavlje u Signal Iduna Parku. U poslednjih pet susreta dominantniji je bio domaći tim – Borusija Dortmund, obezbeđujući četiri pobede uz jedan nerešen ishod.

Borusija Dortmund Ajntraht Frankfurt Međusobni dueli
Domaći tim Gostujući tim Rezultat
Borusija Dortmund A. Frankfurt 5-2
A. Frankfurt Borusija Dortmund 2-3
A. Frankfurt Borusija Dortmund 1-2
Borusija Dortmund A. Frankfurt 4-0
A. Frankfurt Borusija Dortmund 3-3

Ovi mečevi su uglavnom igrani na veliki broj golova, što se očekuje i u predstojećem duelu. Moćan napad domaćih i borbeni duh gostiju garantuju uzbudljivu partiju. Prednost domaćeg terena i prethodni rezultati stavljaju Borusiju Dortmund u ulogu favorita, ali Frankfurt se nikako ne sme potceniti.

Stadion i Vremenske prilike

Signal Iduna Park, svetionik nemačkog fudbala i ponos Dortmunda, dočekaće ekipe sa kapacitetom od preko 81.000 navijača, što čini stadion jednim od najvećih u Bundesligi. Impozantna atmosfera i “Žuti zid”, kako zovu tribinu sa najvernijim pristalicama Borusije, pružiće domaćem timu vetar u leđa u ovom ključnom duelu.

Vremenska prognoza za dan utakmice najavljuje oblačno nebo sa temperaturom od prijatnih 13°C. Relativno nizak pritisak i vlagu, uz slab vetar, su idealni uslovi za fudbal, omogućavajući igračima da prikažu svoje najbolje veštine bez prevelikog umaranja. Taktike ekipa verovatno neće biti previše prilagođavane usled ovakvih idealnih uslova, te će navijači moći da očekuju igru koju su isplanirali Edin Terzić i Dino Toppmöller.

Za više tipova za klađenje na najbolju inemačku ligu, pogledajte

Prognoze za Bundesligu

 

Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Oba tima postižu pogodak : da
    7 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 2.5 gola
    7 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 3 gola
    5 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Eintracht Frankfurt da pobedi 2. poluvreme
Prognozirano: 4.40 - 17. Mar. 15:55
jos jedna tip za ovaj mec ali sada pobeda Antrahta u drugom delu mec.a Anjtraht se bori za Ligu Konbfgerencija pa ce biti motivisan da dobije ovja mec u gostima. Mislim da ce u drugom dleu Ajntrajt vise napadati pa tada ocekuejm njihovu pobedu a kvota za to je dobra
Tim Borussia Dortmund je postigao pogodak na 92% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt -0.50 (AH)
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    4 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Nerešeno
    4 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 6.5 gola
Prognozirano: 15.00 - 17. Mar. 15:54
jos jedna tip za ovajm ec ali sada over 6,5 golova u regularnom delu meca. Obe ekipe igraju efikanso , na gol vise pa mislim da ce tako biti i u oivom kolu pa bi ovde moglo biti 7 ili vise golova u regularnom delu meca a kvota za ovaj tip je dobra pa cu ja pokusati ovaj tip
Borussia Dortmund prima 1.2 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund da pobedi 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt +0.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.55 - 17. Mar. 15:05
Ovo je poslednji mec ovog kola Bundeslige, bice jako zanimljiv s obzirom na formu obe ekipe i efikasnost ocekujem jedan atraktivan mec. Obe ekipe se bore za neku od mesta koja vode u Evropu pa im je svaki bod znacajan, Dormutnd je prosao u narednu fazu Lige sampiona pa se moze reci da su podigli samopouzdanje i sigirno ce nastaviti sa dobrim igrama, gosti su na poslednjih 5 meceva postigli makar po jedan gol i mislim da ce nastaviti u tom ritmu sto ce biti dovoljno za prolaz.Srecno
Borussia Dortmund prima 1.2 golova na 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt +1.00 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund (-2) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Borussia Dortmund da pobedi
Prognozirano: 1.64 - 17. Mar. 12:52
Borusija Dortmund docekuje ekipu Ajntrahta iz Frankfurta. Po mom misljenju favorit za pobedu na ovom mecu je domacin. Smatram da su kvalitetniji tim od gostiju i da ce dobiti ovaj mec. Jako bitan mec i za jedne i za druge. Ali verujem da ce Dortmund dobiti ovaj mec. Srecno svima
Tim Borussia Dortmund je prvi postigao pogodak na 72% od 25 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 2.75 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 4.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt -1.50 u 2. poluvreme (AH)
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Eintracht Frankfurt -1.50 u 2. poluvreme (AH)
Prognozirano: 11.75 - 17. Mar. 15:53
jos jedan tip za ovaj mec ali sada azisjki hendikep 2. poluvreme Ajntraht -1,5. Dortmund se nalazi na 5. mestu i bori se za Ligu Sampiona pa mora pokusati osvojiti sva 3 boda ali Ajnttraht se nalazi u veoma dobroj formi pa ocekujem pobedu Ajntrahta u drugom dleu sa 2 ili vise oglova razlike
Borussia Dortmund u proseku dobija 1.8 žutih kartona na 25 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund -2.00 (AH)
    Push
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt da pobedi ili igra nerešeno
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 5.00 - 17. Mar. 13:47
Dva jako efikasna tima sastace se u 26. kolu Bundeslige sa jedne strane je Dortmund,dok sa druge strane je Ajntraht Frankfurt.Sa obzirom na njihov napadacki potencijal i ofanzivan stil fudbala ocekujem od starta otvoren mec,dosta sansi i golova.Sve u svemu preko 2.5 golova ocekujem na poluvremenu i efikasan mec izmedju njih.
Tim Borussia Dortmund je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 6.5 gola
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Ispod 2 gola
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund -1.50 (AH)
    Pobeda
Tim Borussia Dortmund je postigao pogodak na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund da pobedi ili igra nerešeno
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 1.5 gola
    Pobeda
Više od 2.5 gola je postignuto na 89 % od 9 utakmica između ova dva tima u prethodnih 5 sezona
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    Push
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund (-1) (EH)
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Ispod 2.5 gola
    Izgubljeno
Poslednji put kad je tim Borussia Dortmund igrao protiv ovog protivnika na ovom turniru, konačni rezultat je glasio 4-0
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt (-1) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 4 gola
    Push
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund -1.00 (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 3 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Eintracht Frankfurt da pobedi 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Borussia Dortmund -2.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 0.5 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Borussia Dortmund-Eintracht Frankfurt
    Preko 1.25 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Chat