Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Nigeria - Scotland Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-1)
Nigeria
2
-
2
Scotland

NAJBOLJA NIGERIA VS SCOTLAND PROGNOZA.

Prvi gol u posle 0"
Prognozirano: 1.85 - 28th May 11:30
Nigerija je sudionik svjetskog prvenstva u Brazilu i danas igraju prijateljsku utakmicu sa Škotskom. Nigerija ima fizički jake i fascinantno brze igrače koji igraju u jakim europskim ekipama i uz Obalu Bjelokosti su najdiscipliniranija reprezentacija Afrike. Uz to su trenutni prvaci svog kontinenta i mnogo očekuju od narednog prvenstva. Škotska pred kraj kvalifikacija dala znakove oporavka od negativnih rezultata koji ih prate unazad nekoliko godina i od narednih kvalifikacija očekuju napredak kako u igri tako i u rezultatima. Škotska igra defanzivan nogomet sa čvrstom obranom gdje i napadači sudjeluju tako da ih je izrazito načeti pa slični problemi očekuju i Nigeriju a Škotska će pokušati preko kontra napada ugroziti Nigeriju pa stoga ne očekujem rani gol.
Tim Nigeria nije izgubio na 11 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju

Najbolji Friendlies tipsteri

Ninca90
nikolaqq
Junga
Tipovi
  • Nigeria-Scotland
    Ispod 1.5 gola
    21 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 2.05 - 27th May 22:32
U ovom prijateljskom mecu , sastace se na neutralon terenu , reprezentacija Nigerije , i reprezentacija Skotske , ovde je u blagoj meri favorit reprezentacija Nigerije , jer oni imaju nekolicinu slavinih imena u svojim redovima , da ne nabrajam sad manje vazne podatke , uz to imaju brzu igru , ali sto se visine i prekida tice tu je u prednosti selekcija Skotske , pa ja ocekujem jednu takticku utakmicu gde ce samo 1 gol da odluci pobednika , ali ne znaci da nece pasti dosta golova , u 1 mecu do sada su igrali 1:2 u korist Nigerije , pa i sada ocekujem da oba tima daju makar po 1 gol.
NIGERIA - SCOTLANDKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
fds3s2
Profit: 568.5
Ispod 1.5 gola
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.25 gola
Prognozirano: 1.71 - 28th May 15:30
Prijateljski mec koji ce za Nigeriji posluziti kao proba pred Svetsko Prvenstvo. Igra se na neutralnom terenu. Skotska se nije proslavila u netom zavrsenim kvalifikacijama. Mala uteha moze biti to sto su u poslednja dva meca pobedili Makedoniju a zatim i favoriziranu Hrvatsku. Potom su u prijateljskim mecevima pobedili SAD, Poljsku i Norvesku. Nigerija ce igrati na predstojecem prvenstvu u grupi sa Argentinom, Iranom i Bosnom i Hercegovinom s kojom ce se verovatno boriti za drugu poziciju. Na Africkom prvenstvu koje se odrzalo ove godine su osvojili trece mesto. Ova dva tima su igrala jedan medjusobno mec i to pre dvanaest godina, slavila je Nigerija sa 2:1. Skotska se u poslednje vreme pokazala kao cvrst orah, a ako uzmemo u obzir da i Nigerija ima dobru odbranu dolazim do zakljucka da u ovom mecu nece biti golijade.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Nigeria da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.73 - 28th May 14:20
U prijateljskom duelu koji nas ocekuje danas igraju Skotska I Nigerija. ovde je u blagoj meri favorit reprezentacija Nigerije , jer oni imaju nekolicinu slavinih imena u svojim redovima , da ne nabrajam sad manje vazne podatke , uz to imaju brzu igru , ali sto se visine i prekida tice tu je u prednosti selekcija Skotske , pa ja ocekujem jednu takticku utakmicu gde ce samo 1 gol da odluci pobednika , ali ne znaci da nece pasti dosta golova , u 1 mecu do sada su igrali 1:2 u korist Nigerije , pa i sada ocekujem da oba tima daju makar po 1 gol.tska I Nigerija .
Chat