Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jurgen Melzer - Alejandro Falla Tipovi za kladjenje

FT
Jurgen Melzer
2
-
0
Alejandro Falla

NAJBOLJA JURGEN MELZER VS ALEJANDRO FALLA PROGNOZA.

Jurgen Melzer da pobedi
Prognozirano: 1.67 - 17. Jun 01:35
Teniski turnir Hertogenbosch, prvo kolo, trava . U danasnjem mecu koji pocinje od 11 casova sastace se Melzer Jurgen i Falla Alejandro . Melzer se posle one povrede vraca u formu i igra sve bolje ove sezone . Falla na iznenadjenje svih igrao finale teniskog turnira u Haleu gde je izgubio od Federera 7 : 6 7 : 6 . Mislim da se Falla dovoljno umorio i da nece puno rizikovati na ovom turniru. Trebalo bi da mu je cilj sto odmorniji da doceka Wimbledon, mnogo bitniji turnir . Sastali su se jednom na travi i Melzer je poobedio 3 : 1.
Jurgen Melzer pobeđuje u 79 % mečeva u kojima osvoji prvi set

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Juergen Melzer-Alejandro Falla
    Preko 22.5 utakmica
    24 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Jurgen Melzer da pobedi
Prognozirano: 1.70 - 16. Jun 21:01
Melcer i Falja bi pre ovog meca inace imali jednake sanse, a do pre nedelju dana Falja bi bio podredjen ali je odigrao fantasticno u Haleu gde je stigao do finala gde je izgubio od Federera, medjutim ta kolicina meceva je ga ostavila bez energije i ne verujem da ce izdrzati i dobiti ovo sa odmornim Melcerom. Melcer i Falja bi pre ovog meca inace imali jednake sanse, a do pre nedelju dana Falja bi bio podredjen ali je odigrao fantasticno u Haleu gde je stigao do finala gde je izgubio od Federera, medjutim ta kolicina meceva je ga ostavila bez energije i ne verujem da ce izdrzati i dobiti ovo sa odmornim Melcerom.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Jurgen Melzer da pobedi
Prognozirano: 1.70 - 17. Jun 07:49
Jos jedan vrlo zanimljiv teniski mec dolazi nam iz muske teniske konkurencije u kojoj ce snage da odmjere dva vrlo zanimljiva tenisera , dakle sastaju se Melzer i Falla .. Sto reci ocekujem jedna vrlo zanimljiv mec buduci da su ova dva tenisera slicna po svom stilu igranja dakle melzer u zadnjih 5 meceva ima 3 poraza i 2 pobjede dok Falla u zadnjih 5 emceva ima 4 pobjede i 1 poraz .. Vrlo zanimljiva froma ali i slicna po stilu igre Smatram da bi mogao doci melzer do pobjede jer je po meni mnogo kvalitetniji ali i bolji teniser zato sretno svima koji isprate ovaj mec...
Alejandro Falla gubi 89 % mečeva u kojima izgubi prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.69 - 17. Jun 06:34
u prvom kolu hertogenboscha sastaju se jurgen melzer i alejandro falla . melzer je 52 igrac svijeta koji se naklom duge ozljede polako vraca na tour . ove sezone je igrao 15 meceva na zemlji i samo jedan na travi . proslog tjedna izgubio je od evansa u prvom kolu queensa nakon tri seta . vidi se kako mu fali dosta meceva i kako jso nijue u potpunosti spreman . sa druge strane nalazi se falla koji je iznenadio pozitivno proslog tjedna u halleu kada je stigao do finala na koncu izgubivsi od federera nakon dva tie breaka . pokazao je sjajnu servius voley igru i mislim da ce ga danas isto tako ici,ocekujem vise od 9,5 gemova u prvom setu . sretno svima .

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 1.69 - 16. Jun 23:45
Nastavljamo sa pisanjem tenisa i teniskih tipova . Ovaj tjedan se igraju 2 ATP turnira , 1 od ta 2 igra se u NIzozemskom gradu S ' Hetrogenboschu , 2 turnira koja sluze manje vise kao priprema za Wimbledon . U 1. kolu Eastbourna gledati cemo mec izmedu iskusnog Austrijanca Jurgena Melzera i kolumbijca Alejandra Falle . U ovom mecu je Melzer favorit sto me je iznenadilo . Melzer ni najmanje ne voli travu , a Falla je prosli tjedan igrao ATP finale turnire na travi , jedino na ovaj mec moze utjecati umor i zbog toga sam se odlucio na tip vise gejmova u 1. setu , jer je trava i ocekujem mec sa malo brejkova .
Chat