Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Aktobe - Dinamo Tbilisi Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Aktobe
3
-
0
Dinamo Tbilisi

NAJBOLJA AKTOBE VS DINAMO TBILISI PROGNOZA.

Preko 2.75 gola
Prognozirano: 2.80 - 23. Jul 10:52
Danas je na rasporedu jos 6 preostalih uzvratnih utakmica 2 pretkola Lige Prvaka a anlaziram mec koji ce se odigrat od 17 h a snage ce da odmjere ekipe Aktobe i Dinamo Tiblisi. U prvoj utakmici ovih ekipa slavila je ekipa Aktobe sa 1:0. Ekipa Aktobe u posljednjih 5 odigranih utakmica zabiljezila je ucinak od 2 pobjede 2 remija i 1 poraz , a dok je ekipa Dinamo u posljednjih 5 odigranih utamica zabiljezila ucinak od 3 pobjede i 2 poraza. Ocekuje nas dosta zanimljiv i neizvjestan mec podjednakih ekipa a ja cu da u ovom mecu tipujem n a vise golova.
Tim Aktobe je postigao pogodak na 6 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Liga šampiona tipsteri

kubako20pl
Spunky
allee
VisekrunaRade
Tipovi
  • Aktobe-Dinamo Tbilisi
    Ispod 2.5 gola
    49 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.75 - 22. Jul 10:48
Aktobe - Dinamo Tbilisi. Iako ova dva tima cesto igraju efikasne meceve, vaznost ovog meca ce verovatno ponovo uticati da oba tima odigraju oprezno i sa veoma jakim odbranama. Kazem opet, jer su ova dva tima u prvom mecu upravo odigrali takav mec u kome je bilo veoma malo pravih sansi i na kraju je pobedio Aktobe i to kao gost 1-0. Tim iz Kazahstana sada ima odlicnu priliku da mirno odigra ovaj drugi mec i da lako prodje u sledece kolo kvalifikacija. Mislim da ce ovo biti jedan od onih dosadnih meceva koji mozda moze da se zavrsi i bez golova.
AKTOBE - DINAMO TBILISIKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Zami
Profit: 26,013.2
Ispod 2.5 gola
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Aktobe da pobedi Draw No Bet
Prognozirano: 1.45 - 23. Jul 14:22
EUROPA: Liga Prvaka - Kvalifikacije Ovo je uzvratni susret pretkola lige sampiona u kojem se sastaju kazahstanski i gruzijski predstavnik. U prvom mecu je pobjedio Aktobe sa 0-1 i tako stekao veliku prednost do pred uzvrat. Medjutim to nije velika prednost pa da se u ovom mecu domacin moze opustiti. Mislim da nas i danas ocekuje tvrd mec. Kvaliteta je na strani domacih, imaju jaci sastav i mnogo su ulozili novaca u ovu ekipu. Siguran sam da ce proci ovu fazu takmicenja i vjerovatno slaviti u danasnjoj utakmici, iako im je dovoljan i nerjesen rezultat. Ovu prognozu cu ispratiti sa malo jecim ulogom, sretno !
Tim Aktobe nije izgubio na 6 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Ispod 2.25 gola
Prognozirano: 1.74 - 23. Jul 13:44
Damas se igraju jos nekoliko meceva u kvalifgikacija za Ligu sampiona a jedan od njih je mec gde se sastaju domaca ekipa Aktobea i ekipa Dinamo Tbilisija .Aktobe dolazi kuci sa prednos i to sa 1:0 koja je u ovom trenutku bas velika jer i sa neresenim rezultatom oni idu dalje .Oni nigde nece zuriti igrace polako i mislim da danas nece biti mnogo golova .Aktobe igra cvrst odbranu gde mislim da ce tesko primiti gol a posto nce igrati toliko ofanzivno msm da nece dati gol .Po meni bice dosta malo prilika i malo golova i aj igram ovaj mec 0-2 gola!

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.10 - 23. Jul 08:58
Europa : Liga Prvaka - Kvalifikacije , 3 pretkolo Večeras na rasporedu lige prvaka su uzvratni mečevi a od 17 : 00 počinje prvi meč između kazahstanskog predstavnika aktobe i gruzijskom din . tbilisisa . prva utakmica je završena rezultatom 1 - 0 za aktobe a jedini pogodak postigao je neco u 51 minuti . večinom je to bila utakmica bez nekih većih prigoda ali aktobe je pokazao veću kvalitetu i tako je došao do veoma važnog pogodka u gostima . večeras oni trebaju postići samo 1 pogodak da bi osigurali prolazak i zbog toga mislim da će 1 pol biti bez golova jer obe ekipe če se boriti .

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.75 - 22. Jul 20:50
Revans utakmice kvalifikacije za Ligu Sampiona, sastaju se ekipa Aktoba iz Kazakstana i ekipa Dinamo Tbilisi iz Gruzije. Prvi mec ekipa Aktobe je resila u svoju korist rezultatom 1 0. Na tom mecu Dinamo je sutirao i stvarao prilike, a veci posed lopte je imala ekipa Aktobe. Aktobe na svom terenu igra solidno, ne zna za poraz u skorije vreme, dok ekipa Dinama u gostima igra odlicno. Ovo ce biti zanimljiv duel, ni jedna od ekipa nece srljati odma na pocetku, cekace svoju priliku. Mislim da nece biti previse golova na ovom mecu i zbog toga tipujem da ce biti manje od 2.5 gola. Srecno!
Chat