Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Ferencvaros - Rijeka Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-2)
Ferencvaros
1
-
2
Rijeka

NAJBOLJA FERENCVAROS VS RIJEKA PROGNOZA.

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.75 - 23. Jul 19:24
Veoma zanimljiv revans mec kvalifikacija za ligu Evrope odigrace madjarska ekipa ferencvarosa i hrvatska rijeka. U prvom mecu u hrvatskoj rijeka je slavila rezultatom 1:0 i bili su dosta bolji rival u toj utakmici. Sto se tice ovog meca gosti su opet blagi favoriti ali sigurno je da oni nece srljati od pocetka jer imaju povoljan rezultat i vjerovatno ce cekati svoju priliku. Sa druge strane domaci ce morati juriti rezultat ali nije veliki zaostatak jedan gol tako da vjerujem da ni oni nece krenuti ofanzivno od pocetka meca. Mislim da ce ovo biti jedna tvrda utakmica sa dosta taktiziranja i zbog toga ne ocekujem veliki broj golova.
Tim Rijeka nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • Ferencvaros-Rijeka
    Ispod 2.5 gola
    40 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ferencvaros da pobedi
Prognozirano: 2.12 - 24. Jul 08:01
Ovdje se kladionice prvo zeznule pa postavile kvotu iznad 2.50 na Rijeku, sada je to malo reducirano i kvota je 2.12, u prvoj utakmici potpuna dominacija Rijeke, Ferencvaros je bio u potpuno podređenom položaju, nisu mogli ništa, Rijeka je mogla zabiti sigurno još 3-4 pogodka, a Ferencvaros mislim da nije imao niti jedan jedini šut prema vratima Vargića. Rijeka ima stvarno jako dobro uigranu momčad, Kek je dobar stručnjak i uvijek zna povući dobar potez kojime tokom utakmice još poboljša igru svoje momčadi, pogodio je sa izmjenama i na Kantridi, stvarno mislim da je Rijeka favorit i ovdje u Mađarskoj.
FERENCVAROS - RIJEKAKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Zami
Profit: 26,013.2
Ispod 2.5 gola
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Ferencvaros da pobedi
Prognozirano: 2.12 - 24. Jul 17:54
Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Ferencvaroša i Rijeke.Prvi meč je završen pobedom Rijeke minimalnim rezultatom (1:0). Ferencvaroš je prošlu sezonu završio na 3. mestu u mađarskom prvenstvu.U prelaznom roku su prodali nekoliko igrača iz prve postave i doveli su veliki broj novih igrača, uglavnom bez obeštećenja što je dosta uticalo na igru jer je potrebno vreme da se svi adaptiraju.U 1. kolu kvalifikacija su imali velikih problema sa Sliemom Vonderses sa Malte.Pobedili su ih ukupnim rezultatom 3:2 (1:1,2:1). Rijeka je posle Dinama najbolji tim u Hrvatskoj.Prošle sezone su uspeli da se domognu grupne faze Lige Evrope nakon što su izbacili Štutgart u kvalifikacijama.Pre dve nedelje su uspeli i da osvoje hrvatski Superkup pobedom protiv Dinama.Odradili su odličan posao u prelaznom roku.Doveli su Samardžića (Šerif), Spikić (Široki), Jahovića (Vorskla), Jajala (Keln) i Mojzesa (Portugeza).Klub su napustili Datković i Pokrivač. U prvoj utakmici je Rijeka bila dominantna, imali su veliki broj prilika ali su gosti parkirali "autobus" i Rijeka je do prednosti došla tek u 85. minutu sa bele tačke.Ferencvaroš više nema šta da brani i moraće da napadnu i onda će fudbaleri Rijeke imati mnogo više prostora u napadu i verujem da će u takvoj situaciji pokazati svoj kvalitet.Srećno!

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 51.00 - 24. Jul 17:44
Liga Evrope »kvalifikacije / 2.kolo - 2. meč Ferencvaroš (Hun) - Rijeka (Hrvatska) Prva utakmica igrana u Hrvatskoj završena je pobedom 1-0 za Rijeku. Danas, ja ću pokušati sa istom opcijom kao prošli put. To je HT-FT; 2/1. Po mom mišljenju ovo je opklada koju uvek vredi pokušati kada imamo mađarske timove kao jednog od protivnika. A kada je druga ekipa neko iz bivše Jugoslavije (Hrvatska, Srbija, Makedonija ...) onda je to još bolje. Vec po izgovoru imena ovih timova, za mene to već zvuči sumnjivo. Ne mora to da bude namestaljka ali moguce je da se desi. Rijeka ako vodi na poluvremenu, moze da dodje do preokreta. Njima i poraz od 2-1 idgovara za prolaz. Moj prvi tip: HT-FT: 2/1 na kvotu 51,00

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Ferencvaros da pobedi Draw No Bet
Prognozirano: 1.40 - 24. Jul 14:37
Nisam navijač hrvatskih klubova ali su naši s toga i navijam danas za Rijeku, u prvoj utakmici protiv Ferencvarosa su bili puno bolji, imali su prilike koje nisu zabili. Bit cu iskren gledao sam do 55' minute, ali prvo poluvrijeme su se debelo ispromašivali. Imaju kakvu takvu prednost, ali vjerujem da ce se bolje postaviti i ici na pobjedu ili barem po gol sto bi im uvelike pomoglo, jer bi onda tesko primili 2 gola. U slucaju neriješenog vraca se ulog a Rijeka ide dalje i svi sretni. Prije prve utakmice najavljivali su opasnost od te madarske ekipe ali meni se nisu iskazali dovoljno da bi danas izbjegao tipovati na Riječane. Igrajte i vi, uzmite novce. Sretno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Ferencvaros da pobedi
Prognozirano: 2.04 - 24. Jul 11:01
U ovoj analizi cu analizirati revans mec 2. pretkola europa lige u kojem se sastaju Ferenvcaros i Rijeka.Prvi mec na Kantridi je slavila Rijeka golom iz penala Krstanovica. Rijeka je izvrsno krenula sezonu pobjedili su u super kupu Dianama s 2-1, pobjedili Madjare,pa ottvorili sezonu pobjedom nad Zagreom 3-1.I mnogo su spremniji i uigraniji jer im je ovo vec 4 utakmica. Ferencvaros dosad je odigrao samo utakmicu s Rijekom,prvenstvo im jos nije pocelo.Mislim da ce oni u o ovom mecu napadati,a da ce Rijeka na kontre to najbolje znati iskoristiti. Mec pocinje u 20:30 i sretno svima koji isprate ovaj tip. Ajmo Rijeka.

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Ferencvaros -0.25 (AH)
Prognozirano: 1.72 - 24. Jul 12:12
Ferencvaros - Rijeka. Ovo je jedan od velikog broja meceva koji se igra danas u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Dugo je madjarski tim uspevao da cuva 0-0 protiv Rijeke u prvom mecu u Hrvatskoj, ali je pred kraj ipak primio gol i porazeni su u tom mecu 0-1. Sada ce Ferencvaros morati da odigra mnogo bolje, medjutim mislim da nemaju sanse da pobede ovog rivala. Rijeka je postala najbolji tim iz Hrvatske, posle Dinama iz Zagreba i ja sam zaista ubedjen da oni sigurno nece izgubiti ovaj mec. Mislim da imaju odlicne sanse da mozda i pobede i u ovom mecu, jer imaju odlican kontra napad.

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 2.30 - 24. Jul 08:57
EUROPA: Europa League - Kvalifikacije Mislim da se Rijeka u ovom mecu nece sakrivati i cekati na svoje sanse. Imaju bolju ekipu i jaci su od Ferencvarosa koji mora nadoknaditi 0-1 iz prvog meca. U top formi su igraci Rijeke koji su i odigrali vise meceva od Ferencvarosa i pored toga sve su dobili... Zadnji mec u Zagrebu je bio u gostima te su se pripremali kako nastupiti u Ferencvarosu. Mislim da ce biti slicna taktika i da ce gledati da postignu stop prije gol koji ce im mnogo znaciti. Moj tip je Vise od 2.5 gola sa kvotom 2.30 @ William Hill
Chat