Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

SKN St. Poelten - Botev Plovdiv Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
SKN St. Poelten
2
-
0
Botev Plovdiv

NAJBOLJA SKN ST. POELTEN VS BOTEV PLOVDIV PROGNOZA.

Preko 2.75 gola
Prognozirano: 2.28 - 24. Jul 17:48
Jos jedna uzvrtana utakmica 2 pretkola kvalifikacija za Europa Ligu radi se o mecu koji ce se odigrat od 21 i 05 h a snage ce da odmjere ekipe St Polten i Botev Polovdiv. Ekipa St Polten u posljednjih 5 odigranih meceva zabiljezili su ucinak od 2 pobjede i 3 poraza , a dok je ekipa Botev u posljednjih 5 odigranih meceva zabiljezila ucinak od 4 pobjede i 1 remi. U prvoj utakmici ovih ekipa mec je zavrsen pobjedom Boteva od 2 : 1. Ovo ce biti vrlo zanimljiv i neizvjestan mec i vjerujem da bi na ovom mecu moglo biti i dosta golova.
Tim Botev Plovdiv nije izgubio na 9 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • SKN St. Polten-Botev Plovdiv
    Preko 2.75 gola
    17 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.75 - 23. Jul 16:37
Prvu utakmicu Botev je pobjedio, ali tek na knap u zadnjim minutama 2:1. Slicnu utakmicu ocekujem i danas gdje nece nista biti odluceno do kraja utakmice. Mislim da ce se igra otvoriti, jer ipak prije svega za St. Polten je cast igrati u Europa Ligi posto su trenutno clanovi 2. Austrijske lige, a sa druge strane Botev ima bar neke ambicije u Europi jer su prosle sezone bili solidni. No problem su im gostujuce utakmice tako da je sve moguce jos u ovom susretu. No ono sto mislim da bi sigurno trebalo proci je ova oklada, jer ako se utakmica otvori, a hoce, onda ce i oba tima zabiti gol.
SKN ST. POELTEN - BOTEV PLOVDIVKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
razvan88
Profit: 608.3
Preko 2.5 gola
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.80 - 24. Jul 16:18
Danas su na programu revans mecevi u okviru 2-og kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ima dosta zanimljvih meceva. Pa nastavljam dalje, i poslednji mec za veceras u kvalifikacija, Od 21:05 igraju St. Polten i Botev Plovdiv. Botev je do pobede dosao u samom zavrsetku utakmice, tacnije u 87 minutu, a taj gol bi mogao da bde u odlucujuci. Sada Austrijanci moraju da krenu ka golu protivnika, a u Plovdicu se se uglavnom branili. Skok igra ce biti veoma vazan faktor na ovoj utakmici, jer je billa i na prvoj utakmici. Ko dobije vise duela taj ima i vece sanse za gol i proalzak. Srecno
Tim Botev Plovdiv nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica na gostujućem terenu u ovom takmičenju

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 2.25 gola
Prognozirano: 1.61 - 24. Jul 12:48
St. Polten - Botev. Ovo je jedan od velikog broja meceva koji se igra danas u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Mnogi su smatrali da ce prvi mec ova dva tima doneti mali broj golova, ali ja nisam tako mislio i bio sam u pravu, posto je bugarski tim pobedio 2-1. I sada ocekujem svakako slican mec. Dakle, St. Polten je tim koji igra veoma ofanzivno na svom terenu i mislim da bi ovaj mec trebao da donese veliki broj golova. U prethodnih pet odigrali su 3-0, 1-2, 8-0, 0-4 i 2-4, dok je Botev u seriji od cetiri pobede zaredom. Ovo je svakako jedan od meceva koji ce veceras doneti veliki broj golova.

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.85 - 24. Jul 14:59
Prvu utakmicu u Bugarskoj pre nedelju dana dobio je Botev Plovdiv rezultatom 2:1. Gledali smo otvoren fudbal sa dosta sansi i na jednoj i na drugoj strani. Ova dva tima su se ove godine sastala dva puta, prvi put prijateljski mec koji je dobio Botev Plovdiv sa 4:2, na oba meca ove godine izmedju ova dva tima bilo je over 2.5. Medjutim, Bugari iz prvog meca imaju solidnu prednost domacin je taj koji mora da juri rezultat, Botiv ce igrati smireno i cekati svoju sansu iz kontra napada. Ovde ocekujem malo tvrdju igru nego sto je to bio slucaj ranije i igram da ce pasti najvise 2 gola na mecu.
Chat