Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Shamakhi FK - Elfsborg Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-1)
Shamakhi FK
3
-
5
Elfsborg

NAJBOLJA SHAMAKHI FK VS ELFSBORG PROGNOZA.

Shamakhi FK da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.65 - 24. Jul 10:08
Danas su na rasporedu 39 uzvratnih utakmica 2 pretkola kvalifikacija za Europa Ligu ovdje analiziram mec koji se igra od 18 h a snage ce da odmjere ekipe Inter Baku i Elfsborg. U prvom mecu ovih ekipa mec je zavrsen pobjedom Intera sa 1:0. Ekipa Intera u posljednjih 5 odigranih meceva zabiljezili su ucinak od svih 5 pobjeda , a dok je ekipa Elfsborga u posljednjih 5 odigranih meceva zabiljezila ucinak od 3 poraza i 2 remija. Ocekuje nas vrlo zanimljiv susret zanimljivih ekipa a ja cu da na ovom mecu tipujem na pobjedu ili nerjeseno ekipe Elfsborga mislim da mogu u ovom mecu do pozitivnog rezultata.
Tim Shamakhi FK nije izgubio na 4 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • Inter Baku-Elfsborg
    Shamakhi FK da pobedi Draw No Bet
    38 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Shamakhi FK da pobedi
Prognozirano: 2.25 - 23. Jul 21:14
Fantasticna utakmica kvalifikacija za ligu evrope gde inter baku iz azerbejdzana ima priliku da prodje dalje.Inace njihova forma u poslednje vreme je odlicna u poredjenju sa elfsborgom zadivljujuca,samim tim ekipa koja je uspela da da gol u gostima sad je kuci gde ce da nemetne svoju igru i atmosferu jedini rizik za ovu utakmicu je neresen rezultat tj.cuvanje rezultata ili mec bez golova kako god.Iskreno se nadam da ce inter baku da svojoj publici pokaze sta mogu pogotovo kuci u suprotnom mozemo ocekivati bar 2 3 gola na njihovoj strani.Teska utakmica i teska kvota ja verujem u njihovu sadasnju formu i naravno sad na domaci teren a kvota je neodoljiva
SHAMAKHI FK - ELFSBORGKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Zami
Profit: 26,013.2
Shamakhi FK da pobedi Draw No Bet
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.10 - 24. Jul 14:44
Poštovani ljubitelji nogometa , dragi kladioničari i bettingexpertovci danas također kao i jučer imamo veliki broj nogometne ponude jer je u toku 2 pretkolo kvalifikacija za europsku ligu . danas su na rasporedu uzvratni mečevi a treba se odigrati 39 mečeva . vjerujem da ćemo večeras kao i prošlih dana gledati jako zanimljive utakmice i da će ih krasiti po koji pogodak . jedan od zanimljivijih mečeva odigrat će se u azerbejdanu između inter bakua i švedskog elfsborga . prva utakmica završena je rezultatom od 1 - 0 za inter baku ali mislim da ćemo danas gledati jako tvrdu utakmicu sa malim brojem golova i zato ovaj tip .
Tim Shamakhi FK nije izgubio na 5 uzastopnih utakmica na domaćem terenu u ovom takmičenju

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Shamakhi FK da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.65 - 24. Jul 12:49
Danas su na programu revans mecevi u okviru 2-og kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ima dosta zanimljvih meceva. Nastavljam dalje sa prognoziranjem, od 18:00 igraju Inter Baku i Elfsborg. Jos jedna potvrda da se u Azerbejdzanu veoma dobro radi u klupskom fudbalu. Inter Baku je pobedio sampiona Svedske i na dobro je putu za sledeci krug (a najavio sam da ima tim mozda i za grupnu fazu) sto i jeste cilj ove ekipe. Treba ocekivati tvrdu utakmicu, Elfsborg mora da napada, sto otvara sansu za kontranapade domacina, Sigurno da bi jedan gol domacin smirio ovu utakmicu, ali mislim da gosti nece biti porazani na ovom mecu. Srecno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Shamakhi FK da pobedi
Prognozirano: 2.26 - 24. Jul 14:06
Revans mec kvalifikacija za Ligu Evrope izmedju Inter Bakua i Elfsborga. Prvi mec su Azerbejdzanci dobili sa 1:0 i u revans ulaze poprilicno motivisani. Elfsborg je u krizi i ekipa igra los fudbal. Azerbejdzanci dosta ulazu u fudbal i njihove ekipe iz godine u godinu napreduju u kvalitetu, pre svega dovodjenjem stranaca. Inter je vec u prvom mecu pokazao da ima kvalitet da preskoci svedjane i prodje u narednu rundu kvalifikacija. Elfsborg je u krizi kao i svi svedski klubovi, plus sto dolaze na +37 kolika je temperatura u Bakuu. Teski uslovi za igru pogotovo za svedskog predstavnika. Inter bi trebao da potvrdi prolaz dalje i pobedi Elfsborg.
Chat