Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Jan-Lennard Struff - Jiri Vesely Tipovi za kladjenje

FT
Jan-Lennard Struff
0
-
2
Jiri Vesely

NAJBOLJA JAN-LENNARD STRUFF VS JIRI VESELY PROGNOZA.

Preko 21.5 utakmica
Prognozirano: 1.71 - 28. Jul 11:54
U pitanju je prvo kolo turnira u Kicbilu, a sastaju se Štruf i Veseli. Štruf je na ATP listi 76., a u poslednjih nekoliko turnira je zabeležio sasvim solidne nastupe. U Gštadu je poražen od Verdaska , ali je to bio veoma težak meč, a Španac je pobedu obezbedio tek u taj brejku trećeg seta. Veseli sigurno spada u najtalentovanije mlade tenisere i verovatno će u karijeri biti TOP 10 igrač, ali je u poslednje vreme u padu forme. Nakon travnate sezone i trećeg kola Vimbldona on se vratio na šljaku na kojoj se najbolje snalazi, ali rezultati nisu u skladu sa očekivanjima. Izgubio je na 3 poslednja turnira u prvom kolu i to od Ramosa, Tima i Ribe. Oba tenisera imaju dobre servise, Štruf je u nešto boljoj formi, ali je sveukupno Veseli bolji igrač, tako da očekujem izjednačen susret i minimum 22 gema u meču.
Poslednji put kad je Jan-Lennard Struff igrao protiv ovog protivnika, Jan-Lennard Struff won (7/6 - 7/6)

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Jan-Lennard Struff-Jiri Vesely
    Preko 22 utakmica
    28 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Jan-Lennard Struff da pobedi 1. set
Prognozirano: 1.90 - 27. Jul 20:46
Ovo je mec koji se igra u okviru prvog kola na jakom ATP turniru iz serije 250 u austrijskom gradu Kicbilu na sljaci.Sastaju se njemaci igrac Struff (ATP 78) i ceski igrac Vesely (ATP 67).Sto se tice Struffa on je igrac koji je na svim pdologama dosta dobar.Kad je iskljucivo sljaka u pitanju on je tu na skoru od 19/7.Sa druge strane jedan odlican igrac Vesely ali i igrac koji je trenutno u fazi satgniranaj.On je na sljaci u ovoj sezoni na skoru od 18/9 ali u poslednje vrijeme nije to to.U ovom emcu mislim da je Vesely spreman da se vrati na stari put dobre igre.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 23.5 utakmica
Prognozirano: 2.18 - 28. Jul 11:18
ATP - SINGL: Kitzbuhel (Austrija), zemlja jos jedan mec sa turnira u austrijskom kitzbuhelu na zemlji a u njemu se sastaju njemacki tenisac struf te jan veseli iz ceske. njemac struf je u ocajnoj formi, jer u zadnjih 10 meceva ima cak 8 poraza uz samo 2 pobjede. ali ni njegov danasnji protivnik jan veseli ne igra bas najbolje. ceh ima 4 poraza u prvim kolima zaredom i to sva 4 od igraca koje je mogao pobjediti. tesko je prognozirati tko ce slaviti u ovom mecu jer oba tenisaca igraju sa mnogo osilacija ove sezone pa ja ocekujem da cemo gledati jednu veliku borbu i da cemo pobjedniga saznati u 3 odlucujucem setu.
Jan-Lennard Struff gubi 79 % mečeva u kojima izgubi prvi set

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Preko 12.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 4.85 - 28. Jul 10:53
ATP Kitzbühel . Igra se na šljaci . Sastaju se Jan - Lennard Struff i Jiri Vesely . Jan - Lennard Struff dolazi iz Nemačke . Ima 24 godine i trenutno se nalazi na 76. mestu na ATP listi . Imao je solidan nastup u Gaštadu . Jeste ispao u 2. kolu ali je odigrao odličan meč protiv Verdaska . Jiri Vesely dolazi iz Češke . Ima 21 godinu i trenutno se nalazi na 70. mestu na ATP listi . Njegova forma je u velikom padu . Ispao je u prvom kolu u Baštadu , Hamburgu i Umagu . Oba tenisera su prilično sigurna na svojim servisima i verujem da vrlo lako možemo da gledamo taj brejk u prvom setu i zato ću pokušati sa ovom opkladom . Srećno !
Jiri Vesely pobeđuje u 76 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 21.5 utakmica
Prognozirano: 1.71 - 28. Jul 08:54
Dana se igra turnir u Austriju a jedan od meceva je mec gde se sastaju teniser iz Nemacke Stuf i igrac iz Ceske Veseli .Ceh je igrac koji je doabr i ovo je godina koja je njega obelezila ali u poslednji mesec dana ima evidentan pad forme ,gde 3 turnira ispada u prvo kolu .Ima doabr servis i ovde ocekuejm da drzi svoj servis .Struf igra solidno doabr je igrac i po meni danas ce uzeti jedna set .Oldicno se krece na ovu podlogu i po meni ovde u ovom mecu idu 3 seta gde ce se tad resiti pobednik !
Chat