Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Dominic Thiem - Joao Olavo Souza Tipovi za kladjenje

FT
Dominic Thiem
2
-
1
Joao Olavo Souza

NAJBOLJA DOMINIC THIEM VS JOAO OLAVO SOUZA PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.80 - 28. Jul 08:39
U pitanju je susret prvog kola turnira u Kicbilu. Svako ko iole prati tenis zna ko je Dominik Tim. Moglo bi se reći dečko koji obećava, dečko za kojeg mnogi prognoziraju da je budući broj 1. On je prethodne nedelje poražen od povratnika Viktora Troickog. Jednostavno u tom meču Viktor je bio suviše konstantan za dečka koji je još uvek sklon oscilacijama protiv onih iz TOP 50, a Troicki to sigurno jeste kvalitetom. Pre tog turnira Tim je nastupio u Hamburgu gde je pobedio Veselog i Granjolers-Pujola, da bi u trećem kolu bio poražen od Leonarda Majera. Souza je trenutno 110. na svetu, a ove sezone na šljaci ima samo jednu ATP pobedu. Tu jedinu pobedu je ostvario u februaru protiv Robina Hasea u Sao Paolu. Ipak, on je čelendžer igrač i tu drži svoj renking i status igrača koji ponekad udje u 100 najboljih. Na čelendžerima koji se igraju na šljaci ove sezone ima 5 polufinala, ali nema nijedno finale. Relativno solidna sezona za njega. Tim je igrače Souzinig kvaliteta uglavnom dobijao u 2 seta i verujem da je sposoban i danas da pokaže svoj raskošni kvalitet i sigurno da slavi.
Joao Olavo Souza gubi 94 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP tipsteri

Tiptiptip
D4rkness
Mexicano.3.0
Proshark
salahsyh
Tipovi
  • Dominic Thiem-Joao Souza
    Preko 20.5 utakmica
    22 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 9.5 utakmica u 2. set
Prognozirano: 1.95 - 28. Jul 08:20
ATP - SINGL: Kitzbuhel (Austrija), zemlja Dominic je danas sigurno favorit iako nije ostavio dobar dojam na zadnjim turnirima. Danas napokon igra pred svojom publikom i moze sigurno da dodje do pobjede jer igra protiv igraca koji nebi trebao biti problem za njega. Misim da je Souza odigrao prilicno dobro do sada, ipak tri pobjede nisu bile slucajne, ali danas mu je kraj na ovom turniru. Thiem ce sigurno da lakse udje u ovaj mec, pa je moguce svasta u prvom setu ali drugi set vjerujem da ce biti kratak ukoliko dobije Dominic prvi, u drugom Souza ce da nestane... Moj tip je Manje od 9.5 gemova sa kvotom 1.95 @ ComeOn

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 2.00 - 28. Jul 12:08
Ovo je mec koji se igra u okviru prvog kola na jakom ATP turniru iz serije 250 u austrijskom gradu Kicbilu na slajci.Sastaju se domaci igrac Thiem (ATP 50) i brazilac Souza (ATP 110).Sto se tice Thiema on je igrac koji se najbolje snalazi na sljaci i u ovoj sezoni je eksplodfiraoi.U ovoj sezoni na sljaci ima skor od 15/8.Sa druge strane brazilski igrac Souza je igrac koji je najbolji kad se igra na sljaci takodje.On je ovoj sezoni na sljaci na skoru od 27/17.U meedjusobnim duelima nisu se sastajali a u ovom mecu mislim da je veliki broj gemova u prvom setu realan.
Dominic Thiem pobeđuje u 91 % mečeva u kojima osvoji prvi set

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Dominic Thiem da pobedi
Prognozirano: 3.70 - 28. Jul 11:22
ATP - SINGL: Kitzbuhel (Austrija), zemlja i posljednji mec na danasnjem rasporedu sto se tice turnira u kitzbuhelu a u nemu se sastaju domaci tenisac dominik thiem te brazilski tenisac jao sousa. thim je po misljenju kladionica veliki favorit u danasnjem mecu ali ja se s atime ne slazem jer austrijanac ne igra u dobroj formi te u zadnjih 9 meceva ima cak 7 poraza i tek 2 pobjede. njegov protivnik biljezi odlicne rezultate, jeste da igra na chelengerima ali svejedno nije lako dobiti 14 od posljednjih 18 meceva. dakle ja danas trazim malo iznenadenje i pobjedu brazilskog tenisaca, mislim da nije nemoguce to ocekivati a vrlo je izgledno da cemo gledati 3 seta na ovom mecu.

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.80 - 28. Jul 10:43
U poslednjem mecu prvog kola Atp turnira u Kicbilu koje se igra danas sastace se domaci teniser Dominik Tiem i Brazilski teniser Zoao Souza...Austrijski teniser je igrao na Atp turniru u Gstadu,zaustavljen je vec na samom startu turnira izgubivsi od Srpskog tenisera Viktora Troickog u dva seta...Brazilski teniser Zoao Souza je igrao kvalifikacije za ovaj turnir,u prvom kolu pobedio je Italijanskog igraca Kuincija u dva seta,zatim je savladao tenisera iz Bosne i Hercegovine Brkica istim rezultatom,dok je u poslednjem mecu bio bolji od Rusa Karaceva u tri seta...Nema sumnje da je Tiem veliki favorit u ovom duelu,igra pred svojom publikom a i kvalitet je bez dileme na njegovoj strani...Moj tip je njegova pobeda u dva seta...

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 9.5 utakmica u 1. set
Prognozirano: 2.00 - 28. Jul 11:00
Kitzbuhel, prvo kolo je i igra se na sljaci. U danasnjem mecu koji pocinje od 17 casova sastace se Thiem Dominic i Souza Joao Olavo. Thiem je 50 na atp listi, mnogo se pricalo o njemu, da je veliki talenat itd. ali on ide putem Tomica koliko se meni cini. Souza je 110 na atp listi, teniser koji uglavnom igra na sljaci gde ove sezone ima skor od 27 pobeda i 17 poraza. To je teniser koji ima snazan servis i kada on ne ide moze izgubiti od svakog. Moje misljenje je da cemo danas ovde gledati jedan tesan prvi set.
Chat