Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Brydan Klein - Ilija Bozoljac Tipovi za kladjenje

FT
Brydan Klein
2
-
0
Ilija Bozoljac

NAJBOLJA BRYDAN KLEIN VS ILIJA BOZOLJAC PROGNOZA.

Brydan Klein da pobedi 1. set
Prognozirano: 2.50 - 30º jul 22:17
Ovo je mec koji se igra u okviru drugog kola na ATP celendzer turniru u spanskom gradu Segovia na betonu.Sastaju se britanac Klein (ATP 429) i srpski igrac Bozoljac (ATP 185).Sto se tice kleina on je igrac koji je najbolji na sto brzim podlogama.U ovoj sezoni na betonu ima skor od 6/5 a u prvom kolu izbacio je Hernando Ruano sa 2-0.Sa druge strane Bozoljac je igrac koji je najbolji kad se igra na betonu.On je u prvom kolu ovdje bio bolji od Munoza posle tri seta.U ovom mecu mislim da je Klein spreman da uzme prvi set a moguce i cijeli mec.
Ilija Bozoljac gubi 72 % mečeva u kojima izgubi prvi set

Najbolji ATP Challenger tipsteri

Tiptiptip
younessraja
petar1989
D4rkness
Chamo
Tipovi
  • Brydan Klein-Ilija Bozoljac
    Tačan rezultat: 0-0
    7 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Brydan Klein da pobedi
Prognozirano: 1.42 - 30º jul 07:50
Osmina finala teniskog turnira u Segoviji,tacnije u Spaniji,koji se igra na betonu,sa pocetkom u 12 casova,sastaju se 2 tenisera Klein Brydan vs Bozoljac Ilija.Klein Brydan teniser poreklom iz Velike Britanije koji je ove sezone odigrao 11 meceva sa skorom od 6 pobeda i 5 poraza,koji je 429 teniser na atp listi.Bozoljac Ilija je teniser poreklom iz Srbije koji je ove sezone odigrao 21 meca sa skorom od 15 pobeda i 6 poraza,koji je 185 teniser na atp listi.Do sada se nisu sastajali ova dva tenisera.Prednost na strani Bozoljca,samo zbog bolje kotiranog ucinka na atp listi.Lepa kvota za kladjenje uz jos par utakmica po zelji.

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Brydan Klein da pobedi 1. set
Prognozirano: 1.45 - 31º jul 09:14
Danas ima dostameceva u tenis a jedan od njih se igra u Spaniji i to na Celndzeru gde se sastaju teniser iz Srbije Ilija Bozoljac i teniser iz Britanije Klein .Britanac je igrac koji nije toliko poznat i nema neka znacajnih rezulata .On igra promenljivo ali po mnei Bozoljac je igrac koji je dosta bolji .On igra dobro na brzim podlogama i dosta ag pratim jer je ipak iz Srbije .Po kvalitetu i formi Bozoljac je u ovom mecu apsolutni favorit gde ocekujem da lagano pobedi i to da uzme prvi set .Kvota je solidna i ja ovaj tip igram na jaci ulog!

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 1.95 - 31º jul 05:01
Na Celanzder turniru u Seigovi u Spaniji 1/8 finala snage ce da odmere na tvrdoj podlozi B. Klein iz Giblatara i I. Bozoljac iz Srbije naravno ovde je nas teniser veliki favorit jer on u singl karijeri jedino na tvrdoj podlozi moze da igra kako valja i tu belezi rezultate zato je i na 181 mestu na ATP listi inace ne bih usao ni u top 300 da nema ove podloge sa druge strane rival mu je B. Klein koji je dosta los na ovoj podlozi vise mu lezi trava i sljaka pa verujem da ce ga I. Bozoljac lako dobiti sa 0-2 u setovima.
Chat