Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Hajduk Split - Shakhter Karagandy Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 2-0)
Hajduk Split
3
-
0
Shakhter Karagandy

NAJBOLJA HAJDUK SPLIT VS SHAKHTER KARAGANDY PROGNOZA.

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 1.80 - 7. Avg. 15:31
Jos jedna veoma zanimljiva utakmica igra se u Splitu gdje ce domaci Hajduk u okviru revans meca kvalifiacija za lgu Evrope docekati veoma dobru kazahstansku ekipu Shakhtar Karagandija. U prvom mecu koji se igrao u kazahstanu tada domaci Shakhtar slavio je ubjedljivo 4:2 iako su zadnji gol dali u poslednjim sekundama meca tako da je mozda trebalo da bude i samo jedan razlike sto bi svakako ovaj mec ucinilo zanimljivijim, mada i ovako vjerujem da ce mec biti vrlo otvoren i sa velikim brojem sansi a samim tim i golova i zbog toga je moj predlog vise od 2.5 golova.
Tim Shakhter Karagandy je postigao pogodak na 80% utakmica ove sezone

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • Hajduk Split-Shakhter Karagandy
    Hajduk Split -1.00 (AH)
    64 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Hajduk Split (-1) (EH)
Prognozirano: 3.50 - 3. Avg. 22:13
Ovo je revans utakmica kvalifikacija za ligu evrope. U prvoj utakmici Shakhtar je pobedio sa 4:2 ali nije pokazao da je bolji i pored ubedljive pobede. Hajduk je imao na toj utakmici dosta problema sa satavom ali su i decaci pokazali da mogu da se nose sa Shakhtarom i u toku veceg dela utakmice bili su bolji tim i prava je steta sto nisu izvikli bolji rezultat. Shakhtar je svoj cetvrti gol dao u poslednjim minutama meca a branio se celo vreme. Mislim da Hajduk moze bez problema do 2 gola razlike a ova kvota mora pasti do pocetka meca jer je previsoka.
HAJDUK SPLIT - SHAKHTER KARAGANDYKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
eemurla
Profit: 2,666.2
Hajduk Split -1.00 (AH)
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.91 - 7. Avg. 16:47
Na Poljudu se sastaju Hajduk i Sahtjor Karagandi u revans mecu treceg kola kvalifikacija. Prvi mec je Sahtjor dobio u svoju korist sa 4:2, uz dva gola postignuta posle izvodjenja auta duboko u kazneni prostor, a moglo je biti i lakse za Splicane da su uspeli da se odbrane nakon sto su smanjili na 3:2. Nece biti prvi put Hajduku da juri dva gola zaostatka , a do sada su taj zaostatak uspeli da stignu u tri navrata. Imaju mladu i neuigranu ekipu pa ce ovog puta malo teze ici sa stizanjem rezultata, ali gol u mrezi gosta je realan. Kazahstanci su igrali LE prosle sezone i siguran sam da ce postici barem jedan gol.
Shakhter Karagandy prima 0.6 golova na 5 utakmica ove sezone

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Hajduk Split (-2) (EH)
Prognozirano: 8.00 - 3. Avg. 22:20
Ovo je utakmica kvalifikacija za ligu evrope, revans mes. Prva utakmica je zavrsena pobedom Shakhtara 4:2. Prvu utakmicu sam odgledala i videla jedno bledo izdanje Shakhtara i dosta srece prilikom postizanja golova. Takvo nesto 2 puta uzastopno nemogu ponoviti. Hajduk mora da juri 3 gola i mislim da to moze jer Shakhtar na gostovanju nije ni upola tako jak kao na svom terenu. Njihovo jedino oruzje su prekidi kada se napadu prikljucuju i odbranbeni igraci pa ako tad postignu gol dobro je a ako ne gube meceve. Mislim da je Tudor dobro pripremio ekpu koja je i na utakmici sa Belupom pokazala da ulazi u formu pa i ovih 3 gola mislim da nije nedostizno.
Shakhter Karagandy prima 0.6 golova na 5 utakmica ove sezone

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 1.41 - 7. Avg. 09:39
U ovoj analizi cu da pisem o duelu iz kvalifikacija za ligu evrope gde ce se u revans mecu sastati domaci tim Hajduk Split iz Hrvatske i gostujuci tim Shaktjor K. iz Kazahstana ovde su domacini blagi favoriti za pobedu ali tesko da mogu da stignu prednost Kazahstanske ekipe koja je kod kuce bila bolja i slavila sa 4-2 dakle 2 gola u dzepu imaju ali ovde ocekujem da domaci tim krene na sve ili nista tad je bilo vise golova u 1 delu igre pa ja ne vidim razlog zasto u ovom mecu makar 1 gol ne bi videli u 1 delu igre kvota 1.41 ulog 9/10
Tim Shakhter Karagandy je prvi postigao pogodak na 80% od 5 utakmica ove sezone

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Hajduk Split da pobedi
Prognozirano: 1.75 - 5. Avg. 21:28
U okviru 3 pretkola kvalifikacija za europa ligu na POljudu se sastaju Hajduk i Shaktar Karagandy.Prvi mec je zavrsen 4-2 u Kazahstanu i Hajduk mora loviti rezultat. Šahter je na posljednja 24 gostovanja u svim natjecanjima ostvario samo pet pobjeda, dva remija i čak 17 poraza. Na posljednjih devet gostovanja slavili su samo jednom i doživjeli sedam poraza i upisali jedan remi. Dva su posrtaja bila bolna, po 4:0 u domaćem prvenstvu protiv Aktobea i Astane. Gledajući samo europske gostujuće utakmice, Šahter od 2006. kada je debitirao ima tri pobjede, dva remija i devet poraza uz gol-razliku 11:19. Osim armenskog Shiraka u 1. pretkolu Europske lige ove sezone, svladali su još samo bjeloruske predstavnike: MTZ-RIPO 2006. u Intertoto kupu i BATE Borisov prošle sezone u 2. pretkolu Lige prvaka.
Više od 2.5 gola je postignuto na 80 % od 5 utakmica ekipe Shakhter Karagandy ove sezone na ovom takmičenju

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Hajduk Split -1.50 (AH)
Prognozirano: 2.61 - 7. Avg. 13:35
Jos jedan nogometni tip . I ovdje je rijec o mecu kvalifikacija za europsku ligu , rijec je o 3. pretkolu , uzvratnoj utakmici , a tamo cemo gledati okrsaj izmedu Hajduka iz Splita i Shakhtera iz Karagandya . 1. utakmicu je Shakhter dobio iako je Hajduk bio puno bolja momcad , Hajduka je kostala losa igra nakon prekida , cak 3 gola su prmili nakon auta za kazahstance , a 4. gol je ponovo bio poklon obrane Hajduka ... U Hajduku su uvjereni da ce proci dalje , kako Tudor kaze '' bacati cemo se na glavu , ali cemo proci '' . Hajduk koji ima realno dosta losu momcad s prosjekom od 20,7 godina , no Hajduk koji iza sebe ima Torcidu koja bi zivot dala za Hajduka , Hajduk koji igra srcem ! Vjerujem da ce veceras pred punim Poljudom Hajduk dobiti 2 razlike i proci u posljednje pretkolo europske lige !
Tim Shakhter Karagandy je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90,61-75 ove sezone

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 1.80 - 7. Avg. 13:21
Hajduk Split - Shakhtyor Karagandy. Ovo je jedan od velikog broja meceva koji se igra danas u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Pisao sam mnogo puta o timu iz Splita koji vec dugo vremena ima problema kao i vecina klubova iz bivse Jugoslavije. Hajduk Split je i dalje samo veliko ime i nista vise od toga, jer je jasno da je tim veoma slab i mislim da nece pobediti danas. Shakhtyor nije tim od kojeg se treba plasiti, medjutim isti taj tim je pobedio Hajduk 4-2 u prvom mecu. Ovo je za mene duel koji ce sigurno doneti golove na obe strane.
Tim Shakhter Karagandy je primio 76-90 golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tim Shakhter Karagandy nije izgubio na 5 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tim Shakhter Karagandy je postigao 2 golova u 5 utakmica na ovom takmičenju u intervalu od 1. do 15. minuta
Tim Shakhter Karagandy je postigao 2 golova u 5 utakmica na ovom takmičenju u intervalu od 16. do 30. minuta
Chat