Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

AIK - FC Astana Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-1)
AIK
0
-
3
FC Astana

NAJBOLJA AIK VS FC ASTANA PROGNOZA.

AIK da pobedi
Prognozirano: 1.65 - 7º ago 15:15
Veoma zanimljiva utakmica igra se veceras u Stockholmu gdje ce domaci AIK docekati ekipu Astane iz Kazahstana u okviru revans mece kvalifikacija za ligu Evrope. U prvom duelu koji se igra u Kazahstanu rezultat je bio 1:1 i obje ekipe su odigrale vrlo dobro iako je astana bila mozda za nijansu bolji rival ali nisu uspjeli da dodju do pobjede tako da ce sada biti pod velikim pritiskom jer je sigurno da ovaj rezultat itekako odgovara svedjanima. Ocekujem da domaci noseni podrskom sa tribina pokazu da su ipak kvalitetniji rival od gostijui zbog toga tipujem na njihovu pobjedu i prolazak dalje.
Tim FC Astana je postigao pogodak na 80% utakmica ove sezone

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • AIK-FC Astana
    AIK da pobedi
    54 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.85 - 6º ago 14:05
I ovdje je neizvjesnost na nivou, dakle radi se o Europskoj ligi i to kvalifikacije, dakle ovo je treče pretkolo, u kojem mislim da je mali favorit domaća ekipa, dobro to je i očekivano jer imaju dosta dobar rezultat iz prve utakmice koja je završila 1-1, tako ima AIK gol u gostima, ali ne bih rekao da je ovdje išta još gotovo, jedan težak susret, dakle nema neke velike razlike u kvaliteti, kazahstanski timovi su stvarno napredovali, Astana možda i bila bolja u prvoj utakmici, bilo je žestoko, tako će biti i ovdje u Švedskoj, manje golova očekujem. Sretno !
AIK - FC ASTANAKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
Zami
Profit: 26,013.2
AIK da pobedi
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 2.10 - 7º ago 16:13
Astana i Aik su u prvom mecu odigrali 1:1. Kazahstanci su imali loptu u svom posedu i pokusali da iskoriste domaci teren kako bi sa pozitivnim rezultatom otisli na gostovanje, medjutim AIK je iskoristio svoju priliku iz kontre i postigao vazan gol u gostima koji bi mogao da im olaksa posao u revansu. Ekipa iz Stokholma je odlicna na domacem terenu, dozivela je samo 2 poraza na 23 prethodna meca i sa razlogom je favorit u danasnjem mecu. Momci iz Astane se sigurno nece lako predati iako je pred njima tezi posao nego pre 7 dana, pa je moguce da vidimo radovanje obeju ekipa.
FC Astana prima 0.6 golova na 5 utakmica ove sezone

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 4.30 - 7º ago 14:04
Danas su na programu revans mecevi kvalifikacija za ligu Evrope. Sastaju se domaca ekipa AIK-a i Svedske i ekipa Astane iz Kazakstana. Mec se igra od 19 h po nasem vremenu a prvi mec je zavren rezultatom 1 1. U tom mecu nesto veci posed lopte je imala ekipa Astane, isto tako je imala i par suta vise prema golu, ipak ekipa AIKA moze biti zadovoljna rezultatom iz prvog meca. Oni su kvalitetnija ekipa u ovom dvomecu i verujem da ce oni danas iskoristiti prednost domaceg terena kao i podrsku sa tribina. Mislim da ce biti nereseno na poluvremenu a da na kraju dobija ekipa AIK-a. Srecno!
FC Astana prima 0.6 golova na 5 utakmica ove sezone

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

AIK da pobedi regularan tok plus produžeci
Prognozirano: 1.45 - 7º ago 11:26
Danas je na programu svih 29 meceva trece runde kvalifikacija za ligu evrope revans mecevi. Pre tacno 7 dana smo imali prilike da gledamo zanimljive meceve (neki i nisu bili bas zanimljivi) ali sta je tu je. Pokusacu da analiziram sto vise i sto bolje. Ovo je mec izmedju domaceg Aika i gostujuce ekipe AStane. Posle prvog meca rezultat je bio 1:1. Blagu prednost nosi Aik sa tog meca jer je bio gost. Tako da taj gol moze biti od velikog znacaja. Ali mislim da ce Aik dobiti ovaj mec, jer je iskusnija ekipa koliko toliko i vrlo je izvodljivo da se tako nesto desi. Nije losa vktoa i vredi probati. Pozdrav.
Tim FC Astana je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 61-75 ove sezone

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

AIK da pobedi
Prognozirano: 1.65 - 7º ago 15:34
Danas nas ocekuju revans mecevi u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope. Od 19:00 igraju AIk i Astana. Moze se reci da je ovaj rezultat za Svedjane sasvim zadovoljavajuci. Ne samo zbog toga sto se sada Astana mora da juri gol zastatka (gol u gostima) vec sto su i u Kazahstanu odigrali jednu egal utakmicu u svim segmentima igre. Pretpostavlja se da ce na svom terenu uz pomoc dobre publike doci do pobede i prolaska u zavrsnu fazu kvalifikacija. AIK ima kvalitet da savlada ekipu Astane, ukoliko odigraju dobro kao sto to cine u prvenstu Svedske na svom terenu. Srecno svima
Tim FC Astana je primio 61-75,46-60,0-15 golova u vremenskom intervalu 61-75,46-60,0-15 ove sezone

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola
Prognozirano: 1.87 - 7º ago 15:55
U prvoj utakmici nismo vidjeli mnogo iako je bilo 2 pogotka.To su bili rani pogotci ,ali danas ocekujem istu utakmicu da i jedni i drugi cekaju priliku,dok AIK moze igrati opustenije zbog gola u gostima. AIK je po meni mnogo kvalitetnija ekipa od Astane ,imaju i veliku psiholosku prednost jer je Astana ta koja mora da napada a oni mogu i cekati prilike iz kontri ali to sigurno nece biti tako AIK ce zeliti preuzeti incijativu od prve minute i mislim da bi mogli dobiti ovu utakmicu sa jednim golom ili slicno, Nije nemoguc i rezultat 0-0 jer AIK-ovi najbolji igraci su upravo odbrambeni .. Sretno tko prati
Tim FC Astana je postigao 1 golova u 5 utakmica na ovom takmičenju u intervalu od 1. do 15. minuta
Tim FC Astana je postigao 1 golova u 5 utakmica na ovom takmičenju u intervalu od 16. do 30. minuta
Tim FC Astana je postigao 2 golova u 5 utakmica u ovom takmičenju u intervalu od 31. do 45. minuta
Tim FC Astana je postigao 1 golova u 5 utakmica na ovom takmičenju u intervalu od 46. do 60. minuta
Tim FC Astana je postigao 3 golova u 5 utakmica u ovom takmičenju u intervalu od 61. do 75. minuta
Chat