Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Hull - Trencin Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-1)
Hull
2
-
1
Trencin

NAJBOLJA HULL VS TRENCIN PROGNOZA.

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 4.00 - 7. Avg. 15:07
UEFA Liga Evrope kvalifikacije Imamo revans mec u kojem ce se sastati ekipe Hulla i Trencina. Hull je engleska ekipa koja je zahvaljujuci prosle sezone dobroj igri u Kupu Fa dosla do finala i tako izborila ucesce u Ligi Evrope. Ovdje je po kladionicama veliki favorit Hull , medjutim kada pogledamo Trencin nije losa ekipa , sjetimo se da su eliminisali Vojvodinu iz ovih kvalifikacija. Ocekujem da se Trencin stisne od samog pocetka i da svoje sanse traze u kontra napadima i prekidima. Ipak ocekujem da Hull pobjedi Trencina na kraju pa ce moj Tip biti da prvo poluvrijeme bude nerjeseno a na kraju pobjeda Hulla

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • Hull City-Trencin
    Hull da pobedi
    35 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 1.87 - 7. Avg. 09:19
Na ovoj utakmici tipujem 1. Hull city je u Slovackoj bio jako blizu pobede i mislim da ce u Engleskoj demolirati protivnike iz Slovacke. Trencin se pokazao veoma lose nedavno u gostima protiv Vojvodine tako da vrv ce se u Engleskoj provesti jos gore. Hull city ima veoma kvalitetne igrace i velike ambicije u ovoj sezoni tako da bez sumnje prolaze dalje. Hull ce od pocetka vrv krenuti u ofanzivu dok ce trencin usmeriti snage na odbranu i kako da stigne do penala. . Moj tip na ovoj utakmici je iz 1-1 i preporucujem ga svim kladionicarima da igraju .
HULL - TRENCINKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
sportbetting77
Profit: 233.0
Hull da pobedi bez primljenog gola
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Hull (-1) (EH)
Prognozirano: 2.00 - 7. Avg. 17:30
veceras su an rasporedu uzvratne utakmice treceg pretkola Europske Lige,a u jednom od meceva sastaju se i Hull City te Trencin . Za ovu utakmicu Hull City je za mene apsolitni favorit i veliko bi iznenadjenje bilo kada ne bi prosli u sljedeci krug . U prvoj utakmici zavrseno je bez golova,ali vidjelo se da je Hull dosta kvalitetnija momcad i tu kvalitetu biu trebali potvrditi veceras . Trencin je po kvaliteti liga ispod Hulla i mislim da bi danas Tigrovi trebali slaviti cak i sa hendikepom . Trener je najavio potpunu ofanzivu od pocetka meca i mslim da ce Hull ovo lako slaviti . Ja tipujem hendikep,sretno svima koji isprate .

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Poluvreme / Kraj utakmice će se završiti sa
Prognozirano: 4.00 - 7. Avg. 15:06
Danas su na programu revans mecevi kvalifikacija za ligu Evrope. Sastaju se domaca ekipa Hala iz Engleske i ekipa Trencina iz Slovacke. Mec se igra od 20 30 h po nasem vremenu. Prvi mec je zavrsen bez golova. Ekipa Hala je mnogo kvalitetnija u odnosu na protivnika, igraju u najjacoj ligi na svetu i ja ne sumnjam da ce oni danas doci do pobede. Ipak mislim da ce u prvom poluvremenu biti spor fudbal, be puno sansi, a da ce se obe ekipe otvoriti u drugom poluvremenu i da cemo tad gledati mnogo zanimljivij mec. Tipujem nereseno na poluvremenu a pobedu Hala na kraju. Srecno!

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Hull da pobedi regularan tok plus produžeci
Prognozirano: 1.22 - 7. Avg. 15:32
Hull je u ovoj utakmici veliki favorit prija svega zbog domaceg terena i ambijenta pa tek onda zbog kadra koji posjeduju,Hull nije mnogo mijenjao u odnosu na prošlu godinu. Valja spomenuti da je Hull bio bolji u prvoj utakmici i cak promasio penal. Trencin je u solidnoj formi u domacem terenu ali mislim da ce Hull pobijediiti na iskustvo svojih igraca poput Huddllstona i tako dalje. Kvota i nije toliko privlacna ali po meni na velike uloge vema siguran par jer rijetko ko kad dođe izvan engleske dođe na otok rijetko kad pobjeđuje. Sretno tko prati ovaj singl koji je veoma siguran Hull -Trencin 1

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Hull da pobedi
Prognozirano: 1.30 - 7. Avg. 09:42
U ovoj analizi cu da pisem o duelu iz kvalifikacija za ligu evrope gde ce se u revans mecu sastati domaci tim Hull City iz Engleske i gostujuci tim Trencin iz Slovacke ovde je domaci tim veliki favorit jer su oni ipak tim iz mnoog jace lige do duse do ove faze kvalifikacija za ligu evrope nisu stigli pozicijom u premier ligi vec preko carling kupa gde su u finalu iznenadili i pobedili Arsenal protiv Trencina su igrali 0-0 u 1 utakmici na strani pa sad kod kuce verujem da mogu da dodju do vrlo bitne pobede kvota 1.30 ulog 9/10 nije lose a deluje mi dosta sigurno.

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Hull -1.75 (AH)
Prognozirano: 2.41 - 7. Avg. 13:05
Revans mec 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope , sastaju se Hul i Trencin ! U prvom mecu u Slovackoj rezultat je bio 0-0 ! Bez obzira na to sto Trencin igra sovju ligu , nema smisla uporedjivati Premijer Ligu sa Slovackom prvom ligom ! Kvalitet je i vise nego jasan ! Za Hull bi bio uspeh da se plasiraju u Ligu Evrope i siguran sam da imaju velike ambicije pred ovaj mec ! Ocekujjem da potvrde kvalitet , jer ako je Vojvodina dobila Trencin sa 3-0 , sigurno moze i Hull ! Srecno svima koji prate ! ! !
Chat