Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Brondby IF - Club Bruges Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-2)
Brondby IF
0
-
2
Club Bruges

NAJBOLJA BRONDBY IF VS CLUB BRUGES PROGNOZA.

Preko 2.25 gola
Prognozirano: 1.75 - 7. Avg. 16:35
Brondby - Club Brugge. Ovo je jedan od velikog broja meceva koji se igra danas u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Danski tim ce skoro sigurno biti eliminisan danas, posto su porazeni u prvom mecu u Belgiji sa 0-3 i zaista imaju veoma male sanse danas. Razlog zbog kojeg ocekujem veliki broj golova danas je taj sto ce Brondby morati da napadne rivala od pocetka i naravno dace bar neki gol, ali ce isto sigurno uraditi i Club Brugge, jer ce biti mnogo prostora za kontra napade. Gosti su bolji tim i to ce verovatno i danas dokazati. Mislim da oni mogu ponovo mozda i da pobede.

Najbolji Europa League tipsteri

REPG86
nieder
TheTrollmanSha
Ninca90
PKtips
Tipovi
  • Broendby IF-Club Brugge
    Preko 2.5 gola
    22 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Brondby IF da pobedi
Prognozirano: 3.20 - 6. Avg. 14:49
Sve smo vidjeli u prvoj utakmici, ipak Club Brugge je dosta kvalitetniji od Brondbya, sjajno se radi u Belgiji, to se vidi i na klubovima, pa dobro i ne toliko koliko se vidi na reprezentaciji, stvarno dosta talenata tamo izlazi iz njihovih klubova pogotovo Anderlechta, jaka konkurencija u ligi i tako svake godine sve bolji i atraktivniji nogoemt se igra tamo, to baš i nije slučaj u Danskoj koja nazaduje rekao bih, ima tu kao kvalitetnih timova Aalborg, Brondby, Kopenhagen, Nordsjelland, ali opet nije to to, sve su to kolektivi, nema baš nekih pojedinaca da iskoče što je nekad potrebno, Brugge prvu dobio 3-0, sve riješeno, ovdje Brondby se otvoriti i izgubiti i ovu...
BRONDBY IF - CLUB BRUGESKO ĆE POBEDITI?
0%
0%
0%
0 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
totalizator
Profit: 1,765.8
Brondby IF da pobedi Draw No Bet
Pročitaj ceo tip

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno u 1. poluvreme
Prognozirano: 2.25 - 7. Avg. 14:52
Danas su na programu revans mecevi kvalifikacija za ligu Evrope. Sastaju se domaca ekipa Brondbija iz Danske i ekipa Briza iz Belgije. Mec se igra od 20 h po nasem vremenu. Prvi mec je zavrsen rezultatom 3 0 u korist Klub Briza. Oni su dominirali u tom mecu, iskoristili svoje sanse i postigli 3 gola. Moze se reci da su oni vec jednom nogom u sledecem kolu, jer tesko je da ocekujemo da ce ekipa Brondbija uspeti da nadoknadi taj zaostatak. Ipak mislim da ce ovo biti mec sa malo golova, i da ce na poluvremenu rezultat biti nereseno. Srecno!

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.78 - 7. Avg. 07:12
Prva utakmica završila je 0:3 za Brugge pa je tako riješeno pitanje prolaza dalje. U današnjoj utakmici, Belgijci bi trebali igrati opuštenije budući da su sve već obavili, domaćin bi trebao biti isto tako svijestan toga, pa bi mogli gledati otvorenu utakmicu s mnogo golova bez obzira na tko ko pobjedi danas. Prema tome prognoziram da će oba tima zabiti barem po jedan gol. Danci na svom terenu igraju jako dobro, te nisu dugo doživjeli poraz (od 3.mjeseca), čak su i u prijateljskoj pobjedili Liverpool, a i odigrali nerješeno s Boltonom. Gosti su u posljednjh 10 utakmica u svih 10 zabili gol pa će sigurno i danas.
Chat