Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Liga Dekmeijere / Nicole Melichar - Arina Rodionova / Olivia Rogowska Tipovi za kladjenje

FT
Liga Dekmeijere/Nicole Melichar
2
-
0
Arina Rodionova/Olivia Rogowska

NAJBOLJA LIGA DEKMEIJERE / NICOLE MELICHAR VS ARINA RODIONOVA / OLIVIA ROGOWSKA PROGNOZA.

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 6.00 - 31. Jul 21:12
WTA Washington Doubles » 2. kolo (cetvrt finale), podloga : beton Dekmeijere L./Melichar N. - Rogowska O./Rodionova Ar. Dakle mec drugog kola a vec je cetvrt finale. Ocekujem jedan izjednacen mec ovde. Ovo su igracice koje ne igraju cest zajedno u dublu pa se i ne poznaju previse za takvu vrstu tenisa. Greske su zbog toga ucestale, padovi i usponi u mecu a to kao po pravllu dovodi do treceg seta. Dekmeijere & Melichar su blagi autsajderi ali mislim da ove dve igracice mogu do bar jednog seta a onda imamo siguran profit sa ove dve opkalde 2-1 i 1-2 tacni rezultati. U svakom slucaju prva opcija je Dekmeijere & Melichar 2-1 na kvotu 6,00.

Najbolji WTA tipsteri

Tiptiptip
salahsyh
allee
Total10
tennistips89
Tipovi
  • Liga Dekmeijere/Nicole Melichar-Arina Rodionova/Olivia Rogowska (zene)
    Tačan rezultat: 0-0
    2 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Liga Dekmeijere/Nicole Melichar da pobedi
Prognozirano: 2.62 - 31. Jul 20:31
Drugo kolo WTA turnira u Vašingtonu ( SAD ) u konkurenciji dublova . Igra se na betonu . Sastaju se , sa jedne strane Liga Dekmeijere i Nicole Melichar i sa druge strane Arina Rodionova i Olivia Rogowska . Liga Dekmeijere i Nicole Melichar prvi put nastupaju zajedno i veoma su se dobro pokazale . Ovde su u prvom kolu savladale Flipkens i Cornet rezultatom 2 : 1 . Arina Rodionova i Olivia Rogowska su pre ovog turnira jednom već nastupale , na Australijen Openu gde su odmah ispale u prvom kolu . Ovde su u prvom kolu pobedile Marand i Chirico sa 2 : 1 iako su važile za velike favorite u tom meču . Verujem da Dekmeijere i Melichar mogu da naprave iznenađenje ovde . Srećno !

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Tačan rezultat: 0-0
Prognozirano: 4.00 - 31. Jul 21:13
WTA Washington Doubles » 2. kolo (cetvrt finale), podloga : beton Dekmeijere L./Melichar N. - Rogowska O./Rodionova Ar. Ovde ocekujem mec u tri seta. Kao sto sam rekao u prdhodnom tipu za ovak mec, igracice nisu uigrane i to obicno dovodi to meceva u tri seta. U prvom kolu oba tima su pobedila nakon igranja treceg seta. Dekmeijere i Melichar su bile bolje 2-1 od Korne i Flipkens dok su Rogowska i Rodionova istim 2-1 rezultatom savladale Falkoni i Vong. Posto ne moza da se uzabere over 2,5 seta, ja sam se odlucio da ovaj tip postavim kao dve opkade 2-1 i 1-2 tacni rezultati. U svakom slucaju ovo je druga opcija, Rogowska & Rodionova 2-1 na kvotu 4,00
Chat