Prognoze za fudbal

AH = Azijski hendikep, EH = Evropski hendikep, = Strelac, / = Više Od / Manje Od, Vreme = CET

prognoze za fudbal

Besplatni tipovi za fudbal

Ako si u potrazi za stvarima kao što su tipovi za danas, tiket tipovi, besplatne prognoze, ili za bilo čim što spada u kategoriju klađenja na fudbal, onda si na pravom mestu. Ovde ćeš pronaći sve što naši cenjeni tipsteri nude. Kladionice su kladionice, a mi koji se kladimo moramo se udružiti u borbi za dobitni tiket.

Najbolje prognoze za fudbal

U tabeli ispod se nalaze naših top 5 tipstera za fudbal. Pogledaj njihove prognoze i počni da ih pratiš, jer mogu da ti donesu veliki profit! Evo top 5 bettingexpert tipstera:

 1. 2371Tipova
  827.71Profit
  7.32%Uspešnost
 2. 2046Tipova
  494.08Profit
  2.9%Uspešnost
 3. 3 Raso
  840Tipova
  480Profit
  7.66%Uspešnost
 4. 427Tipova
  414.65Profit
  11.18%Uspešnost
 5. 625Tipova
  403.16Profit
  8.53%Uspešnost
Prikaži sve

Naredne fudbalske utakmice:

Vrste klađenja na fudbal

Industrija klađenja na fudbal se toliko razgranala, da je danas moguće kladiti se bukvalno na bilo šta. Od klađenja na početni udarac do penala i nazad. Ne vredi ni da nabrajamo, toliko je ludo postalo. Mi se trudimo da pokrijemo što više i da savetujemo pri svakoj vrsti klađenja, bilo da je to klađenje na hendikep, tradicionalni tipovi 1x2, kladjenje na golove (klađenje na over under), sure bet kladjenje,klađenje uživo,azijski hendikep, ili arbitraža. Ako smo nešto propustili, a ti znaš gde toga ima u klađenju online, javi nam, istražicemo i objaviti. Trudimo se da sve dojave za fudbal i svi tiket tipovi budu ovde,i to besplatno. 

Klađenje na Azijski Hendikep

Klađenje na hendikep tokom poslednjih godina postaje sve popularnije. Sve kladionice danas će ti dati opciju da se kladiš na hendikep ishod sa gol-razlikom. Ako misliš da je tradicionalno 1x2 klađenje dosadno, sa azijskim hendikepom ćeš moći da dodaš tvist - možeš da se kladiš na to da će jedan tim pobediti sa gol-razlikom većom od ponuđene ili da će drugi tim izgubiti sa razlikom manjom od date. I onda nema te utakmice koja će biti nezanimljiva.

Egzotično Klađenje

Jedna od stvari koja je učinila klađenje na fudbal još popularnijim je tzv. egzotično klađenje. Šta je to tačno? Pa, to su sve one ponude koje imaš pored osnovnih. Možda najpoznatiji primer egzotičnog klađenja je klađenje na to koji će igrač prvi postići gol na utakmici. Ali pored toga, dostupne su i druge opcije - klađenje na to da će oba tima postići gol(ove), kada će pasti prvi gol, broj kornera ili faula itd. Šta god ti padne na pamet, kaži, a mi ćemo naći koja kladionica nudi to tržište.

Sezonsko Klađenje

Još jedan dobar način da se kladi na fudbal je preko krajnjih rezultata sezone! Ne samo da je ponuđeno kladiti se na to ko će pobediti u određenoj ligi ili turniru, već može da se kladi i na to ko će završiti u Top 4, koji tim ispada, a koji tim će završiti sezonu na prvom mestu na tabeli (ne računajući najbolje timove u ligi). Na ovaj način će ti biti zanimljivo da pratiš kako se odvija sezona i kako se menjaju kvote.

Prognoze za fudbal - kategorije

Kao što već znaš, postoji ogroman broj fudbalskih liga, stoga postoji i mogućnost da postavljaš tipove za različite lige na bettingexpert-u. Ispod teksta ti se nalaze najpopularnije stranice za tipovanje na određene fudbalske lige:

Premijer liga - prognoze

Bundesliga - prognoze

Liga Evrope - prognoze

Liga Šampiona - prognoze

Euro 2016 - prognoze

Pored ovih kategorija, postoje još mnoge druge. Slobodno istraži šta te interesuje i pronađi odgovarajuće prognoze!

Prognoze za fudbal - postavi svoj tip

Ukoliko želiš da postaviš svoj tip za fudbal, možeš to da učiniš na linku ispod. Registruj se (besplatno), postavi tip i učestvuj u mesečnom tipsterskom takmičenju, u kom možeš da osvojiš vredne novčane nagrade! Ispod linka za novi tip, imaš linkove koji vode ka informacijama o takmičenjima i ka samom takmičenju.

Registruj se na bettingexpert

Novi tip

Informacije o takmičenju

Bettingexpert takmičenja

Najbolje kladionice za klađenje na fudbal

 Bet365 je jedna od najpouzdanijih i najobimnijih internet kladionica na tržištu. Posebno veliki ugled imaju zbog korisničke podrške i inovacija, ali pre svega, najpoznatiji su po klađenju na fudbal. Ne samo da ti je u ponudi odličan bonus dobrodošlice od čak 100 €, već i imaju jednu od najširih ponuda kvota i sportova koje ćeš naći u industriji. Pored toga, čeka te veliki broj alatki za klađenje, statistika, sistemi za klađenje, pregledi utakmica i video prenosa. Imajući sve ovo u vidu, Bet365 je naša najtoplija preporuka za upuštanje u svet online kladionica.

Recenzija kladionice bet365

Kladi se na fudbal sa bet365

Takođe, pored kladionice bet365, veoma dobre ponude i kvote za fudbal nude kladionice William Hill, Unibet i Skybet. Ispod teksta se nalaze i recenzije za ove kladionice, tako da možeš dodatno da se informišeš.

prognoze za fudbal

Klikni na sliku i poseti kladionicu William Hill

Recenzija za William Hill

prognoze i kvote za fudbal 

Klikni na sliku i poseti kladionicu Unibet

Recenzija za Unibet

 prognoze i kvote za fudbal

Klikni na sliku i poseti kladionicu Skybet