Links der indeholder symbolet*, er reklamelinks | Min. 18 år, Regler og vilkår gælder, Spil ansvarligt, ROFUS.nu, StopSpillet.dk

Eintracht Frankfurt - FC Nürnberg Tips & Spilforslag

FT
(Halvleg: 1-0)
Eintracht Frankfurt
1
-
0
FC Nürnberg

BEDSTE EINTRACHT FRANKFURT VS FC NÜRNBERG FORUDSIGELSE

Eintracht Frankfurt vinder
Tippet til: 1.44 - 17. mar 09:26
Idag spiller Frankfurt hjemme imod Nurnberg i den tyske bundesliga. Jeg regner bestemt med at Frankfurt kommer til at vinde denne kamp idag, de har spillet glimrende på det seneste, og de er lige gået videre i Europa league imod Inter, så det viser at de virkelig er i en god form for tiden. Nurnberg har været rigtig skidt kørende i år, og især på udebane på det seneste, hvor de har tabt 5 kampe i træk, og det viser hvor ringe de er på udebane, og derfor forventer jeg bestemt også at Frankfurt kommer til at vinde denne kamp idag .
Makoto Hasebe, født 1984-01-18, er den ældste spiller i de to startopstillinger idag

Top 3 bookmakere

Bonus tilgængelig

Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365

Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder.

Bonus tilgængelig

100% op til 1.000 kroner

Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden.

Bonus tilgængelig

Spil for 1.000 kr og få 1.000 kr. freebet bonus

Sport bonus: Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr. | Kun nye spillere. Min. indbetaling og indsats 100 kr. Min. odds 1,8. Bonus gælder 60 dage. Indbetalinger foretaget gennem Skrill, Neteller eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. Yderligere vilkår gælder. | Min. 18 år. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk

De bedste 1. Bundesliga tipsters
elylara
apsara
YULJEFRED
Kingofkingz63
brave73
Tips
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Eintracht Frankfurt vinder
    14 tips
    Vundet
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Eintracht Frankfurt -1.50 (AH)
    9 tips
    Tabt
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Over 2.5 mål
    2 tips
    Tabt

EARLY BIRD TOP TIP

Eintracht Frankfurt vinder
Tippet til: 1.44 - 17. mar 11:23
Eintracht Frankfurt tager i dag lørdag imod Nurnberg på hjemmebane i den tyske Bundesligas runde 26 klokken 15.30 dansk tid. Frankfurt ligger nummer 5 i ligaen med 4 point og med 4 point op til nummer 4. Nurnbern ligger nummer 18 med 13 point med 1 point op til nummer 17. Bookmakerne mener at Frankfurt har 70 % chance for at vinde. 19 % chance for uafgjort. 11 % chance for at Nurnberg vinder. Jeg vælger et bet på en sejr til Frankfurt på odds 1.65 hos Vulkanbet, der har højeste odds på markedet. Det bliver spændende. Held og lykke 🍍
EINTRACHT FRANKFURT - FC NÜRNBERGHVEM VINDER?
0%
0%
0%
0 Stemmer i alt
Tips
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Eintracht Frankfurt -0.75 (AH)
    2 tips
    Vundet
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Halvleg/fuldtid slutter med 1/1
    2 tips
    Vundet
  • Eintracht Frankfurt-Nuernberg
    Eintracht Frankfurt -1.25 (AH)
I de 4 kampe dømt af dommeren Bibiana Steinhaus, er der i gennemsnit blevet uddelt 3 gule kort denne sæson
Tips
I de 4 kampe dømt af dommeren Bibiana Steinhaus, er der i gennemsnit blevet uddelt 0 røde kort denne sæson
Tips
I de 4 kampe dømt af dommeren Bibiana Steinhaus, er der blevet uddelt 1 straffespark denne sæson
Tips
FC Nürnberg har 4 udenlandske spillere i deres startopstilling
Tips
Eintracht Frankfurt har scoret i 92% af deres kampe på hjemmebane denne sæson
Tips
I denne sæson har Eintracht Frankfurt scoret i 88% af deres kampe i denne turnering
Eintracht Frankfurt indkasserer 1.2 mål i gennemsnit over 25 kampe denne sæson
Eintracht Frankfurt indkasserer 1.2 mål i gennemsnit over 25 kampe denne sæson
Eintracht Frankfurt har i gennemsnit fået 1.8 gule kort over 25 kampe denne sæson
Chat