Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

KK Crvena Zvezda - Maccabi Tel Aviv Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 47-31)
KK Crvena Zvezda
80
-
84
Maccabi Tel Aviv

NAJBOLJA KK CRVENA ZVEZDA VS MACCABI TEL AVIV PROGNOZA.

Maccabi Tel Aviv da pobedi
Prognozirano: 2.11 - 12. Mar. 02:28
Ovo je utakmica Evrolige u kojoj ce Crvena Zvezda docekati Maccabi Tel Aviv. Domaci ove sezone ne igraju dobro u Evroligi i nemaju sansi za narednu fazu dok su gosti vrlo dobri i ovaj mec im je jako bitan tako da mislim da mogu da dodju do trijumfa ovde. Srecno

Najbolji Euroleague tipsteri

TheTrollmanSha
Ninca90
Dyole
allee
nikolaqq

Nezainteresovana Zvezda protiv Makabija koji se budi za plejof

Bettingexpert Team

Zvezda jeste izgubila svaku nadu za doigravanje ali će i dalje ugostiti ekipu Makabiju u sklopu 29. kola Evrolige. Crveno-beli sada igraju za ponos, a ne za prevlast na tabeli. Zanimljivo je da će baš protiv ponosa Izraela igrati drugu utakmicu u Beogradu ove sezone, pošto je Makabi prošli put bio defakto domaćin u Pioniru.Više o tome

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv da pobedi (1x2)
    5 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv da pobedi
    3 tipovi
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv -1.50 (AH)
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Maccabi Tel Aviv -1.50 (AH)
Prognozirano: 2.20 - 13. Mar. 21:40
29.kolo Eurolige, sastace se Zvezda i Makabi. Zvezda je izgubila svoje sanse za top 10, imaju 10 pobeda i zaostaju trenutno 3 pobede na 6 kola do kraja. Makabi u mnogo boljoj poziciji, imaju 15 pobeda, mislim da mogu da naprave brejke, zvezda opet bez Teodosica, tipujte na Makabi, srecno
KK CRVENA ZVEZDA - MACCABI TEL AVIVKO ĆE POBEDITI?
19.2%
80.8%
26 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
The_doctorbr
Profit: 17,360.2
Maccabi Tel Aviv da pobedi
Pročitaj ceo tip
Mar. 11, 2024 01:36

Nezainteresovana Zvezda protiv Makabija koji se budi za plejof

Bettingexpert Team

Makabi ima znatno više razloga da zapne u ovoj utakmici. Ušli su u formi i vezalo dve uzastopne pobede, koje su im itekako potrebne ako žele u plejof. Deluje da im je top 10 siguran, ali oni ne žele da se zadovolje bilo čime i probaće da se domognu i top 6 ako se prilika za to ukaže. A deluje da je upravo utakmica protiv Zvezde prava prilika za to.

Crvena Zvezda – Makabi forma

Crveno-beli dolaza na ovaj meč sa formom koja ih je eliminisala iz daljeg takmičenja. Izgubili su četiri utakmice za redom i to je dovelo do toga da i matematički ostanu van top 10 mesta koja vode i doigravanje.

Crvena Zvezda je ustvari na poslednje 10 utakmice ubeležila 3 pobede i 7 poraza. A kada se stvari skrate na poslednje 5, rezultat je 1-4. Zvezda je svoju poslednju pobedu izvojevala protiv Valensije. Ali su odmah zatim usledili i očekivani porazi od Barselone i Monaka, i možda ne tako očekivani protiv Bajerna, i definitivno neočekivani poraz od Žalgirisa kod kuće

Makabi trenutno zauzima 9. mesto na tabeli sa skorom od 15-13. Forma na poslednje deste utakmice jeste 4-6, dok je na zadnje pet 2-3. Ali ono što može da raduje Ponos Izraela je da su vezali dve pobede za redom.

Iako su upisali pobede nad ekipama koje treba da pobeđuju, Alba i Žalgiris, to je samo pokazatelj da Makabi zna da te pobeđene utakmice mora da pobedi. Oni upravo tako gledaju na meč sa Zvezdom, tako da je ovo za njih možda i jedna od bitnijih lakših utakmica na kojoj moraju da trijumfuju. 

Crvena Zvezda kod kuće

U dosadašenjem delu sezone, pokazalo se da je Zvezda znatno bolje igrala kod kuće. Skor od 7-6 u Areni govori da su se i jače evroligaške ekipe slabo ovde provele. Da su neke nizvesne utakmice uspeli da pobede, sada bi pričali skroz drugu priću.

U ovom slučaju, Zvezda je ubeležila dve pobede i tri poraza kod kuće. S tim štu su upravo zabeležili dva poraza za redom u Areni i to od Žalgirisa i Barselone.

Makabi u gostima

Može se reći da Makabi cele sezone igra u gostima. Ali ako ćemo gledati zvaničnu statistiku, imaju veoma solidan skor od 5-9 na strani. Međutim, ono što treba da ih brine je da su u poslednjem perioud malo zakazali na tim gostovanjima.

Upisali su jednu pobedu i ćetiri poraza na poslednje pet utakmice na starni. Ustvari, imali su šest neuspeha za redom na gostovanjima pre nego što su taj niz prekinuli pobedom protiv Albe sa 106-71.

Crvena Zvezda – Makabi statistika

Statistički gledano, Makabi je prosto rečeno superiornija ekipa od Zvezde. Vode u svim bitnijim kategorijama, sem u šutu za dva. Poičevši od broja postignutih poena, gde Makabi ima prosek od 87 po utakmici dok Zvezda ubacuje 81.4. Ali, zanimljivo je da je Zvezda malo bolja u defanzivi, jer protivnicima dozvoljava 81.2 poena, dok Makabi prima 87.4 po utakmici.

Skokovi idu na strani Ponosa Izraela sa 36 po utakmici prema 34.8. Isto su tako bolji i u ofanzivnim i u defanzivnim skokovima. Što se tiče asistencije, tu su samo u blagoj prednosti sa 19.8 naspram 18 po večeri koliko beleži Zvezda.

Kao što rekosmo, Zvezda jeste bolja u šutu za dva i pogađa u 54% slučajeva, dok igrači Makabija to čine u 52% situacija. Šut za tri je zato na strani Makabija sa procentom od 36.3% nasrpam 34.1% koliko pgađaju Izraelci. Što se tiče linije za slobodna bacanja, Makabi je uspešan u 77.5% situacija, dok su igrači Zvezde sigurni u 76.9% slučajeva.

Crvena Zvezda statistika igrača

Zvezda u svojim redovima ima četiri dvocifrena igrača po poenima. To su Nemanja Nedović (13.1), Rokas Gedraitis (10.5), Miloš Teodosić (10.0) i Džoel Bolomboj (10.0). U skokovima itekako i dalje prednjači Bolomboj sa 5.7 po utakmici a uz njega je Luka Mitrović sa 5.2 skoka po meču. 

Što se asistencija tiče, tu je Miloš Teodosić očekivano najbolji sa 5.7 progravanja po meču. Ali njega nismo videli na terenu još od Kupa Radivoja Koraća, tako da možda propusti i ovaj meč.

Makabi statistika igrača

U dresu Makabija se poenterski najviše ističe Vejd Boldvin sa 17.2 poena po utakmici, po čemu je trenutno i četvrti strelac lige. Ali podršku mu daju Lorenco Braun sa 13.0 po utakmici i Bonzi Kolson sa 12.8 poena po meču.

Pod košem se najbolje snalaze Džoš Nebo sa 6.8 skoka, i već pomenuti Kolson sa 5.7 skoka. Što se proigravanja tiče, upravo je bivši igrač Zvezde, Lorenco Braun, najbolji sa 6.3 dodvanja, dok je Boldvin odmah iza njega sa 5.0 po utakmici.

Crvena Zvezda – Makabi međusobni skor

BIće da ekipa Makabija leži Zvezdi pošto imaju pozitivan skor protiv ove ekipe. Pobedili su ih 11 puta, dok Izraelci imaju 6 pobeda. Štaviše, Makabi ne zan za pobedu protiv Zvezde na poslednja 6 Evroligaška duela.

Crvena Zvezda – Makabi tip

Biće da je istroija između ove dve ekipe presudna i za kvote, pošto je Zvezda kod kuće favorit u ovoj utakmici sa 1.85. Makabi dolazi na vrući Beogradski teren sa kvotom od 2.15. Granica za poene je postavljena na 167.5, gde je ispod toga 1.83 a iznad kvota od 1.98.

 

Za još tipova za klađenje na Evroligu, pogledajte ispod.

 

Evroliga tipovi za klađenje

Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv -0.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv +1.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv +4.50 (AH)
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Maccabi Tel Aviv -2.50 (AH)
Prognozirano: 2.36 - 14. Mar. 17:11
Zvezda je uspela da dobije makabi u prvom mecu ove sezone ali to je bilo samo zato sto je teodosic bio mvp kola tada a veceras nece biti spreman za igru a bez njega mislim da zvezda nikako ne moze da dobije makabi koji je u formi i koji se bori za top 8
Tipovi
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Maccabi Tel Aviv -2.50 (AH)
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    KK Crvena Zvezda da pobedi 1. poluvreme Draw No Bet
    Pobeda
  • KK Crvena Zvezda-Maccabi Tel Aviv
    Preko 168.5 poena
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Maccabi Tel Aviv +4.50 (AH)
Prognozirano: 1.60 - 14. Mar. 15:01
Mislim da je ovo poklon kvota. Zvezda se uveliko oprostila od EL i ostaje da ogiraju ove mečeve samo formalno. Makabi je tim koji vija top 10 i sigurno će sve učiniti kako bi došli ovde do pobede. Mada ja očekujem da neće izgubiti sa više od 5 koševa razlike.

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Maccabi Tel Aviv +1.50 (AH)
Prognozirano: 1.92 - 14. Mar. 17:01
Bez obzira ko za koga navija mislim da se svi moraju složiti da košarka koju igra Crvena zvezda ove sezone je blago rečeno sramotna. Naime, s obzirom na novac koji su dobili od države i s obzirom da su oni pravi državni projekat ovaj rezultat u evroligi je bruka i sramota. samo su asvel i Alba gori od njih. A pre par dana je izašla informacija da je država poslala svom mezimčetu još 4.5 miliona evra u poslednja tri meseca. Pokušali su to da sakriju uključivanjem i Košarkaškog Saveza Srbije u priču ali sve je izašlo na videlo. Međutim, i pored skandalozno velikog državnog novca, rezultata opet nema. dalje. pošto Zvezda igra rekreativno evroligu kao i svake sezone još tu negde od decembra januara, tu je sada i motivacija problem. šta više danas će možda biti motivisani da izgube i da tako naškode najvećim srpskom klubu Partizanu jer Makabi se jedan od konkurenata Partizanu za plasman u postsezonu. Bez obzira na rezultat, ova opklada vredi rizika u ovakvim okolnostima.
Chat