Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Liverpool - Manchester City Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-1)
Liverpool
1
-
1
Manchester City

NAJBOLJA LIVERPOOL VS MANCHESTER CITY PROGNOZA.

Manchester City da pobedi
Prognozirano: 2.40 - 4. Mar. 04:52
U engleskoj Premijer ligi sastace se Liverpool i Manchester City. Oba tima su jako dobra ove sezone ali ipak mislim da su gosti trenutno u boljoj formi tako da im dajem blagu prednost u ovom mecu. Dakle, moj predlog ovde je 2 na ovu i vise nego dobru kvotu. Srecno!
U 18 utakmica na kojima je sudio sudija Michael Oliver, u proseku je pokazano 4.3 žutih kartona ove sezone

Najbolji Premier liga tipsteri

Alex19PL
shuna
GREENS
tipsterkikser
DRAGANPILJEVIC

Liverpul - Mančester Siti Prognoza, Analiza i Tip, 10. mart 2024.

Bettingexpert Team

Najuzbudljiviji okršaj engleskog fudbala je pred nama! Na čuvenom Enfildu, umetnost taktike i majstorstvo lopte sukobiće se kada Liverpul dočeka Mančester Siti u okviru 28. kola Premijer lige. Dva giganta, razdvojena samo jednim bodom na vrhu tabele – domaći tim sa 63 boda drži prvu poziciju, dok ih njihovi rivali prate u stopu sa 62 boda. Igrači Jirgena Klopa tražiće da učvrste svoju dominaciju, dok Pepov tim ima priliku da preuzme vođstvo.Više o tome

Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Nerešeno
    12 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City da pobedi
    12 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool da pobedi
    10 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola
Prognozirano: 1.53 - 7. Mar. 19:10
Liverpool je vodeća ekipa Premiershipa. Odigrali su 27 utakmica i osvojili su 63 boda sa gol razlikom 64:25. Na domaćem terenu su na omjeru 11-2-0 sa gol razlikom 37:11. U tri prošla kola osvojili su devet bodova. City je na 2. mjestu tablice. Odigrali su 27 utakmica i osvojili su 62 bodova sa gol razlikom 62:27. U gostima su na omjeru 9-1-3 sa gol razlikom 28:15. U tri prošla kola osvojili su devet bodova. Idem napasti over 2.5 pogotka na utakmici.
LIVERPOOL - MANCHESTER CITYKO ĆE POBEDITI?
36.3%
20.4%
43.4%
113 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
martinou
Profit: 7,257.1
Manchester City 0.00 (AH)
Pročitaj ceo tip
Mar. 08, 2024 07:45

Liverpul - Mančester Siti Prognoza, Analiza i Tip, 10. mart 2024.

Bettingexpert Team

Sudija meča biće Majkl Oliver, a očekuje nas delimično oblačno vreme, idealno za fudbal. Kvotama se sugeriše blaga prednost gostiju, a kao favoriti ulaze sa kvotom 2.24 za pobedu. Uprkos nizu povrede ključnih igrača Liverpula, njihova forma je impozantna, sa tri meča bez primljenog gola u poslednjih pet susreta. Ipak, “Građani” prete sa impresivnih 2.80 golova u proseku po meču, zahvaljujući fenomenalnom Erlingu Halandu.

  • Preporučena opklada: Mančester Siti pobeda Draw No Bet 
  • Mančester Siti je favorit u predstojećem meču 
  • Očekuje se dominacija Mančester Sitija nad Liverpulom 
  • Liverpul može biti zadovoljan i sa nerešenim rezultatom 
  • Najniže kvote: 1.80 

Začinite ovu fudbalsku poslasticu svojom opkladom i uživajte u najavi istorije koja će biti ispisana na Enfildu!

Liverpul – Mančester Siti Prognoza i Tip

Odmeravanje snaga između Liverpula i Mančester Sitija je uvek neizvesno, ali bukmejkeri naginju ka gostujućem timu. Predloženi tip za opkladu odražava očekivanja stručnjaka: Mančester Siti pobeda “Draw No Bet”. Čini se da je Pepov sastav u blagoj prednosti, posebno zbog njihove dosadašnje igre i proseka od 2.80 golova po utakmici, naspram Liverpulove ekipe koja ipak pokazuje borben duh.

Liverpul – Mančester Siti Predviđanje
Tip opklade
Mančester Siti pobeda Draw No Bet
  • Mančester Siti je statistički favorit, sa boljom gol razlikom u prethodnim susretima.
  • Liverpul ima dugu listu povreda, što bi moglo oslabiti njihovu standardnu formaciju i smanjiti snagu napada.
  • Kvota od 1.80 pruža vrednu priliku za opkladu, uzimajući u obzir trenutno stanje i forme obe ekipe.

Mančester Siti, iako u gostima, poseduje kvalitet i dubinu tima da dominiraju i preokrenu vrlo mali bodovni zaostatak. Možda je ovo prilika da povećate adrenalin i prihode dok uživate u vrhunskom okršaju titana na zelenom terenu Enfilda.

Liverpul – Mančester Siti Kvote

Predstojeći okršaj između Liverpula i Mančester Sitija na legendarnom Enfildu ponudiće ne samo spektakularan fudbal već i izazovne opklade. Kao favorit, Mančester Siti dolazi sa kvotom 2.24 za pobedu, dok je za pobedu Liverpula postavljena viša kvota od 2.89, što odražava trenutne izazove domaćeg tima sa povredama ključnih igrača. Kvota za nerešen rezultat stoji na 3.78, što bi moglo biti privlačno za one koji očekuju izjednačen duel. U sveukupnoj borbi za vrh tabele, sitne su margine koje bi mogle prevagnuti u korist jednog ili drugog tima.

Liverpul – Mančester Siti Kvote
Pobeda Liverpula 2.89
Nerešeno 3.78
Pobeda Mančester Sitija 2.24

Kvote nude vredne prilike za ljubitelje opklada širom sveta, posebno ukoliko uzmu u obzir trenutnu formu oba tima, strategije trenera i mogući smer utakmice koji se nadovezuje na prethodne međusobne susrete ovih rivala.

Liverpul Analiza

Liverpul Poslednje utakmice (WWWWW)

Liverpul ulazi u ovaj ključni duel u fenomenalnoj formi sa pet uzastopnih pobeda. Tim Jirgena Klopa pokazuje da ima snage da se nosi sa pritiskom, što potvrđuju i tri meča bez primljenog gola. Sa prosekom od 2.60 golova po meču u poslednjih pet utakmica, njihova napadačka moć ostaje neosporiva uprkos trenutnim izazovima sa povredama.

Domaćin Gost Rezultat
Liverpul Luton 4-1 (Pobeda)
Čelzi Liverpul 0-1 (Pobeda)
Liverpul Sautempton 3-0 (Pobeda)
NotingemForest Liverpul 0-1 (Pobeda)
Sparta Prag Liverpul 1-5 (Pobeda)

Pored golova Salah i Dioga Žote, koji su na listi povređenih, ostali igrači poput Kodija Gakpa i Luisa Dijaza pokazuju da mogu pokriti taj nedostatak, održavajući ofanzivne operacije tima na visokom nivou. Ove pobede stavljaju Liverpul na prvo mesto tabele, sa samo bodom više od Mančester Sitija, što ovu utakmicu čini potencijalno ključnom u trci za titulu.

Liverpul Ključni igrači

Liverpul će se oslanjati na svoje ključne igrače da nastave sjajnu seriju, uprkos izostanku Mohameda Salaha, koji je trenutno pod znakom pitanja za ovaj meč. Ibrahima Konate i Virdžil van Dajk će na centru odbrane imati zadatak da zaustave Halanda, najboljeg strelca Mančester Sitija. U veznom redu očekuje se da Aleksis Mak Alister, Džo Gomez i Bobi Klark kontrolišu tempo igre i povežu odbranu sa napadačkom linijom, koju će činiti Harvi Eliot, Kodi Gakpo i Luis Dijaz. Dijaz će posebno biti pod lupom, jer je pokazao da ima kvalitet da bude ozbiljna pretnja suparničkim odbranama. Očekivani sastav za Liverpul:

  • Golman: Kaoimin Keleher
  • Odbrana: Konor Bredli, Ibrahima Konate, Virdžil Van Dajk, Endrju Robertson
  • Vezni red: Aleksis Mak Alister, Džo Gomez, Bobi Klark
  • Napadači: Harvi Eliot, Kodi Gakpo, Luis Dijaz

Liverpul Suspenzije i Povrede

Liverpul se suočava sa nizom povreda koje mogu ozbiljno da utiču na dubinu i kvalitet tima uoči ključnog susreta sa Mančester Sitijem. Posebno će se osetiti izostanak Alisona, čiji će nedostatak u golmanskoj poziciji Kaoimin Keleher pokušati da nadomesti. Bez Trenta Aleksandra-Arnolda, defanzivne dužnosti na desnoj strani preuzeti će Konor Bredli.

Liverpul Povrede igrača
Stefan Bajčetić Povreda lista Nekoliko dana
Žoel Matip Povreda ligamenata Do kraja sezone
Ben Doak Operacija kolena Početak aprila 2024
Trent Aleksander-Arnold Povreda kolena Kraj marta 2024
Tijago Alkantara Povreda mišića Nepoznato
Alison Povreda tetive kolena Kraj marta 2024
Diogo Žota Povreda kolena Sredina aprila 2024
Kurtis Džouns Povreda zgloba Sredina marta 2024
Mohamed Salah Hamstring Injury Neizvestan
Ryan Gravenberch Ankle Injury Sredina marta 2024

Nedostatak Salahove brzine i kreativnosti mogao bi biti veliki izazov za napad, dok bi čvrstinu u središnjem redu mogle oslabiti povrede Tijaga i Gravenberha. Ove povrede stavljaju pritisak na ostatak ekipe da podignu nivo svojih performansi, s posebnom pažnjom usmerenom na odbranu pred dirigentskom palicom Klopa.

Liverpul Taktika i Formacija

Taktički raspored Liverpula pod vođstvom Jirgena Klopa ostaje veran 4-3-3 formaciji, koja podstiče agresivnu presing igru i brze protivnapade. U očekivanju formacije, ključni napadači biće Harvi Eliot, Kodi Gakpo i Luis Dijaz, čiji će zadatak biti da iskoriste svaku priliku za postizanje gola. Srednji red sa Alexksisom Mak Alisterom, Džoom Gomezom i Bobijem Klarkom trebao bi da obezbedi stabilnost i kreativnu podršku napadu, dok će defanzivna čvrstina biti potrebna više nego ikada, posebno zbog nedostatka ključnih igrača zbog povreda. Tri meča bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica naglašava snagu odbrane, koju predvode Ibrahima Konate i Virdžil Van Dajk. Klopova strategija uključuje brzo širenje igre na bekova Endrjua Robertsona i Konora Bredlija, čime se stvara prostor po krilima koji se može iskoristiti za napadačke akcije.

Mančester Siti Analiza

Mančester Siti Poslednje utakmice (WWWWW)

Mančester Siti je u impresivnoj formi, dokazujući svoj kvalitet u poslednjim mečevima Premijer lige i evropskim takmičenjima. Pep Gvardiolin tim je u poslednjih pet utakmica zabeležio svih pet pobeda, demonstrirajući svoju efikasnu realizaciju s prosečno 2.80 postignutih golova po meču. Sa dva puta sačuvanom mrežom, odbrana Sitija pokazuje solidnost, ali i kapacitet za brze tranzicije koje rezultiraju golovima. Evidentno je da se “Građani” nalaze u formi koja ih može dovesti do vrha tabele, a njihova poslednja utakmica, gde su ubedljivo savladali Luton sa 2-6, samo potvrđuje opasnost koju predstavljaju za svakog rivala.

Domaćin Gost Rezultat
Mančester Siti Brentford 1-0 (Pobeda)
Bornmut Mančester Siti 0-1 (Pobeda)
Luton Mančester Siti 2-6 (Pobeda)
Mančester Siti Mančester Junajted 3-1 (Pobeda)
Mančester Siti Kopenhagen 3-1 (Pobeda)

Mančester Siti Ključni igrači

  • Vodeću ulogu u ofanzivi Mančester Sitija ima Erling Haland, čijih su 18 golova u sezoni jasna demonstracija nezaustavljive snage ovog igrača. Uz njega, izuzetno važan igrač u veznom redu je Kevin De Brujne, kojeg očekuje zadatak da dominira sredinom terena svojim pregledom igre i sposobnostima asistiranja.
  • Očekuje se žestok okršaj između Halanda i Virdžila van Dajka, čije iskustvo i fizička snaga predstavljaju temelj odbrane Liverpula. Sa druge strane, De Brujne će morati da se izbori za prevlast u sredini terena protiv agilnog Aleksa Mak Alistera.

Očekivani sastav za Mančester Siti:

  • Golman: Ederson
  • Odbrambeni igrači: Kajl Volker, Ruben Dijas, Džon Stouns, Nejtan Ake
  • Vezni red: Rodri, Fil Foden, Bernardo Silva, Kevin De Brujne, Žeremi Doku
  • Napadač: Erling Haland

Mančester Siti Suspenzije i Povrede

Mančester Siti ulazi u ovaj ključni okršaj sa minimalnim problemima povreda igrača, što može biti presudno u borbi za sam vrh tabele. Jedini igrač koji je trenutno van stroja jeste Džek  Griliš, čija se odsutnost zbog povrede mišića može osetiti u ofanzivnim akcijama tima. Usprkos njegovoj kreativnosti koja će nedostajati, Pep Gvardiola ima dovoljnu dubinu ekipe da održi svoj tim konkurentnim.

Mančester Siti Povrede igrača
Džek Griliš Povreda mišića Nepoznato

Klub nema suspenzija, što dodatno osnažuje njihovu poziciju u ovom ključnom meču. Bez suspenzija, Gvardiola ima punu slobodu izbora prvog tima i može izabrati najjaču moguću postavu za nadmetanje protiv Liverpula.

Mančester Siti Taktika i Formacija

Mančester Siti predvođen strateškim umom Pepa Gvardiole dolazi na Enfild sa očekivanjem da svojom taktičkom izvanrednošću zauzme vrh. Primena formacije poput 3-2-4-1 i 4-1-4-1 u nedavnim mečevima pokazuje Gvardiolinu volju za taktičkom fleksibilnošću. U očekivanju je jak sklop ofanzivnih veznih igrača – Fil Foden, Bernardo Silva i Kevin De Brujne koji će iz sredine terena praviti prilike, sa Žeremijem Dokuom koji donosi brzinu na levom krilu. Najveća ofanzivna pretnja ostaje Erling Haland, čija golgeterska forma od 18 golova potvrđuje njegovu sposobnost da bude razlika između ova dva rivala. Odbrambeni bedem predvode Ruben Dijas i Džon Stouns, a iskustvo Rodrija kao defanzivnog veznog igrača biće ključ uspostavljanja kontrole nad sredinom terena.

Liverpul – Mančester Siti Međusobni dueli

Poslednjih pet susreta između Liverpula i Mančester Sitija bilo je pravo fudbalsko nadmetanje koje je prikazalo dramu Premijer lige u punom sjaju. Enfild će biti domaćin još jednog epskog okršaja, gde se susreću prvi na tabeli i njihov najbliži pratilac. Liverpul, koji ima tri meča bez primljenog gola u poslednjih pet mečeva, suprotstavlja se Sitiju, timu koji je u istom razdoblju postigao skoro tri gola po utakmici.

Liverpul – Mančester Siti Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
Liverpul Mančester Siti 3-1
Liverpul Mančester Siti 1-0
Mančester Siti Liverpul 3-2
Mančester Siti Liverpul 4-1
Mančester Siti Liverpul 1-1

Ovi rezultati ukazuju na to da, iako Siti donosi čeličnu ofanzivu, Liverpul često pronalazi način da ih nadmudri pred svojim navijačima. Sa Gvardiolinim taktičkim inovacijama i Klopovom željom za dominacijom, ovaj susret biće pun taktičkog nadmudrivanja, strateških postavki i neizvesnosti sve do poslednjeg zvižduka sudije Majkla Olivera.

Stadion i Vremenske prilike

Stadion Enfild, legendarno srce Liverpula, poprište je nezaboravnih fudbalskih trenutaka i domaćin predstojećeg derbija koji se nestrpljivo očekuje. Sa kapacitetom od oko 54,000 gledalaca, ovaj stadion će 10. marta biti epicentar fudbalskih strasti gde će svaki krik podrške biti usmeren ka podršci domaćoj ekipi.

Vremenska prognoza za dan utakmice obećava delimično oblačno nebo bez očekivanja kiše, stvarajući idealne uslove za brz i tehnički fudbal koji favorizuju i Liverpul i Mančester Siti. Odsustvo padavina znači da se igrači mogu fokusirati na svoju igru bez bojazni od neočekivanih vremenskih elemenata koji bi mogli ometati dugotrajne pasove ili brze kontranapade. Očekuje se da će oba tima iskoristiti suv teren da pokažu svoj kvalitet u kontroli lopte i tempu igre.

 

Za više tipova za klađenje na najbolju englesku ligu, pogledajte

Prognoze za Premijer ligu

Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 2.5 gola
    7 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City da pobedi Draw No Bet
    6 tipovi
    Push
  • Liverpool-Manchester City
    Oba tima postižu pogodak : da
    5 tipovi
    Pobeda

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Liverpool da pobedi ili igra nerešeno
Prognozirano: 1.84 - 10. Mar. 15:12
Ovaj mec ce igrati domacin koji se nalazi na 2 mestu i gost koji se nalazi na 3 mestu na tabeli lige i bice ovde vrlo interesantno i neizvesno. Ovo je derbi mec a u tim mecevima je sve moguce i mislim da domacin na svom terenu moze doci do povoljnog rezultata. 1X.
U 18 utakmica na kojima je sudio sudija Michael Oliver, u proseku je pokazano 0.2 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 3.5 gola
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 3 gola
    5 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Manchester City (-1) u 2. poluvreme (EH)
Prognozirano: 6.00 - 9. Mar. 22:51
moj tip oivde bice evropski hednikep 2. poluvreme 1:0 mancester Sititi. Siti igra jako dobor i mislim da su bolja ekipa od domacina i ja ocekujem pobedu Sitija u drugom dleu sa 2 ili vise oglova razlike a kvota za ovaj tuip je dobra pa cu ja pokusati ovaj tip
U 18 utakmica na kojima je sudio sudija Michael Oliver, dosuđeno je 4 penala ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City 0.00 (AH)
    4 tipovi
    Push
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool da pobedi ili igra nerešeno
    4 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    3 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Bez nerešenog rezultata
Prognozirano: 1.31 - 10. Mar. 14:46
Direktna borba za prvo mesto na tabeli,obe ekipe u dobroj formi ulaze u ovaj meč,i velike su šanse za pogotke,samim tim i za pobednika posle 90 minuta ovog meča.Bilo je pobednika u poslednja dva meča između ove dve ekipe,pa nerešen rezultat ne treba očekivati i posle 90 minuta ovog meča.
Tim Liverpool je postigao pogodak na 92% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool +0.25 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 3.96 - 10. Mar. 15:09
U ovom mecu se sastaju domacin koji se nalazi na 2 mestu i gost koji se nalazi na 3 mestu na tabeli lige. Ovo ce biti vrlo interesantan i neizvestan mec. Rec je o derbi mecu gde je sve moguce pa i jedna ravnopravna i oprezna igra koja se moze zavrsiti neresenim rezultatom.
Tim Liverpool je postigao pogodak na 93% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool -1.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    2 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Manchester City -1.50 u 2. poluvreme (AH)
Prognozirano: 5.90 - 9. Mar. 22:52
jos jedna tip za ovaj mec ali sada azijski hednikep 2. poluvreme Mancester Siti -1,5. Obe ekipe se bore za titulu pa ce ovo biti zanimljiv mec ali mislim da ce u drugom dleu Siti dodati gas i dobiti taj deo meca sa 2 ili vise oglova ralzike a kvota za to je dobra
Liverpool prima 1 golova na 27 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool -1.00 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City da pobedi ili igra nerešeno
    2 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City (-1) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 5.50 - 10. Mar. 08:02
Imamo veliki derbi veceras i ja ocekujem da gledamo jedan sjajan mec po meni golovi ovde nikako ne bi trebalo da izostanu ocekujem da vidimo od prvog minuta otvoren mec sa pregrst sansi na obe strane i ja cu da idem na ovaj tip preko 2.5 golova u prvom pol. Srecno
Liverpool prima 1 golova na 27 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Ispod 3.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool +0.50 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 5.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
Liverpool u proseku dobija 2 žutih kartona na 27 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -1.50 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim Liverpool je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Push
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -1.00 (AH)
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -0.75 (AH)
    Izgubljeno
Tim Liverpool je primio 76-90,31-45,16-30 golova u vremenskom intervalu 76-90,31-45,16-30 ove sezone
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -1.00 u 2. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -0.25 (AH)
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Ispod 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 3.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool da pobedi 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Oba poluvremena će imati isti broj golova
    Pobeda
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -1.50 u 2. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Prvi gol u izmedju 51" i 60"
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 1.5 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Bez nerešenog rezultata
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 5 gola
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Prvi gol u n/A
    Izgubljeno
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City (-1) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Liverpool 0.00 (AH)
    Push
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Prvi gol u posle 81"
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Nerešeno - Liverpool (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Nerešeno - Liverpool (-1) (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Liverpool-Manchester City
    Preko 4.5 gola
    Izgubljeno
  • Liverpool-Manchester City
    Manchester City -2.00 (AH)
    Izgubljeno
Chat