Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Monaco - Paris Saint-Germain Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 0-0)
Monaco
0
-
0
Paris Saint-Germain

NAJBOLJA MONACO VS PARIS SAINT-GERMAIN PROGNOZA.

Paris Saint-Germain -1.50 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 6.75 - 1. Mar. 17:55
Po meni su gosti bolji i kvalitetniji tim i veurjem da ce od pcoetka meca napadati da ce redjati sanse i prilike i veurjem da ce iz neke od akcija doci do gola,mislim da ce do kraja prvog dela meca gosti usepti da daju bar jos jedan gol i tako steci veliku prednost.
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Ruddy Buquet, u proseku je pokazano 3.8 žutih kartona ove sezone

Najbolji Liga 1 tipsteri

Maradona1
GorillaSama
shuna

Monako - Pari Sen Žermen Prognoza, Analiza i Tip, 1. mart 2024

Bettingexpert Team

U srcu kneževine, stadion Luj II će biti poprište velikog okršaja, gde Monako dočekuje Pari Sen Žermen u 24. kolu Lige 1. Na zelenom tepihu, pod jasnim noćnim nebom koje najavljuje prolaznu oblačnost, ovi rivali će pisati novo poglavlje u svojoj bogatoj istoriji. Pari Sen Žermen zauzima čelnu poziciju sa 54 boda, dok je Monako trenutno treći sa 41 bodom. PSŽ dolazi posle prekida pobedničke serije, dok Monako prosečno postiže 2.80 golova po meču u poslednjih pet partija. Više o tome

Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain da pobedi
    32 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Nerešeno
    11 tipovi
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    10 tipovi
    Izgubljeno

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Monaco da pobedi Draw No Bet
Prognozirano: 2.50 - 25. Feb. 17:50
Monaco je pobjedio na gostovanju ekipu Lensa i potvrdio dobru formu pred ovaj duel, ekipa je bez ucesca u evropskim takmicenjima i mogu se potpuno posvetiti ligi 1, psg sa druge strane uz dosta obaveza i imaju jos mec sa Sosijedadom par dana nakon ovog susreta i sigurno da ce cuvati ponajbolje igrace, ocekujem da monaco dominira i mozda uzme i sve bodove na kraju
MONACO - PARIS SAINT-GERMAINKO ĆE POBEDITI?
10.0%
8.0%
82.0%
50 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
martinou
Profit: 7,252.6
Paris Saint-Germain da pobedi
Pročitaj ceo tip
Feb. 29, 2024 10:31

Monako - Pari Sen Žermen Prognoza, Analiza i Tip, 1. mart 2024

Bettingexpert Team

Na terenu neće biti prisutan Denis Zakarija zbog suspenzije, a tanak je i spisak dostupnih igrača trenera Hitera zbog povreda. S druge strane, Luis Enrike može se osloniti na vitkog Kilijana Mbapea, vodećeg strelca lige. Tu je i činjenica da su Parižani favoriti, sa kladioničarskim kvotama koje ukazuju na njihovu prednost. Njihova dominacija nad Monakom u poslednjem susretu rezultirala je visokom pobedom od 5-2. Preporučena opklada tiho šapuće: pobeda Pari Sen Žermena.

Monako – Pari Sen Žermen Prognoza i Tip

U očekivanju da će bitka na stadionu Luj II zadržati publiku na ivici sedišta, savet za opkladu se okreće prema gostima – trijumf Pari Sen Žermena se nameće kao ulog sa solidnom vrednošću. Sa impresivnom serijom pobeda i boljom formom u odnosu na domaći tim, kao i konkretnom istorijom mečeva u kojima su često bili nadmoćni, PSŽ je spreman da potvrdi svoju dominaciju.

Monako – Pari Sen Žermen Prognoza
Opklada Kvota
Pobeda Pari Sen Žermena 2.03
  • Dominacija na terenu: PSŽ u ovom okršaju ulazi s titulom favorita, zahvaljujući konzistentnoj superiornosti nad Monakom u nedavnim susretima.
  • Snaga na strani Pariza: Kilijan Mbape kao ključni igrač i vodeći strelac lige pruža PSŽ-u napadačku oštricu koja bi mogla biti presudna.
  • Forma dva tima: Dok Monako pokazuje znake slabosti, posebno u odbrani bez ijednog meča bez primljenog gola u zadnjih pet utakmica, PSŽ pokazuje konzistentnost u odbrani i kontinuirano ispoljava svoje ofanzivne moći.

Sve ovo ukazuje da je tip za pobedu PSŽ-a više nego opravdan, sa predloženim kvotama koje dodatno pojačavaju privlačnost ovog uloga.

Monako – Pari Sen Žermen Kvote

Ulazak u ovu fudbalsku predstavu na stadion Luj II donosi kvote koje reflektuju trenutno stanje snaga na terenu. Bukmejkeri jasno stavljaju Pari Sen Žermen u poziciju favorita, sa kvotom od 2.03 na pobedu gostujuće ekipe. Monako, iako ima prednost domaćeg terena, dolazi sa višom kvotom na pobedu od 3.24, što ukazuje na izazove koje imaju pred sobom u ovom okršaju. Nerešen ishod, koji bi mogao da iznenadi, dolazi sa nešto većom kvotom od 3.85, za one koji se usude da predvide egal na kraju devedeset minuta.

Monako – Pari Sen Žermen Kvote
Pobeda Monaka 3.24
Nerešeno 3.85
Pobeda PSŽ-a 2.03

Ove kvote su trenutni odraz formi dva tima i istorije njihovih međusobnih susreta. PSŽ dolazi kao jača ekipa, ali fudbal je nepredvidiv i svaka od ovih kvota nosi svoju priču o mogućem raspletu na terenu.

Monako Analiza

Monako Poslednje utakmice (WLWDD)

Monako ulazi u ovaj ključni meč sa varirajućom formom. U poslednjih pet mečeva, zabeležili su dva remija, dva trijumfa i jedan poraz. Iako padaju u efikasnosti kada se radi o postizanju golova, u proseku postižu impresivnih 2.8 golova po utakmici. Međutim, zabrinjavajuće je što nisu uspeli sačuvati nijednu mrežu čistom u prethodnih pet duela. Ovakve performanse ukazuju na snagu njihovog napada, ali i na ranjivost odbrane koju će morati da poprave ukoliko žele da se suprotstave liderima lige.

Domaćin Gost Rezultat
Monako Avr 1-1 (Nerešeno)
Ruen Monako 1-1 (Nerešeno) (Penali: 6-5)
Nica Monako 2-3 (Pobeda)
Monako Tuluz 1-2 (Poraz)
Lens Monako 2-3 (Pobeda)

Nadajući se da će iskoristiti prednost domaćeg terena na stadionu Luj II, Monako će tražiti način da nadmudri favorita i izbori se za bodove koji su im neophodni u trci za vrh tabele.

Monako Ključni igrači

Monako će se u velikom derbiju oslanjati na svog vodećeg strelca Visama Ben Jedera, koji je do sada zatresao mrežu protivnika 11 puta. Očekuje se zanimljiva borba između njega i PSŽ-ove odbrane koja se nedavno pokazala kao veoma čvrsta. Takođe, važnu ulogu u veznom redu igraće Jusuf Fofana i Aleksandr Golovin, koji će nastojati da izgrade igru i ubace lopte prema napadačima. U odbrani će ključ biti Mohamed Salisu i Giljermo Maripan koji će morati da zaustave napade Kilijana Mbapea, najboljeg strelca gostujućeg tima. Monako će morati da igra na vrhunskom nivou svaki segment igre da bi parirao favorizovanom PSŽ-u.

Očekivani sastav za Monako:

  • Golman: Radoslav Majecki
  • Odbrambeni igrači: Vilfred Singo, Giljermo Maripan, Mohamed Salisu, Kasum Uatara
  • Srednji igrači: Magnes Akliuče, Jusuf Fofana, Aleksandr Golovin
  • Napadači: Folarin Balogun, Visam Ben Jeder, Takumi Minamino

Monako Suspenzije i Povrede

Monako dočekuje Pari Sen Žermen sa značajnim izazovima u sastavu. Trener Adi Hiter suočava se sa brojnim povredama ključnih igrača, što bi moglo ugroziti sposobnost tima da se odupre napadima lidera lige. Denis Zakarija, važan vezista, propustiće ovu utakmicu zbog suspenzije akumuliranim žutim kartonima, dodatno oslabljujući već utegnutu srednju liniju Monaka. Povrede koje su zadesile više igrača u timu postavljaju dodatni pritisak na planiranje taktike i formiranje efikasnog sastava protiv vrlo jakog PSŽ-a.

Monako Povrede Igrača
Igrač Povreda Mogući povratak
Bril Embolo Povreda prednjeg ukrštenog ligamenta Početak aprila 2024
Kajo Enrike Povreda prednjeg ukrštenog ligamenta Kraj maja 2024
Krepin Diata Mišićna povreda Nekoliko nedelja
Vanderson Mišićna povreda Nekoliko nedelja
Mohamed Kamara Uganuće kolena Sredina marta 2024
Ismail Jakobs Povreda zadnje lože Sredina marta 2024

 

Monako Suspenzije
Igrač Suspenzija Preostale utakmice
Denis Zakarija Disciplinski poeni (nakupljeni žuti kartoni) 1

Monako Taktika i Formacija

Monako će verovatno izaći na zeleni teren stadiona Luj II u formaciji 4-3-3, sa težištem na snažan napad uz podršku čvrste veze sredine terena. U odsustvu Denisa Zakarije, ključni igrači u vezi biće Magnes Akliuče, Aleksandr Golovin i Jusuf Fofana, koji će težiti kontroli sredine terena i snabdevanju loptama trojice napadača. Primarna opcija u napadu ostaje Visam Ben Jeder, koji će uz podršku Takumija Minamina i Folarina Baloguna pokušati pronaći put do mreže Pari Sen Žermena. Odbrambena linija sa Salisuom i Maripanom na centru odbrane tražiće način da zaustavi dinamičnu napadačku mašineriju protivnika. Adi Hiter će imati težak zadatak prilagođavanja taktike zbog povreda, ali će ključ uspeha biti efikasnost pred golom protivnika i brza tranzicija u odbrambene akcije.

Pari Sen Žermen Analiza

Pari Sen Žermen Poslednje utakmice (WWWWD)

Pari Sen Žermen se 1. marta predstavlja kao tim u impresivnoj formi, što se jasno ogleda kroz njihove skorašnje rezultate u Ligi 1. Sa četiri pobede i jednim remijem u poslednjih pet susreta, Luis Enrikeov tim je ostvario značajnu prednost na tabeli. Sa prosečno postignutih 2.20 golova po meču i dva puta sa sačuvanim mrežama, ofanzivna sila u vidu Kilijana Mbapea, sa čak 21 golom do sada, nastavlja da teroriše odbrane protivnika.

Domaćin Gost Rezultat
Pari Sen Žermen Ren 1-1 (Nerešeno)
Nant Pari Sen Žermen 0-2 (Pobeda)
Pari Sen Žermen Real Sosijedad 2-0 (Pobeda)
Pari Sen Žermen Lil 3-1 (Pobeda)
Pari Sen Žermen Brest 3-1 (Pobeda)

Ovaj stabilan niz rezultata pokazuje njihovu doslednost i sposobnost da ostanu neporaženi, čak i kada ne igraju na svom najvišem nivou. Enrikeova taktika usmerena na kontrolu igre i iskorišćavanje brzine svojih napadača se isplatila, što Parižane postavlja u povoljnu poziciju pred dolazeći izazov protiv Monaka.

Pari Sen Žermen Ključni igrači

Pari Sen Žermen stiže na stadion Luj II predvođen svojim ubitačnim golgeterom, Kilijanom Mbapeom, čiji je učinak od 21 gola izuzetan za ovosezonski uspeh tima. Pogled na očekivani sastav tima otkriva i igrača kakav je Usman Dembele, čija sposobnost da preseče odbranu protivnika i kreacije šansi, može biti ključni faktor na ovom susretu.

  • Golman: Đanluiđi Donaruma
  • Odbrana: Ašraf Hakimi, Danilo Pereira, Lukas Beraldo, Lukas Ernandez
  • Vezni red: Vitinja, Fabijan Ruiz, Kang-in Li
  • Napad: Usman Dembele, Kilijan Mbape, Bredli Barkola

Strategija Luisa Enrikea će se verovatno oslanjati na brzu tranziciju lopte prema napadačima, stvarajući direktne duele poput Mbapea protiv Mohameda Salisua, što bi moglo biti presudno za konačni ishod meča. Očekuje se da PSŽ nametne svoj ritam igre i u takvoj situaciji, ključni igrači poput Mbapea dođu do izražaja.

Pari Sen Žermen Suspenzije i Povrede

Pari Sen Žermen ulazi u ovaj susret sa nekoliko igrača van igre, što bi moglo staviti Luisa Enrikea pred izazov da prilagodi svoju postavu. Odbrambeni red će osećati nedostatak, sa Markinjosom koji je pod upitnikom za meč, dok Presnel Kimpembe i Lajvin Kurzava takođe propuštaju susret zbog povreda.

Pari Sen Žermen Povrede igrača
Presnel Kimpembe Povreda Ahilove tetive Početak marta 2024
Serđo Riko Povreda glave Početak aprila 2024
Milan Škrinjar Povreda  zgloba Početak marta 2024
Lajvin Kurzava Povreda leđa Početak marta 2024
Markinjos Povreda lista Neizvestan

Iako nema suspendovanih igrača, Enrike će morati pažljivo da izbalansira svoju odbranu. Ipak, bogatstvo talenta u timu Pari Sen Žermena pruža više nego dovoljno opcija za kreativan odgovor na ove izazove. Sa sposobnošću prilagođavanja taktike situaciji, Enrikeov tim ostaje opasan protivnik uprkos ovim nedostacima.

Pari Sen Žermen Taktika i Formacija

Taktički raspored Pari Sen Žermena pod vođstvom Luisa Enrikea pokazuje zašto su oni na čelu tabele. Sa formacijom 4-3-3, fokusiraju se na snažan napad, dok srednji red, koji čine Vitinja, Fabjian Ruiz i Kang-in Li, balansira između defanzive i kreiranja šansi. Ključni napadač, Kilijan Mbape, na vrhu njihove napadačke oštrice, predstavlja konstantnu opasnost za protivničke odbrane.

Odbrana, predvođena Ašrafom Hakimijem i Lukasom Ernandezom, marljivo radi na čuvanju mreže što se ogleda u dva meča bez primljenog gola u poslednjih pet utakmica. Enrike je poznat po prilagođavanju taktike kako bi iskoristio slabosti protivnika i premda ima nekoliko ključnih izostanaka u odbrani, njegov tim pokazuje agilnost i sposobnost da povrede ne naruše stabilnost ekipe. Od PSŽ-a se očekuje da dominira posed lopte i istraži bilo koju priliku za brze kontre pozicioniranjem Mbapea, kako bi iskoristili njegovu izvanrednu brzinu i ubojitost u završnici.

Monako – Pari Sen Žermen Međusobni dueli

Međusobni susreti između Monaka i Pari Sen Žermena donosili su pravu fudbalsku dramu kroz poslednjih nekoliko sezona.

U poslednjih pet utakmica, ova dva tima su podelila uspehe, a pobede su se smenjivale kao u košarci. Monako je uspeo da zabeleži dve pobede, uključujući i visoku pobedu od 3-1 na svom terenu. Sa druge strane, PSŽ je takođe imao momente briljantnosti, postigavši pet golova protiv Monaka u jednoj od pređašnjih pobeda.

Pogled na skorašnje susrete sugeriše na neminovnu neizvesnost koja prati ove duele.

Monako – Pari Sen Žermen Međusobni susreti
Domaćin Gost Rezultat
PSŽ Monako 2-0
Monako PSŽ 3-0
PSŽ Monako 1-1
Monako PSŽ 3-1
PSŽ Monako 5-2

Njihovi duele karakteriše ofanzivni fudbal, pun uzbuđenja i preokreta. Hoće li se ove večeri istorija ponoviti ili jedan od timova napisati novo poglavlje?

Stadion i Vremenske prilike

Stadion Luj II u Monaku, domaći teren za Monako, ugostiće jedan od najiščekivanijih duela Liga 1. Ovo moderno zdanje, poznato po svojoj upečatljivoj arhitekturi i blistavoj fasadi, pruža mesto za oko 18.500 gledalaca. Sa polukružnim tribinama koje omogućavaju fanovima da budu blizu terena, atmosfera uvek postaje električna kada velikani napuste tunel.

Što se tiče vremenskih prilika, vedro nebo će dominirati tokom večeri sve do pojave delimične oblačnosti. Ovi promenljivi vremenski uslovi možda utiču na igru, naročito kada je u pitanju preciznost dugih lopti i akcije kod prekida. Timovi bi mogli da prilagode svoje strategije, naginjući ka igri po zemlji kako ne bi rizikovali greške uzrokovane promenom vremena. Takođe, blagi pad temperature kasno uveče može uticati na izdržljivost i tempo igre kako meč odmiče.

Za više tipova iz najbolje francuske lige posetite našu

Liga 1 stranu

Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 3.5 gola
    9 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 3 gola
    7 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 3.62 - 1. Mar. 19:25
Ovde svakako idem na jos jedan tip takodje na golove jer kao sto sam vec rekao po meni ovo ce da bude jedan jako zanimljiv i efikasan mec dve napadcki najbolje ekipe u ligi i ja cu da idem na tip da oba tima daju gol u prvom pol. Srecno
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Ruddy Buquet, u proseku je pokazano 0.4 crvenih kartona ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 2.5 gola
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco da pobedi
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Oba tima postižu pogodak : da
    5 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Monaco -1.00 u 1. poluvreme (AH)
Prognozirano: 9.70 - 1. Mar. 16:04
Ocekujwm ovdje bas dosta golova ali u nastavku susreta jer mislim da ce prvi dio prpteci u nekom ispitivanju snaga i kalkulisanju od strane obe ekipe. Efikasni su i jedni i srugi pa je sasvim logicno da ocekujemo ovdje spektakl i utakmicu sa dosta golova. Igram da ce domacin voditi 2 razlike prvi dio
U 11 utakmica na kojima je sudio sudija Ruddy Buquet, dosuđeno je 3 penala ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    5 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain -1.50 (AH)
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Nerešeno - Monaco (+1) (EH)
    4 tipovi
    Izgubljeno

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.50 - 27. Feb. 18:29
Francuska, Ligue 1, 24.kolo, uvodni mec bice derbi mec, Monako na 3.mestu a PSZ je ubedljivo prvi. Mislim da Monako moze da ne izgubi ovaj mec, nije lose probati duplu sansu na njih, ali ja cu ipak na sigurnije i to na golove, da ce oba tima doci makar do gola
Tim Monaco je postigao pogodak na 82% utakmica na domaćem terenu ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco da pobedi Draw No Bet
    3 tipovi
    Push
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco +0.50 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Nerešeno - Monaco (-1) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Nerešeno
Prognozirano: 4.10 - 29. Feb. 21:38
Monaco et le Paris Saint Germain joueront leur match vendredi soir. Comme les deux équipes ont besoin d'un bon résultat, je pense qu'un match nul serait plutôt bon pour les deux équipes. Il est difficile de croire que ce sera 0 contre 0, mais un résultat de 1 contre 1 devrait être tout à fait possible. Je dirai seulement dessiner. Bonne chance à tous.
Tim Monaco je postigao pogodak na 83% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco da pobedi ili igra nerešeno
    3 tipovi
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 3.75 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain da pobedi 1. poluvreme
    2 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Monaco -1.00 (AH)
Prognozirano: 6.10 - 1. Mar. 18:49
mislim da bi se ovdje moglo dogoditi iznenađenje. što se tiče trenutne forme, monaco puno oscilira u zadnje vrijeme pa tako ima 2 pobjede i 2 poraza u 4 tekme - zadnja je bila pobjeda kod lensa. a što se tiče ove tekme danas mislim da će ovo monaco dobiti s 2 razlike ili više.
Monaco prima 1.5 golova na 23 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 4.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    2. poluvreme će imati najviše golova
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain da pobedi Draw No Bet
    2 tipovi
    Push

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 5.5 gola
Prognozirano: 8.00 - 1. Mar. 18:59
Naracno uzecu da ce da bude ovde i 6 golova na mecu mislim da je realno da ovde bude golova ockeujem da bude jedan bas dobar mec da ona toma daju goovor na obe strane i cenim da ce da oh bude Monaco moxe ovde sogurno ovde fa postigne 3-4 gola
Monaco prima 1.5 golova na 23 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 2.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 0.5 gola
    2 tipovi
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Nerešeno - Monaco (+2) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
Monaco u proseku dobija 2.6 žutih kartona na 23 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain -0.25 (AH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 5.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain da pobedi ili igra nerešeno u 2. poluvreme
    Pobeda
Tim Monaco je primio 31-45 golova u vremenskom intervalu 31-45 ove sezone
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 0.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 1.25 gola
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 3 gola
    Pobeda
Tim Monaco je postigao pogodak na 7 uzastopnih utakmica u ovom takmičenju
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco +0.25 (AH)
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 0.5 gola
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 5 gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco +1.00 (AH)
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco -1.00 (AH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 0.5 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco (+1) (EH)
    Pobeda
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain (-1) (EH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco 0.00 u 1. poluvreme (AH)
    Push
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 3.5 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco (-1) (EH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain -0.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 1.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco -0.50 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco da pobedi 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco (-2) (EH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain (-2) (EH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Preko 2.75 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain (-1) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Ispod 1.5 gola
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain -2.25 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco +1.50 (AH)
    Pobeda
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco -1.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Monaco -1.00 u 1. poluvreme (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Monaco-Paris Saint-Germain
    Prvi gol u n/A
    Pobeda
Chat