Komercijalni sadržaj

Srpski
Decimalne kvote
sport background

Bayern Munich - Hoffenheim Tipovi za kladjenje

FT
(Poluvreme: 1-0)
Bayern Munich
3
-
0
Hoffenheim

NAJBOLJA BAYERN MUNICH VS HOFFENHEIM PROGNOZA.

Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
Prognozirano: 3.75 - 12. Jan. 09:47
Ocekujem da ce domaci tim pokusati da dodje do pobede,mislim da ce napadati da ce redjati sanse da ce stvarati prilike i verujem da ce iz neke od akcija doci do gola,.mislim da ce do kraja prvog dela meca gosti uzvratiti i verujem da ce do kraja prvog dela meca doci golovi.
Tim Bayern Munich je postigao pogodak na 100% utakmica na domaćem terenu ove sezone

Najbolji Bundesliga tipsteri

GTO22
Kingofkingz63
VisekrunaRade
szafran1980
Abeyek

Bajern protiv Hofenhajma - tip, prognoza i kvote 12.01.2024 - Bundesliga

Bettingexpert Team

Više od tri nedelje su ljubitelji nemačkog fudbala morali da čekaju. U petak uveče je konačno opet vreme. Utakmicom Bajerna protiv Hofenhajma počinje nova godina voljene Bundeslige. Nemački rekordni prvak trenutno pozdravlja samo sa druge pozicije i ima – uz još jednu preostalu odloženu utakmicu protiv Union Berlina – trenutno četiri poena zaostatka za vodećim Leverkuzenom.Više o tome

Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Oba tima postižu pogodak : da
    23 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Oba tima postižu pogodak u 1. poluvreme: da
    18 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -2.50 (AH)
    10 tipovi
    Pobeda

PRVI POSTAVLJENI TIP NAJBOLJI TIP

Preko 3.5 gola
Prognozirano: 1.61 - 8. Jan. 07:59
Bayern je na 2. mjestu tablice. Odigrali su 15 utakmica i osvojili 38 bodova sa gol razlikom 49:15. Na domaćem terenu su na omjeru 6-1-0 sa gol razlikom 30:5. U tri prošla kola imaju dvije pobjede i jedan poraz. Hoffenheim je na 7. mjestu tablice. Odigrali su 16 utakmica i osvojili 24 boda sa gol razlikom 32:30. U tri prošla kola osvojili su četiri boda. Pobijedili su 3-1 protiv Bochuma, 3-1 poraz protiv Leipziga dok su u prošlome kolu sa 3-3 remizirali protiv Darmstadta. Idem na opciju barem 4 pogotka na utakmici.
BAYERN MUNICH - HOFFENHEIMKO ĆE POBEDITI?
84.1%
6.8%
9.1%
44 ukupan broj glasova
Najbolji tipster
wetteja
Profit: 2,483.0
Preko 4 gola
Pročitaj ceo tip
Jan. 11, 2024 10:35

Bajern protiv Hofenhajma - tip, prognoza i kvote 12.01.2024 - Bundesliga

Bettingexpert Team

U trci za šampionski pehar Bavarci se ipak i dalje smatraju favoritima za dvanaestu titulu zaredom. Ako želite da znate koga ekipa Beidfüßig vidi ispred u duelu, slobodno pogledajte predviđanje Bundeslige za drugi deo sezone.

U okviru 17. kola ekipa trenera Tomasa Tuhela ima sasvim izvodljiv zadatak pred sobom. Da će u duelu Bajerna protiv Hofenhajma tip na Harija Kejna i društvo biti označen verovatnoćom ulaska od 84%, delom je zbog impresivnog međusobnog bilansa. Samo jedan od poslednjih 15 BL domaćih utakmica su Bavarci izgubili od Kraichgauera. Bez sopstvenog uspeha u postizanju gola nisu ostali nikada.

Bajern – Hofenhajm Kvota | 3 tipa

Tipp Quote
preko1.5 prvo poluvreme 1.65
1-1 i oba tima postižu pogodak 2.90
Bajern preko 1.5 gola prvo poluvreme 2.02

 

Ne treba zanemariti činjenicu da Sinsheimeri i dalje spadaju među najbolje gostujuće timove u nemačkom elitnom rangu, ali je krivulja forme TSG u nedeljama pre Božića definitivno bila u padu. Posebno defanziva ekipe Matarazzo je bila veoma ranjiva iznova i iznova. Protiv najopasnijeg napada lige u petak uveče preti stoga ponovo nevolja. Općenito kvote naglašavaju da dobri kladioničari bez izuzetka očekuju utakmicu sa puno golova. Gledajući na Over/Under liniju, između Bajerna i Hofenhajma bi se mogla potvrditi prognoza na četiri ili više golova tokom igre.

 

 Bajern – Statistika & trenutna forma

Ovih dana oko Säbener Straße vlada tuga zbog smrti Franza Beckenbauera. U čast nemačke fudbalske ikone, svi Bundesligisti će ne samo održati minut ćutanja tokom vikenda, već će igrati i sa crnom trakom. Iako će sigurno nekim igračima koji su lično poznavali “Kaisera” biti teško da se isključivo koncentrišu na sportske aspekte, trenerski štab mora naravno potpuno da se fokusira na domaću utakmicu na početku drugog dela sezone protiv TSG Hoffenhajma.

Uprkos jasnoj ulozi favorita za pobedu, koju podržavaju kvote za Bajern – Hofenhajm, Tomas Tuhel ne očekuje lak posao. To ima veze i sa činjenicom da Bavarci u prethodne dve sezone nisu uspeli da pobede na prvoj ligaškoj utakmici u novoj kalendarskoj godini.Iako je 2022. godine u porazu od 1:2 protiv Borusije Menhengladbah, kao i prethodne godine u remiju 1:1 protiv RB Lajpciga, FCB imao neobične početne teškoće.

Da li će Bajern opet startovati kao vatrogasci?

Po našem mišljenju, mnogo je pametnije dati tip na pozitivan rezultat u korist FC Bajerna. Posebno na domaćem terenu u Alijanc Areni, zvezdani sastav sa Izara je i dalje izvanredan. Od sedam dosadašnjih BL domaćih utakmica, šest je dobijeno, jedini remi bio je protiv Leverkuzena (2:2). Trideset golova u pomenutih sedam mečeva odgovara proseku od preko četiri (!) gola po domaćoj utakmici.

U pet od sedam domaćih utakmica već u prvih 45 minuta postignuta su najmanje dva gola. Nijedan drugi tim nije postigao u proseku više golova u prvom poluvremenu od Tuhelove ekipe, koja je u deset od dosadašnjih 15 susreta na poluvremenu bila u vođstvu. Zato nismo protiv toga da pre početne utakmice Bajern protiv Hofenhajma damo prognozu da će aktuelni šampion i favorit ponovo ostvariti poluvreme – kraj pobedu (1 – 1). S druge strane, takođe je moguće razmotriti kvote za preko 1.5 golova u prvom poluvremenu.

Ova druga opcija klađenja takođe ne bi isključila mogućnost da se i gosti iz Kraihgaua možda upišu na semaforu. Za to govori ne samo odsustvo šefa odbrane Min-Jae Kima, koji je sa Južnom Korejom na Azijskom kupu. De Liht je ipak opet spreman i počeće pored Upamekana u četvorci odbrane. Međutim, neće biti dostupni Mazraui, Sarr, Koman i Gnabri. Kejn će dakle morati u ofanzivnom smislu da izvuče kestenje iz vatre. Baš kao i u dosadašnjem toku sezone, gde je sa 21 golom u 15 utakmica, kao i sa sedam pogodaka u poslednjih osam BL utakmica, jasno stavio svoj pečat.

Hofenhajm – statistika i trenutna forma

Nakon veoma zadovoljavajućeg početka sezone sa šest pobeda u prvih devet kola, uključujući i pobedu od 3:2 u Štutgartu, nivo igre TSG Hofenhajma je u novembru i decembru ipak znatno opao. Iz poslednjih sedam utakmica pre zimske pauze, osvojen je samo jedan trobod. Tri poraza i tri delimično razočaravajuća remija zaokružila su tu fazičnu fazu. Ipak, na tabeli i dalje stoji sedmo mesto. Zaostatak za petoplasiranim iz Dortmunda i pravom na učešće u Evropa ligi iznosi svega tri poena.

Za drugi deo sezone Kraihgaueri su si postavili visoke ciljeve, iako je baš tokom intenzivne pripreme za sezonu procurila vruća glasina. Prema medijskim izveštajima, defanzivni šef TSG-a Kevin Vogt je pred zimskim transferom u Union Berlin. Eiserni mame 32-godišnjaka, koji je bio na terenu od početka u svih 16 utakmica i igra važnu ulogu unutar Hofenhajmove ekipe, sa vrhunskom platom, tako da transfer može biti finalizovan još pre početka utakmice u petak uveče u 20:30 u Alijanc Areni.

Treća najbolja gostujuća ekipa je nedavno pokazala slabosti u gostima

Bez obzira da li će Vogt biti prisutan u Minhenu ili ne, kvote između Bajerna i Hofenhajma ne ostavljaju nikakve dileme ko ima znatno bolje šanse za osvajanje tri boda. Čak i ranije pomenuta gostujuća snaga Plavo-Belih se sada treba uzeti sa rezervom. Dok su prvih pet BL utakmica u gostima sve dobijene, u poslednje tri gostujuće utakmice u tuđim stadionima osvojen je samo još jedan bod. U Lajpcigu i u Menhengladbahu doživljeni su porazi, u Augzburgu je bilo 1:1.

Ipak, treba konstatovati da je i u pet od ukupno osam Hofenhajmerovih gostujućih utakmica postignuto najmanje dva gola pre poluvremena.Samo Leverkuzen i Bajern su u prvom poluvremenu postizali golove češće od tima Mataraco, koji, međutim, već jedanaest utakmica Bundeslige čeka na čistu mrežu. Serija od jedanaest mečeva sa primljenim golom, kao i serija od dvadeset utakmica u kojima je postignut bar jedan gol, takođe pogoduju našem predviđanju da ćemo u petak videti mnogo golova. Verovatno čak i sa obe strane.

Bajern – Hoffenheim Međussobni dueli

Na poslednju domaću utakmicu protiv TSG Hoffenheima navijači Bajerna neće se baš rado sećati. Na 28. kolu prošle sezone, Minhenovci su pri remiju 1:1 izgubili dva važna boda u trci za titulu. Međutim, to je bilo samo jedno od četiri meča koja nisu dobijena u poslednjih 15 domaćih susreta protiv ekipa iz Kraichgaua (11-3-1). Zato je FCB u svih pomenutih 15 utakmica u Allianz Areni postigao bar jedan gol.

Generalno, gledaoci su u ovom duelu obično imali priliku da vide pravi spektakl. U osam od poslednjih jedanaest susreta postignuto je najmanje tri gola. U šest od sedam najnovijih duela, preko 1.5 golova u prvom poluvremenu bi prošlo. Sasvim je moguće da, uprkos zimskoj pauzi, timovi neće trebati mnogo vremena da se razigraju u okviru 17. kola Bundeslige.

Čekanju je konačno došao kraj. Radujemo se ponovnom početku Bundeslige, pogotovo što se u trci za titulu nazire pravo iznenađenje. Pošto trenutno FCB zauzima ulogu progonitelja, svaki kiks bi bio dvostruko gorak. Stoga očekujemo da će Minhenovci na početku godine 2024 biti koncentrisani i da će, s obzirom na to da su dobili jedanaest od poslednjih petnaest BL domaćih utakmica protiv Kraichgauera, i u tekućoj sezoni u sedam domaćih mečeva već postigli 30 (!) golova (6-1-0).

Imajući u vidu da su kvote na trostruki ishod meča Bajern – Hofenhajm neigrive, morali smo postati malo kreativni. Na primer, privlačne su kvote na to da obe ekipe postignu gol, a da ekipa Tuchela ipak ostvari ubedljivu pobedu. Mnogo toga govori i u prilog tome da bi drugoplasirani tim već u prvih 45 minuta mogao doneti odluku o pobedniku.

Opta-Facts – Bajern – Hofenhajm Tip

  • Bayern je postigao gol u 64 uzastopne BL domaće utakmice
  • U tekućoj sezoni FCB kod kuće postiže preko 4 gola u proseku
  • Hoffenheim je ostao bez pobede u poslednja tri gostujuća meča
  • Od 6. kola samo je Darmstadt primio više golova od TSG
  • Bayern je već postigao 21 gol u prvom poluvremenu
  • U 6 od poslednjih 7 direktnih duela postignuto je 2+ golova u prvih 45 minuta

Stoga ćemo između Bayern i Hoffenheim probati sa Tipom na preko 1.5 gola u prvom poluvremenu nudi sa kvotom 1.65 kao najvišom. Za opkladu na dva ili više golova u prvom poluvremenu rizikujemo ulog od sedam jedinica.

Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 1.5 gola u 1. poluvreme
    10 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 3.5 gola
    6 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim +2.50 (AH)
    6 tipovi
    Izgubljeno

NAJNOVIJI TIP NAJBOLJI TIP

Oba tima postižu pogodak : da
Prognozirano: 1.85 - 12. Jan. 18:57
Pa verujem da ce obe ekipe da daju ovde po gol i mislim da moze da se oceluje da ce i hofenhajm da da gol sro sr tive bayerna oni standardno igraju brzo i mislim da hofenhajm moze da da jedsn kada bayern vec igrs u takvom brxom ritmu srecno
Tim Bayern Munich je postigao pogodak na 100% utakmica ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich da pobedi
    5 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Oba tima postižu pogodak : ne
    5 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich da pobedi 1. poluvreme
    4 tipovi
    Pobeda

TIP ZA SMELE NAJBOLJI TIP

Hoffenheim da pobedi bez primljenog gola
Prognozirano: 51.00 - 11. Jan. 00:19
Ovo je moguće da može da bude jer ako gost ima šanse tada je meč koji jele da, prinio gol a takvi su jako rijetki kad igra, Bayern kod kupe ali se nekad i dogode i da je ovo real o meč koji može da bude takav ili da je možda neriješeno što je tako će ok i moguće sa bude
Bayern Munich prima 1.1 golova na 15 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 4.5 gola
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Prvi gol u izmedju 11" i 20"
    4 tipovi
    Pobeda

TIP ZA OPREZNE NAJBOLJI TIP

Ispod 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 1.37 - 12. Jan. 15:56
Moram probati ovde da ćemo videti najviše 2 gola u prvom poluvremenu. Mislio sam da pišem analizu za 2+ u prvom ali ipak sam se odlučio na ovo. Nekako mi deluje da su teške noge i da su se igrači malo opustili posle ove pauze tako da nećemo gledati jaku utakmicu od samog starta.
Bayern Munich prima 1.1 golova na 15 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim da pobedi
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 3.5 gola u 1. poluvreme
    4 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 4 gola
    4 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI 1X2 TIP NAJBOLJI TIP

Hoffenheim da pobedi
Prognozirano: 17.00 - 11. Jan. 00:17
4 1 1 je omjer ovdje ali svi očekuju da je ovdje kanona da golova ali je takav dan da je ovo moguće da, ne bude rako nego da je samo jedan gol i da domaćin ne daje gol i ako je tako ovo je mogućnost koja je i više nego moguća da bude i puno sreće
Tim Bayern Munich je prvi postigao pogodak na 73% od 15 utakmica ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 2.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 3.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -1.50 (AH)
    3 tipovi
    Pobeda

ISTAKNUTI HENDIKEP TIP NAJBOLJI TIP

Bayern Munich -2.25 (AH)
Prognozirano: 1.87 - 12. Jan. 08:31
Ne verujem da ce Bajern imati previse problema da ovaj mec dobije ubedljivo i to je jasno. Ne smeju da se zezaju nikako, posto im Leverkuzen i dalje bezi i moraju da igraju veoma ozbiljno. Ocekujem da ovo dobiju i to bar 2-0, a vrlo verovatno i vise od toga.
Bayern Munich u proseku dobija 1.6 žutih kartona na 15 utakmica ove sezone u ovoj ligi
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -1.00 u 1. poluvreme (AH)
    3 tipovi
    Push
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 4.5 gola
    3 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Prvi gol u izmedju 31" i 40"
    3 tipovi
    Izgubljeno

ISTAKNUTI VIŠE/MANJE TIP NAJBOLJI TIP

Preko 2.5 gola u 1. poluvreme
Prognozirano: 3.30 - 12. Jan. 09:48
Ocekujem da ce doci golovi,mislim da ce domaci tim napadati da ce redjati sanse da ce stvarati prilike i verujem da ce iz neke od akcija doci do gola,mislim da ce se gosti otvoriti da ce uzvratiti i verujem da ce do kraja prvog dela meca doci bar jos dva gola.
Više od 2.5 gola je postignuto na 93 % od 15 utakmica ekipe Bayern Munich ove sezone na ovom takmičenju
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (-2) (EH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -1.50 u 1. poluvreme (AH)
    3 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Prvi gol u izmedju 21" i 30"
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tim Bayern Munich je postigao najviše golova u vremenskom intervalu 76-90 ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim +3.00 (AH)
    2 tipovi
    Push
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -2.25 (AH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich da pobedi bez primljenog gola
    2 tipovi
    Pobeda
Tim Bayern Munich je primio 31-45 golova u vremenskom intervalu 31-45 ove sezone
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (-1) u 1. poluvreme (EH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 6.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
Najčešći rezultati tima Bayern Munich na poluvremenu/na kraju su pobeda/poraz (5/7) ove sezone na domaćem terenu
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich (-4) (EH)
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich (-2) (EH)
    2 tipovi
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 2.5 gola
    2 tipovi
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Prvi gol u izmedju 1" i 10"
    2 tipovi
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (-3) (EH)
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim +1.50 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 5.5 gola
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich (-1) (EH)
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -1.75 (AH)
    Pobeda
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -2.75 (AH)
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Oba tima postižu pogodak u 2. poluvreme: da
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -3.00 (AH)
    Push
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    1. poluvreme će imati najviše golova
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 1.75 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim da pobedi ili igra nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -4.50 (AH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 2.5 gola u 2. poluvreme
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 2 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim (+3) (EH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 3.5 gola u 2. poluvreme
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim +0.50 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (-1) (EH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Preko 1.25 gola u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 4 gola
    Pobeda
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim +2.00 (AH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 3 gola
    Push
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich -4.00 (AH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (-3) u 1. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Prvi gol u posle 81"
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Bayern Munich (-3) u 2. poluvreme (EH)
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno - Bayern Munich (+1) (EH)
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Nerešeno u 1. poluvreme
    Izgubljeno
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Hoffenheim da pobedi bez primljenog gola
    Izgubljeno
Tipovi
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 2 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
  • Bayern Munich-Hoffenheim
    Ispod 2.5 gola u 1. poluvreme
    Pobeda
Chat